Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Με τα ρούχα μπήκε στη θάλασσα η Pamela Anderson

Τα ξαναβρήκε με τον σύζυγό της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Αδυνατίστε… μιλώντας στον εαυτό σας

Δε θα ξαναμετρήσετε θερμίδες!
Για τους περισσότερους ανθρώπους η διαδικασία απώλειας βάρους σημαίνει υπολογισμό θερμίδων και αυστηρό έλεγχο τόσο των τροφίμων που καταναλώνει, όσο και το κάθε πότε συμβαίνει αυτό.

Συμβαίνει τώρα: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αγλντζιά - Επί σκηνής ο Ιατροδικαστής Σ. Σοφοκλέους

Σε κατάσταση πανικού βρισκόταν άντρας ο οποίος κτυπούσε με το χέρι του την εξώπορτα του διαμερίσματος στην Αγλαντζιά (περιοχή Πανεπιστημιούπολης), στο οποίο βρέθηκε νεκρός ένας άντρας.

Η νέα Μις Υφήλιος θα είναι Κύπρια; Δείτε τα 20 Feel Fantastic κορίτσια που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της Σταρ Κύπρος! (VIDEO)

Όπως είχαν αποκαλύψει οι κριτές του Feel Fantastic, φέτος το επίπεδο είναι σαφώς ανώτερο από κάθε άλλη φορά κι αυτό επιβεβαιώνεται περίτρανα με την τελική επιλογή της 20άδας που θα δούμε στα lives.


ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΑΣ

Ο νέος Τούρκος πρόεδρος ήταν ξεκάθαρος απευθυνόμενος προς τα τουρκοκυπριακά κόμματα, όταν είχαν συνάντηση μαζί του, την περασμένη Δευτέρα στα κατεχόμενα:

Οκτώ νομοσχέδια και προτάσεις Νόμου για εκποιήσεις θα υπογραφούν από τον ΠτΔ

Κατά τη διάρκεια σημερινής δίωρης σύσκεψης στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, αποφασίστηκε ότι η πλειοψηφία των νομοσχεδίων και προτάσεων Νόμου - οκτώ στον αριθμό - περιλαμβανομένου του βασικού νομοσχεδίου των εκποιήσεων και σειράς άλλων προστατευτικών νομοσχεδίων και προτάσεων Νόμου, που προσφέρουν αποτελεσματική προστασία στις ευάλωτες ομάδες των συμπατριωτών μας, θα υπογραφούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.


ΔΩΔΕΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΔΑΧΤΗΚΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Μετάφραση της Άννα Παππά από το "Twelve Things You Were Not Taught in School About Creative Thinking" του Michael Michalko. Απόψεις για τη δημιουργική σκέψη που, συνήθως, δε διδάσκονται.


Είπαν άσχημο τον γιο της, κι εκείνη έδωσε την απάντησή της...

Η Megan Mennes ανέβασε στο Instagram φωτογραφία του παιδιού της, που πάσχει από Σύνδρομο Down, και κάποιος άφησε σχόλιο από κάτω, γράφοντας «ugly» (άσχημος). Τότε, εκείνη απάντησε.

ΟΜΟΝΟΙΑ - «Ξαλαφρωμένη» και ενισχυμένη

Στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα έχει επικεντρώσει την προσοχή της η Ομόνοια. 

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ - ΒΓΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

Έγκυος για δεύτερη φορά η Κέιτ Μίντλετον! 

ΑΠΟΕΛ - Ώρα για σκληρή δουλειά

Μετά το διήμερο ρεπό που πήραν το σαββατοκύριακο οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις.

Mετανάστες στην Αυστραλία

Ανάμεσα στους Έλληνες, που, χτυπημένοι από την οικονομική κρίση αναζητούν μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό, συγκαταλέγεται πλέον και ένα αγαπημένο καλλιτεχνικό ζευγάρι που αποφάσισε να μεταναστεύσει. Ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου αναχωρούν για την Αυστραλία.

