Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Άνετη νίκη της Ομόνοιας με 4-0 επί της ΑΕΚ Κουκλιών

Η Ομόνοια πέτυχε άνετη νίκη με 4-0 επί της ΑΕΚ Κουκλιών στο Παφιακό και έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί της το οποίο ξεκίνησε από την 5η αγωνιστική.

Βρήκαν στα σταφύλια τους μια θανατηφόρα αράχνη! Δείτε το βίντεο

Σε μια οικογένεια από το Μίσιγκαν έδωσαν δώρο μια δωρεάν κάρτα των 20 ευρώ αφού βρήκαν μέσα στη σακούλα με τα σταφύλια τους μια «μαύρη χήρα».

Σύλληψη 60χρονου για το δυστύχημα στο δρόμο Καλού Χωριού- Αρακαπά

Στη σύλληψη ενός 60χρονου προέβη η Αστυνομία, σε σχέση με το θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί στον δρόμο Καλού Χωριού- Αρακαπά, με θύμα τον 45χρονο Τάσο Κωνσταντίνου από το Πέρα Χωριού Νήσου.

ΑΠΟΕΛ - Ο παλιός καλός Μοράις Μοραι

Μοράις και Αλωνεύτης ήταν με διαφορά οι καλύτεροι παίκτες τουΑΠΟΕΛ στον αγώνα με τη Μπορντό. Ο Πορτογάλος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και ήταν ο ηγέτης των «γαλαζοκιτρίνων».

ΥΠΑΜ: Δεν διακόπτεται η μεταφορά των εθνοφρουρών με λεωφορεία στα στρατόπεδα

Ο Υπουργός Άμυνας Φώτης Φωτίου δήλωσε σήμερα ότι δεν πρόκειται να διακοπεί η μεταφορά των εθνοφρουρών από και προς τα στρατόπεδα με λεωφορεία, ειδικά όπως ανέφερε αυτές τις δύσκολες οικονομικά ώρες που περνά η Κύπρος και η πλειοψηφία των στρατιωτών έχουν ανάγκη από στήριξη.

Οκτώ κλήσεις για πυρκαγίες στην Επαρχία Πάφου δέχτηκε η Πυροσβεστική

Σε οκτώ περιπτώσεις κλήθηκε σήμερα η πυροσβεστική υπηρεσία για την κατάσβεση πυρκαγιών στην Επαρχία Πάφο, απο τις έντεκα το πρωί.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ TΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ GOGE & ΠΟΤΕ

Παρακολουθήστε σε real time σε ποιο σημείο της Γης θα πέσει ο ευρωπαϊκός δορυφόρος GOCE που τέθηκε σε τροχιά το 2009 για να χαρτογραφήσει το βαρυτικό πεδίο του πλανήτη μας και ο οποίο αναμένεται τις επόμενες ώρες να συγκρουστεί με την επιφάνεια του πλανήτη μας.

Τυχερέ τηλεθεατή που είδες την Μενεγάκη να σου σηκώνει το φόρεμα και να δείχνει το…! [φωτο]

Ένα ατυχηματάκι να το πεις είχε η Ελένη Μενεγάκη, αφού φάνηκαν κάτι παραπάνω, εν ώρα εκπομπής; Για όσους δεν είδαν την στιγμή, ας δούνε την επίμαχη φωτό... Ελένη Μενεγάκη είναι και ότι θέλει κάνει. 

Aκύρωση των αποκοπών των προσφύγων λόγω μνημονίου ζητά η Αδούλωτη Κερύνεια

Ψήφισμα στην Κυβέρνηση και τα Μέλη του Εθνικού Συμβουλίου απευθύνει το Σωματείο «Αδούλωτη Κερύνεια», καλώντας τους να ξεκαθαρίσουν στον ΓΓ του ΟΗΕ πως πρέπει να ενεργεί σύμφωνα με τις πρόνοιες του Καταστατικού Χάρτη του Οργανισμού.

 

Μόνο φουσκωτούς θα βρεις εδώ!

