Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΠΟΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ

Πριν από μερικές μέρες μία είδηση έλεγε πως η Άννα Βίσση αγόρασε πολυτελής μεζονέτα στην κόρη της, η οποία βρίσκεται στα βόρεια προάστια λόγω του ότι η απόλυτη σταρ θα γίνει... γιαγιά.

Τι έδειξε η εξέταση του DNA για τον εξωγήινο της Atacama!


«Ο εξωγήινος της Atacama» εντοπίστηκε στις 19 Οκτωβρίου 2003 από τον Oscar Munoz, ο οποίος έψαχνε για αντικείμενα ιστορικής αξίας στην πόλη-φάντασμα La Noria, στην έρημο της Atacama.

Από Γερμανό σε Γερμανό ο Nole

Δυσκολεύτηκε αρκετά στον αγώνα το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Novak Djokovic, αλλά ωστόσο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του σκληροτράχηλου Philippe Kohlschreiber, με 4-6, 6-3, 6-4, 6-4, μετά από 2 ώρες και 42 λεπτά, πραγματοποιώντας μια μέτρια εμφάνιση. Ο Σέρβος προκρίθηκε στα προημιτελικά εκεί όπου τον περιμένει o Tommy Haas, με τον Nole να θυμάται ακόμα την ήττα του από τον Γερμανό στο Sony Open του Miami, πριν από περίπου 2 μήνες.

Νίκη για την Λένα!!!

Η Λένα Δανιηλίδου ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά των $75.000 στο Νότιγχαμ. Η Λένα ξεπέρασε το εμπόδιο της Ταϊλανδής Luksika Kumkhum και πέρασε στο 2ο γύρο του τουρνουά.

«Γλυκοκοιτάζει» την Τουρκία για τις εξαγωγές ΦΑ το Ισραήλ


Τον έντονο προβληματισμό της κυπριακής πλευράς θα πρέπει να προκαλέσει μια σειρά εξελίξεων σε ότι αφορά τα ενεργειακά του Ισραήλ, την ίδια ώρα, που πηγές του SigmaLive στο Τελ Αβίβ, αναφέρουν ότι υπάρχει ενόχληση για το γεγονός ότι καμία ισραηλινή εταιρεία δεν έχει πάρει άδεια στα οικόπεδα της κυπριακής ΑΟΖ.

Δ.Συλλούρης: Δεν είναι κουμπάρος μου ο Κουγιάλης

Τι απαντά για τις αποχωρήσεις και τις θέσεις Λιλλήκα στο Κυπριακό

Μειώθηκαν οι άνεργοι στην Κύπρο - 800 λιγότεροι - Μετρούν όσους έφυγαν εκτός Κύπρου για να εργστούν όμως;


Στο 15,6% φθάνει σήμερα η ανεργία με 71,000 καταγεγραμμένους άνεργους. Τα σχέδια του υπουργείου Εργασίας συζητήθηκαν σήμερα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Ο Πρόεδρος της επ. Εργασίας Αντρέας Φακοντής ανέφερε ότι για το σχέδιο εργασιακή πείρα υποβλήθηκαν 3726 αιτήσεις από πτυχιούχους, 2519 δημόσιου 1326 από το δημόσιο και ημιδημόσιο τομέα.

Κεντρική Vs Κυβέρνησης στο Ανώτατο για Σταυρινάκη

Παρουσιάστηκε και η ατομική προσφυγή του τέως Υποδιοικητή

Χρήστος Δάντης: Ντύνεται γαμπρός για τέταρτη φορά!

Όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές παντρεύτηκε ο Χρήστος Δάντης και το επόμενο Σάββατο θα ντυθεί για ακόμα μια φορά με τα γαμπριάτικα του!

ΧΑΜΟΣ με τη φωτογραφία που ανέβασε ο Μπολτ: Ποζάρει με μπλούζες που προωθούν την...

Απογοήτευσε πολλούς fan του ο Γιουσέιν Μπολτ με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Ντροπή! Ούτε ένα ευχαριστώ στα παιδιά που πήγαν στους ΑΜΚΕ!


