Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Αντικείμενα σε διαφορετικές από τις συνηθισμένες χρήσεις τους!

Πόσα παλιά αντικείμενα υπάρχουν στο σπίτι μας, καταχωνιασμένα σε αποθήκες, ντουλάπες και συρτάρια; Πόσες φορές λέμε ότι θα κάνουμε εκκαθάριση και θα πετάξουμε την «παλιατζούρα»; 

Βελτιώσεις φέρνει η έκδοση 3.1.1 της εφαρμογής iBooks!

Σε αναβάθμιση της εφαρμογή iBooks προχώρησε η Αpple. Η νέα έκδοση 3.1.1 φέρνει ορισμένες βελτιώσεις, χωρίς να ενσωματώνει κάποιο νέο χαρακτηριστικό.

Η LG θα μας τρελάνει με αυτήν την οθόνη για smartphones

Πριν λίγες ώρες η LG παρουσίασε μια παρανοϊκά διαυγή οθόνη που προορίζεται για τα smartphones του κοντινού μας μέλλοντος.

Χρίστος Χριστόφιας: Ζητάει και τα ρέστα ο γιος του Δημήτρη Χριστόφια

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο γιος του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας εκφράζεται σχετικά με τη συνεδρία της Ερευνητικής, στην οποία θα κατέθεται… σήμερα ο πατέρας του. Μιλάει για ντροπή και για έλλειψη δημοκρατίας…

Θέατρο του παραλόγου: Γραπτός μονόλογος αντί κατάθεσης από τον πρώην Πρόεδρο

Τη στιγμή που θεωρείται ποινικό αδίκημα η μη κατάθεση ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής, για ακόμα μια φορά ο πρώην Πρόεδρος επέλεξε το δικό του μοναχικό δρόμο της απαξίωσης της νομοθεσίας που διέπει την επιτροπή.

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όταν καπνοί έκαναν την εμφάνιση τους, με αποτέλεσμα να κληθεί άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία και η διεύθυνση να διατάξει εκκένωση δυο ορόφων.

Ο κύβος ερρίφθη για μετεγκατάσταση των διυλιστηρίων στην περιοχή Βασιλικού

- Έδωσαν τα χέρια σήμερα για μετεγκατάσταση των διυλιστηρίων
- Μετακινούνται τα διυλιστήρια στην περιοχή Βασιλικού
- Μετακινούνται τα πετρελαιοειδή το υγραέριο αλλά και οι κρατικές αποθήκες

Τι κρύβετε πίσω από την λιποθυμία

Οι άνθρωποι που χάνουν τις αισθήσεις τους δεν ανταποκρίνονται γενικότερα στους δυνατούς ήχους, μπορεί να σταματήσει ο σφυγμός ή η αναπνοή τους. Αυτό απαιτεί την άμεση μεταφορά του ατόμου στο νοσοκομείο για περαιτέρω διερεύνηση.

Δέντρο που… περπατάει!

Μπορεί να φαντάζει απίθανο είναι όμως πραγματικό. Ο φοίνικας που περπατάει ή Socratea Exorrhiza, όπως είναι η επιστημονική του ονομασία, μπορεί να μετακινηθεί εώς και ένα μέτρο το χρόνο!

Megan Fox: Η νέα μούσα της Avon

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του νέου αρώματος, Instict
Άλλη μια star μπαίνει στην A-list της Avon: η Megan Fox είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος Instict του brand και φωτογραφήθηκε για την καμπάνια φορώντας ένα sexy tops με animal print που αντανακλά το design του μπουκαλιού.

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΡΩΣΙΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ

Ενθαρρυντικά μηνύματα προς τους ξενοδόχους της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά ότι ο Σεπτέμβριος θα κυμανθεί στα ίδια ψηλά επίπεδα κρατήσεων όπως και τον Αύγουστο, δημιουργεί η κρίση στην Αίγυπτο, αφού λόγω των συνεχιζόμενων ταραχών οι ρώσοι τουριστικοί πράκτορες μεταφέρουν τους πελάτες τους σε άλλες χώρες μεταξύ των οποίων και η Κύπρος.

Σε απόγνωση οι αγρότες χωρίς νέα δάνεια

Τα μέτρα που επιβλήθηκαν στον Συνεργατισμό ελέω Τρόικας προκαλούν πρόβλημα στην εξασφάλιση νέων δανείων από αγρότες, που παραχωρούνται αυτή την περίοδο, προκειμένου να ενοικιάσουν εκτάσεις γης για να καλλιεργήσουν σιτηρά. 

