Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΑΠΟΕΛ: Έγινε η αρχή, τώρα τα δύσκολα!



Το νερό μπήκε στο αυλάκι ύστερα από την ανανέωση των Σατσιά και Αλεξάνδρου αλλά και με τη μείωση που δέχθηκε ο Αλωνεύτης. Πλέον αρχίζει να κινείται στο μεταγραφικό παζάρι το ΑΠΟΕΛ.

Κάθε προγραμματισμός αρχίζει με το ξεκαθάρισμα του υφιστάμενου υλικού. Όταν δηλαδή γίνουν γνωστές οι προθέσεις της τεχνικής ηγεσίας αλλά και των ποδοσφαιριστών της ομάδας για τη σεζόν που θα αρχίσει.

Αυτό έγινε στο ΑΠΟΕΛ, καθώς ήδη ανανέωσαν την συνεργασία τους, οι Μαρίνος Σατσιάς και Νεκτάριος Αλεξάνδρου, ενώ στο πλαίσιο του φετινού προγραμματισμού, που προβλέπει μειώσεις απολαβών του υφιστάμενου ρόστερ, την υπογραφή του έβαλε ο Στάθης Αλωνεύτης. Στις ανανεώσεις των συμβολαίων, πολύ σύντομα θα δώσουν τις απαντήσεις τους και οι Πίντο, Μαντούκα και Ολιβέιρα, καθώς και με τους τρεις οι επαφές έχουν γίνει. Μάλιστα μόνο με τον Ολιβέιρα υπάρχει μία οικονομική διαφορά.

Αυτές όμως οι κινήσεις, είναι οι «εύκολες» για την κάθε ομάδα. Και αφού οι διοικούντες «τελειώσουν» με αυτά, ακολούθως ρίχνονται στα «δύσκολα». Τις μεταγραφικές κινήσεις. Έτσι και το ΑΠΟΕΛ, καθοδηγούμενο φυσικά από τον Πάουλο Σέρτζιο, μπαίνει πλέον δυνατό στο μεταγραφικό παζάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων», έχει ήδη παραδώσει στη διοίκηση μία λίστα με παίκτες που τον ενδιαφέρουν και δεν θα αργήσει να πραγματοποιηθεί η πρώτη μεταγραφική του ΑΠΟΕΛ.
Source: http://www.newsit.com.cy

Ενθουσίασε τις γυναίκες ο Μπράντλεϊ Κούπερ!

Αφού τελείωσαν τα γυρίσματα του «Hangover» και η ταινία βγήκε στις μεγάλες οθόνες, οι πρωταγωνιστές ξεκίνησαν τον γύρο του κόσμου και ένα αληθινό… hangover! Και ο δρόμος τους έβγαλε τώρα στο Ρίο, που εκτός από την πρεμιέρα του φιλμ, είδαν και την ωραία πλευρά της Βραζιλίας.

Ο τελευταίος υπεραιωνόβιος άντρας του πλανήτη!

Το μυστικό του ήταν πάντα τα «ελαφριά γεύματα»..

ΣΟΚ στον καλλιτεχνικό κύκλο - Έφυγε από τη ζωή η γνωστή διαιτολόγος Μαρία Βουτσινά!




Η Μαρία Βουτσινά, η γυναίκα που έγινε γνωστή ως «η διαιτολόγος των επωνύμων» έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 29 Μαΐου από ανακοπή καρδιάς.

Οι ακτιβίστριες FEMEN ξαναχτύπησαν!!!

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που τις βλέπουμε, καθώς το τελευταίο διάστημα σε κάθε «μεγάλη» συγκέντρωση βρίσκουν τρόπο να δώσουν το «παρών» τους.

Πως να προστατεύσετε τα παιδιά από τα κουνούπια!


Μπορεί και επίσημα το καλοκαίρι να μπήκε, αλλά εδώ και καιρό, στον ουρανό της Αττικής κάθε βράδυ, κάνουν πάρτι τα κουνούπια και κάθε είδους έντομα που μπορεί να μας τσιμπήσουν.


ΑΜΚΕ: «Για σένα, Μαριάννα»


Η Μαρία Αριστοτέλους αφιέρωσε στην αδικοχαμένη Μαριάννα Ζαχαριάδη το αργυρό στο Επί Κοντώ.

Χωρίς τη Μαριάννα μας οι ΑΜΚΕ…


Ήθελε πολύ να εκπροσωπήσει την Κύπρο στους αγώνες ΑΜΚΕ στο Λουξεμβούργο η Μαριάννα αλλά οι μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Η πρωταθλήτρια μας στο άλμα επί κοντώ, έφυγε άδικα από τη ζωή μετά την ασθένεια «Λέμφωμα Χότσκινς» (καρκίνος λεμφατικού ιστού).

Αγγλία: «Πολιορκούν» τρεις τον Βίγια!


Η Άρσεναλ εξέφρασε το ενδιαφέρον της εδώ και καιρό, όμως δεν «παίζει» μόνη για τον Βίγια. Τον θέλουν επίσης, Τόττεναμ και Λίβερπουλ.

ΑΜΚΕ: Το μεγαλύτερο εστιατόριο του Λουξεμβούργο


Λειτουργεί στην αίθουσα «Βίκτορ Ουγκό», διαθέτει 832 θέσεις και σερβίρει καθημερινά 3.2000 γεύματα

Έπιασαν τον 23χρονο Αλβανό για την αρπαγή της 13χρονης Χριστίνας!


- Κρυβόταν στην ίδια περιοχή που βρέθηκε και η 13χρονη
- Το κορίτσι λέει ότι έφυγε μαζί του με τη θέλησή της
- Η 13χρονη εμφανίζεται απαρηγόρητη που δεν είναι πια μαζί με τον 23χρονο
- Το πρόσωπο - κλειδί που έδωσε τέλος στην αγωνία της οικογένειας του κοριτσιού

Facebook: Προσοχή απάτη με θέμα «Κλειδωμένος λογαριασμός», είναι ιός

FACEBOOK Facebook: Προσοχή απάτη με θέμα «Κλειδωμένος λογαριασμός», είναι ιός
Ένα ανακριβές μήνυμα προειδοποίησης έχει κάνει την εμφάνισή του στο Facebook, το οποίο ενημερώνει τους χρήστες ότι αν δουν την προειδοποίηση «Ο λογαριασμός σας έχει κλειδωθεί προσωρινά», δεν θα πρέπει να κάνουν κλικ στην επιλογή «Συνέχεια», γιατί είναι ένας νέος ιός που προσβάλλει τον υπολογιστή.

Δείτε τι είπε η 13χρονη στους αστυνομικούς για τον Αλβανό.


Μόνη της ταξίδεψε μέχρι την Καβάλα η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στα Σπάτα από την περασμένη Κυριακή.

Ξέπλυμα σε 4 κυπριακές τράπεζες με χρήματα από έγκλημα και παιδική πορνογραφία

Ξέπλυμα σε 4 κυπριακές τράπεζες με χρήματα από έγκλημα και παιδική πορνογραφία

Τέσσερις τράπεζες στην Κύπρο, η Ελληνική, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, η EuroBank και η Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεως φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος ύψους 6 δισ. δολαρίων, για την οποία κατηγορείται η αμερικανική εταιρεία Liberty Reserve.
Λίγες μέρες νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Κυπριακής βουλής, είχε ζητήσει

71.000 οι άνεργοι στην Κύπρο τον Απρίλιο!