Χθες επέστρεψε η αποστολή της Κύπρου που πήγε στο Λουξεμβούργο για τους αγώνες ΑΜΚΕ. Τερματίσαμε στη τρίτη θέση των μεταλλίων, αλλά φαίνεται αυτό δεν συγκίνησε και αρκετούς. Ούτε ένας κρατικός αξιωματούχος δεν βρέθηκε να πει ένα ευχαριστώ, ένα μπράβο σε αυτά τα παιδιά.

Στο Ανώτατο οι προσφυγές Κεντρικής – Σταυρινάκη

Στο διαδικαστικό ερώτημα κατά πόσο το θέμα της προσφυγής της Κεντρικής Τράπεζας εναντίον της απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου για ανάκληση του διορισμού του Σπύρου Σταυρινάκη από το αξίωμα του Υποδιοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, θα πρέπει να εξεταστεί από την πλήρη Ολομέλεια του Ανώτατου ή από ένα Δικαστή, επικεντρώθηκε η διαδικασία ενώπιον του Δικαστή Ανδρέα Πασχαλίδη, με τον Δικαστή να επιφυλάσσεται για την έκδοση της απόφασής του.

Έγινε γνωστό το φύλο του μωρού της Kim και του Kanye


Οι αδερφές και η μητέρα της διοργάνωσαν το πάρτι για το μωρό της Kim και του Kanye και όλοι μάθαμε ότι το ζευγάρι θα αποκτήσει κοριτσάκι.



Χρουσαλά - Πατίτσας: Διάσημες νονές στη βάπτιση της κόρης τους!


Σε λίγες μέρες η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, βαφτίζουν την κορούλα τους, στον ιερό ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Τιμωρία υπευθύνων για την κατάσταση των ΚΑ απαιτεί η ΠΑΣΥΠΙ

Η Παγκύπρια Συντεχνία Πιλότων χαιρετίζει την ενέργεια της Κυβέρνησης να διορίσει νέο Διοικητικό Συμβούλιο στις Κυπριακές Αερογραμμές, ώστε να αρχίσει η εφαρμογή του σχεδίου αναδιάρθρωσης της εταιρείας, και σημειώνει ότι "παραμένει σταθερή απαίτηση μας για διεξαγωγή έρευνας και τιμωρία των υπευθύνων για την κατάσταση στην εταιρεία".

Ρώσος αξιωματούχος μαχαιρώθηκε θανάσιμα επειδή ήταν ομοφυλόφιλος

Ο υποδιευθυντής περιφερειακού αεροδρομίου στην ρωσική Άπω Ανατολή έχασε την ζωή του ύστερα από επίθεση με μαχαίρι και άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη επειδή ήταν ομοφυλόφιλος, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Αυτή είναι η δεύτερη επίθεση κατά ομοφυλόφιλου που βλέπει το φως της δημοσιότητας στη Ρωσία μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα.

H συγκινητική φωτογραφία που κάνει το γύρο του κόσμου!

Μια τρυφερή εικόνα κάνει τον γύρο του Internet: Ενας τετράποδος ήρωας, ένας σκύλος που «συμμετείχε» στις διαδηλώσεις, στις πλατείες της Κωνσταντινούπολης, δέχεται τη φροντίδα των διαδηλωτών.

Εξοργισμένη η Μπιγιονσέ, γιατί της έκοψαν τις καμπύλες της!

Οι φωτογραφίες της σταρ με μπικίνι για λογαριασμό γνωστής αλυσίδας γυναικείας ένδυσης, έχουν υποστεί ψηφιακή επεξεργασία, προκειμένου να δείχνει πιο αδύνατη....

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΙ "ANONYMOUS"

Οι κυβερνοεπιθέσεις των «Anonymous» σε τουρκικές κυβερνητικές ιστοσελίδες -όπως φαίνεται- ξεκίνησαν.

Ροζ σκάνδαλο στην κυβέρνηση Κάμερον!


Τον τελευταίο καιρό τα ροζ σκάνδαλα στην πρωθυπουργική κατοικία στην οδό Ντάουινγκ 10, διακατέχονται το ένα μετά το άλλο.

