Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Η βόμβα... ήταν μήνυμα

Ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε το απόγευμα κάτω από φορτηγό εκπαιδευτικό αυτοκίνητο στην οδό Ηρώων στα Λατσιά. Η υπόθεση κινητοποίησε αμέσως την Αστυνομία







-Το 2014 η αποκοπή διαφήμισης στο ΡΙΚ
-Υπό προϋποθέσεις συναινεί και το ΔΣ του ιδρύματος
-Πυρά συντεχνιών κατά της διεύθυνσης

Τέσσερα σημάδια πραγματικής υγιούς αγάπης!

Ο έρωτας στη ζωή μας έρχεται μαγικά, σαν ένα θείο δώρο ή σαν ένα  τζόκερ που κερδίζει. Και εμείς πέφτουμε με τα μούτρα. Ταυτόχρονα το κάθε αρχικό ραντεβουδάκι μας συνοδεύεται με κτυποκάρδι και την απόλυτη «τύφλα»! Κι αν εξαφανιστεί τελικά; Αν τελικά δεν μας κάνει; Τα βάφουμε μαύρα μόνο για να έρθουμε εμείς οι ίδιοι, αργότερα, να αντιληφθούμε ότι οι κόκκινες σημαίες ανέμιζαν εξαρχής! «Ουπς»! Άδικα τον/την ξεφτιλίσαμε!

HΠΑ: Ανοίγουν 1 χρόνο για άνεργους έλληνες!

Νέοι επιστήμονες και εκπαιδευτικοί ξένων γλωσσών από την Ελλάδα και την Κύπρο θα μπορούν να εργαστούν για ένα χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, στα πλαίσια μιας «νέας μεταναστευτικής νομοθεσίας».

Δύσκολες στιγμές για την Αντζελίνα Τζολί!

Ποιον άνθρωπο από την οικογένειά της έχασε λόγω καρκίνου του μαστού;

Σεισμκή δόνηση 5,6 βαθμών στην παραμεθόρια περιοχή Παναμά-Κόστα Ρίκα!

Μια σεισμική δόνηση μεγέθους 5,6 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στην παραμεθόρια περιοχή των γειτονικών κεντροαμερικανικών κρατών του Παναμά και της Κόστα Ρίκα, όπως ανακοίνωσε το γεωλογικό ινστιτούτο των ΗΠΑ (USGS).

Πάνω από 1000 θέσεις εργασίας από την κινεζική ανάπτυξη στο Χα –Ποτάμι

- Ο μεγιστάνας της κινεζικής εταιρείας China Glory, έδωσε διαβεβαιώσεις ότι θα αξιοποιηθεί ντόπιο εργατικό δυναμικό
-Το έργο θα έχει διάρκεια τρία χρόνια
-Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε διαβεβαιώσεις ότι θα παραχωρηθούν όλες οι αναγκαίες διευκολύνσεις για την αδειοδότηση της συγκεκριμένης ανάπτυξης
-Μέχρι €400εκ τα κέρδη για την Κύπρο

Δεύτερη και φέτος η Ελλάδα με την κατάκτηση 402 «Γαλάζιων Σημαιών»

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε και φέτος η Ελλάδα, ανάμεσα σε 49 χώρες του πλανήτη, μέσω του προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες» για την ποιότητα των υδάτων κολύμβησης.

Καρολίνα Πελενδριτου: Εντυπωσιακό ξεκίνημα στη νέα περίοδο!

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την νέα χρονιά η Καρολίνα Πελενδρίτου, μετά την μεγάλη της επιτυχία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες –Λονδίνο 2012.

Δείτε τι δείχνει νέα έρευνα για τα σπίτια που έχουν σκύλο.

Τα σπίτια με σκύλους έχουν διαφορετικές μικροσκοπικές μορφές ζωής από τα σπίτια που δεν υπάρχουν ζώα, σύμφωνα με έρευνα...
του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας, που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση PLoS ONE.

15 μήνες φυλάκιση με αναστολή στον Ντέμη Νικολαϊδη!

Ποινή 15μηνης φυλάκισης με αναστολή επιβλήθηκε στον Ντέμη Νικολαΐδη για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος οπαδών της ΑΕΚ.

