Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Κοκκίνου – Μπάρμπα: Για μια μέρα στα Γιάννενα!

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος απαθανατίστηκαν μαζί η Έλλη Κοκκίνου και η Βάνα Μπάρμπα.

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Η γνωστή ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ που το... δίνει παντού (ποδοσφαιριστές, πολιτικούς, επιχειρηματίες) για να κάνει καριέρα

Δεν πρόλαβε να σκάσει η είδηση χθες με την σύλληψη της τραγουδίστριας βίζιτας στην Κρήτη και μαθαίνω για τα κατορθώματα μιας άλλης...
«συναδέλφου» της που το σέρνει το καράβι και πέρα απο την Κρήτη.

Η NASA τελικά αποκαλύπτει: ΠΥΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Ένας ερευνητής της NASA έχει βρει κρυμμένες πύλες στο μαγνητικό πεδίο της Γης που ανοίγουν και κλείνουν δεκάδες φορές κάθε μέρα. Ορισμένες από αυτές είναι ανοικτές για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Σε ποια εκπομπή θα εμφανιστεί η Άννα Βίσση;

Η μοναδική Άννα Βίσση μιλάει στην Ελεονώρα Μελέτη πρώτη φορά για το εγγονάκι της και τη διαδικασία τοκετού της κόρης της Σοφίας, που έζησε λεπτό-λεπτό μαζί της, αλλά και τις ετοιμασίες για την επιτυχημένη συνέχεια του μιούζικαλ «Δαίμονες».


Αυτοί είναι οι πιο έντιμοι πολίτες του κόσμου! - Δείτε την λίστα - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Το γνωστό περιοδικό Reader's Digest αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα για να διαπιστώσει ποιοί είναι οι πιο έντιμοι πολίτες σε όλο τον κόσμο. Πέταξε 192 πορτοφόλια στους δρόμους 16 πόλεων για να τεστάρει την εντιμότητα των πολιτών τους.

Εχθρός για τον εγκέφαλο των εφήβων τα ενεργειακά ποτά

Τα αναψυκτικά και τα ενεργειακά ποτά, επειδή περιέχουν σε μεγάλη ποσότητα καφεΐνη και άλλες διεγερτικές ουσίες, είναι επικίνδυνα για τους εφήβους, καθώς επιβραδύνουν την ανάπτυξη του εγκεφάλου τους.

Καθρέφτης μετατρέπει τον παλιό πίνακα ζωγραφικής ενός ψαρά σε διάβολο

Το 1902, ο Ούγγρος καλλιτέχνης Tivadar Kosztka Csontvary ζωγράφισε έναν πίνακα τον οποίο ονόμασε «Old Fisherman», δηλαδή ηλικιωμένος ψαράς…

Τεράστια αποθέματα πετρελαίου εντοπίστηκαν στη Βραζιλία

Τεράστια αποθέματα πετρελαίου έχουν εντοπιστεί στη θάλασσα της Βραζιλίας και πιστεύεται ότι η εκμετάλλευσή τους θα καταστήσει τη χώρα ενεργειακά αυτάρκη.

Τα διάσημα βικτωριανά σπίτια του Σαν Φρανσίσκο!

Οι διάσημες «Painted Ladies» του Σαν Φρανσίσκο είναι μια σειρά από πολύχρωμα βικτωριανά σπίτια που βρίσκονται απέναντι από το Alamo Square Park και χτίστηκαν μεταξύ 1892 και 1896.

Παγκόσμια Ημέρα Αντισύλληψης: Μάθετε όλες τις μεθόδους και διαλέξτε αυτή που σας ταιριάζει

Η 26η Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Αντισύλληψης.

«Προγευματίζωμεν»: 2100 μαθητές της Λεμεσού για δεύτερη χρονιά θα έχουν «σίγουρο» πρόγευμα - VIDEO

Μία σημαντική υποστήριξη στους μαθητές της Λεμεσού, θα προσφέρουν και φέτος η Carrefour Μαρινόπουλος, η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού και η Σχολική Εφορία, συνεχίζοντας την ενέργεια «Προγευματίζωμεν».

