Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Με 4 απουσίες η προπόνηση

Η Ομόνοια συνέχισε την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τονΆρη με απογευματινή προπόνηση. 

Συγκίνηση και θαυμασμός! Κρατούνταν χέρι - χέρι για 60 χρόνια και πέθαναν με λίγες ώρες διαφορά (Φωτογραφίες)

Η φωτογραφία ηλικιωμένου ζευγαριού από το νοσοκομείο, όπου κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου, λίγο πριν αφήσουν την τελευταία τους πνοή μαζί, κάνει τον γύρο του κόσμου και συγκινεί

Η έλλειψη σιδήρου αυξάνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού Επειδή κάνει το αίμα πιο κολλώδες

Η ανεπάρκεια σιδήρου (σιδηροπενία) στον οργανισμό ενός ανθρώπου αυξάνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου, επειδή καθιστά το αίμα του πιο κολλώδες, ανακάλυψαν Βρετανοί επιστήμονες. 

ΜΑΧΗΤΕΣ - Πάρτι ενίσχυσης

Πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του ταλαιπωρημένου ταμείου της Ανόρθωσης παίρνει ο ΠΑΝΣΥΦΙ μετά και την μη έγκριση της πρότασης για δημιουργία εταιρείας.

Κινδύνευσε να χάσει το πόδι της εξαιτίας ενός τατουάζ - Υπέστη δηλητηρίαση αίματος και σηψαιμία (Φωτογραφίες)

Με τη μόδα των τατουάζ να έχει εκτοξευθεί στα ύψη, όλο και περισσότεροι στρέφονται σε αυτή την τέχνη και ας μην είναι επαγγελματίες.

Με αποκλεισμό απειλεί τις ΚΑ το Ισραήλ

Το Ισραήλ ζήτησε από τις κυπριακές Αρχές να επικυρώσει την Ευρωμεσογειακή Συμφωνία αεροπορικών μεταφορών μεταξύ της ΕΕ και των κρατών – μελών και του Ισραήλ, σημειώνοντας, σε σχετική επιστολή του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας του Ισραήλ, ότι εάν δεν επικυρωθεί η συμφωνία ενδεχομένως να εμποδίσει τις Κυπριακές Αερογραμμές να πετούν στο Ισραήλ.

Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ MADWALK!!!

Η Άννα Βίσση για πρώτη φορά θα εμφανιστεί στην σκηνή του μεγαλύτερου event της Ελληνικής μόδας,σταMadwalk!

Αυτά είναι τα δέκα πρόσωπα που έκλεισαν στο «Your Face sounds Familiar»! (Βίντεο-Φωτογραφίες)

Έκλεισαν οι δέκα διαγωνιζόμενοι του «YourFacesoundsFamiliar», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου.


ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ!

Απαστράπτουσα φορώντας ένα μαύρο φόρεμα της Λουκίαςη Άννα Βίσση έδωσε το παρόν σε φιλανθρωπικό γκαλά που έγινε χθές το βράδυ στο Μουσείο Αυτοκινήτου.

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΡΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΓΥΜΝΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙΑ

Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο στρατιώτη πέρασε η Αστυνομία σε σχέση με νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας. Αξιολογώντας πληροφορίες, το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε έρευνα στην οικία του υπόπτου, όπου και εντοπίστηκαν 128 φωτογραφίες που παρουσίαζαν γυμνά παιδιά, καθώς και 13 βίντεο παιδικού πορνογραφικού υλικού με αγοράκια και κοριτσάκια ηλικίας περίπου 10 έως 14 ετών.

ΑΕΛ - Αποφασισμένοι για την νίκη

Η ΑΕΛ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα, δεν έχει ξεκαθαρίσει η ενδεκάδα ενώ προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Προς «πώληση» οι Δασικές Βιομηχανίες με το 49% να ανήκει σε ιδιώτες

Γκάφα ολκής από το Υπουργείο Οικονομικών το οποίο δρομολογεί τις διαδικασίες για την αποκρατικοποίηση των Δασικών Βιομηχανιών Κύπρου χωρίς η εταιρεία, που παρεμπιπτόντως είναι δημόσια και εισηγμένη στο ΧΑΚ, να ανήκει εξ ολοκλήρου στο κράτος παρά μόνο ένα ποσοστό 51%.

13 πράγματα που (ίσως) δεν γνωρίζατε για τη μπύρα

Είναι ένα από τα πιο απολαυστικά ποτά. Αυτό το ξέραμε.

Απίθανες αποκριάτικες στολές για… δύο!

Πάρτε τον κολλητό σας ή το ταίρι σας και κάντε μια αποκριάτικη εμφάνιση που θα μείνει σε όλους αξέχαστη!

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Χαλασμός κόσμου στο Βlue Store!

Παροξυσμός και ταυτόχρονα μεγάλος ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των χιλιάδων οπαδών της ομάδας μας ενόψει του τοπικού ντέρμπι με την ΑΕΛ. 

Πόλεμος επιρροής με επίκεντρο την Ουκρανία - 75 νεκροί

Στο χείλος της αβύσσου βρίσκεται η Ουκρανία, ύστερα από την κατάρρευση της βραχύβιας εκεχειρίας μεταξύ της κυβέρνησης Γιανουκόβιτς και της φιλοευρωπαϊκής αντιπολίτευσης. 

ΒΟΜΒΑ: ΑΓΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΣΤΟ THE VOICE

Μπήκε στο The Voice και από την πρώτη στιγμή... σαρώνει. Αυτό είναι και καλό αλλά είναι και... κακό.

Το βίντεο που σαρώνει στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες!

Το βίντεο που σαρώνει στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες!

Τραγικό δυστύχημα στο δρόμο Λευκωσίας Τροόδους – Νεκρός Ελληνοκύπριος

Νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 3:20 τα ξημερώματα στον δρόμο Λευκωσίας Τροόδους στο χωριό Κουτραφάς

Πόλεμος επιρροής με επίκεντρο την Ουκρανία - 75 νεκροί - Το ΥΠΕΣ έδωσε εντολή να εφοδιαστούν με όπλα του στρατού οι αστυνομικοί

Στο χείλος της αβύσσου βρίσκεται η Ουκρανία, ύστερα από την κατάρρευση της βραχύβιας εκεχειρίας μεταξύ της κυβέρνησης Γιανουκόβιτς και της φιλοευρωπαϊκής αντιπολίτευσης.

«Έφυγε» από τη ζωή ο Σάκης Μπουλάς! Σε βαθύ πένθος το πανελλήνιο

«Έφυγε» από τη ζωή ο Σάκης Μπουλάς! Σε βαθύ πένθος το πανελλήνιο Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, "ο Αθανάσιος Μπουλάς απεβίωσε σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Αποφασίζει το απόγευμα το ΔΗΚΟ εάν μένει ή φεύγει

Κρίσιμη ημέρα για το ΔΗΚΟ, καθώς το απόγευμα στις 16:00 η ώρα το  Εκτελεστικό Γραφείο θα αποφασίσει αποχώρηση ή παραμονή του κόμματος από την Κυβέρνηση.

10 έξυπνα τρικ για να βγαίνετε καλύτερα στις φωτογραφίες

10 έξυπνα τρικ για να βγαίνετε καλύτερα στις φωτογραφίεςΠόσες φορές έχετε δει φωτογραφίες που σας έχουν τραβήξει οι φίλοι σας και θέλετε να πάρετε την κάμερά τους ή το smartphone τους και να τα σπάσετε;