Στον αστερισμό των μποντιμπιλντεράδων

1 δισ. δολάρια την ημέρα το κόστος της κλιματικής αλλαγής!

Την περασμένη χρονιά επενδύθηκαν ένα δισεκατομμύριο δολάρια την ημέρα για την μείωση της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Πονάει γενικώς και κυρίως αμυντικά

Στην πιο κατάλληλη στιγμή έρχεται η διακοπή του πρωταθλήματος για την Ανόρθωση. Η ήττα από την ΑΕΛ αποτέλεσε την κορύφωση της πλήρους αποδιοργάνωσης που παρουσιάζει η ομάδα τον τελευταίο μήνα. Η Ανόρθωση έχει πολύ καλές μονάδες –κυρίως μεσοεπιθετικά- αλλά μέχρι εκεί. Σε τακτικό παιχνίδι υστερεί σε μεγάλο βαθμό και αυτό είναι ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας. Βεβαίως, ο Ζόρζε Κόστα δεν είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος της φθίνουσας αγωνιστικής πορείας που έχει πάρει η ομάδα. Αν τρέξουμε το χρόνο πίσω, όλοι μιλούσαμε με θαυμασμό για τη «νέα Ανόρθωση του Ζόρζε Κόστα» των πρώτων αγωνιστικών.

Απεγνωσμένη η προσπάθεια της γάτας

Είναι για λύπηση

ΝΕΟ ΣΟΟΥ ΤΑΛΕΝΤΩΝ για να βρουν την επόμενη Αλίκη Βουγιουκλάκη!!

Δεκαεπτά χρόνια μετά το θάνατο της μεγάλης ελληνίδας ηθοποιού, ετοιμάζεται ένα μιούζικαλ που θα είναι βασισμένο στη ζωή και την καριέρα της.

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ!

Τουλάχιστον δύο νεκροί και 22 τραυματίες είναι ο πρώτος απολογισμός ανταλλαγής πυροβολισμών σε οικία στο Χιούστον του Τέξας στη διάρκεια πάρτι, παρουσία πολλών φοιτητών.

Πατέρας δύο παιδιών «έσβησε» στην άσφαλτο – Ξεψύχησε μπροστά στα μάτια των φίλων του

-Τραγικό τέλος στην άσφαλτο για οικογενειάρχη από το Πέρα Χωριό
-Νεκρός είναι ο 45χρονος Τάσος Κωνσταντίνου
-Το δυστύχημα σημειώθηκε στον δρόμο Καλού Χωριού- Αρακαπά

Πενηντατρείς νεκροί από τον κορονοϊό στη Σαουδική Αραβία

Αυξάνονται τα κρούσματα του κορονοϊού (MERS) στη Σαουδική Αραβία. Την Κυριακή οι αρχές ανακοίνωσαν το θάνατο άλλου ενός ατόμου ανεβάζοντας τα θύματα στα 53.

Μαριά Κορτζιά: Οι πρώτες δηλώσεις τις αδικημένης των καλλιστείων που δεν πήρε κανένα τίτλο

Η Μαρία Κορτζιά θεωρείτε η αδικημένη των καλλιστείων Feel FAntastic. 

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ & ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ & ΚΥΠΡΟ

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν από αργά το βράδυ της Κυριακής περιοχές κυρίως στα βορειοδυτικά ενώ από τη Δευτέρα τα καιρικά φαινόμενα θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα.
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας: 

Φιλιππίνες: Επείγουσα βοήθεια ύψους 3 εκ. ευρώ από την Ε.Ε.

Το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ αποφάσισε να διαθέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την αποστολή επείγουσας βοήθειας στις Φιλιππίνες που δοκιμάζονται μετά το πέρασμα του φονικού τυφώνα Χαϊγιάν.

ΑΠΟΕΛ: Μόνο νίκες μέχρι το «αιώνιο» ντέρμπι!

