Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Καθορισμός πολιτικής για χώρους στάθμευσης στη Λεμεσό

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού αποφάσισε τον καθορισμό πολιτικής αναφορικά με την άσκηση δυνητικής ευχέρειας ή όχι σε σχέση με τους χώρους στάθμευσης, ανάλογα με τις χρήσεις στην περιοχή του Σχεδίου Περιοχής Κέντρου Πόλης.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προειδοποιούσε την Κύπρο

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατ’ επανάληψη προειδοποιούσε τις κυπριακές αρχές για τα σοβαρά προβλήματα της χώρας και πως ένα πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας θα ήταν αναπόφευκτο, εκτός αν υπήρχε άμεση διευθέτηση των κρίσιμων ζητημάτων.

Στις φυλακές το νήμα του πενταπλού φονικού. Χειροπέδες σε 2 Ε/Κ

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι της υπόθεσης επαγγελματικής εκτέλεσης 3 ε/κ και 2 Ρουμάνων φρουρών ασφαλείας, στην κεντρική πλατεία της Αγίας Νάπας στις 23 Ιουνίου του 2012.

Ο Κύπριος ηθοποιός που έφυγε δακρυσμένος χθες βράδυ από το ΓΣΠ – Αιτία η Ομόνοια και η ήττα της

Ο ηθοποιός είναι φανατικός οπαδός της Ομόνοιας και ακολουθεί ανελλιπώς την ομάδα του σε κάθε της αγώνα... Έτσι χθες βράδυ πήγε με πολλά όνειρα και ελπίδες να την παρακολουθήσει στο ΓΣΠ, να παίζει εναντίον της Άστρα Ρουμανίας…

ΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΠΑΟΛΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

Στο θέατρο και όχι σε κάποιο νυχτερινό κέντρο θα βρίσκεται τελικά ο Τάκης Ζαχαράτος τον ερχόμενο χειμώνα.

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΧΧ - ΔΕΣ ΤΙ... ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ

Ασυγκράτητο ζευγάρι σε παραλία της Λευκάδας αποφάσισε να ικανοποιήσει τις ορέξεις του στην παραλία!

ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ & ΜΕΤΑ ΤΗΣ... ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΝΔΡΑ

Η Ρεμπέκα Λούις αφού βοήθησε την Σάρα Μαρλίν να γεννήσει το πρώτο της παιδί, έγινε φίλη με το ζευγάρι μέσω facebook και ξεκίνησε να έχει σχέση με τον σύζυγο της κοπέλας.

Σοκ: Ηθοποιός μιλά για τις ατυχίες του και τη σειρά που γύρισε και δεν πουλήθηκε ποτέ σε κανάλι

«Δεν υπάρχει ρήξη με την τηλεόραση, απλά δεν υπάρχει κάτι να κάνω. Αυτό ισχύει για όλους τους συναδέλφους μου. Είχα όμως και άτυχες τελευταίες τηλεοπτικές εμπειρίες», εξομολογείται στην Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό ΕΓΩ, ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Προορίζουν τον Κώστα Κληρίδη για νέο Γενικό Εισαγγελέα

Την σκυτάλη της Ανεξάρτητης και ύψιστης αρχής απόδοσης ευθυνών και δικαιοσύνης επιθυμεί να παραδώσει στα χέρια του Δικαστή Κώστα Κληρίδη το Προεδρικό, μετά την αφυπηρέτηση του Γενικού Εισαγγελέα Πέτρου Κληρίδη το Φθινόπωρο.

Σκεπασμένη με σεντόνι εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική νεαρή ηθοποιός - Συνελήφθη ένώ προσπαθούσε να κάψει το σπίτι των γειτόνων της

Η δημοφιλής ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της κρίνεται ιδιαιτέρα κρίσιμη και υπάρχουν φόβοι ότι πάσχει από σοβαρή ψυχική διαταραχή.

Τραγωδία: Ξύπνησε και βρήκε τη γυναίκα του κρεμασμένη σε δέντρο!

Μια ασύλληπτη τραγωδία συγκλονίζει από το πρωί την περιοχή Αχλιά της Ιεράπετρας. Μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε απαγχονισμένη...

