Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Τελευταία πράξη της τραγωδίας - Κηδεύτηκε η 27χρονη που δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγό της

Στη 1μ.μ. σήμερα, «ανέβηκε» στη Λεμεσό η τελική πράξη του οικογενειακού δράματος που συγκλόνισε το παγκύπριο. Ο λόγος για την κηδεία της 27χρονης Γεωργίας Γεωργίου, η οποία δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας από τον σύζυγό της.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν ο 32χρονος δράστης δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του μπροστά στα μάτια των τριών ανήλικων παιδιών τους και μετά έθεσε τέρμα στη ζωή του. Από τα πυρά τραυματίστηκε η δεκάχρονη κόρη του ζευγαριού, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, υποβλήθηκε σε εγχείριση και απέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή της.

Ο δράστης μετέβη γύρω στις 10.00 τη Δευτέρα το βράδυ στην οικία της πεθεράς του για να βρει την 27χρονη σύζυγο του, με την οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση. Μπήκε στο σπίτι κρατώντας στα χέρια του ένα πυροβόλο όπλο της Εθνικής Φρουράς, τύπου G3, διαπληκτίστηκε με την 27χρονη και στη συνέχεια την πυροβόλησε θανάσιμα σε διάφορα μέρη του σώματός της, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους. Στη συνέχεια ο 32χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Η κηδεία τελέστηκε στον ναό του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

Source : http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου