Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ο δημοσιογράφος που αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 Κύπρου – Τι τον ανάγκασε να υποβάλει την παραίτησή του;

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής αποχωρεί από το δυναμικό του ΑΝΤ1 σε μια βδομάδα από σήμερα, και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια, τους εξηγεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebοok.

Ντόρις Κυριακίδου: Ξέσπασε σε κλάματα on air – Η ανεργία και τα χρέη τη διέλυσαν!

Ξέσπασε η ηθοποιός ως καλεσμένη στην εκπομπή «Για Σένα». Έχει χάσει το χαμόγελο και το γέλιο της, αφού είναι ένας άνθρωπος άνεργος με πολλές ανάγκες, τις οποίες δεν μπορεί να καλύψει…

Σοκάρει η τραγουδίστρια: «Μου αρέσουν τα κορίτσια! Μου αρέσει το μου...»

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια μας άφησε ...άφωνους!

NATIONAL GEOGRAPHIC - ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΝ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΟΙ

Σοκ προκαλεί ο χάρτης που δημοσιεύει η ιστοσελίδα του National Geographic και δείχνει πώς θα είναι ο πλανήτης αν λιώσουν οι πάγοι. Ολόκληρες περιοχές χάνονται κάτω από το νερό, σε μια νέα επιστημονική εκδοχή του Κατακλυσμού…

Επιστήμονες… φωνάζουν: Οι γυναίκες πρέπει να κάνουν οικογένεια πριν τα 35 τους.

Αφήστε στην άκρη την δικαιολογία της καριέρας
Κορυφαίοι ειδικοί για τη γονιμότητα τονίζουν την αναγκαιότητα δημιουργίας οικογένειας πριν το 35 έτος των γυναικών.

Καυγάς στη δίκη Τσοχατζόπουλου! Iκετεύει για τη Βίκυ Σταμάτη και ούτε μισή φορά δεν κάνει το ίδιο για το παιδί του - Ακης: Σα δεν ντρέπεστε!

«Άθλια», χαρακτήρισε στην αγόρευσή της, τη στάση του Άκη Τσοχατζόπουλου η τρίτη εκ των συνηγόρων του Δημοσίου, Αναστασία Μενδρινού, καταλογίζοντάς του ότι «δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για καμία πράξη».

Στα δικαστήρια η υπόθεση σκύλου που πέθανε στο Στρόβολο

«Πόλεμος» μεταξύ πολίτη και Δήμου Στροβόλου ξέσπασε εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα με αφορμή το θάνατο ενός σκύλου ράτσας French Bulldong.

Η παράξενη ομάδα των «Ορκισμένων Παρθένων»

Σήμερα που όλο και περισσότεροι ανακαλύπτουμε τί ακριβώς σημαίνει «Oρκισμένες παρθένες» των ορεινών χωριών της Βόρειας Αλβανίας, το έθιμο οδεύει προς εξαφάνιση. 

Η Κεντρική «έκοψε» τον Αρχιεπίσκοπο από την Τρ. Κύπρου

Σε ανοικτή ρήξη με την Εκκλησία οδηγείται η Κεντρική Τράπεζα, αφού το ένα από τα τρία μέλη του ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου που, σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγείται σε αποκλεισμό από το ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου, είναι ο Κωνσταντίνος Κατσαρός. Ο κ. Κατσαρός είναι, ως γνωστό, ο εκλεκτός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, ενώ για το ΔΣ είχε προταθεί από τον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. 

Γιατί το ποπ-κορν εκρήγνυται και το αλάτι νοστιμίζει;

Η δύναμη της συνήθειας είναι κοινό μυστικό ότι είναι τεράστια. Για παράδειγμα στην κουζίνα παρασκευάζουμε διάφορες τροφές θεωρώντας το αποτέλεσμα αυτονόητο χωρίς ποτέ να ψάξουμε για τις αιτίες που οδηγούν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Γέννησε η Σοφία Καρβέλα! Ευτυχισμένη γιαγιά η Άννα Βίσση

Πριν λίγες ώρες ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδί της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά!

Μάγισσες του έρωτα τα χείλη και οι ωμοπλάτες!

