Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Τατιάνα Στεφανίδου: Γιατί η Κύπρος την έκανε να χάσει τον ύπνο της;

Τι λέει η παρουσιάστρια για το νησί μας;

Εκτελέστηκαν τα δύο από τα τέσσερα εντάλματα σύλληψης για την Υπόθεση Aristo Developers

Δύο από τα τέσσερα εντάλματα που εκδόθηκαν το απόγευμα από την Γενική Εισαγγελία έχουν ήδη εκτελεστεί και ήδη οι κατηγορούμενοι πρώην Δημοτικός μηχανικός του Δήμου Πάφου και μία υπάλληλος του τεχνικού γραφείου του Δήμου Πάφου βρίσκονται στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου για ανάκριση .

Οι 12 κανόνες των ραντεβού

"Δεν θα έχεις ποτέ δεύτερη ευκαιρία να δώσεις καλές πρώτες εντυπώσεις", λέει η λαϊκή ρήση. Κι εμείς βάλαμε σκοπό να το κάνεις πράξη.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΒΟΛΤΑ ΣΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ GAY


Για τη φημολογούμενη ρομαντική σχέση με τον πρώην πιλότο του, Ντάγκλας Γκοτέρμπα, μίλησε για πρώτη φορά ο ηθοποιός Τζον Τραβόλτα στην εφημερίδα Daily Beast. "Είναι η Αχίλλειος πτέρνα όλων των ηθοποιών.

Φρίκη: Τον παρότρυναν και παρακολούθησαν την αυτοκτονία του μέσω Skype

Οι αρχές στη Μόσχα διεξάγουν έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τους χρήστες που παρακολουθούσαν μέσω Skype και παρότρυναν έναν νεαρό να αυτοκτονήσει

Έτσι έφτασε η Lady Gaga στην Αθήνα - Ως Αφροδίτη! Δες τις φωτογραφίες της

Σχόλια από τη μια και θαυμασμό από την άλλη προκάλεσε η άφιξη της pop star στην Αθήνα.

«ΟΝΕΙΡΩ ΖΩ» ΝΕΟ SINGLE ΑΠΟ JACKPOT - ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ MTV HIT LIST HELLAS

Σας παρουσιάζουμε το νέο και ολόφρεσκο συγκρότημα JackPot, το μουσικό δίδυμο, που έχει ενώσει τις δυνάμεις τους με τον Zan Batist και μας χαρίζουν ένα dance τραγούδι που θα σας ξεσηκώσει!

ΟΡΓΗ ΟΔΗΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ - ΑΔΙΚΙΑ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΩΝ 50ΧΛΜ

Λευκωσία: Επαναφέρεται το θέμα της αύξησης του ορίου ταχύτητας στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λευκωσία, μετά την εγκατάσταση δύο καμερών και την τοποθέτηση πλατό.

Μπαρτσελόνα-ΑΠΟΕΛ 1-0

Τι και αν έπαιζε με μια από τις κορυφαίες ομάδες στο πλανήτη. Ο ΑΠΟΕΛ έχασε μεν με 1-0 και ενώ πολλοί στην θέση του θα ήταν πολύ ευχαριστημένοι οι γαλαζοκίτρινοι του Γιώργου Δώνη έφυγαν με μια γλυκόπικρη γεύση από το παιχνίδι ότι θα μπορούσε τελικά να πάρει κάτι τελικά από το παιχνίδι.

Σκάνδαλο μεγατόνων στην UEFA! Κανένας σεβασμός στην Ομόνοια

Μιλάμε για ένα σκάνδαλο που παίρνει τεράστιες διαστάσεις.

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

KΡΙΟΣ Ότι και να ακούσεις αυτές τις μέρες δεν θα έχουν άδικο. Η συμπεριφορά σου χρειάζεται στροφή 180ο. 
 

Στα πράσα μάνα με τους 2 γιούς της για κατοχή φυτών κάνναβης

Μια 43χρονη γυναίκα και οι δύο γιοί της, 20 και 15μιση χρονών συνελήφθησαν στην Επαρχία Αμμοχώστου για κατοχή φυτών κάνναβης.

Μπήκαν στο σπίτι 57χρονου και τον σακάτεψαν! Φορούσαν κράνη και κρατούσαν ρόπαλα

Με πολλαπλά τραύματα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρνακας, 57χρονος, που φέρεται να δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, στο σπίτι του, στη Λάρνακα.

Πιάστηκε στ’ αεροδρόμιο με ξένο διαβατήριο

Θα ταξίδευε με ξένο διαβατήριο. Ο λόγος για πρόσωπο από το Ιράκ, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στο αεροδρόμιο Πάφου, καθώς μετά από έλεγχο στο διαβατήριο του διαπιστώθηκε ότι θα ταξίδευε στις Βρυξέλλες με διαβατήριο που ανήκε σε άλλο πρόσωπο.

Ετοιμότητα για συνεργασία ώστε να λυθεί το Κυπριακό εξέφρασε ο Ναμί στον Άιντα

Ευχές για επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, εξέφρασε ο λεγόμενος υπουργός εξωτερικών Οζντίλ Ναμί στον νέο Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Έσπεν Μπαρθ Άιντα με τον οποίο συναντήθηκε χθες στα κατεχόμενα.