Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ζητείται αλλαγή σχεδίων για τον φόρο Tobin

Τα σχέδια της Ευρώπης για την επιβολή φόρου στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές (φόρος Tobin) πρέπει να αναθεωρηθούν, δήλωσε ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Γαλλίας Christian Noyer, σε συνέντευξη στην ιστοσελίδα των «Financial Times», όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires. Ενέχουν υψηλούς κινδύνους για τα κράτη που εμπλέκονται και θα μπορούσαν να απειλήσουν τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα, δήλωσε ο κ. Noyer. «Το προσχέδιο της Κομισιόν δεν έχει πιθανότητες επιτυχίας και πρέπει να αναθεωρηθεί ολόκληρο», τόνισε ο κ. Noyer.

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΠΑΟ 66-88 - Περιπάτων συνέχεια

Κανένα πρόβλημα και στα Τρίκαλα για τον Παναθηναϊκό που κέρδισε με 88-66 και έφτασε στις δυο νίκες σε τρεις αγωνιστικές στην Α1. Οι «Πράσινοι» μπήκαν σοβαρά από νωρίς και δεν άφησαν περιθώρια στους γηπεδούχους να ελπίζουν στην έκπληξη.

Ιστορία βγαλμένη από θρίλερ σε νεκροταφείο στην Πάφο

Απίστευτη ιστορία φέρνουν ο φως της δημοσιότητας οι Τομές στα Γεγονότα. Μοναχές και η Ηγουμένη της Μονής Ηρακλειδίου έστησαν ολονύκτια επιχείρηση στο νεκροταφείο του χωρίου Λάσα της Πάφου και ξεθαψαν οστά γυναίκας που θεωρούν Αγία.

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ ΠΟΥ... ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

Σκέφτηκα πολύ αν θα σας γράψω γράμμα αλλά τελικά το αποφάσισα. Καταρχήν να σας συστηθώ. Πάνος - μουσικός και ηθοποιός. Δεν ξέρω γιατί αλλά όσο πιο πολλά κάνω ως «ηθοποιός» τόσο πιο πολύ μου αρέσει το «μουσικός».

Με αποχρώσεις το «όχι» σε νέα μέτρα

Η πολιτική είναι σε μεγάλο βαθμό συμβολισμοί. Και μετά από 29 χρόνια πολιτικής καριέρας, ο πρωθυπουργός το γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. 

Μύθοι… και πραγματικότητες

Τι μάθαμε από την Ελληνική μυθολόγία και τις ιστορίες των Θεών του Ολύμπου; Η συμβουλευτική ψυχολόγος Χριστίνα Σορόκου σου εξηγεί γιατί πρέπει να ξαναδιαβάσεις τις ιστορίες αυτές!

Διακόσιες χιλιάδες άνθρωποι είδαν αυτή τη διαφήμιση και έκοψαν το κάπνισμα!

Πρόκειται για καμπάνια του Αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου Ασθενειών.

OMONOIA - Θύμησες και προοπτική

Αν ανήκετε στην κατηγορία των παλιότερων φιλάθλων, δηλαδή αυτών που πήγαιναν στο γήπεδο τις δεκαετίες του 70 και του 80 και αν ανήκετε ειδικότερα στην κατηγορία των οπαδών της Ομόνοιας, όλο και κάτι θα πέρασε έστω φευγαλέα από το μυαλό σας σε παραλληλισμό με αυτά που είδατε (όσοι είδατε) χθες στο Μακάρειο. Έτσι σαν μια ευχάριστη μίνι αναδρομή του μυαλού.

Το όπλο μας κατά της κυτταρίτιδας

Αν παρακάμψουμε την καθημερινή άσκηση που βοηθά στην πρόληψη της κυτταρίτιδας, αλλά και την σωστή διατροφή που όλες οφείλουμε να κάνουμε για τον εαυτό μας, η χρήση τρίχινου γαντιού στο καθημερινό ντουζ αποτελεί εξίσου σημαντικό όπλο στα χέρια μας.

Που οφείλεται η μυρωδιά της ατμόσφαιρας μετά την καταιγίδα;

Η μυρωδιά της ατμόσφαιρας μετά την καταιγίδα είναι πολύ χαρακτηριστική και αναγνωρίσιμη από τον περισσότερο κόσμο, ελάχιστοι ωστόσο γνωρίζουν που ακριβώς οφείλεται.
Την απάντηση σε αυτό το Φθινοπωρινό μυστήριο έδωσαν δύο Αυστραλοί επιστήμονες.

Η μαγειρική σόδα σας κάνει πιο όμορφες!

Αν είσαι φαν των σπιτικών συνταγών ομορφιάς, θα ξετρελαθείς με αυτούς τους νέους τρόπους που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη μαγειρική σόδα!

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ - ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΑ EUROVISION

Τελευταία μέρα ηλεκτρονικής υποβολής τραγουδιών για την Ελβετική επιλογή της Ελβετίας και η...

Η ανακοίνωση του Buckingham για τον τραυματισμό του Harry

Χτύπησε και μάλιστα άσχημα ο πρίγκιπας Harry λίγο πριν την αποστόλή του στον Νότιο πόλο και τα 340 χιλιόμετρα που θα πρέπει να διανύσει.

Ιακωβίδης: Η Κύπρος έχει ίσα δικαιώματα με τα ηπειρωτικά κράτη σε ΑΟΖ

Η Κύπρος, όπως και άλλα μικρά νησιωτικά κράτη, δεν έχουν λιγότερα δικαιώματα από τα ηπειρωτικά κράτη, συμφώνως του Άρθρου 121 της Σύμβασης του 1982 των Ηνωμένων Εθνών (UNCLOS III) για το Δίκαιο της Θάλασσας και το Διεθνές Δίκαιο, τόνισε με ομιλία του ο Ανδρέας Ιακωβίδης, πρώην ΓΔ του Υπουργείου Εξωτερικών, ενώπιον του Αμερικανικού Δικηγορικού Συνδέσμου για το Διεθνές Δίκαιο (ABILA), με ομιλία του στο πλαίσιο του Σαββατοκύριακου για το Διεθνές Δίκαιο (24 - 26 Οκτωβρίου 2013) στη Νέα Υόρκη.

Από δίψα πέθαναν μετανάστες που προσπάθησαν να περάσουν την έρημο Σαχάρα -

Τουλάχιστον 35 μετανάστες από το Νίγηρα που κατευθύνονταν στην Αλγερία πέθαναν από δίψα στην έρημο του Νίγηρα όταν το όχημα που τούς μετέφερε έπαθε βλάβη, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα οι τοπικές αρχές.

Το τρέιλερ των Βασιλιάδων… η εικόνα του Τόμας και η οργή των θαυμαστών!

«Το να προβάλλεις το άτομο το οποίο έχει φύγει από τη ζωή είναι τουλάχιστον αγένεια και ασέβεια για τους δικούς του ανθρώπους.

Λεμεσός: Βρήκαν το πρόσωπο αλλά άγνωστο αν είναι ο Μπεν

Το πρόσωπο το οποίο απεικονίζεται στο βίντεο που είναι γυρισμένο στην Κύπρο και υπήρχαν υποψίες ότι πρόκειται για το μικρό Μπεν, εντόπισε η αστυνομία στη Λεμεσό, η οποία διενεργεί εξετάσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 28/10/2013 - 19:17 Πάρτε κόσμε Μήτρογλου!

