Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Πόρτο-Μπαρτσελόνα - Το παρόν του και ο Βάλε! (vid)

Φιλανθρωπικό παιχνίδι προς τιμή του Ντέκο έδωσαν το βράδυ της Παρασκευής η ομάδα της Πόρτο που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ το 2004 με την ομάδα της Μπαρτσελόνα που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ το 2006.

Ικανοποιούσε τις ανώμαλες ορέξεις του στην ανήλικη εγγονή του αδελφού του!

- Υπό το μανδύα του προστάτη ξεσπούσε τα διεστραμμένα ένστικτά του στην εγγονή του αδελφού του
- Εκμεταλλευόταν την ευάλωτη κοινωνική και οικονομική θέση της παραμελημένης από τους γονείς της ανήλικης
- Απέσυρε το δικαστήριο τις κατηγορίες της απαγωγής και του βιασμού
- Ποια ελαφρυντικά αναγνωρίστηκαν στον δράστη...

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ - ΜΙΚΡΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΜΕ...

To ιδιωτικό ιταλικό υπερελαφρό αμφίβιο αεροσκάφος με αριθμό νηολογίου Ι-Α651 κατά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Σπάρτης έχασε ύψος και έπεσε 15 μέτρα έξω από την περίφραξη του αεροδρομίου, στο Πυρί Λακωνίας, λίγο μετά τις 10.00 το πρωί.

Σκύλος λιποθύμησε από την χαρά του (vid)

Σκύλος λιποθύμησε από την χαρά του όταν ένα μέλος της οικογένειας επέστρεψε μετά από δύο χρόνια


Microsoft: Φτιάχνει ενιαίο Windows για όλες τις συσκευές

«Θα βελτιστοποιήσουμε την επόμενη έκδοση των Windows από τα τρία λειτουργικά συστήματα που υπάρχουν σήμερα σε ένα ενοποιημένο λειτουργικό σύστημα για οθόνες όλων των μεγεθών» είπε ο νέος διευθύνων σύμβουλος

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... ΚΟΚΚΑΛΟ

Σάλο προκαλεί στη Φιλιππιάδα αλλά και όχι μόνο η υπόθεση 60χρονου βρεφονηπιοκόμου που εργάζεται σε δημοτικό παιδικό σταθμό της Φιλιππιάδας και συνελήφθη, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο πατέρας της 19χρονης με την οποία διατηρούσε σχέση.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΒΙΑΣΑΝ & ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΓΚΥΟ ΓΥΝΑΙΚΑ

Δύο Αμερικανοί στρατιώτες που κατηγορούνται ότι βίασαν και χτύπησαν μία ιερόδουλη από τη Ρουμανία η οποία ήταν έγκυος, στη Βιντσέντσα (βόρεια) θα παραπεμφθούν στην δικαιοσύνη της Ιταλίας, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας.

ΑΠΟΕΛ - Στην Κύπρο για κατ΄ ιδίαν συναντήσεις ο μάνταζερ του Ρίκι...

Στην Κύπρο για κατ΄ ιδίαν συναντήσεις με την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ο μάνατζερ του Ισπανού επιθετικού Ρίκι. 

Γκριμάτσες που «σκοτώνουν»

Μωρά σε μοναδικές στιγμές

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Πρώτη για Τουράν υπό βροχή (pics)

Πρωινή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα πριν από το απογευματινό πρώτο φιλικό επί Ιταλικού εδάφους με αντίπαλο την ΑΕΛ Καλλονής.

ΝΤΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΕ BEACH PARTY &... ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Σε 34 νυκτερινά κέντρα αναψυχής στις επαρχίες Αμμοχώστου και Λευκωσίας διενήργησε ελέγχους χθες βράδυ η αστυνομία, στο πλαίσιο των προσπαθειών για πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και εποπτεία για την πιστή εφαρμογή των προνοιών της Νομοθεσίας, που αφορά στα ιδιωτικά γραφεία παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, τους εργοδοτούμενους φύλακες τους και τους αυτοεργαζόμενους ιδιώτες φύλακες.

Η μείωση της βιοποικιλότητας αυξάνει τα σκλαβοπάζαρα

Μια νέα έρευνα υποστηρίζει ότι η παγκόσμια μείωση της βιοποικιλότητας συνδέεται με αύξηση της παιδικής εργασίας και της εμπορίας ανθρώπων (τράφικινγκ).

ΔΕΙΤΕ το δώρο των θαυμαστών της Βίσση για τα 40 χρόνια καριέρας!

Ένα πρωτότυπο δώρο ετοίμασαν οι θαυμαστές της Άννας Βίσση για τα 40 χρόνια της καριέρας της, την ώρα που η δημοφιλής τραγουδίστρια ολοκληρώνει την προετοιμασία για το μεγάλο πάρτι της, το Σάββατο, στη Μύκονο, στο οποίο θα κάνουν guest εμφανίσεις η Κοντσίτα Βουρστ, η Demy και οι Freaky Fortune!

ΠτΔ: «Θα εξεύρω 900.000 ευρώ για την ταυτοποίηση αγνοουμένων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης διαβεβαίωσε την Παρασκευή τους συγγενείς των αγνοουμένων ότι θα προχωρήσει στην εξεύρεση των αναγκαίων πόρων (900 χιλιάδες ευρώ) προκειμένου να επισπευσθούν οι εργασίες για ταυτοποίηση των εκατοντάδων αγνοουμένων, των οποίων τα οστά ευρίσκονται στο Ανθρωπολογικό Εργαστήριο.

To θαύμα της φύσης: Μωρό γεννήθηκε πρόωρα στη φλεγόμενη Γάζα, αφότου η μητέρα του είχε σκοτωθεί

Οι γιατροί στη Λωρίδα της Γάζας κατάφεραν το πρωί της Παρασκευής να φέρουν στον κόσμο πρόωρα κατά δύο εβδομάδες ένα κοριτσάκι με καισαρική τομή από την κοιλιά της νεκρής μητέρας του.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Πλησιάζει ο Εντέ, ελπίδες για Τονούτσι που πάει Ολλανδία

Ο Γερμανός, Νιγηριανής καταγωγής, Εντέ είναι το όνομα που βρίσκεται στο ψηλότερο σκαλί του μεταγραφικού ρεπορτάζ της Ανόρθωσης αυτές τις μέρες.

Πράσινο φως από Τρόικα για μεταρρύθμιση του συστήματος υγείας

Το πράσινο φως έλαβε από την Τρόικα η τροχιά υλοποίησης που έχει τεθεί από το Υπουργείο Υγείας, σε σχέση με τη μεταρρύθμιση του εθνικού συστήματος υγείας και την εφαρμογή Γενικού Σχεδίου Υγείας (ΓΕΣΥ) στην Κύπρο.

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΝΕΟΣ ΙΟΣ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK

Ένας νέος ιός κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Facebook και σου έρχεται μέσω inbox από άτομα που ήδη τα έχεις φίλους.