Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟ - Κλήρωση Α' γύρου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (16/10) στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ κλήρωση των αγώνων του πρώτου γύρου του Κυπέλλου Coca - Cola Α' - Β' Κατηγορίας.

Έκλαψε η Χαραλαμπίδου εξιστορώντας την περιπέτεια της με τον Καρκίνο και τον πόλεμο που της έγινε (Βίντεο)

Η περιπέτεια υγείας και η μάχη της με τον καρκίνο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, στάθηκε και η αφορμή για την έναρξη μίας πολεμικής εναντίον της Βουλευτή του ΑΚΕΛ. Μιλώντας για τα γεγονότα που της στοίχισαν, φιλοξενούμενη στην εκπομπή της Γωγώς Αλεξανδρινού, η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, αποκάλυψε τις λεπτομέρειες μίας δύσκολης περιόδου στη ζωή της.

Και η Γαλλία στο πλευρό της Κύπρου κατά τουρκικών προκλήσεων

Την υποστήριξη της Γαλλίας προς στην Κυπριακή Δημοκρατία για «ελεύθερη αξιοποίηση των φυσικών της πόρων», εξέφρασε σήμερα ο εκπρόσωπος του Γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών Ρομέν Ναντάλ.

Συναγερμός σε αεροδρόμιο της Μαδρίτης για ύποπτο κρούσμα Έμπολα

Κόκκινος συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης εξαιτίας μιας επιβάτιδας που είχε ταξιδέψει στη Νιγηρία και ανέφερε πυρετό και πονοκέφαλο. 

Πώς σκέφτονται τα «μεγάλα μυαλά»

Τι είναι αυτό που τους κάνει ξεχωριστούς

Τα 22 δηλητήρια που περιέχει το τσιγάρο!

Η βλαπτική επίδραση του καπνίσματος οφείλεται σε έναν μεγάλο αριθμό τοξικών ουσιών που βρίσκονται στον καπνό…

ΑΡΣΕΝΑΛ - Και η Άρσεναλ για Χούμελς!

Προσπάθεια για την απόκτηση του Ματς Χούμελς αναμένεται να κάνει η Άρσεναλ, σύμφωνα με τη «Daily Express».

Η δήλωση του Χριστοφή που κάνει τον γύρο της Ελβετίας!

Ο Δημήτρης Χριστοφή αναγκάζει ολόκληρη την Ελβετία να ασχοληθεί μαζί του, όχι μόνο για το ταλέντο του, αλλά και για το πείσμα και την αφοσίωση που έχει στην Εθνική μας ομάδα.

EUROVISION 2015 - Η ΚΥΠΡΟΣ, Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η Κύπρος μετά από ένα χρόνο αποχής επιστρέφει στον διαγωνισμό τηςEurovision και έχει αποφασίσει να μπει δυναμικά στο παιχνίδι!

ΑΠΟΕΛ - Ένα αγιασμό ρε παιδιά

Ο κρίσιμος αγώνας με την Παρί Σεν Ζερμέν πλησιάζει και τα αγωνιστικά προβλήματα του ΑΠΟΕΛ αυξάνονται αντί να μειώνονται.

Η σύγχρονη μάστιγα που σκοτώνει τις γυναίκες

Φαίνεται πως γίνονται διακρίσεις και στην... υγεία, καθώς νέα μελέτη που δημοσιεύεται στο επίσημο περιοδικό της Αμερικανικής Ακαδημίας Καρδιολογίας δείχνει ότι οι γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς από τους άντρες στις καρδιαγγειακές επιπλοκές όταν αντιμετωπίζουν αυξημένο στρες.

OMG: Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ 500 ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Οι Ρώσοι δεν φημίζονται για τις οδηγικές τους ικανότητες. 

Έρχεται αύξηση στην τιμή του ηλεκτρικού κατά 6%

Η ΕΕ διαμορφώνει το μοντέλο ανάπτυξης το οποίο στοχεύει σε περιβαλλοντικούς στόχους, αλλά ταυτόχρονα και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, στην ενεργειακή απεξάρτησή της και στην προώθηση καθαρών τεχνολογιών. 

ΚΥΠΡΟΣ: ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ....

Θύμα ληστείας ενώ βρισκόταν σε ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής, την ώρα που μεταφερόταν αιμόφυρτος για νοσηλεία κατήγγειλε ότι έπεσε Ρώσος, ο οποίος είχε τραυματιστεί πριν από λίγες μέρες.

Αμερικανοί και Ιρακινοί εκτέθηκαν σε χημικά όπλα την εποχή Σαντάμ Χουσέιν

Αμερικανοί και Ιρακινοί στρατιώτες εκτέθηκαν σε χημικά όπλα που χρονολογούνταν από την εποχή του Σαντάμ Χουσέιν και ορισμένοι εξ αυτών έχουν τραυματιστεί, αποκαλύπτει η αμερικανική εφημερίδα New York Times σήμερα, που υπογραμμίζει ότι το Πεντάγωνο διέταξε τους στρατιώτες να σιωπήσουν για αυτά τα περιστατικά που συνέβησαν το διάστημα μεταξύ 2004 και 2011.

Κομματικά αντίμετρα στις τουρκικές προκλήσεις

Σε επίπεδο συναντήσεων ελληνοκυπριακών και τουρκοκυπριακών κομμάτων, που πραγματοποιούνται εδώ και 25 χρόνια υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Σλοβακίας στην Κύπρο, έχει αντίκτυπο η τουρκική επιθετικότητα. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και Οικολόγοι ζητούν όπως οι συναντήσεις που πραγματοποιούνται στο Λήδρα Πάλας ανασταλούν, μέχρι να επαναρχίσουν οι συνομιλίες - άρα μέχρι να αρθεί η τουρκική προκλητικότητα. 

ΑΜΦΙΠΟΛΗ - ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ....

Σήμερα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για την αποκάλυψη και του υπόλοιπου, του δεξιού μέρους κυρίως, του ψηφιδωτού στον τάφο της Αμφίπολης.

Εντείνονται οι διπλωματικές κινήσεις της Λευκωσίας

Εντείνονται οι διπλωματικές κινήσεις της Λευκωσίας, καθώς πλησιάζει η 20η Οκτωβρίου, ημερομηνία κατά την οποία η Τουρκία αναμένεται να θέσει σε εφαρμογή την οδηγία προς ναυτιλλομένους εντός της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.

Στο Δικαστήριο σήμερα ο Σάββας Βέργας! Δεν απάντησε σε καμία ερώτηση των ανακριτών

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου αναμένεται να προσαχθεί σήμερα ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας για έκδοση διατάγματος κράτησής του για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με την διερευνώμενη υπόθεση της αποστολής απειλητικών μηνυμάτων.