Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ποιος γνωστός ΧΑΜΟΥΡEYoTανε όλο το Σαββατοκύριακο; ΔΩστου φιλιά δώστου λάδια

Δείτε ποιος είναι!Κι εκεί που νομίζεις ότι δε σε βλέπει κανένας, όλο και …κάποιος επίδοξος φωτογράφος περιμένει με τη φωτογραφική του μηχανή να του χαρίσεις εκείνη τη στιγμή που θα…μοσχοπουλήσει στα media.

Γιώργος Μάης: Καλοκαίρια - Νέο single

Γιώργος Μάης: Καλοκαίρια - Νέο single

Σπυράκια στο πέος: Τι σημαίνουν ανάλογα με το μέγεθος, το σχήμα και το χρώμα

Σπυράκια στο πέος: Τι σημαίνουν ανάλογα με το μέγεθος, το σχήμα και το χρώμαΔεν είναι σπάνιο στα ανδρικά γεννητικά όργανα να εμφανίζονται σπυράκια, εξανθήματα και μικρά δερματικά εξογκώματα.

Αν έχετε εμφανίσει κάτι αντίστοιχο, πριν ανησυχήσετε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υποδεικνύουν πάντα λοίμωξη από σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, αλλά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων πρόκειται για ακίνδυνο σύμπτωμα που αντιμετωπίζεται εύκολα.

Ανάλογα με το μέγεθος, το σχήμα και το χρώμα του εξανθήματος, δείτε τι μπορεί να σημαίνει:
- Τα μικροσκοπικά σημάδια στη βάση του πέους ή των όρχεων μπορεί να είναι απλώς οι θύλακες της τρίχας.

- Τα μικρά θολωτά ή οδοντωτά εξογκώματα γύρω από το άκρο του μορίου μπορεί να είναι αγγειοΐνωμα. Δεν μεταδίδεται και δεν απαιτεί θεραπεία.

- Τα μικρά σημάδια κόκκινου ή μωβ χρώματος μπορεί να είναι αγγειοκεράτωμα. Πρόκειται για καλοήθη δερματική νόσο που εκδηλώνεται στο άκρο του πέους ή τους όρχεις. Όπως και το αγγειοΐνωμα, το αγγειοκεράτωμα δεν αποτελεί λόγο ανησυχίας.

- Εάν το εξάνθημα είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος (περίπου όσο ένα μπιζέλι) και περιέχει λευκό υγρό, μάλλον πρόκειται για κύστη. Σε μερικές περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί επέμβαση για την αφαίρεσή της.

- Τα κόκκινα στίγματα μπορεί να υποδεικνύουν την ύπαρξη ψωρίασης. Μπορεί να οφείλεται στην υπερβολική τριβή κατά τη σεξουαλική επαφή, όμως δε μεταδίδεται. Συνήθως το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με τοπικές κρέμες στεροειδών.

- Τα δερματικά εξογκώματα ροζ ή καφετί χρώματος με υγρή επιφάνεια μπορεί να υποδεικνύουν λοίμωξη από τον ιό HPV. Πρόκειται για τα γνωστά κονδυλώματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η υφή τους θυμίζει την επιφάνεια του κουνουπιδιού και μπορεί να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε σημείο των γεννητικών οργάνων. Πρόκειται για το συνηθέστερο ΣΜΝ και απαιτεί άμεση ιατρική παρέμβαση
- Το μεμονωμένο, στρογγυλό δερματικό έλκος που δεν προκαλεί πόνο μπορεί να αποτελεί ένδειξη πρωτοπαθούς σύφιλης. Το σημάδι μπορεί να εξαφανιστεί μετά από λίγες εβδομάδες, όμως το βακτήριο δεν αποβάλλεται από τον οργανισμό και μπορεί να μεταδοθεί με τη σεξουαλική επαφή.
- Το έλκος ακανόνιστου σχήματος που δεν προκαλεί πόνο και επιμένει για πολύ καιρό μπορεί να υποδεικνύει καρκίνο στο πέος. Εκδηλώνεται συχνότερα στο άκρο του μορίου ή στην ακροποσθία (το δέρμα που καλύπτει το πέος). Θεραπεύεται εύκολα αν εντοπιστεί σε αρχικό στάδιο.

- Το σύμπλεγμα από μικροσκοπικές φουσκάλες που εξελίσσονται σε επίπονα έλκη μπορεί να υποδεικνύει λοίμωξη από έρπητα. Το νόσημα είναι εξαιρετικά μεταδοτικό και ανήκει στα ΣΜΝ.

- Τα κόκκινα εξανθήματα που προκαλούν έντονη φαγούρα στο άκρο του πέους μπορεί να υποδεικνύουν βαλανίτιδα. Πρόκειται απλώς για φλεγμονή του αδένα και μπορεί να οφείλεται στην κακή υγιεινή. Απαιτεί, ωστόσο, άμεση ιατρική παρέμβαση.