Εκθαμβωτική πρεμιέρα για την Serena.

H καλύτερη τενίστρια αυτή τη στιγμή στον κόσμο Serena Williams, ήταν καταπληκτική στην πρεμιέρα της στο Roland Garros, καθώς επιβλήθηκε της Anna Tatishvili με 6-0, 6-1, έπειτα από 51 μόλις λεπτά.


Μακελειό με 14χρονο που κατακρεούργησε την οικογένειά του.


Στη Νότιο Αφρική, συνελήφθη ένας έφηβος ως βασικός ύποπτος για την άγρια δολοφονία τεσσάρων μελών της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένων της μητέρας, της γιαγιάς και τη νεογέννητης αδελφής του.

Κατασβέστηκε πυρκαγιά κοντά στο φράγμα της Κανναβιούς.

Υπό έλεγχο τέθηκε γύρω στις 12.30 πυρκαγιά που εξερράγη το μεσημέρι σε περιοχή κοντά στο φράγμα Κανναβιούς, στην Πάφο.

Ελλάδα: Η μάχη για το Champions League έχει «ανάψει» για τα καλά.


Μετά τους χθεσινούς αγώνες των πλέι οφ στην Ελλάδα, το ενδιαφέρον για την έξοδο στο Champions League έχει κορυφωθεί. ΠΑΟΚ και Ατρόμητος πέτυχαν σπουδαίες επιτυχίες επί του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σήμερα η μεγάλη συναυλία «Μαζί για τη Λάρνακα και το συνάνθρωπο»


Λάρνακα: Μεγάλα ονόματα του ελληνικού και κυπριακού καλλιτεχνικού στερεώματος όπως η Άννα Βίσση, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Διονύσης Σαββόπουλος θα ενώσουν σήμερα τις φωνές τους για τη μεγάλη συναυλία  «Μαζί για τη Λάρνακα και το συνάνθρωπο» που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία των Φοινικούδων.

Xenia Ghali: Η Ελληνίδα που τρελαίνει τη Νέα Υόρκη



Την θυμόμαστε από το Kick Off party των Mad Awards, όπου ξεσήκωσε το κοινό με τις μουσικές της επιλογές.

Ποιος μεγάλος μας ηθοποιός χειροκροτούσε χθες όρθιος την Άννα Βίσση;



Η Άννα Βίσση γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με την ροκ όπερα “Δαίμονες”. Χθες το βράδυ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του entertv.gr, παρακολούθησε την παράσταση ένας...

Η Cara Delevingne θέλει μουσική καριέρα με τη βοήθεια του Jay-Z!



Την είδαμε στο πρόσφατο video clip της Rita Ora για το τραγούδι ‘Facemelt’ και φυσικά τη γνωρίζουμε πολύ καλά από τις πασαρέλες…Η πανέμορφη Cara Delevingne ενδιαφέρεται να προχωρήσει στο χώρο της μουσικής με μέντορα της τον Jay-Z και ευελπιστεί να υπογράψει στην εταιρία του.

Πρόωρο αντίο για την Venus.

Μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα η Urszula Radwanska κατάφερε να αφήσει εκτός συνέχειας την Venus Williams κερδίζοντας με 7-6 (5), 6-7 (4), 6-4 σε ένα τεράστιο χρονικά αγώνα που διήρκησε 3 ώρες και 17 λεπτά. Μεγάλη απώλεια υπήρχε και στο παιχνίδι της Nadia Petrova με την Monica Puig, καθώς η Ρωσίδα Νο11 του ταμπλό ηττήθηκε με 3-6, 7-5, 6-4, αποχαιρετώντας πρόωρα τη διοργάνωση.

Άνετη πρεμιέρα ο Federer.


Ο Βασιλιάς του παγκόσμιου τένις Roger Federer ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Roland Garrοs, ξεπερνώντας άνετα το εμπόδιο του Pablo Carreno-Busta, με 6-2, 6-2, 6-3, μετά από 1 ώρα και 20 λεπτά. Ο Ελβετός συμμετέχει για 54η συνεχόμενη φορά σε Grand Slam δείχνοντας διψασμένος για τον 2ο τίτλο στην καριέρα του στο Παρίσι.