Τι έκανε στο Μιλάνο η Δέσποινα Βανδή;


Στο Μιλάνο βρέθηκε πριν από λίγες μέρες η Ελληνίδα τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή για επαγγελματικούς σκοπούς.

Όλη η αλήθεια για τον θάνατο της Μαρίας Βουτσινά!


Η είδηση ότι η διατροφολόγος των σταρ πέθανε από ανακοπή καρδιάς, έσκασε σαν βόμβα την περασμένη Παρασκευή.

Ομόνοια: Το «βαρύ» συμβόλαιο του Άλβες και τα δεδομένα με Χριστοφή και Εφραίμ!


Σε ρυθμούς προγραμματισμού κινείται η Ομόνοια τις τελευταίες μέρες. Χθες, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Λεάντρο, που πάει για άλλες πολιτείες. Στο «τριφύλλι» είναι στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του ενώ στο προσκήνιο είναι οι περιπτώσεις των Χριστοφή, Άλβες και Εφραίμ.

Σοκ από την αγριότητα του εγκλήματος στο Αλιβέρι!


Ο τρόμος στην Εύβοια μετά την αποκάλυψη του διπλού φονικού από τον 23χρονο Πακιστανό κηπουρό δεν λέει να υποχωρήσει. Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ανατριχιαστικές. Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες των αξιωματικών της ασφάλειας στράφηκαν στον 23χρονο Πακιστανό που εργαζόταν για το γυναικολόγο και τη σύζυγό του, στη βίλα του Αλιβερίου.

«Βουτιά» 8,04% στο Χρηματιστήριο της Τουρκίας


Πτώση 8,04% καταγράφει στο άνοιγμα ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου της Κωνσταντινούπολης.

Tο νέο οικονομικό iPod touch των 16GB της Apple Tο νέο οικονομικό iPod touch των 16GB της Apple


Διαθέτει Retina οθόνη 4 ιντσών, μπροστινή κάμερα FaceTime και επεξεργαστή Α5

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Εκδήλωση με θέμα: "Σκέψου - Φάε - Εξοικονόμησε".

Ο Όμιλος Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Στροβόλου σας προσκαλεί σε εκδήλωση με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος. Θα λειτουργήσουν εργαστήρια για παιδιά:
  • Μαγειρική: Eco - junior - master chef.
  • Ανακύκλωση - Κομποστοποίηση.
  • Kουκλοθέατρο: "Τα τρια γουρουνάκια... γίνονται περιβαλλοντιστές" απο την κα. Ανδρούλα Εμπεδοκλέους.
Χαιρετισμός από την Πρόεδρο του  Όμιλος Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Στροβόλου, Δρα. Μαρία Μιχαηλίδου.
Χαιρετισμός από την Επίτροπο Περιβάλλοντος, κα. Ιωάννα Παναγιώτου.
"Σκέψου - Φάε - Διατήρησε: Μείωσε το διατροφικό σου αποτύπωμα" από τον κ. Φρίξο Μιχαηλίδη, Χημικό - Συγγραφέα.
"Κομποστοποίηση - Λιπασματοποίηση οργανικών υλικών" από τον κ. Λοϊζο Αυξεντίου, Managing Director at BLaRS Ltd".
Στον χώρο θα λειτουργεί έκθεση οικολογικού βιβλίου από τα βιβλιοπωλεία ΠΑΡΓΑ.

Source: http://www.timeoutcyprus.com

Έξω από το Υπουργείο παιδείας θα μαζευτούν οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί για τη συλλογική σύμβαση!


Εκδήλωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν οι εργοδοτούμενοι στα απογευματινά και βραδινά εκπαιδευτικά προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας, ζητώντας όπως προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την συνομολόγηση συλλογικής σύμβασης, που να διασφαλίζει την απασχόληση αδιόριστων εκπαιδευτικών.

Επιβάτης αυνανιζόταν εν ώρα πτήσης δίπλα από ανήλικη νεαρή!


Αποζημίωση από την United Airlines ζητά ένα χρόνο μετά μια 18χρονη η οποία, όπως καταγγέλλει, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της με αεροπλάνο της εταιρείας ο νεαρός που καθόταν στη διπλανή από εκείνη θέση... αυνανιζόταν.