Πηγή: onmed.gr


Ο ΑΠΟΕΛ εξετάζει Ολλανδό παιχταρά - Το αποκλειστικό στο tothemaonline.com

Αποκλειστικό! Ο ΑΠΟΕΛ εξετάζει Ολλανδό παιχταρά - Δύσκολη η περίπτωση τουΣύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας έχει προταθεί στον ΑΠΟΕΛ ο Ολλανδός επιθετικός Rydell Poepon και η περίπτωση του εξετάζεται.

ΚΟΠ: Έχει υπογράψει η Ανόρθωση

Ανακοίνωση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Ανόρθωσης.

Θεοχάρους: Έξω φρενών: Δεν θα ασχολούμαι κάθε τρεις και λίγο με τις ανοησίες του Βενιζέλου–Πυρά και στο κυπριακό ΥΠΕΞ: Να πάρει θέση επιτέλους

- Σκληρή γλώσσα από την Ευρωβουλευτή του ΔΗΣΥ και απάντηση στις εξηγήσεις Βενιζέλου για τη ρηματική διακοίνωση
- Προσπαθεί να καλύψει τις παραλείψεις του, τόνισε η κ. Θεοχάρους
- «Κατάντησαν νοσηρές οι επιθέσεις του προς το πρόσωπό μου»
- Κάλεσε το κυπριακό ΥΠΕΞ να πάψει να είναι ουδέτερος παρατηρητής της διαμάχης

Εκρηκτικό κλίμα στην Εθνική Φρουρά! «Χτένισαν» για κοριούς το Γραφείο του Υπαρχηγού ΓΕΕΦ

- Για «φιλική» έρευνα κάλεσε τους δύο αξιωματικούς στο Γραφείο του ο Υπαρχηγός Παπαπαύλου
- Οι δύο Ελληνοκύπριοι ανακόπηκαν κατά την έξοδό τους από το Επιτελείο και εντοπίστηκαν στην κατοχή τους εργαλεία ανίχνευσης κοριών
- Άνω κάτω η ηγεσία του στρατεύματος, ακούστηκαν φωνές αξιωματικού σε όλα τα Γραφεία
- Άγνωστο γιατί ο Υπαρχηγός επέλεξε τους δύο αξιωματικούς να ερευνήσουν για τυχόν κοριό και όχι τις Αρχές της Δημοκρατίας

Είχε μικροτσίπ η κακοποιημένη Princess αλλά δεν έχουν στοιχεία ιδιοκτήτη - Απαράδεκτες οι Δημοτικές Αρχές

princessΜπορεί στην περίπτωση της σκυλίτσας Princess, να εντοπίστηκε μικροτσίπ με αριθμό ιδιοκτήτη, σύμφωνα όμως με πηγή από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες, δεν υπάρχει καταχωρημένος ιδιοκτήτης, ώστε να εντοπιστεί και να αποδοθούν ευθύνες για την παραμέληση και κακοποίηση του άτυχου τετράποδου.

EEE: Άρχισε η αποδοχή αιτήσεων – Σε λειτουργία γραμμή βοήθειας

Έτοιμες είναι οι αιτήσεις για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και από σήμερα διατίθενται σε όλα τα Ταχυδρομικά Γραφεία.

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! Αυτή είναι η ΜΑΓΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ για να φτιάξετε τους ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ μέσα σε 10 λεπτά!!!

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! Αυτή είναι η ΜΑΓΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ για να φτιάξετε τους ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ μέσα σε 10 λεπτά!!!Ξεχάστε τους κοιλιακούς και τα ροκανίσματα. Κάντε την ακόλουθη άσκηση για 5-10 λεπτά κάθε μέρα και θα δείτε άμεσα διαφορά στην κοιλιά σας αλλά και στα παντελόνια σας.

Κυπριακές: Προετοιμάζονται για το κακό και το χειρότερο


Η απόφαση Αλμούνια στενεύει τα περιθώρια

Τραβάει το θέμα στη Βουλή η Αναστασία Τσόκκου: «Μαζέψτε τον Περδίκη!»

- Με επιστολή της στον Πρόεδρο της Βουλής καλεί τον Γ. Ομήρου να επαναφέρει τον ΓΓ Οικολόγων στην τάξη
- «Καλά έκανε ο κ. Περδίκης και αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ζώων όμως πού είναι τα δικαιώματα των ανθρώπων;»
- Γραμμή υπεράσπισης με φόντο τα… «εχθρικά συναισθήματα» Περδίκη για την ελεύθερη Αμμόχωστο
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΤΣΟΚΚΟΥ
Με επιστολή της, ημερομηνίας 9 Ιουλίου 2014, η Αναστασία Τσόκκου καλεί τον Πρόεδρο της κυπριακής Βουλής Γιαννάκη Ομήρου, μετά τα όσα συνέβησαν κατόπιν της κακοποίησης του σκύλου Μπίλυ στο ξενοδοχείο Anastasia στον Πρωταρά και τις πορείες διαμαρτυρίας φιλοζωικών οργανώσεων και απλών πολιτών, να επαναφέρει στην τάξη τον ΓΓ των Οικολόγων Γιώργο Περδίκη, ώστε να σταματήσει να διασύρει την ίδια και την εταιρεία της εντός Κύπρου και στο εξωτερικό, όπως αναφέρει η ίδια.