Η 45χρονη πασίγνωστη τραγουδίστρια με την καλλίγραμμη σιλουέτα

Έχουν περάσει 13 ολόκληρα χρόνια από τότε που μας στιγμάτισε η εικόνα της με το καυτό χρυσό σορτσάκι στο Spinning Around, δείχνοντάς μας ό,τι πιο σέξι έχει πάνω της... Τα οπίσθιά της που έμειναν στην ιστορία!

Ριζοσπαστικά μέτρα για ανθρώπινη διαβίωση ανακοίνωσε ο Αναστασιάδης – Αύξηση επιδομάτων, επιδότηση ενοικίου και επιχορήγηση για αποπληρωμή τόκων !

-Η κυβέρνηση θα εγγυάται το ελάχιστον εισόδημα για τις ευπαθείς ομάδες πληρθυσμού
-Δικαιούχοι, όλοι όσοι έχουν χαμηλά εισοδήματα ανεξαρτήτως ηλικίας, τάξης και επαγγελματικής κατάρτισης
-Θα τυγχάνουν βοήθειας ακόμη και όσοι δεν μπορούν να αποπληρώσουν τους τόκους των στεγαστικών τους δανείων
-Κάλυψη θα δίνεται και για απρόβλεπτα έξοδα και φορολογίες

Θρίλερ στην εθνική οδό για οδηγό – Το αυτοκίνητό του τυλίχθηκε στις φλόγες!

Τρόμος τα ξημερώματα στην εθνική οδό. Οδηγός και συνοδηγός πρόλαβαν στο τσακ να εγκαταλείψουν το φλεγόμενο αυτοκίνητο...

Σε λίγη ώρα ο Αναστασιάδης εξαγγέλλει νέα μεταρρυθμιστικά μέτρα

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται σήμερα στα δημόσιο οικονομικά, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναμένεται αμέσως μετά το πέρας της σύσκεψης του Υπουργικού Συμβουλίου να προχωρήσει σε εξαγγελία νέων μέτρων και μεταρρυθμίσεων στην επιδοματική πολιτική του κράτους.

Αρνήθηκε να δώσει δείγμα σε αντί - ντόπινγκ κοντρόλ και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 18 μηνών

Ο λόγος για τον Σέρβο τενίστα Βίκτορ Τροΐτσκι, που του ζητήθηκε να δώσει δείγμα ούρων και αίματος σε αντί - ντόπινγκ κοντρόλ στο Masters του Μόντε Κάρλο. Ο ίδιος, δέχθηκε να δώσει μόνο ούρα και του ήρθε βαριά τιμωρία από την παγκόσμια ομοσπονδία τένις.

Νέες συλλήψεις για τον πενταπλό φόνο στην Αγία Νάπα

Νέες καταιγιστικές εξελίξεις για τον πενταπλό φόνο στην Αγία Νάπα. Σε δύο νέες συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με το πρωτοφανές έγκλημα που διαπράχθηκε στις 23 Ιουνίου 2012 όπου από τα πυρά πληρωμένου δολοφόνου έπεσαν νεκροί πέντε άνθρωπο.

Οικογενειακό δράμα: Το χτύπημα στις κούνιες έδειξε ότι το 3χρονο πάσχει από λευχαιμία!

Οι άνεργοι γονείς του 3χρονου παιδιού απευθύνουν έκκληση για βοήθεια. Διαβάστε πως μπορείτε να βοηθήσετε για να σωθεί ο μικρός Κωνσταντίνος...

Οριστικό και τελεσίδικο: Φεύγει η Ν. Γερμανού – Έρχεται η Κ. Σπυροπούλου

Οι φήμες που εδώ και μέρες ήθελαν την γνωστή παρουσιάστρια να αφήνει μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια το τιμόνι της εκπομπής "Μες στην καλή χαρά'', που η ίδια ανέδειξε χαρίζοντας στον Alpha μία σταθερή και διαχρονική τηλεοπτική επιτυχία, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν...

Απίστευτο: €870.000 καλούνται να πληρώσουν οι bookers αυτούς που μάντεψαν το όνομα του μωρού της Kate Middleton

Αφού πρώτα ενημέρωσαν την προγιαγιά βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έδωσαν χθες στην δημοσιότητα το όνομα του γιου τους… Και το όνομα αυτού... George Alexander Louis.

Μέσα σε μια νύχτα… γίναμε «φτωχοί»

Πικρία, απογοήτευση, προβληματισμός. Τα όνειρα της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας στο Europa League χάθηκαν. Χιλιάδες ευρώ δεν θα μπουν στα ταμεία τους, η Κύπρος δεν πήρε βαθμούς, το ποδόσφαιρο μας έγινε φτωχότερο.

Στο πόδι μια ολόκληρη πολυκατοικία… από τους «πικάντικους» θορύβους ενός ζευγαριού!

Εκτός από τη ζέστη οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην Πάτρα, έχουν να αντιμετωπίσουν και... άλλους είδους προβλήματα!

Έτοιμη και για τα καλλιστεία της Κύπρου η Ροζίτα... Έχει σουξέ και δε το κρύβει!!

Η 18χρονη Ροζίτα περνάει καλά στην Κύπρο και έχει συνηθίσει τον τρόπο ζωής και κουλτούρας.

Ο Μπουτέσκου «σκότωσε» τα όνειρα της Ομόνοιας

H  Ομόνοια ήθελε αλλά στάθηκε άτυχη απέναντι στη μαχητική Άστρα που πήρε ιστορική πρόκριση με δέκα ποδοσφαιριστές. Το «τριφύλλι» ηττήθηκε 2-1 μέσα στο ΓΣΠ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League. Ο Μπουτέσκου ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων. Σκόραρε για την Ομόνοια ο Γκιγκίεβιτς.

Ντροπή! Τραγική η Ανόρθωση αποκλείστηκε από τη Γκέφλε χωρίς να το «παλέψει»

Η Ανόρθωση δεν μπήε ποτέ στο σημερινό παιχνίδι με τη Γκέφλε. Η «Κυρία» έκανε μια ευκαιράι σε ενενήντα λεπτά αγώνα, ηττήθηκε με 4-0, «γκρέμισε» όσα έκτισε στη Κύπρο και επιστρέφει με τα κεφάλια... κάτω.

ΤΗΣ... ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ - ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Λευκωσία: Κατσάδα από το δικαστήριο «έφαγε» χθες η Αστυνομία αναφορικά με αίτημα για κράτηση ενός προσώπου για επίθεση και πράξεις που αποσκοπούν σε ληστεία. Πρόκειται για τραβεστί που συνελήφθη μετά από επεισόδιο με αστυνομικούς.

Τυνησία: Ακύρωση όλων των πτήσεων από και προς τη χώρα λόγω της διαμαρτυρίας για τη δολοφονία Μπράχμι

Όλες οι αεροπορικές πτήσεις από και προς την Τυνησία, θα ακυρωθούν την Παρασκευή μετά από τη γενική απεργία που κήρυξε το κύριο εργατικό συνδικάτο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Μοχάμεντ Μπράχμι, μιας εξέχουσας προσωπικότητας της αντιπολίτευσης, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Την ερχόμενη Τετάρτη ελεύθερη η Κύπρου

Εκτός καθεστώτος εξυγίανσης - και χωρίς μάλλον εκπλήξεις όσον αφορά στο ύψος του κουρέματος μετά και τις εκθέσεις της KPMG - θα βρεθεί την ερχόμενη Τετάρτη η Τράπεζα Κύπρου.

Σημαντική πτώση 1,53% κατά το άνοιγμα

Με σημαντική πτώση 1,53%, ξεκίνησε τη συνεδρίαση της Παρασκευής το χρηματιστήριο του Τόκιο, καθώς επηρεάστηκε από την ανάκαμψη του γεν έναντι του δολαρίου.

Πέθανε 8χρονο από λάθος ιατρικούς χειρισμούς!

Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο θάνατος ενός ανήλικου παιδιού σε Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο μπορεί να οφείλεται σε λάθους χειρισμούς από την πλευρά των γιατρών.