Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Το hangover οφείλεται στα γονίδια…

Κι όμως, υπάρχει ένα (ακόμα) πράγμα για το οποίο μπορεί κανείς να κατηγορήσει τους γονείς του: το hangover. Επιστήμονες από την Αυστραλία συμπέραναν, έπειτα από σχετική μελέτη, ότι οι άσχημες συνέπειες από το αλκοόλ είναι και θέμα γενετικής.

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΔΕΚ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΔΩΡΟ ΛΟΙΖΟΥ: ''40 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΔΩΡΟ''

Σε σεμνή τελετή που διοργάνωσε η Νεολαία ΕΔΕΚ και στην οποία συμμετείχε η Μαθητική Κίνηση Αγώνας, τιμήθηκε η μνήμη του ήρωα της Δημοκρατίας Δώρου Λοίζου, ο οποίος δολοφωνήθηκε από τους φασίστες στις 31 Αυγούστου το 1974 στην πλατεία "ΟΧΙ".


''ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ'' ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και το αυτόφορω για μια Ferrari είναι η ιστορία που έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας!

Τρίτη και φαρμακερή; Ποια η διαφορά απ' τις προηγούμενες προσπάθειες..

Η αυριανή είναι τρίτη φορά όπου η Ομόνοια βρίσκεται μια ανάσα από την είσοδο της στους ομίλους του Europa League αφού είχαν προηγηθεί στο πρόσφατο παρελθόν οι περιπτώσεις με Μέταλιστ και Σάλτσμπουργκ.

ΑΕΛ : Ολοκληρώνει με προπόνηση στο White Hart Lane

Η ΑΕΛ ολοκληρώνει απόψε την προετοιμασίας της στο White hart lane με προπόνηση που θα διεξαχθεί στις 21:45 (μισή ώρα νωρίτερα ο Πέτεφ θα μιλήσει στα ΜΜΕ). 

Μπράβο κυνηγήστε την εγκληματία ! Παίρνουν στο δικαστήριο γυναίκα γιατί φιλοξένησε αδέσποτα στο σπίτι της χωρίς άδεια λένε

Αφού τιμωρήσαμε όλους τους εγκληματίες που ευθύνονται για την οικονομική τραγωδία, πήραμε τώρα σβάρνα τους φιλόζωους και συγκεκριμένα γυναίκα η οποία φιλοξένησε αδέσποτα στην οικία της, μετά από καταγγελία γειτόνων της, ιδιοκτητών κυνηγετικών σκύλων, για οχληρία.

Αυτός είναι ο 20χρονος λεβέντης που έντυσε στα μαύρα την Αραδίππου

φσδφσδΘρήνος στη κοινότητα της Αραδίππου από τον αδόκητο χαμό του 20χρονου Κωνσταντίνου Πηλίδη σήμερα το πρωί, την ώρα που ασχολείτο με το χόμπι του και συγκεκριμένα τον αερομοντελισμό.
Ελληνοκύπριος, ο Κωνσταντίνος Πηλίδης, 20 χρόνων από τη Λάρνακα, εντοπίστηκε το πρωί νεκρός σε χωμάτινο δρόμο στην Αραδίππου.

Κίνηση “ματ” – Ποιος είναι ο τραγουδιστής Μιχάλης Λεβέντης και ποια η συμφωνία που έκλεισε, η οποία συζητιέται και σίγουρα θα κάνει “μπαμ”!

Τον αγαπημένο ερμηνευτή, που πολλοί αποκαλούν ως τον “Κύπριο Δημήτρη Μητροπάνο”, θα απολαύσουμε αυτή τη σεζόν στο Ασμάτιον Live.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Εικόνες από την προπόνηση (pics)

Ο Απόλλωνας βρίσκεται στην Μόσχα, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Λοκομοτίβ, στα πλαίσια του δεύτερου αγώνα για τα play off του Europa League.

Τα ρόδια προστατεύουν από Πάρκινσον και Αλτσχάιμερ

Μία ουσία που υπάρχει στη φλούδα και στον καρπό των ροδιών μπορεί να αναχαιτίζει τη φλεγμονή στα κύτταρα του εγκεφάλου που οδηγεί σε σοβαρά νευροεκφυλιστικά νοσήματα, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Αντικαταστήστε δωρεάν την μπαταρία του iPhone σας.