Πόντο πόντο έψαξαν το ανθρώπινο σώμα οι επιστήμονες για να ανακαλύψουν ποια από αυτά διεγείρονται σεξουαλικά.
Παρότι μέχρι σήμερα η κοινή αντίληψη που επικρατούσε ότι τα δάκτυλα ήταν οι μάγισσες του έρωτα η νέα αυτή μελέτη ανατρέπει τα δεδομένα αφού οι συμμετέχοντες τα χαρακτήρισαν ως τα λιγότερα ελκυστικά σημεία του σώματος!

Απίστευτο! Μωρό βρέθηκε να μπουσουλάει μόνο του σε λεωφόρο - (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Tο μωράκι βρέθηκε να μπουσουλάει μέσα στην κίνηση των αυτοκινήτων, στη λεωφόρο Ασκληπιού στο Ναύπλιο, φορώντας μόνο την πάνα του.


Μέχρι και η Βάσω Λασκαράκη «τρόμαξε» από το πολύ photoshop που της έκαναν! [φωτο]

Καλά ε… φανταστείτε τώρα να έχετε δώσει συνέντευξη σε περιοδικό, να έχετε ποζάρει γι΄αυτό, και με το που το ανοίγετε να σας «καμαρώσετε», να βλέπετε μια άλλη!

Ανακάλυψαν σαλιγκάρι με διάφανο κέλυφος (photo)

Ένα σαλιγκάρι με διάφανο κέλυφος ανακάλυψαν ερευνητές του πανεπιστημίου Goethe στη Φρανκφούρτη και της Βιοσπηλαιολογικής Εταιρείας της Κροατίας κατά τη διάρκεια αποστολής στο σπήλαιο Lukina Jama–Trojama.

Τα ωραιότερα δεντρόσπιτα!

Σαν παιδιά οι περισσότεροι από εμάς ονειρευτήκαμε ένα σπιτάκι πάνω σε ένα δέντρο ως ασφαλές καταφύγιο – ένα μυστικό μέρος όπου θα μπορούσε ο καθένα να κάνει ό,τι ήθελε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. 

Hermes-κράτος: Προς ενοικίαση τα παλαιά αεροδρόμια

Κράτος και Hermes ετοιμάζονται για προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για εκδήλωση ενδιαφέροντος σχετικά με τη διαχείριση των χώρων των παλαιών αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου, που γειτνιάζουν βεβαίως με τις καινούργιες εγκαταστάσεις των αεροδρομίων.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ - 500 ΕΥΡΩ ΠΟΥ... ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΗΛΙΚΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ
Έντιμε Κύριε Γενικέ,
Στις 19 Απριλίου 2009, ο γιος μου Σ Π (Αρ. ταυτότητας...) ηλικίας τότε 15 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά μετά από ατύχημα με κροτίδα. 

Συγκλονίζει η φονική πυρκαγιά στη Ρωσία – 37 νεκροί σε ψυχιατρείο (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Η φωτιά εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην ανδρική πτέρυγα. Μια νοσοκόμα έχασε τη ζωή της προσπαθώντας να βοηθήσει ασθενείς.

OOPS: ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΓΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ

Όταν είναι γύρω σου δεκάδες φωτογράφοι και είσαι σταρ και ετοιμάζεσαι να μπεις σε επίδειξη μόδας διάσημου σχεδιαστή, ο χειρότερος εφιάλτης σου είναι σίγουρα να ... παραπατήσεις και να πέσεις...

6,1% υποχώρηση της απασχόλησης στην Κύπρο

Η μεγαλύτερη μείωση της απασχόλησης τόσο σε τριμηνιαία βάση όσο και σε ετήσια, καταγράφηκε στην Κύπρο το δεύτερο τρίμηνο του 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Eurostat. Μικρότερη μείωση σημειώθηκε και στην Ευρωζώνη.

Το πρώτο ζώο με «μηχανικά» γρανάζια στα πόδια του!

Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν πρώτη φορά στη φύση ένα οργανισμό που διαθέτει ένα ζευγάρι «μηχανικά» γρανάζια στα πίσω πόδια του και ο οποίος μάλιστα περιφέρεται στους ευρωπαϊκούς κήπους.