Αναλυτικό ρεπορτάζ που εμπλέκει τη μισή Ευρώπη έχει η Daily Star για τον Κώστα Μήτρογλου που φέτος με τις εμφανίσεις του έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων πάνω του.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΡΟΚΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ FEEL FANTASTIC

Τα παιδιά είναι Full In Love και το ShowTime-cy το αποκάλυψε πρώτο απ΄όλους. Ο λόγος για τον γιο του Στέλιου Ρόκκου, τον Ανδρέα Ρόκκο και την Μαρία Χατζηγεωργίου οι οποίοι από την στιγμή που αγαπήθηκαν και το ανακαλύψαμε... έχει γίνει το Talk Of the Town όλης της Κύπρου..

Για «πραγματικότητες» στο νησί μίλησε ο λεγόμενος πρέσβης της Τουρκίας στο ψευδοκράτος

Η δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού μπορεί να επιτευχθεί «εάν ληφθούν υπόψη οι πραγματικότητες στο νησί» υποστήριξε ο λεγόμενος πρέσβης της Τουρκίας στο ψευδοκράτος Χαλίλ Ιμπραχίμ Ακσά.

Γύρισε σε φλεγόμενο σπίτι για να σώσει… τις μπύρες του!

Τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων: Όταν το σπίτι του Γουόλτερ Σέρπιτ στην Τζόρτζια έπιασε φωτιά, όσοι βρίσκονταν μέσα (ανάμεσά τους, και δύο παιδιά) κατάφεραν να βγουν εγκαίρως και να γλιτώσουν τα χειρότερα -αλλά ο Σέρπιτ, που περπατά με μπαστούνι, επέστρεψε, αγνοώντας τον κίνδυνο, για σώσει κάτι που προφανώς ήταν τόσο πολύτιμο που δεν μπορούσε να αφήσει στο έλεος της πυρκαγιάς.

Δείτε τους 10 πιο πολύτιμους ηθοποιούς του Χόλιγουντ!

Δείτε ποιος σταρ κατέκτησε την πρώτη θέση της λίστας του περιοδικού Vulture..

Nέο ρεκόρ Guinness κατόρθωσε να κατακτήσει η Samsung

Ένα νέο ρεκόρ Guinness κατόρθωσε να κατακτήσει η Samsung, για τη δημιουργία του μεγαλύτερου photobook στον κόσμο με 28.000 φωτογραφίες.

Υπό κατάληψη το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της Βουλγαρίας

«Δεν έχουμε καμία σχέση με καμία πολιτική δύναμη» υποστηρίζουν οι φοιτητές...

Προστατέψτε την καρδιά σας με σωστή διατροφή

Τα καρδιαγγειακά νοσήματα είναι από τις σημαντικότερες αιτίες θανάτου και στα δύο φύλα, στις χώρες δυτικού τύπου.

Το πηγάδι της Κόλασης: Αστικός μύθος ή αλήθεια;

Ίσως τελικά ο φόβος να μην είναι ένα τόσο ανεπιθύμητο συναίσθημα...

Όταν ο εγκέφαλος κουράζεται, το σώμα ακολουθεί

Η εγκεφαλική «κόπωση» μπορεί να μειώσει την αντοχή μας, επιβαρύνοντας τις σωματικές επιδόσεις. 

Δεκάδες τραυματίες στην Πορτογαλία (video)

Στον τραυματισμό 48 οπαδών οδήγησαν τα επεισόδια μεταξύ οπαδών πριν το ντέρμπι της Πόρτο με τη Σπόρτινγκ στο «Ντραγκάο».

Επιστρέφει η ελεγχόμενη στάθμευση στην Αθήνα

Επιστρέφει στους δρόμους της Αθήνας από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου η ελεγχόμενη στάθμευση.

Θύελλα αντιδράσεων για επιστολή Ντάουνερ

Νέο γύρο αντιδράσεων κατά του Αλεξάντερ Ντάουνερ πυροδοτούν οι πληροφορίες που φέρουν τον Αυστραλό αξιωματούχο να διαφωνεί με το διορισμό Ευρωπαίου απεσταλμένου στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές ο Αλεξάντερ Ντάουνερ απέστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, υποστηρίζοντας ότι μια ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ ενδεχομένως να μη βοηθούσε τη διαδικασία.

Η... ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ DANCING WITH THE STARS

Η Κωνσταντίνα βρέθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, το πρωί της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της από το Dancing With The Stars.

ΑΠΟΕΛ - Προχωρεί ο Πετρίδης

Οι μεγαλομέτοχοι του ΑΠΟΕΛ, στην μεγάλη πλειοψηφία τους, άναψαν «πράσινο φως» στον Πρόδρομο Πετρίδη, να προχωρήσει στην δημιουργία ενός νέου συμβουλίου, που θ’ αναλάβει σύντομα την διαδοχή της διοίκησης Φοίβου Ερωτοκρίτου στην διοίκηση της εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο».


Φωτιά και λάβρα: Αιτία διαζυγίου Miranda Kerr-Orlando Bloom ο… Justin Bieber;

Σαν βόμβα εν αιθρία έσκασε στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια η είδηση χωρισμού του Orlando Bloom και της Miranda Kerr.

Ο τομέας της υγείας χρειάζεται ανασχεδιασμό

«Μέχρι τώρα τα καταφέρνουμε», δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Υγείας Πέτρος Πετρίδης, ερωτηθείς για το κατά πόσον οι οικονομικές συνθήκες έχουν επηρεάσει τον τομέα της υγείας.


OMG: ΞΑΦΝΙΚΟ ΤΡΟΧΑΙΟ & ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος βγαίνοντας από το σπίτι του με το... πολυτελές του τζιπ έπεσε πάνω σε διερχόμενο όχημα!

Μαρίνα Μπερλουσκόνι: «Δεν κατεβαίνω στον στίβο της πολιτικής»

Σε νέα διάψευση σχετικά με πιθανή μελλοντική της κάθοδο στον στίβο της πολιτικής προχώρησε η πρωτότοκη κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Λογισμικό «σκέφτεται» σαν ανθρώπινος εγκέφαλος και αναγνωρίζει γράμματα

Η εταιρεία τεχνολογικής έρευνας Vicarious ανακοίνωσε ότι κατασκευάσε ένα λογισμικό ικανό να αναγνώρισει γράμματα, όπως αυτά που εμφανίζονται για να επιβεβαιώσουν ότι ο χρήστης είναι άνθρωπος και όχι κάποιος ηλεκτρονικός υπολογιστής που επιχειρεί να τον αντικαταστήσει, από διάφορες υπηρεσίες ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, τα γνωστά CAPTCHA, με τον ίδιο τρόπο που τα αναγνωρίζει ο ανθρώπινος εγκέφαλος.

Άνω κάτω στα Κοκκινόχρωμα – Παρέλασαν με σημαίες του Τσε την 28η Οκτωβρίου

Επεισοδιακή ήταν η παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην κοινότητα του Φρενάρους της Ελεύθερης Αμμόχωστου, όταν μέλη του Σωματείου «Ολυμπιάς Φρενάρου» παρέλασαν με την σημαία του Τσε Γκεβάρα, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις.


OMONOIA - Θύμα της μεγάλης αποχής ο Μεγκόλο

Αρκετοί φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναρωτιούνται τι γίνεται ο Τζάστιν Μεγκόλο, αφού ο νεαρός Καμερουνέζος εδώ και καιρό ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ο Μεγκόλο έπαιξε πολύ λίγο ως τώρα, στο φιλικό με την ΑΕΚ στην Αθήνα, πρόλαβε όμως να αφήσει υποσχέσεις χάρη στην τρελή ταχύτητα του.