Σύνθημα αντεπίθεσης ξεκινά στο ΑΠΟΕΛ με την ομάδα να έχει πάρει τα πάνω της και να είναι αποφασισμένη να «σβήσει» την διαφορά που την χωρίζει από την κορυφή. Για να συμβεί αυτό, ο Δώνης έχει το δικό του πλάνο.


ΟΜΟΝΟΙΑ - Αποσύρει ο Λώρης Κυριάκου

Αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Λώρης Κυριάκου να ηγηθεί συνδυασμού στις εκλογές της Ομόνοιας, που θα γίνουν στις 20 Νοεμβρίου. Οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση λόγω της στάσης μερίδας οπαδών της Ομόνοιας, η οποία δημιουργεί πρόβλημα σε αυτόν και στην οικογένεια του και δεν του επιτρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια του.

ΔΕΙΤΕ ποιοι επώνυμοι συμμετέχουν στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Ανάμεσα στο πλήθος των συμμετεχόντων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθώνιου της Αθήνας, βρίσκεται σχεδόν όλη η showbiz.

Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ : Μεγάλο ντέρμπι στο νησί

Την ασταμάτητη και πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Άρσεναλ, υποδέχεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Συνέχεια στην ξέφρενη πορεία τους θέλουν να δώσουν οι «κανονιέρηδες», που όμως τα βρίσκουν σκούρα στο «Ολντ Τράφορντ». Ψάχνονται οι «κόκκινοι διάβολοι».


Επι τάπητος το ζήτημα που κλόνησε τις σχέσεις Κύπρου-Ινδίας

Εντείνονται οι προσπάθειες, που καταβάλει η κυβέρνηση για διόρθωση της κατάστασης, που έχει δημιουργηθεί σχετικά με τη «Συμφωνία Αποφυγής Διπλής Φορολογίας» μεταξύ της Κύπρου και της Ινδίας και έχει άμεσα επηρεάσει τους επιχειρηματικούς κύκλους των δύο χωρών. Επί τάπητος τίθεται στην Ινδία, στις 27 του μηνός, το υψίστης οικονομικής σημασίας θέμα που παρουσιάστηκε και κλόνισε τις σχέσεις Κύπρου -Ινδίας.


Δημοσίευμα της εφημερίδας «India Times» αναφέρει ότι η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με την Ινδική Κυβέρνηση, με στόχο την επίλυση που προβλήματος, γεγονός που επιβεβαιώνει με δηλώσεις του στο Sigmalive ο Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης. Εκπρόσωποι του κυπριακού Υπουργείου Οικονομικών, είπε ο κ. Κασουλίδης, θα έχουν συνάντηση για το θέμα στις 27 Νοεμβρίου με Ινδούς αξιωματούχους.

Ο Υπουργός Εξωτερικών έχει ήδη προετοιμάσει το έδαφος, καθώς έθεσε το θέμα στον Ινδό ομόλογό του, στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου ΥΠΕΞ Ασίας – ΕΕ,(ASEM), οι οποίες θα πραγματοποιηθούν αύριο και μεθαύριο στο Νέο Δελχί. "Μίλησα με τον Ινδό Υπουργό Εξωτερικών και συμφωνήσαμε ότι πρέπει να βρούμε λύση για την αποφυγή της διπλής φορολογίας", είπε ο κ. Κασουλίδης.

Αισιόδοξος ο Πρόεδρος του CIPA

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων(CIPA), Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κλίμα θα βελτιωθεί και το πρόβλημα θα λυθεί.

Πρόσθεσε ότι επείγει η επίλυση του προβλήματος διότι κάποιες εταιρείες εγγεγραμμένες στην Κύπρο που συνεργάζονται με τη Ινδία αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Επεσήμανε παράλληλα ότι «οι πρωτοβουλίες που λαμβάνει ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ), συμβάλουν στην επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων». Πιστεύω, συμπλήρωσε, ότι θα διορθώσουμε τα κακώς έχοντα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ινδία προχώρησε στην ακύρωση της συμφωνίας, που συνομολόγησε με την Κύπρο από το 1994 για αποφυγή της διπλής φορολογίας, καθώς οι Αρμόδιες Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν έδωσαν στο Νέο Δελχί στοιχεία σχετικά με τις καταθέσεις εταιρειών ινδικών συμφερόντων στις κυπριακές τράπεζες.