Έκτακτη σύσκεψη στο Προεδρικό για τις εκποιήσεις

Στο Προεδρικό Μεγαρο είναι σε εξέλιξη σύσκεψη για εξεταση των νομοσχεδίων και των προτάσεων νόμου για τις εκποιήσεις ακινήτων όπως εγκρίθηκαν από την Βουλή.

MR GAY WORLD 2014: Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΟΣ

Τον τίτλο του Mr Gay World 2014, κέρδισε ο Βρετανός Stuart Hatton Jr. στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη.

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣΕπαγγελματικά: η περίοδος αυτή σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Στον επαγγελματικό χώρο ειδικά τα πράγματα πάνε αρκετά καλά. Απλά θα πρέπει να δείξεις λίγο προσοχή, γιατί σε διακρίνει μια ανασφάλεια που είναι πιθανό να σου δημιουργήσει προβλήματα.

Κύπριος ο νέος τεχνικός του Ερμή

Κύπριος θα είναι ο προπονητής του Ερμή . 

ΤΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ Ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ

Θύμα αρπαγής προσωπικών του δεδομένων έπεσε και ο Λάκης Λαζόπουλος. 

6 τιπς για να πίνεις περισσότερο νερό!

Όλοι γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα του νερού (χάσιμο βάρους, καλύτερη πέψη και υπέροχη επιδερμίδα).

Διακοπές τέλος! Επίσημη πρώτη σήμερα για Δημοτικά σχολεία και δημόσια νηπιαγωγεία

Οι διακοπές για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων, έφτασαν στο τέλος τους και σήμερα στις 7:45 επέστρεψαν πίσω στα θρανία.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Το απόγευμα έρχεται τελικά ο Φαμπρίς

Για σήμερα έχει προγραμματιστεί τελικά η άφιξη του Φαμπρίς Ολίγκα στην Κύπρο. 

ΜΠΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ... ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΛΑ

Μέλη της Υ.ΚΑ.Ν. διενήργησαν χθες το απόγευμα έρευνα με δικαστικό ένταλμα, στην κατοικία 34χρονου στη Λεμεσό, στην παρουσία του και στην παρουσία 21χρονου και 18χρονης.

Χριστούγεννα σπίτι του θα κάνει ο Σουμάχερ, σύμφωνα με γερμανικό περιοδικό

Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι του ο Μίκαελ Σουμάχερ.


Tραγωδία στο Μαζωτό: Αιφνίδιος θάνατος 13χρονου

Σε ρήξη θωρακικής αορτής οφείλεται ο θάνατος του Δημήτρη Χριστοφή, 13 χρόνων από την Αγλαντζιά, ο οποίος έχασε αιφνίδια τη ζωή του χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Μαζωτό κατά την εκεί επίσκεψη του στους παππούδες του.

Βροχές και καταιγίδα σήμερα μετά το μεσημέρι

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, σταδιακά όμως αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια, κυρίως μετά το μεσημέρι.

10 νεκροί σε συντριβή αεροσκάφους στη ζούγκλα της Κολομβίας

Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε αεροπορικό δυστύχημα στη ζούγκλα της νοτιοδυτικής Κολομβίας, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές Αρχές.

«Ο αδελφός μου πνίγηκε σε μία βρώμικη πισίνα στην Κύπρο» -Μάθανε για τα χάλια μας στο X-Factor της Αγγλίας

Κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές του Βρετανικού X- Factor, με τη φωνή της. Η 24χρονη αδελφή του 18χρονου Αγγλοκύπριου που πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στην Κύπρο τον περασμένο μήνα, μίλησε για την ιστορία για το θάνατο του αδελφού της, ο οποίος βρέθηκε αναίσθητος στον πάτο της πισίνας του συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα, στο οποίο διέμενε μαζί με τον ξάδελφο.