Νέα ΑΠΑΓΩΓΗ 14χρονης;

Πριν ακομη καλα καλά προλάβουμε να..ανακουφιστούμε απο την αίσια έκβαση της υπόθεσης της μικρής Χριστίνας Κρασσά ενα νεο περιστατικό αρπαγής ανήλικου κοριτσιού συγκλονίζει την Ελληνική κοινωνία.

Τουρκία: Αστυνομικός πυροβολεί διαδηλωτή και πανηγυρίζει!

Σοκ έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου και στο οποίο φαίνεται αστυνομικός να σημαδεύει διαδηλωτή κατά την διάρκεια επεισοδίων στην Τουρκία.

Νέο πρόβλημα σε αεροσκάφος Dreamliner!



Πρόβλημα προέκυψε για ακόμη μια φορά σε ένα Dreamliner 787 των ιαπωνικών αερογραμμών, με αποτέλεσμα να ματαιωθεί η πτήση του.

Πήγε για ψάρεμα στην Κομοτηνή και βρήκε ανθρώπινο κρανίο!

Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα ήρθε το μεσημέρι του Σαββάτου ένας ψαροντουφεκάς στην παραλιακή περιοχή της Κομοτηνής, όταν εντόπισε ένα ανθρώπινο κρανίο.

Έζησε από θαύμα ο Σάντσες!

Σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο είχε ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Αλέξις Σάντσες ξημερώματα της Πέμπτης. Ο νεαρός άσος των «μπλαουγκράνα» είχε Άγιο αφού οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν μετά το ατύχημα προκαλούν… σοκ.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές, μπορούν να διασωθούν με ιδιωτική ενίσχυση!


Στην υπόδειξη ότι ο κρατικός αερομεταφορέας, μπορεί να προσελκύσει ιδιώτες επενδυτές, χωρίς να αντιμετωπίσει κυρώσεις απο πλευράς ΕΕ, προχωρεί ο έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων.

Michael Douglas: Στοματικός έρωτας μού προκάλεσε τον καρκίνο!

Πριν από τρία χρόνια το Hollywood είχε συγκλονιστεί από την είδηση ότι ο Michael Douglas πάσχει από καρκίνο του φάρυγγα. Τότε μάλιστα οι γιατροί είχαν επισημάνει την κρισιμότητα της κατάστασής του ηθοποιού, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση.

Δύο μαθητές πήγαν για κολύμπι και τους έκλεψαν μετρητά άνω των χιλίων Ευρώ!

Άφησαν τα προσωπικά τους αντικείμενα στην αμμουδιά και μπήκαν στη θάλασσα της Αγίας Νάπας για κολύμπι.


Κινδυνεύουν να κλείσουν νοσοκομεία, αγροτικά και αστικά υγειονομικά κέντρα!


Στα 65 εκατομμύρια υπολογίζονται οι περικοπές που αναλογούν στον τομέα της υγείας, με βάση τις απαιτήσεις της Τρόικας, η οποία ζητά μείωση 11,5% του κρατικού υπολογισμού, για το επόμενος έτος.

Mέρκελ: Στην ίδια "βάρκα"…

Το μείζον πρόβλημα της Ευρώπης είναι η εξασθενημένη ανταγωνιστικότητα της οικονομίας της επισημαίνει σε συνέντευξή του σε γαλλόφωνη βελγική εφημερίδα ο πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπάι όπου αναφέρεται εκτενώς στην κρίση χρέους που αντιμετωπίζει τα τρία τελευταία χρόνια η ευρωζώνη, στις προοπτικές που υπάρχουν σήμερα, στο ρόλο που έχει ο ίδιος διαδραματίσει ως Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αλλά και σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, όπως η πρόσφατη απόφαση της Ε.Ε. για άρση του εμπάργκο όπλων στη Συρία.

Αποχώρησαν εφτά από τον Απόλλωνα!

Η Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Λτδ) ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Λόπες, Μιγκουελίτο, Σουάνη, Σέρρα, Καρντόσο, Σολάρι και Παρλόφ, και τους εύχεται κάθε επιτυχία τόσο στην επαγγελματική όσο και στην οικογενειακή τους ζωή.