Πρόεδρος: Kαι η δεύτερη αξιολόγηση της Τρόικας θα είναι εξίσου ευνοϊκή

Τη βεβαιότητα ότι και η δεύτερη αξιολόγηση της Τρόικας, σε ό,τι αφορά την πορεία υλοποίησης του Μνημονίου, θα είναι «εξίσου σημαντική και ευνοϊκή» για την Κύπρο, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Σοκάρουν οι ομολογίες των τσιγγάνων: «Πουλάμε τα παιδιά μας γιατί δεν έχουμε να φάμε» -

Την ευκαιρία να δουν πως έχουν τα πράγματα στον «μαχαλά» των Τσιγγάνων στο χωριό Νικολάεβο στους πρόποδες του Αίμου, στη Κεντρική Βουλγαρία, τόπο κατοικίας της Σάσα και Ατανάς Ρούσεφ, προτού ακόμα φανεί, ότι πρόκειται πράγματι για τους βιολογικούς γονείς της μικρής Μαρίας, είχαν εκπρόσωποι του Τύπου.


Ουρανία Μιχαλολιάκου: Είμαι Αρχηγός της Χρυσής Αυγής

Διαβάζοντας το μήνυμα του προφυλακισμένου αρχηγού της ΧΑ προς τους συγκεντρωμένους οπαδούς του κόμματος, η Ουρανία Μιχαλολιάκου είπε τη φράση:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Χαμός στην Ελλάδα για τους «Μαχητές» (video)

Εκτενέστατα αφιερώματα για τον αγώνα της Ανόρθωσης με την Φενέρ φιλοξενούν από το Σάββατο όλες οι ελλαδικές ιστοσελίδες που υποκλίνονται στην εκπληκτική ατμόσφαιρα και την «υποδοχή» που επεφύλαξαν οι φίλοι της Ανόρθωσης στην Τουρκική ομάδα.

Ο Ντάουνερ οξύνει την τουρκική αδιαλλαξία

Την εκτίμηση ότι η παρουσία του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Αλεξάντερ Ντάουνερ όχι μόνο δεν υποβοηθά τη δημιουργία των προϋποθέσεων για μια εποικοδομητική διαπραγμάτευση, αλλά στην πραγματικότητα ενθαρρύνει την όξυνση και κλιμάκωση της τουρκικής αδιαλλαξίας, διατύπωσε σήμερα ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ και Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου.

Οι έξι πληγές του Προέδρου και το αντίδοτο

«Είναι όντως μία δύσκολη αρχή. 

ATP - Η κούρσα τελειώνει στο Παρίσι

Φτάσαμε στην τελευταία εβδομάδα της κανονικής περιόδου στο ATP World Tour και τρεις θέσεις απομένουν κενές για το μεγάλο κλείσιμο στη χρονιά στο ATP World Tour Finals του Λονδίνου. Το Paris Masters που ξεκινάει τη Δευτέρα, θα κρίνει τα τελευταία εισιτήρια, με τον Ρότζερ Φέντερερ να ετοιμάζεται να γίνει ο 6ος για O2.

Βυθισμένη ήπειρο στην θάλασσα της Βραζιλίας.

Διαθέτει πετρώματα που σχηματίζονται μόνο στη ξηρά

Η Λευκωσία σε ρυθμούς halloween... σε μια πορεία όλο τρέλα! VIDEO

Παρέλαση όλο κέφι και σε ρυθμούς reggae χθες στην παλιά πολή της Λευκωσίας, αναστατώνοντας ευχάριστα περαστικούς, θαμώνες και μαγαζάτορες...με φορητό DJ!

Δύο νεκροί από την ισχυρή καταιγίδα στη Βρετανία

Δυο άτομα έχουν σκοτωθεί λόγω της ισχυρής καταιγίδας Σεντ Τζουντ στη Βρετανία.

Δολοφονήθηκε οικογένεια στο Μπρούκλιν

Κατηγορείται ο ξάδελφος του συζύγου.
Μία γυναίκα από τη Νέα Υόρκη και τα 4 παιδιά της βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στο Μπρούκλιν, ενώ ο ξάδελφος του συζύγου κατηγορείται για τις δολοφονίες.