AEK - Ικανοποίηση για «Ελέ», μόνο τρίποντο με Ένωση

Η χθεσινή ανακοίνωση της ΚΟΠ που ουσιαστικά «ελευθερώνει» κάπως τον τεχνικό της ομάδας έφερε μεγάλη ικανοποίηση στην ΑΕΚ αφού τα δεδομένα θα είναι σαφώς για την ομάδα όταν ο προπονητής δεν είναι καθηλωμένος στον πάγκο.

Συνάντηση με τον Φιλανδό ΥΠΕΞ είχε στη Νέα Υόρκη ο Έρογλου

Με τον Φιλανδό ΥΠΕΞ, Erkki Tuomioja, είχε συνάντηση στη Νέα Υόρκη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου.

Από το ΤΕΠΑΚ στον CERN

Ο Χάρης Γεωργίου, τεταρτοετής φοιτητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών του ΤΕΠΑΚ, επιλέγηκε έπειτα από μια ανταγωνιστική διαδικασία να ασκήσει την πρακτική του εργασία στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικών Ερευνών CERN.

Το Κυπριακό στη συνάντηση Νταβούτογλου – Ρασμούσεν

Το Κυπριακό ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησε με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ ο Τούρκος ΥΠΕΞ στη Νέα Υόρκη.

ATP - Θύμα του Σόουζα ο Φερέρ

Μετά την παρθενική του συμμετοχή σε ημιτελική φάση ATP World Tour, την περασμένη εβδομάδα στην Αγία Πετρούπολη, ο υπερ-φορμαρισμένος Ζοάο Σόουζα προκρίθηκε στα ημιτελικά και του Malaysian Open μετά τη μεγάλη top10 νίκη που σημείωσε επί του Νο1 του ταμπλό στην Κουάλα Λουμπούρ, Νταβίντ Φερέρ!

Μιχάλης Μιχαηλίδης: Ο ισχυρισμός Ζήγρα «πάσχει» - Παραμένει υπό κράτηση μέχρι την Τετάρτη

Ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης βρίσκεται ο Μιχάλης Μιχαηλίδης, γιος του Κύπριου πρώην υπουργού Ντίνου Μιχαηλίδη, προφυλακισμένου στην υπόθεση των παράνομων αμοιβών του Άκη Τσοχατζόπουλου, που κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα για την προμήθεια των TORM1.

OMONOIA - Συνάντηση με τους αρχηγούς!

Στο πλαίσιο των ενεργειών της διοικησης για την αγωνιστική ανάκαμψη της Ομόνοιας, η εφορία του ποδοσφαιρικού τμήματος των πρασίνων είχε συνάντηση με τους αρχηγούς της ομάδας, (Ασις, Εφραίμ, Αγκουιάρ και Αντράντε), όπου μαζί γευμάτισαν το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το πιο απίστευτο προσκλητήριο γάμου που γράφτηκε ΠΟΤΕ! - ΦΩΤΟ

Όλα του γάμου δύσκολα… λένε… αλλά να ξεκινά και κατά τρόπο μια τελετή είναι υπερβολικό…

Εγινε η εκταμίευση της δόσης του 1,5 δισ. στην Κύπρο

Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας ανακοίνωσε σήμερα την εκταμίευση 1,5 δισ. ευρώ προς την Κύπρο, ποσό που προορίζεται για την ανακεφαλαιοποίηση του συνεργατικού τραπεζικού τομέα.

61 ΓΙΑΤΡΟΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ Η ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - Στην τσιμπίδα της ελέγκτριας

Εξήντα ένα ιατρούς που φοροδιαφεύγουν ή δηλώνουν ψευδή στοιχεία στον Φόρο Εισοδήματος, έπιασε η τσιμπίδα της γενικής ελέγκτριας.