Πάντως, πριν λίγες μέρες, το κυπριακό Υπουργείο Οικονομικών είχε ξεκαθαρίσει ότι η Συμφωνία Αποφυγής Διπλής Φορολογίας μεταξύ της Κύπρου και της Ινδίας δεν έχει τερματιστεί.

- Source : http://www.sigmalive.com

Μήνυμα προς τα Η.Ε για το ρόλο τους έστειλε ο ΠτΔ

Μήνυμα προς τα Ηνωμένα Έθνη για τον ρόλο τους στο Κυπριακό, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Dark Hedges: Ένας...παράξενος δρόμος

Είναι ένα από τα πιο φωτογραφημένα φυσικά τοπία στη Βόρεια Ιρλανδία αλλά και ένα από τα πλέον δημοφιλή αξιοθέατα για τους επισκέπτες της περιοχής, ντόπιους και ξένους. 

Επιπλέον έχει αποτελέσει έμπνευση πολλών ζωγράφων ανά τον κόσμο ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συμμετάσχει σε ταινίες αλλά και ντοκιμαντέρ. 

Ο λόγος για το περίφημο φυσικό τούνελ που σχηματίζουν οι κορμοί των δέντρων στην περιοχή Dark Hedges, μία από τις ωραιότερες διαδρομές του κόσμου. Την ημέρα το φως του ήλιου διαπερνά τα κλαδιά και δημιουργεί όμορφα χρώματα πάνω στο φύλλωμα ενώ το βράδυ ο δρόμος αποκτά απόκοσμο χαρακτήρα και ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία τρόμου! 

- Source : http://www.philenews.com/

Σοκαριστικό βίντεο: Ρώσοι νεοναζί βασανίζουν gay παιδιά

Η κυβέρνηση του Putin συνεχίζει με την ομοφοβική και ξενοφοβική προπαγάνδα της και ως αποτέλεσμα ομάδες φασιστών έχουν αρχίσει να επιτίθενται σε μαθητές από άλλες χώρες και ακόμη και να πηγαίνουν σε "σαφάρι" σε γειτονικές χώρες!

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο Τάσος Μαντέλης

Τη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δίκη του πρώην υπουργού Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, Τάσου Μαντέλη και των τεσσάρων συγκατηγορουμένων του για την υπόθεση χρηματικού ποσού, που έλαβε από τη μητρική Siemens το 1998 και το 2000.

Σε εφημερίδα της Αυστραλίας η ιστορία των μαρμάρων του Παρθενώνα

«Επίκεινται αλλαγές»,

... γράφει ο πρόεδρος της Διεθνούς Οργάνωσης για την επιστροφή τους
Για «αδιαλλαξία της βρετανικής πλευράς να επιστρέψει στην Ελλάδα τα γλυπτά του Παρθενώνα, παρά την κατασκευή του εξαιρετικού Μουσείου της Ακρόπολης για την κατάλληλη στέγασή τους» κάνει λόγο, με άρθρο του στην εφημερίδα «The Sydney Morning Herald», ο πρόεδρος της Διεθνούς Οργάνωσης για την Επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, David Hill.

Στο άρθρο αναφέρεται η ιστορία της «μεταφοράς των Γλυπτών από τον Παρθενώνα στη Βρετανία, στην ιδιωτική συλλογή του Λόρδου Έλγιν και, εν συνεχεία, της πώλησής τους στο Βρετανικό Μουσείο».