Απολαυστικά ροχαλητά από χαριτωμένα ζωάκια! - VIDEO

Σκυλιά, γατιά, ήμερα και άγρια ζώα αγαπούν και αυτά τον ύπνο, όπως κάνουν άλλωστε και τα αφεντικά τους.


Πρόεδρος: Σε πέντε άξονες η μεταρρύθμιση της ΔΥ

Σε πέντε άξονες κινείται η μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υπηρεσίας, προσεγγίζοντας τη Δημόσια Υπηρεσία ως ένα ενιαίο οργανισμό σχεδιασμού και παραγωγής πολιτικής, εκτέλεσης έργων και παροχής υπηρεσιών, που θα έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται στις σύγχρονες συνθήκες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στη Δήλωση Πολιτικής στην οποία προέβη για το Σχέδιο Δράσης για τη Μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υπηρεσίας.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ - ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ... ECONOMIST


Η Μέρκελ πατάει ιωνικό κιονόκρανο στον Παρθενώνα, λυγίζει τον πύργο του Άιφελ και βουλιάζει τον Πύργο της Πίζας και το Λονδρέζικο Big Ben, στο εμπνευσμένο εξώφυλλο του Economist.

Θέμα που καίει: Γιατί οι άντρες κερατώνουν με αντικειμενικά πιο άσχημες γυναίκες;

Βάζουμε στο μικροσκόπιο την αιώνια απορία όλων των γυναικών! Το κέρατο, για να μιλήσουμε και πιο απλά, είναι τόσο παλιό όσο και οι ανθρώπινες σχέσεις και φυσικά το sex! Και μπορεί αυτός που απατάει το σύντροφό του να είναι τιποτένιος και ελεεινός, αλλά μεταξύ μας είναι ελάχιστοι αυτοί που δεν έχουν κάνει την κουτσουκέλα τους ειδικά στην εποχή που ζούμε που όλα είναι πιο εύκολα και απλά.
Και μπορεί για μία γυναίκα, το να σκεφτεί να κάνει μία εξωσυζυγική σχέση ή απλά μία περιπετειούλα, να μην είναι και στις άμεσες προτεραιότητητές της, αλλά για τους άντρες καλώς ή κακώς το κέρατο κυλάει στις φλέβες τους και είναι συνώνυμο του DNA τους! 

Επίθεση καμικάζι στο προξενείο των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν

Τουλάχιστον τρεις αντάρτες σκοτώθηκαν και 18 άτομα τραυματίσθηκαν σε επίθεση που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ομάδα ενόπλων εναντίον του αμερικανικου προξενείου στη Χεράτ, στο δυτικό Αφγανιστάν,.

Βασιλικές επενδύσεις στην Κύπρο από το Άμπου Ντάμπι - Ενέγραψαν εταιρεία

Αεροπορική εταιρεία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών με ελικόπτερα σε πλατφόρμες πετρελαίου,  έχει εγγραφεί πρόσφατα στην Κύπρο. Με τον Πρόεδρο και τον διευθυντή της εταιρείας, η οποία έχει σχέση με τη βασιλική οικογένεια του Άμπου Ντάμπι, είχε συνάντηση στην πρωτεύουσα των ΗΑΕ, ο υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων, Τάσος Μητσόπουλος.

Το Γιούρογκρουπ αποφασίζει σήμερα για τη ΄β δόση 1,5 δις

Η Κύπρος αναμένει, σήμερα, την απόφαση του Γιούρογκρουπ, που θα πραγματοποιηθεί στο Βίλνιους της Λιθουανίας, για την χορήγηση της δεύτερης δόσης, ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Εάν η απόφαση των υπουργών οικονομικών της Ευρωζώνης είναι θετική, τότε, η δόση αναμένεται να εκταμιευθεί περί τα τέλη Σεπτεμβρίου και να χρησιμοποιηθεί για την ανακεφαλαιοποίηση του Συνεργατισμού.

Στην Ελλάδα κάποιος θα πάρει τα 7.000.000 του Τζόκερ… Ποιός;

Βρέθηκε ένας τυχερός στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ από την Ελλάδα και παίρνει το ποσό των 7.000.000…μόνο (!)