WTA - Έκλεισε το Νο1 για το 2013

Mε τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε τα 32α γενέθλιά της η Σερίνα Γουίλιαμς καθώς εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης του γυναικείου τένις για το 2013, τερματίζοντας έτσι για 3η φορά στην καριέρα της στο θρόνο της WTA, μετά το 2002 και το 2009!

Πώς αποτιμούν τα κόμματα την ομιλία Αναστασιάδη

Λευκωσία: Διαφορετικές απόψεις διατυπώνουν τα κόμματα σε σχέση με την ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Μήνυμα συμπαράστασης από την Τουρκία για τη δολοφονία Φύσσα – Δείτε το!

Μήνυμα συμπαράστασης στους Έλληνες που αντιμάχονται τον φασισμό, έστειλαν χθες βράδυ οι Τούρκοι της Κωνσταντινούπολης, μέσω ενός βίντεο που έφτιαξαν.


Mετά από τρεις μήνες σχέσης, αρραβωνιάστηκαν!

Είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες και είναι full in love!

Το γράμμα του Κριστιάνο που έσωσε τον Αλβανό - VIDEO

Την ελευθερία του, στον Κριστιάνο Ρονάλντο, χρωστάει ο Αλβανός φίλαθλος, ο οποίος συνελήφθη στην Αμερική, όταν μπήκε στο γήπεδο και αγκάλιασε τον Πορτογάλο σούπερσταρ.

«Διαμορφώσαμε εθνική στρατηγική για εταιρική κοινωνική ευθύνη»

Η οικονομική κρίση που διέρχεται σήμερα η Κύπρος πηγάζει πρώτιστα από μια αδιαμφισβήτητη κρίση αξιών, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Εργων Τάσος Μητσόπουλος προσθέτοντας ότι «η προώθηση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αποτελεί σημαντικό μοχλό καθιέρωσης της λογοδοσίας ως τρόπου αύξησης της διαφάνειας και της εμπιστοσύνης τόσο των πελατών όσο και των επενδυτών».

Ροτ-Βέις Έσσεν - Αυτό θα πει «κομπίνα» σε φάουλ – VIDEO

Παρ’ ολίγον να ξεγελαστούν και οι ίδιοι! Οι ποδοσφαιριστές της Ροτ-Βέις Έσσεν, της 4ης κατηγορίας Γερμανίας κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή και σκόραραν ύστερα από «κομπίνα» που εμπλέκονταν έξι παίκτες!

Και ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει… το άρωμα του!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει από σήμερα το δικό του άρωμα!

WTA - Λύγισε στο tie break τη Βίνους ( VIDEO)

Αφού άντεξε στην φοβερή πίεση της Βίνους στο 3ο σετ, η Πέτρα Κβίτοβα πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό tie break στο καθοριστικό σετ και με ανατροπή 2-1 σετ επί της εξαιρετικής, αυτή την εβδομάδα στο Τόκιο, Βίνους Γουίλιαμς, εξασφάλισε το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τον τελικό του Pan Pacific Open της Ιαπωνίας!

Σημαντική ανακάλυψη στο τομέα εμβρυολογίας στο Παν.Κύπρου

Σημαντικά ερευνητικά αποτελέσματα στον τομέα της εμβρυολογίας με πιθανές εφαρμογές στην αντιμετώπιση του καρκίνου, ανακοίνωσε το Εργαστήριο Αναπτυξιακής Βιολογίας και Νανοβιοτεχνολογίας του Τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η SWEET ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΣΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ

Σήμερα ο πατέρας της έχει γενέθλια... Μπορεί για εκείνην να είναι απλά ο απλός πατέρας της όμως για όλους εμάς είναι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας...

ΑΠΟΕΛ: Αλλαγμένη (τουλάχιστον) κατά το ήμισυ η άμυνα

Μαρσέλο Ολιβέιρα και Κρίστιαν Ντα Σίλβα, δύο ποδοσφαιριστές που πήραν φανέλα βασικού σε όλα τα επίσημα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ, θα απουσιάζουν λόγω τραυματισμού από την αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα.

Νικόλας Παπαδόπουλος: «Καθαρά. Υπεύθυνα.»

Ένα μεγάλο πανό αναρτήθηκε από σήμερα στο κτίριο της οδού Γρηγόρη Αυξεντίου 1, στη Λευκωσία (300 μ. μετά το παλιό ΓΣΠ), όπου στεγάζεται το Πολιτικό Γραφείο και Εκλογικό Επιτελείο του βουλευτή Λευκωσίας και υποψήφιου Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου.

Παράξενα φλεγόμενα βράχια!

Περίπου 80 χλμ. νοτιοδυτικά της Αττάλειας, κοντά στην πόλη Çıralı στη νοτιοδυτική Τουρκία, βρίσκεται ένα βραχώδες βουνό που βγάζει… φωτιά εδώ και χιλιάδες χρόνια. Μικρές εστίες φωτιάς καίνει σε διάδορα σημεία των βράχων, οι γνωστές Yanartaş. Οι φωτιές τροφοδοτούνται με φυσικό αέριο και μεθάνιο που υπάρχει στο έδαφος και καίνε τουλάχιστον για 2.500 χρόνια! Για εκατοντάδες χρόνια, οι ναυτικοί έβλεπαν τις φλόγες από τη θάλασσα και τις χρησιμοποίησαν ως ορόσημο στην πλοήγηση, αλλά σήμερα είναι χρησιμοποιούνται συχνότερα από τους πεζοπόρους για να… βράσουν το τσάι τους.

«Έφυγε» από τη ζωή η Πόλυ Πάνου

Μία από τις σημαντικότερες φωνές του λαϊκού τραγουδιού, η Πολύ Πάνου άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 73 ετών.

Katie Price: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από επιπλοκές της γέννας της

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από αφόρητους πόνους που είχε.

ΞΥΛΟ στην πασαρέλα: Επιτέθηκαν σε μοντέλο και εκείνη τους έριξε αγκωνιά

Είναι ανερχόμενο αστέρι και πολλοί την αποκαλούν «νέα Kate Moss». Ο λόγος για την Βρετανίδα Miss Shaker στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

Επίκεινται συλλήψεις και πολιτικών προσώπων για υπόθεση Δρομολαξιάς

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του newsit.com.cy δεν αποκλείεται μέχρι το απόγευμα, να γίνουν και νέες συλλήψεις - ανάμεσα τους και πολιτικών προσώπων - , για τη γνωστή υπόθεση της αγοραπωλησίας της τουρκοκυπριακής γης από τη Cyta στη Δρομολαξιά.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Κάλεσμα και λεπτομέρειες για την προσέλευση

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση καλεί τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο Αντώνης Παπαδόπουλος την Κυριακή και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας. Θυμίζουμε ότι όσοι αγοράσουν εισιτήριο θα μπουν στην κλήρωση για μια κάρτα διαρκείας.

ΑΚΕΛ: Να διερευνηθεί η αναφορά σε εξελικτικό μετασχηματισμό της ΚΔ

Λευκωσία: H αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, κατά την ομιλία του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, σε εξελικτικό μετασχηματισμό της Κυπριακής Δημοκρατίας σε διζωνικό, δικοινοτικό κράτος χρήζει διευκρίνισης, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαϊδης.

ATP - Ντέρμπι στα ημιτελικά της Ταϊλάνδης

Mετά τη δύσκολη νίκη επί του Γιεν Σουν-Λου στα προημιτελικά του Thailan Open της Παρασκευής, ο Τόμας Μπέρντιχ σφράγισε το ντέρμπι στους "4" με τον Ζιλ Σιμόν, κόντρα στον οποίον έχει αρνητικό ρεκόρ 2-5 με τον φορμαρισμένο Γάλλο να ξεπερνάει επίσης δύσκολα το εμπόδιο του Ίγκορ Σίσλινγκ.

