Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Σοκ! Δύσκολες ώρες για τον Διονύση Σχοινά

Δύσκολες ώρες περνά ο Διονύσης Σχοινάς.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ....

Στο νοσοκομείο της πολής Αντ Νταμάν βρίσκεται αυτή την ώρα ο Έκτορας Μποτρίνι. O διάσημος σέφ μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο απο το εστιατόριο που διατηρεί στην περιοχή, σε λιπόθυμη κατάσταση.

Νεκρός μοτοσικλετιστής σε τροχαίο στη Λάρνακα

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Λάρνακα.

ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ 30ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΕ...


Μια οικογένεια από τη νοτιοδυτική Γαλλία προσέφυγε στη δικαιοσύνη αφού ανακάλυψε ότι ο 9χρονος γιος της είχε λάβει πέρσι περίπου 20 ερωτικές επιστολές από μια γυναίκα 30 ετών, που προέτρεπε το παιδί να... κλεφτούν. 
 

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - Η δράση στο Τσάμπιονς λιγκ

Βόμβα στην Αγγλία με την ΤΣΣΚΑ να κερδίζει την Σίτι και να βάζει φωτιά στον όμιλο. Σπουδαία νίκη για Σπόρτινγκ επί της Σάλκε. Στα 71 γκολ ο Μέσι ισοφάρισε τον Ραούλ. Πρόκριση για Μπάγερν, ΠΣΖ, Μπαρτσελόνα και Πόρτο

Σοκ στις ΗΠΑ: Σκότωσε τη σύντροφό του και ανέβασε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο

Σοκ στις ΗΠΑ όπου η αστυνομία, έπειτα από ανθρωποκυνηγητό, συνέλαβε την David Kalac στο Wilsonville του Όρεγκον. Ο άνδρας κατηγορείται για τη δολοφονία της συντρόφου του.

Νέες προσφορές για την πλατεία Ελευθερίας

Άνοιξαν χθες οι προσφορές που αφορούν την ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας και σύμφωνα με πληροφορίες, η χαμηλότερη προσφορά υπεβλήθη από την εταιρεία «Lois Builders LTD» και ήταν €14,4 εκατ.

ΑΠΟΕΛ - Τα σενάρια της πρόκρισης

Ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό στη Γαλλία, αλλά εξακολουθεί να έχει ελπίδες για τη κατάληψη της 3ης θέσης. Διαβάστε πώς προκρίνονται οι «γαλαζοκίτρινοι».

ΣΤΟ ΠΑΡΑ... ΜΠΑΤΣΟΣ... ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ


Σωτήρια αποδείχθηκε η παρουσία αστυνομικού σε περίπτερο στο Παραλίμνι την ώρα που άγνωστος άντρας επιχείρησε να διαπράξει ληστεία με την απειλή μαχαιριού.

Άιντα: Αρκετά επικίνδυνη η κατάσταση στην Κύπρο – Φέρνει προτάσεις για συνεκμετάλλευση του φυσικού αερίου με τους τ/κ

Ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Έσπεν Μπαρθ Άιντα δήλωσε στην Αθήνα ότι η παρουσία του τουρκικού σκάφους Barbaros στα κυπριακά χωρικά ύδατα «είναι οπωσδήποτε ένας από τους πολλούς παράγοντες» που επηρεάζουν την «αρκετά επικίνδυνη» τωρινή κατάσταση, και που πρέπει να εξαλειφθούν ώστε να δημιουργηθούν «οι κατάλληλες συνθήκες» για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΑΝΔΡΑ ΟΔΗΓΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΥΟΣ..."

Ένα απίστευτο κόλπο σκαρφίστηκε ένας οδηγός λεωφορείου, προκειμένου να αποφύγει μία εξέταση ούρων.

Mεγάλη άσκηση ετοιμότητας της Εθνικής Φρουράς: Στρατιώτες και άρματα σε θέσεις μάχης

Σε κατάσταση ετοιμότητας γίνεται προσπάθεια να μεταπέσουν το ταχύτερο δυνατόν η Εθνική Φρουρά και η ΕΛΔΥΚ, αλλά να δοκιμαστούν και τα ανακλαστικά της ελληνικής δύναμης Ταχείας Αντίδρασης.

Η ανακάλυψη του αιώνα: Βρέθηκε ο Δούρειος Ίππος; (φωτό)

Μια ομάδα Τούρκων αρχαιολόγων που πραγματοποιεί ανασκαφές στο σημείο όπου εικάζεται ότι βρισκόταν η ιστορική πόλη της Τροίας, στο λόφο του Χισαρλίκ της Τουρκίας, ανακάλυψε μια μεγάλη δομή από ξύλινες πλάκες που ανήκουν στον μυθικό Δούρειο Ιππο του Ομήρου.