Mέχρι την Παρασκευή η επιβεβαιωτική στο "ΑΦΡΟΔΙΤΗ"

Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα αρχίσει η επιβεβαιωτική γεώτρηση στο τεμάχιο ΑΦΡΟΔΙΤΗ της κυπριακής αποκλειστικής οικονομικής ζώνης.

Πυρκαγιά σε πρακτορείο στοιχημάτων στο Δάλι!

Πρακτορείο στοιχημάτων στο Δάλι, υπέστη εκτεταμένες ζημιές από πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις πέντε το πρωί.

Το κάπνισμα πενταπλασιάζει τον κίνδυνο εμφράγματος!



Οι καπνιστές κάτω των 50 ετών έχουν πενταπλάσιο κίνδυνο να πάθουν έμφραγμα ή εγκεφαλικό, ενώ ο αντίστοιχος κίνδυνος για τους καπνιστές άνω των 60 ετών είναι διπλάσιος.

Δυστύχημα - Μοτοσικλετιστής σοβαρά στο Νοσοκομείο Πάφου!


Τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του έχασε 55χρονος, γύρω στις 3:00 το πρωί, στον κύριο δρόμο Στρουμπιού – Τσάδας, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, να ανατραπεί, να προσκρούσει σε όχθο και να ακινητοποιηθεί.

Άρης Λεμεσού: Γυρίζει σελίδα με νέο πρόεδρο τον Φίλιππο Σιμιλλίδη

Μετά από τη σημερινή Γενική Συνέλευση του Άρη, ο Φίλιππος Σιμιλλίδης είναι ο νέος πρόεδρος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μετά και την επιθυμία του Κυριάκου Χατζήκυριακου να μην συνεχίσει.

Η Jolie στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη μαστεκτομή!

Η Angelina Jolie, φορώντας μια μαύρη αέρινη τουαλέτα και κρατώντας σφιχτά από το χέρι τον Brad Pitt έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από την προληπτική διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας τουκαλού της, Word War Z.

Σφίγγει ο κλοιός - Σκληρή νομική μάχη με Βγενόπουλο

Λευκωσία: Μακρά και σκληρή νομική μάχη προμηνύεται από την ενέργεια της διαχειρίστριας της Λαϊκής Τράπεζας Άντρης Γεωργιάδη να εξασφαλίσει απαγορευτικά διατάγματα εναντίον του Ανδρέα Βγενόπουλου, του Ευθύμιου Μπουλούτα, του Κυριάκου Μάγειρα και της MIG. Δημιουργούνται νέα δεδομένα για την υπόθεση που συγκλονίζει την κοινή γνώμη, οδήγησε σε κρατικοποίηση και στη συνέχεια σε διάλυση τη Λαϊκή, είχε δημιουργήσει αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό, ενώ μέτοχοι, ομολογιούχοι και καταθέτες αναμένουν να δικαιωθούν.

Κίνα: 55 νεκροί από πυρκαγιά σε σφαγείο πουλερικών!

Πυρκαγιά σε σφαγείο πουλερικών στη βορειο-ανατολική Κίνα προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 55 ανθρώπων, ενώ είναι πιθανόν ότι πολλοί ακόμη παραμένουν παγιδευμένοι στις εγκαταστάσεις της βιομηχανικής μονάδας που εξακολουθούσε να φλέγεται πέντε ώρες μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς, η οποία οφείλεται σε βραχυκύκλωμα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Χθές: Εμπόλεμη ζώνη έξω από το γραφείο του Ερντογάν στην Άγκυρα – Χιλιάδες ξανά στην πλατεία Ταξίμ, χορεύουν και τραγουδάνε!

- Ένταση στην Άγκυρα κοντά στο γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού στην Άγκυρα
- Χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία, πέτρες και ξύλα πέταξαν οι διαδηλωτές
- Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρωμένοι και σήμερα στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης
- Απίστευτες εικόνες με τους διαδηλωτές να χορεύουν αγκαλιασμένοι, να τραγουδούν και να φωνάζουν συνθήματα