Εφυγαν 18 δισ. «ρωσικά» δολάρια από την Κύπρο

Περισσότερα από 18 δισ. δολάρια ήταν το ύψος της εκροής ρωσικών καταθέσεων από την Κύπρο το πρώτο τρίμηνο του έτους. Σύμφωνα με την «The Wall Street Journal», η οποία επικαλείται στοιχεία της Τράπεζας της Ρωσίας, τα προαναφερθέντα κεφάλαια άλλαξαν κατεύθυνση και κατέληξαν στις βρετανικές Παρθένους Νήσους. 

Wentworth Μiller: «Ναι, είμαι gay»

O sexy πρωταγωνιστής του «Prison Break» έκανε outing!

WOW: ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Όχι με ένα αλλά με τρία τραγούδια που θα έχουν την υπογραφή του Παντελή Παντελίδη επιστρέφει δυναμικά η Πάολα στη δισκογραφία το φθινόπωρο.

15 σπουδαία πράγματα με δασκάλους… ζώα!

Τα ζώα ξέρουν καλά από απλά καθημερινά πράγματα από τα οποία παίρνουν χαρά, ξέρουν να απολαμβάνουν τη ζωή στο έπακρο και -το σημαντικότερο- γνωρίζουν από προσφορά, αγάπης πρωτίστως. 

Έρευνα: Οι σαγιονάρες είναι πολύ επικίνδυνες για την οδήγηση!

Κορίτσια βάλτε τις γόβες σας
Μια νέα έρευνα διαπίστωσε ότι η οδήγηση με σαγιονάρες μπορεί να είναι πάρα πού επικίνδυνη σε αντίθεση με τα ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες.


Ο Δημήτρης Χριστόφιας εγκατέλειψε τη συνεδρία της Ερευνητικής - Διαβάστε το γραπτό υπόμνημά του

-Άδοξο τέλος είχε η συνεδρία της Ερευνητικής Επιτροπής με Δημήτρη Χριστόφια
-Επέμενε να καταθέσει γραπτώς τις θέσεις του, αλλά δεν του επετράπη
-Ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν απάντησε σε καμία ερώτηση
-Σύσσωμο το ΑΚΕΛ του συμπαραστάθηκε στη συνεδρία

Κάτι πάει… «Χ»!

Έβαψαν «ροζ» μνημείο για τον Κόκκινο Στρατό στην Σόφια
Άγνωστοι ακτιβιστές στην Βουλγαρία έβαψαν με ροζ μπογιά ένα μνημείο για τον Κόκκινο Στρατό στην Σόφια.

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Δραπέτευσε από τη φυλακή, μετάνιωσε και γύρισε πίσω!

Δραπέτης για… κλάματα
20 ώρες έμελε να κρατήσει η «ελευθερία» του 48χρονου ισοβίτη Βασίλη Νέστορα, ο οποίος χθες το βράδυ δραπέτευσε από τις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας Βόλου. 

10 εκπληκτικής ομορφιάς υδάτινες αναβαθμίδες

Δεν είναι πολλά τα μέρη του πλανήτη όπου τα γεωθερμικά νερά έχουν κάνει τα μαγικά τους δημιουργώντας αναβαθμίδες ή φυσικές πισίνες, μερικές φορές με απίθανα χρώματα, που αποτελούν τη χαρά των φωτογράφων τοπίου αλλά και των πωλητών καρτ-ποστάλ! 

Πλάτη με πλάτη στο ίδιο το κρεβάτι

Της καληνύχτας τα φιλιά δεν δίνουν τα ζευγάρια. Μπορεί να μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι, την ίδια κρεβατοκάμαρα αλλά θέλουν το΄΄στρώμα τους μονό''.

Ένοχα τα μεγάλα ψάρια και τα μαύρα σφραγίσματα

Εκτός των ορίων ασφαλείας που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση (τα 2mg/dl) είναι τα επίπεδα υδραργύρου στον ελληνικό πληθυσμό.

Αμνησία ή επιλεκτική μνήμη;

Το να μην θυμάται κανείς λόγω κούρασης είναι μέσα στην καθημερινότητα μας. Υπάρχουν όμως αρκετοί λόγοι για τους οποίους κάποιος δεν θυμάται ή μάλλον δεν θέλει να θυμάται.

Απίστευτο: Δείτε την σέξι γκόμενα ποδοσφαιριστή να του κάνει δημόσια στοματικό σεξ

Ο Fabregas κάνει ηλιοθεραπεία όταν η σεξοβόμβα φίλη του, προσεγγίζει το «επίμαχό» του σημείο με άγριες διαθέσεις, και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να κραυγάζει… Αξίζει να σημειώσουμε ότι το περιστατικό σημειώθηκε σε δημόσιο χώρο…

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Δείτε την πιο...τρομακτική εμφάνιση της Μαντόνα ! Δεν θα το πιστεύετε...

Η Madonna στα 55 της συχνά δείχνει ότι είναι σε φοβερή φόρμα, αλλά μερικές φορές μας εκπλήσσει...αρνητικά!

Ο ψηλότερος πύργος από Lego

Μια ομάδα μαθητών από γυμνάσιο του Ντέλαγουερ των Ηνωμένων Πολιτειών κατάφερε να καταγραφεί στα ρεκόρ Γκίνες, κατασκευάζοντας τον ψηλότερο πύργο από τουβλάκια Lego.

Ανελέητοι βομβαρδισμοί αντικαθεστωτικών στη Δαμασκό

Συνεχίζεται ασταμάτητα το μακελειό στη Συρία.Οι δυνάμεις του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Ασαντ βομβαρδίζουν σήμερα προάστια της Δαμασκού που τελούν υπό τον έλεγχο των αντικαθεστωτικών δυνάμεων, εντείνοντας την πίεση στην πολιορκημένη ζώνη στα ανατολικά περίχωρα της πρωτεύουσας, μία ημέρα αφού η συριακή αντιπολίτευση κατηγόρησε τις συριακές δυνάμεις ότι εξαπέλυσε επίθεση με χημικά όπλα στην ίδια περιοχή, με αποτέλεσμα το θάνατο πέραν των 1000 ανθρώπων.

Σοκάρει η...εικόνα της Πάμελα Άντερσον!

Μετά την αποχώρησή της από το "Dancing on Ice" η Πάμελα Άντερσον έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο...

WTA: Ευκαιρία για ρεβάνς η Στίφενς

Η Σλόαν Στίφενς, ανερχόμενη δύναμη του Αμερικανικού τένις και υποψήφια διάδοχος της Σερίνα Γουίλιαμς, κέρδισε στα τρία σετς την Τζούλια Γκόργκες και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του New Haven Open at Yale, όπου θα συναντήσει την πιο επιτυχημένη τενίστρια της διοργάνωσης.

Και σπίτι-καζίνο στη Λεμεσό

Στην παγκύπρια νυχτερινή εκστρατεία της Αστυνομίας χθες βράδυ, για πάταξη του παράνομου ηλεκτρονικού τζόγου, ειδική αποστολή είχαν οι αστυνομικοί σε μία περίπτωση σε κοινότητα της Λεμεσού.

Παναθηναϊκός: Υπογράφει ο ένας, υπομονή για τον άλλο

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την απόκτηση του Αμπντούλ Ατζαγκούν στον Παναθηναϊκό, στον οποίο είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι το τέλος των μεταγραφών για τον Πράνιτς.

Οπλισμός στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, εντόπισαν οπλισμό σε ανοικτό χώρο στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων.

Επτά γυναίκες δίνουν ζωή στο Τρίκερι που εγκαταλείπεται

Ο ήχος της μπάλας στο τσιμέντο σπάει την ησυχία του Τρικερίου, αυτής της σαγηνευτικής ναυτοπολιτείας στο άκρο του Πηλίου, ακριβώς στο δίαυλο Παγασητικού και Ευβοϊκού.

Χρέωνε τον Δήμο για τα καύσιμα του αυτοκινήτου του

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου εκτέλεσαν χθες βράδυ ένταλμα σύλληψης εναντίον 58χρονου δημοτικού γραμματέα Δήμου της επαρχίας Πάφου ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες κλοπής.

Champions League: Τους... πίκρανε ο Στέφενς!

Απογοήτευση επικρατεί στον γερμανικό Τύπο για την εμφάνιση της Σάλκε και το 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μεταξύ τους ματς στη Γερμανία για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Champions League: Ο πρώτος λόγος στους φιλοξενούμενους

Άρσεναλ και Βασιλεία βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στους ομίλους του Champions League, αλλά μετά τα ματς της Τετάρτης δικαίωμα στο όνειρο της πρώτης συμμετοχής απέκτησαν ΠΑΟΚ και Αούστρια Βιέννης.