Στην επιστολή, που δημοσιεύει το σημερινό φύλλο του «Πολίτη» η κ. Τσόκκου αναφέρει ότι ο κ. Περδίκης με τις ενέργειες και τις πράξεις του πλήττει πρώτα τον τουρισμό της Κύπρου, δεύτερο την εταιρεία Tsokkos Hotels που είναι η μεγαλύτερη σε ξενοδοχεία εταιρεία της Κύπρου και τρίτον την ίδια προσωπικά.

«Καλά έκανε ο κ. Περδίκης και αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ζώων όμως πού είναι τα δικαιώματα των ανθρώπων;» διερωτάται η κ. Τσόκκου και συνεχίζει:

«Το ατυχές συμβάν με το σκυλάκι που συνέβη από υπαλλήλους μας στο ξενοδοχείο Anastasia, και που εμείς από την πρώτη στιγμή καταδικάσαμε με ανακοίνωσή μας, έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης», αναφέρει η κ. Τσόκκου και επιτίθεται στον ΓΓ των Οικολόγων:

«Δεν μπορεί ο κ. Περδίκης με σκοπιμότητα, διότι είναι γνωστό ότι διακατέχεται από εχθρικά συναισθήματα για την περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου να επεμβαίνει σε ιδιωτική περιουσία, να δυσφημίζει ένα ξενοδοχείο αλλά και εμένα προσωπικά επί μονίμου βάσεως και να οχλαγωγεί με αποτέλεσμα 600 τουρίστες που διαμένουν στο ξενοδοχείο μας να εγκλωβίζονται και να μην μπορούν να διακινούνται μέχρι να αποφασίσει ο κ. Περδίκης να φύγει».

Και καταλήγει η επιστολή: «Τι θέλει ο κ. Περδίκης, να κλείσει το ξενοδοχείο; Και τι θα απογίνουν οι 150 υπάλληλοι και οι οικογένειές τους; Δεν είναι αυτή παράνομη ενέργεια του μέλους του κοινοβουλίου και δεν βλάπτει τον τουρισμό μας;» απευθύνει το ερώτημα στον κ. Ομήρου.

Πάντως, επειδή πολύς λόγος γίνεται για το πλήγμα στον τουρισμό, να υπενθυμίσουμε ότι τουρίστες αρχικά αντιλήφθηκαν την κακοποίηση του Μπίλυ και ειδοποίησαν για το βάναυσο περιστατικό.

Πηγή: newsit.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
FOLLOW US ON TWITTER ΕΔΩ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

Γεν. Εισαγγελέα, ΑΚΕΛ και τράπεζες βλέπουν οι επικεφαλής της Τρόικας

Γεν. Εισαγγελέα, ΑΚΕΛ και τράπεζες βλέπουν οι επικεφαλής της ΤρόικαςΣε διάφορα επίπεδα συνεχίζονται και σήμερα οι επαφές του κλιμακίου της Τρόικα στο πλαίσιο της πέμπτης αναθεώρησης του κυπριακού προγράμματος προσαρμογής.

WOW: ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ...

Μία απίστευτη έκπληξη περίμενε θαυμάστρια της Άννας Βίσση στη Ρόδο: την ώρα της συναυλίας της με τον Αντώνη Ρέμο, άκουσε την τραγουδίστρια να της κάνει… πρόταση γάμου εκ μέρους του αγαπημένου της!

Πολυ σοβαρό συμβάν: «Κοριοί» στο γραφείο του υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς;

Το συμβάν θεωρείται πάρα πολύ σοβαρό και με την επιστροφή του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη από τις Βρυξέλλες θα ληφθούν αποφάσεις.

ΑΕΛ - Τελευταίο τεστ στην Αγγλία σήμερα

Η ΑΕΛ δίνει σήμερα το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι στην Αγγλία με αντίπαλο την βελγική Οστάνδη. 

Bόμβα: Χωρίζουν Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης; Το ποτήρι ξεχείλισε για τη Ζέτα, ο Μιχάλης δεν την παντρεύεται

Είχαν περάσει τρεις ολόκληροι μήνες από την τελευταία τους κοινή εμφάνιση. 

ΚΥΠΡΟΣ: ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στη 1.30μ.μ. χθες, σε δρόμο του χωριού Βαβατσινιά, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η 69χρονη απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να πέσει σε γκρεμό βάθους τριών μέτρων περίπου και να ακινητοποιηθεί.