Ο αρθρογράφος σημειώνει, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ότι «επίκεινται αλλαγές, δεδομένων των νέων κανονισμών της ΟΥΝΕΣΚΟ σε ό,τι αφορά την κλοπή πολιτιστικής περιουσίας» και εξηγεί πως η Ελλάδα «έχει προσφύγει στην ΟΥΝΕΣΚΟ, αιτούμενη διαμεσολάβηση για την επίλυση του θέματος. Εντούτοις, αναμένεται η βρετανική απάντηση, καθώς βασική προϋπόθεση για τη διαδικασία της μεσολάβησης είναι να συναινέσουν και οι δύο πλευρές».

Τονίζεται, δε, ότι η Βρετανία «ως μέλος της ΟΥΝΕΣΚΟ έχει ήδη υπογράψει τη συγκεκριμένη σύμβαση, ως εκ τούτου, θα βρεθεί σε δυσχερή θέση σε περίπτωση άρνησης».

Σε κάθε περίπτωση, υπογραμμίζει ο κ. Hill, «σε οποιαδήποτε διαδικασία διαμεσόλαβησης, η Βρετανία δεν έχει να περιμένει καμία υποστήριξη από τα υπόλοιπα μέλη της ΟΥΝΕΣΚΟ, αλλά ούτε και από τη διεθνή κοινότητα συμπεριλαμβανομένης και της Αυστραλίας».

Source : http://www.newsbeast.gr

WOW: ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ SHOWBIZ - ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ

Στον κόσμο ήρθε η κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη γεμίζοντας χαμόγελα χαράς και ευτυχίας τους διάσημους γονείς της.

Cafe φτιαγμένο από μπαμπού χωρίς ούτε ένα καρφί!

Ο βιρτουόζος στο σχεδιασμό παράδοξων δομών Vo Trong Nghia σχεδίασε και κατασκεύασε ένα πανέμορφο καφέ από μπαμπού σε θολωτό σχήμα, το περίφημο «Water & Wind Café» στην επαρχία Binh Duong του Βιετνάμ.

Στις Βρυξέλλες Χάσικος και Κουγιάλης για προώθηση των ΟΕΔΑ

Στις Βρυξέλλες για την προώθηση υλοποίησης των Μονάδων Ολοκληρωμένων Εγκαταστάσεων Διαχείρισης Αποβλήτων (ΟΕΔΑ) στις Επαρχίες Λεμεσού και Λευκωσίας, μεταβαίνουν οι Υπουργοί Εσωτερικών και Γεωργίας μαζί με τον Υφυπουργό παρά τω Προέδρω.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Όλα του συνδυασμού…δύσκολα

Με γραπτή δήλωση που απέστειλε την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα στα ΜΜΕ, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Λώρης Κυριάκου γνωστοποίησε την απόφασή του να ηγηθεί συνδυασμού και να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Ομόνοιας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ

Πολλοί αγοράζουμε την οδοντόκρεμα διαβάζοντας τα γράμματα της συσκευασίας.

Σήκωσαν χρυσαφικά αξίας €37,150

Χρυσαφικά και κοσμήματα συνολικής αξίας €37,150 περίπου, κλάπηκαν από οικία στη Λεμεσό.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ "ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΟΛΑ & ΠΟΙΟΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ"

Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε στο περιοδικό «MyTV» για το ενδεχόμενο της παρουσίασης μιας εκπομπής, ειδικότερα στην πρωινή ζώνη, ενώ εξήγησε γιατί την ενοχλεί να τη συνδέουν ακόμα με τον ρόλο της στην «Αναστασία» που την έκανε ευρέως γνωστή. 

Η μεγαλύτερη… Μόνα Λίζα που έγινε ποτέ!

Τα μάτια της ακολουθούν τους περαστικούς όπου κι αν πηγαίνουν και το βλέμμα της χάνεται στο βροχερό ορίζοντα.

ΑΠΟΕΛ - Περιμένει το OK από το Φοίβο ο Πρόδρομος

Οι Πρόδρομος Πετρίδης και Χάρης Φωτίου εκδήλωσαν και επίσημα την πρόθεση τους για να αναλάβουν τα ηνία της Εταιρείας του ΑΠΟΕΛ.
Στην ανακοίνωση που απέστειλαν στα ΜΜΕ ζητούν την άμεση ανάληψη της διοίκησης της Εταιρείας για να μην χαθεί κι άλλος χρόνος αφού η Γενική Συνέλευση είναι προγραμματισμένη για τις 4 Δεκεμβρίου.