Σε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Apple ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε δωρεάν αντικατάσταση της μπαταρίας σε μερικές από τις συσκευές iPhone που πουλήθηκαν το διάστημα Σεπτέμβριος 2012 - Ιανουάριος 2013.


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - «Συμφώνησε με Βιντάλ η Γιουνάιτεντ»!

Σε συμφωνία με τον Αρτούρο Βιντάλ φέρεται να έχει έρθει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μυστικά για να δώσετε… άλλη γεύση στη δίαιτα

Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Ένας παράξενος «ζωντανός» βράχος!

Το Pyura chilensis είναι ένας θαλάσσιος οργανισμός που μοιάζει με πέτρα και ζει στις βραχώδεις ακτές της Χιλής και του Περού. 

Αρνηθείτε με… τρόπο τους διατροφικούς πειρασμούς

Πώς δε θα «τινάξετε» στον αέρα την προσπάθεια απώλειας βάρους.

Έκαψαν την αίθουσα δεξιώσεων La Maison Vrachos στον Αγ. Ιωάννη Μαλούντας

Το ΤΑΕ Λευκωσίας και ο Αστυνομικός Σταθμός Κλήρου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ως έχει, όχι και από ΕΔΕΚ στο ν/σ για εκποιήσεις

Μόνο εάν υπάρξει συναίνεση σε τροπολογίες που θα προστατεύουν τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού η ΕΔΕΚ θα ψηφίσει το Νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του ΚΣ ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου.

Θέλοντας και μη αποχωρούν αυτοί!

Ο Γιώργος Δώνης αμέσως μετά την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ζήτησε από την διοίκηση να του κάνει το χατίρι και να αποκτήσει ακόμη δύο ποδοσφαιριστές.

Ομόφωνά «ΟΧΙ» το ΔΗΚΟ-Δεν περνά το νομοσχέδιο για εκποιήσεις

Ομόφωνα εναντίον της υπερψήφισης του νομοσχεδίου για τις εκποιήσεις, τάχθηκε το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ, το οποίο συνεδρίασε σήμερα.

Το τρίτο μαγικό ταξίδι στα αστέρια...

Μετά το 2009 κόντρα στην Κοπεγχάγη και το 2011 με τους Πολωνούς της Βίσλα, το ΑΠΟΕΛ θα απολαύσει για τρίτη φορά μέσα σε έξι χρόνια το ταξίδι στα ονειρεμένα αστέρια του Champions League.

Ράγισε καρδιές οπαδός της Ομόνοιας! Είναι άνεργος και ζήτησε εισιτήριο - Διαβάστε την αντίδραση…

Ένας αγνός οπαδός της Ομόνοιας βγήκε σήμερα στο ράδιο και μίλησε στο Κανάλι 6.

Σήμερα αναμένεται o διορισμός νέου Προέδρου των ΚΑ

Νέος Πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών αναμένεται να διοριστεί σήμερα ο, τέως Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Πρόεδρος του Μεσογειακού Ιδρύματος Ασφάλειας Πτήσεων, που εδρεύει στην Κύπρο, Μάκης Κωνσταντινίδης.

Δύο τραυματίες από μετωπική σύγκρουση οχημάτων στη δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας

Δύο Ελληνοκύπριοι νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με τραύματα στα πόδια και στο κεφάλι, μετά που το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά σήμερα τα ξημερώματα με αυτοκίνητο που οδηγούσε τουρίστας από τη Γαλλία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα γύρω στις 3 τα ξημερώματα στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας παρά το ξενοδοχείο Sandy Beach, αυτοκίνητο που οδηγούσε τουρίστας από τη Γαλλία, 21 χρόνων συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, μετωπικά με άλλο όχημα που οδηγούσε Ελληνοκύπριος 30 χρόνων από την Πύλα.

Επί τόπου έσπευσαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης οι οποίοι άρχισαν έρευνες. Στη σκηνή κλήθηκε επίσης ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον Ελληνοκύπριο οδηγό και άλλο πρόσωπο που βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, αφού έφεραν τραύματα στο κεφάλι και στα πόδια.

Στους δύο οδηγούς έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη για το Γάλλο και 18 μιλιγκράμ για τον Ελληνοκύπριο.

Από τη σύγκρουση τα δύο οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

- Source : www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω