Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

Η Μελίνα Ασλανίδου μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της μίλησε και για την απώλεια του αδερφού της.

Νεκροφόρες από άλλο ανέκδοτο

Πεθαίνεις... για μία βόλτα μαζί τους

Κινέζες οργάνωσαν οίκο ανοχής

Ποινές φυλάκισης ενός μηνός και οκτώ μηνών επιβλήθηκαν χθες από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε δύο Κινέζες ηλικίας 46 και 37 χρονών αντίστοιχα, οι οποίες παραδέχθηκαν ότι διατηρούσαν οίκο ανοχής. 

Αρχιεπίσκοπος: Αποστολή της Εκκλησίας η προσφορά στο λαό

Η οικονομική δυσχέρεια ανέκοψε το πρόγραμμα της Εκκλησίας και αποστολή μας είναι να προσφέρουμε και να υπηρετήσουμε τον λαό, ένα μέρος του οποίου πεινά, είπε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ο Β`.

Συγκλονιστικό: Σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι για να χαρίσει στη γυναίκα της ζωής του τον πρώτο χορό!

28 Ιουνίου 2014: Αυτή ήταν η μέρα που ο Joey Johnson στάθηκε όρθιος για πρώτη φορά μετά το ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τον Αύγουστο του 2012. Από εκείνη τη «μαύρη» ημέρα του Αυγούστου ο Joey είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και ανίκανος να νιώσει ο,τιδήποτε κάτω από τη μέση.


10 ΜΥΘΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ GAY

1. Είναι όλοι θηλυπρεπείς. Μέγας μύθος! Οι περισσότεροι δεν είναι! Απλώς οι θηλυπρεπείς, όντας δακτυλοδεικτούμενοι και στιγματισμένοι, έχουν ταυτιστεί στο μυαλό της ελληνικής κοινωνίας με αυτές τις σεξουαλικές προτιμήσεις…

Αριστοτέλους – Καραντώνη: Όλη η αλήθεια για την άγρια «κόντρα» των δύο παρουσιαστριών

Πολλοί καλοθελητές που κυνηγούν φαντάσματα, προσπάθησαν μας πείσουν πως ξέσπασε άγρια κόντρα μεταξύ των δύο tv star…

Πέρασε το ψήφισμα κατά των τουρκικών προκλήσεων

Με την απόσυρση της υπογραφής των πρασίνων, εγκρίθηκε το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, το οποίο εκφράζει τη ενόχληση του για τις τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ.

Πέθανε σε κλούβα σκύλος επειδή δεν δουλεύουν το Σ/Κ στην Παλώδια «Μα ήταν αρρωστημένος τζιαι εψόφησε» απαντά ο κοινοτάρχης

Έστησαν την παγίδα για αδέσποτα, μέλη του κοινοτικού συμβουλίου Παλώδιας, αλλά επειδή ο σκύλος πιάστηκε το Σαββάτο που δεν δούλευε κανείς εκ των 4 εργαζομένων στο συμβούλιο, πήγε ο κοινοτάρχης, την επόμενη ημέρα, γιατί το Σάββατο, όπως μας είπε, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, είχε να πάει σε γάμο.

«Τον Χάρο με τα μάτια του είδε» πασίγνωστος τραγουδιστής! Tο αεροπλάνο μπορεί να είχε πέσει

Γνωστός τραγουδιστής πετούσε με ιδιωτικό τζετ από Δουβλίνο προς Βερολίνο, όπου θα εμφανιζόταν το βράδυ της Παρασκευής, στα μουσικά βραβεία BAMBI.

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ σημαντική στον εργασιακό χώρο, γεμάτη εκπλήξεις. Πετυχαίνουν συνεργασίες, αυξάνουν τα οικονομικά, αλλά θα πρέπει να δείξετε προσοχή σε θέματα φιλίας. Τα αισθηματικά σας είναι καλύτερα.

Νέα Υόρκη: Τρόμος στο καινούριο World Trade Center λίγες ώρες μετά τα εγκαίνια

Από τον 68ό όροφο του κτηρίου αιωρούνταν στο κενό δύο υαλοκαθαριστές - Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής που χρειάστηκε να κόψει τα τζάμια του κτηρίου με ειδικούς τροχούς για να τους σώσει


ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ - Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ...

Έντονο παρασκήνιο βρίσκεται από χθες σε εξέλιξη στο Ευρωκοινοβούλιο ενόψει της σημερινής ψήφισης του προσχεδίου που καταδικάζει τις ενέργειες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ.

Δεν έχεις τίποτα του είπαν στο νοσοκομείο και τον έστειλαν σπίτι να κάνει κλύσμα – Έσπασε πάνω του το τυφλό

Παραλίγο να πεθάνει αστυνομικός από τη Λάρνακα, ο οποίος επισκέφθηκε τις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης, μετά από αφόρητους πόνους στην κοιλιά, όταν ο επί καθήκον ιατρός τον έστειλε σπίτι του με λάθος διάγνωση.