Συγκινητικά μηνύματα στο προφίλ του αδικοχαμένου 18χρονου στρατιώτη Ξάνθου Νικολάου στο facebook

Αρκετά μηνύματα από φίλους και γνωστούς του αδικοχαμένου Ξάνθου Νικολάου, έχουν κατακλύσει την προσωπική του σελίδα στο facebook. Μήνυματα θλίψης για τον άδικο χαμό του.

Προσκλητήριο ΔΗΣΥ προς ανένταχτους

Το προσωπικό του στίγμα θέλησε να αφήσει στην πρώτη συνεδρία του Ανωτάτου Συμβουλίου του ΔΗΣΥ από τότε που ανέλαβε τα προεδρικά ηνία ο Αβέρωφ Νεοφύτου, όπως και στην υπό διαμόρφωση πολιτική για την παραπέρα κομματική πορεία.

Σε διάρρηξη κατοικίας στη Λεμεσό κλάπηκαν χρυσαφικά

Χρυσαφικά και κοσμήματα, αξίας 37.000 ευρώ κλάπηκαν σε διάρρηξη κατοικίας στη Λεμεσό χθες το απόγευμα.

Οι δράκοι θα μπορούσαν να είναι αληθινοί

Επιστημονικές εξηγήσεις που θα μπορούσαν να στηρίξουν τους θρύλους

Ο ΑΠΟΕΛ ζευγάρωσε τις νίκες του στην καλαθόσφαιρα ανδρών

Ο ΑΠΟΕΛ ζευγάρωσε τις νίκες του στις πρώτες δύο αγωνιστικές του Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών Α΄ Κατηγορίας, επικρατώντας το απόγευμα του Σαββάτου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία» με 72-84 της ΕΘΑ.

Αραδίπου: Πυρπόλησαν αυτοκίνητα που είχαν εμπλακεί σε τροχαίο

Γύρω στις 11.50 χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σε χωράφι απέναντι από συνεργείο επιδιόρθωσης οχημάτων στη Βιομηχανική Περιοχή Αραδίπου.

Πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Ινδονησία

Δεκατρία άτομα έχασαν τη ζωή τους από πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Ινδονησία, ενώ οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για 9 τραυματίες.

Η 25χρονη Γκαμπριέλα Ίσλερ στέφθηκε «Μις Υφήλιος»

Η πανέμορφη «Μις Βενεζουέλα» ξεχώρισε από τις 85 διαγωνιζόμενες

ΟΜΟΝΟΙΑ - Κοιτάει ψηλότερα

Να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση, επιμηκύνοντας το νικηφόρο της σερί. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα πρέπει να παραταχθούν σήμερα στο Παφιακό οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας για να φθάσουν στο στόχο.

Αισιόδοξος ο Ντάουνερ για το Κυπριακό

Την πεποίθηση ότι τις επόμενες ημέρες θα μπορούσε να υπάρξει συμφωνία Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων σε κοινό ανακοινωθέν, εκφράζει ο ειδικός σύμβουλος του Γ.Γ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Αλεξάντερ Ντάουνερ. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα αναφέρεται σε σκληρή δουλειά που έχει γίνει και σε ικανοποιητική πρόοδο.

Αρχιεπίσκοπος: Ξένοι κοπιάστε να τα πούμε

Θα πρέπει να συναντηθούν όλοι οι μεγαλομέτοχοι για να χαράξουν την πολιτική που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα η Ελληνική Τράπεζα, είναι η θέση του Αρχιεπίσκοπου Χρυσοστόμου. Θεωρεί μάλιστα ότι οι επισφάλειες θα καθορίσουν τα τελικά ποσοστά των μεγαλομετόχων της Τράπεζας μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.