«Ηλεκτροσόκ» για τη νέα διαδικασία η πρόταση Αναστασιάδη για την Αμμόχωστο

Λευκωσία: Η πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας για επιστροφή της Αμμοχώστου μπορεί να αποτελέσει το ηλεκτροσόκ που χρειάζεται η νέα διαδικασία, ώστε να έχει και προοπτικές επιτυχίας. Αυτό δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, επισημαίνοντας ότι ο πρόεδρος Αναστασιάδης με σαφήνεια, ξεκάθαρο και πειστικό λόγο απευθύνθηκε στη διεθνή κοινότητα για τις προθέσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς στο Κυπριακό.

OMONOIA - Σαβέβσκι: «Ναι, υπήρξε θέμα προπονητή»

Στην καθιερωμένη του συνάντηση με τους εκπροσώπους του Τύπου ο Τόνι Σαβέβσκι μίλησε και για το θέμα που δημιουργήθηκε μέσα στην εβδομάδα, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά αυτό που διέψευσε η διοίκηση της Ομόνοιας τις προηγούμενες μέρες αλλά και σήμερα! Αμέσως μετά την τοποθέτηση του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, ότι σε καμία περίπτωση δεν τέθηκε θέμα απομάκρυνσής του, ο κ. Σαβέβσκι πήρα αμέσως τον λόγο και ξεκαθάρισε πως «ναι, υπήρχε θέμα προπονητή και δεν υπάρχει λόγος να το κρύψουμε»

Αυστηρή επιστολή Ρεν για Π. Δημητρίαδη

Υποδείξεις για το ενδεχόμενο παραβίασης της συνθήκης λειτουργίας της ΕΕ, κάνει με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών ο επίτροπος Οικονομικών και νομισματικών θεμάτων Όλι Ρεν.

ΑΠΟΕΛ - Δεν αντέχει άλλες απώλειες

Με τον ΑΠΟΕΛ ήδη να βρίσκεται στο -5 από την κορυφή μετά το πέρας των πρώτων τριών αγωνιστικών, δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για απώλειες βαθμών.

Η κυπριακή υπηκοότητα συνεχίζει να πουλά - 15 Ρώσοι και Κινέζοι έγιναν Κύπριοι τις τελευταίες μέρες

Η προσέλευση επενδύσεων και καταθέσεων με αντάλλαγμα την παραχώρηση της κυπριακής υπηκοότητας, συνεχίζει να αποτελεί ελκυστικό κίνητρο για αλλοδαπούς επενδυτές και επιχειρηματίες, που επιθυμούν να επεκταθούν προς τη Γηραιά Ήπειρο. 

Στις Εισαγγελικές Αρχές οδηγείται ο Μιχάλης Μιχαηλίδης

Στις ελληνικές Εισαγγελικές Αρχές οδηγείται αυτή την ώρα ο Μιχάλης Μιχαηλίδης, γιος του πρώην Υπουργού της Κυπριακής Δημοκρατίας Ντίνου Μιχαηλίδη, ο οποίος επίσης εκδόθηκε στην Ελλάδα, αναφορικά με κατηγορίες που τον συνδέουν με το σκάνδαλο της υπόθεσης νομιμοποίησης παράνομου χρήματος, από «μίζες», όσον αφορά εξοπλιστικά προγράμματα, του πρώην Υπουργού Άμυνας της Ελλάδας, Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η Σαουδική Αραβία φλερτάρει την Κύπρο

Εν μέσω βεβαρημένου οικονομικού περιβάλλοντος στην Κύπρο η Σαουδική Αραβία εξετάζει τη χώρα ως επενδυτικό προορισμό αφού πιστεύει τόσο στην απόδοση από την αγορά ακινήτων όσο και στις ενεργειακές εξελίξεις.

ΝΕΟ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - 22ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΕ... 10ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, διερευνά η αστυνομία η οποία πέρασε το πρωί χειροπέδες σε 22χρονο, ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά μέσω διαδικτύου, 10χρονο.