Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Το TOP 10 γεγονότων που... σόκαραν (βίντεο)

Από το σκάνδαλο Καλτσιόπολις στην Ιταλία, το τρομερό comeback της Λίβερπουλ στον τελικό της Κωνσταντινούπολης και το... έπος της Εθνικής Ελλάδος στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Αυτά και πολλά άλλα στο βίντεο που ακολουθεί...



- Source : http://www.sigmalive.com

Σάλος με τον μοναχό του “Κάτι Ψήνεται” - Εγκύκλιος “φωτιά” του μητροπολίτη Μεσογαίας για τον “πνευματικό” της Θώδη

Πανικό προκάλεσε με την τηλεοπτική του εμφάνιση στο γνωστό παιχνίδι μαγειρικής ο “πατήρ Ποιμένας”.


Κυκλοφόρησε και καίει: Οι σκηνές του Χρήστου Βασιλόπουλου από τη νέα του τσόντα στην Αμερική - VIDEO -

Μπορώ να καταλάβω ότι κι αυτό είναι μια μορφή τέχνης. Άλλωστε κανείς δεν θεωρεί ότι ο Βασιλόπουλος έκανε την απόλυτη ανατροπή αφήνοντας το Εθνικό για την Αμερική και τις τσόντες.

Ζημιά 87,2 εκ. ευρώ ανακοίνωσε για το 9μηνο η Ελληνική Τράπεζα

Ζημιά μετά τη φορολογία ύψους 87,2 εκατομμυρίων ευρώ για την εννιαμηνία που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου του 2013, περιλαμβανομένης της ζημιάς που προέκυψε από την πώληση του Δικτύου Καταστημάτων Ελλάδας, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο όμιλος της Ελληνικής Τράπεζας, σε σύγκριση με κέρδος 220 χιλιάδων ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Τρέλανέ μας κι άλλο!

Είναι κορμάρα και όταν ανεβαίνει στην πίστα, κόβει την ανάσα των αντρών με την εμφάνισή της.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΟΥΠΕΡ & ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Απίστευτο και όμως αληθινό: γυναίκες άνω των 30 - νοικιάζουν συνοδούς για να ηρεμήσουν τους γονείς τους που ανησυχούν γιατί είναι ακόμα ανύπαντρες, αλλά και γιατί όχι να ζήσουν και εκείνες το δικό τους love story!


ΑΠΟΕΛ - Η προπώληση με Δόξα

Ξεκινάει απ' το μεσημέρι της Τρίτης (19/11) η προπώληση των εισιτηρίων στους φίλους του ΑΠΟΕΛ, για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα.

Στην κηδεία του Γλαύκου Κληρίδη ο Υπουργός Τουρισμού του Ισραήλ

Στην κηδεία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη, που θα λάβει χώρα αύριο, Τρίτη, στις 11.00, στον ναό της Του Θεού Σοφίας θα παραστεί ο Υπουργός Τουρισμού του Ισραήλ Ούζι Λάνταου.

Μεταφορές σε άλλη διάσταση

Όλα χωράνε και όλα πάνε

Στέλιος Ρόκκος-Ελένη Γκόφα: Κυριακάτικη βόλτα στη Γλυφάδα

Κυριακάτικη βόλτα βγήκαν ο Στέλιος Ρόκκος με την αγαπημένη του Ελένη Γκόφα στη Γλυφάδα!

23χρονος αρνήθηκε να πουλήσει την εφαρμογή του στο Facebook για 3 δισ. δολάρια!

Lightbox το Facebook θέλει να εξαγοράσει και άλλες εφαρμογές για να ενισχύσει τη λειτουργικότητά του και γι’ αυτό το λόγο, έβαλε στο μάτι την υπηρεσία video messaging, Snapchat στην οποία έκανε και πρόταση εξαγοράς.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ TV: ΞΑΦΝΙΚΟΣ "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΜΑΘΗΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΑΣ - ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Ξαφνικός "πόλεμος" ξέσπασε απο το πουθενά στην κυπριακή τηλεόραση... Ο Χάρης Σάββα, χορογράφος του Fell Fantastic επιτέθηκε με ειρωνικά σχόλια στην χορογράφο του DanSing Αντιγόνη Τασουρή, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook και στο tweeter του.

Η Τρόικα ελέγχει τις κρατικές εγγυήσεις

Με απαίτηση των δανειστών της Κύπρου θα παρακολουθούνται οι κυβερνητικές εγγυήσεις και θα αξιολογούνται οι κίνδυνοι που υπάρχουν από τυχόν μη καταβολή των οφειλομένων από τους λήπτες. Σχετικά με το όλο θέμα θα ενημερώνεται ο υπουργός Οικονομικών.

Γυναίκα ρίχνει άγριο ξύλο σε τσαντάκια – Δείτε το απίστευτο βίντεο

«Την πάτησε» άσχημα ο επίδοξο ληστή ο οποίος προσπάθησε να κλέψει τη τσάντα μιας ανυποψίαστης γυναίκας.

Ένας συνάνθρωπός μας ζητά τη βοήθειά μας! Διαδώστε το!!!

Ένας συνάνθρωπός μας ζητά τη δική μας βοήθεια για να μεταβεί στο εξωτερικό για μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Πολιτικός που έκανε αλλαγή φύλου έπεσε θύμα βιασμού και έγινε...

Πρόκειται για το πρώτο μέλος της βρετανικής 

Σε ποιά πρατήρια θα βρω τα φθηνότερα καύσιμα;

Δεν γνωρίζετε ποιό είναι το φθηνότερο πρατήριο στην περιοχή σας; Πόσο μεγάλες είναι η διαφορές στις τιμές μεταξύ των πρατηρίων; 

Ο frontman των «Red Hot Chili Peppers» ξετρελάθηκε από πορνοστάρ, ενώ δίπλα ήταν η «καλή» του

Δυο «φωνές» μου φωνάζουν, δυο «φωνές» με τρελαίνουν ήταν η κατάσταση με τον Anthony Kiedis!

Πληρωμές μέσω κινητού μέχρι το καλοκαίρι από τα Ταχυδρομεία

Καλοκαίρι του 2014 θα είναι έτοιμα -με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις- τα Κυπριακά Ταχυδρομεία για να προσφέρουν στους χρήστες-κατόχους κινητών τηλεφώνων, τη δυνατότητα να μετατρέπουν τις τηλεφωνικές τους συσκευές σε…πιστωτικές κάρτες και έτσι, να πραγματοποιούν μέσω αυτών τις αγορές τους σε υπεραγορές, πρατήρια πετρελαιοειδών κ.ά.

Γάλλοι οι γυμνοί του Πολυτεχνείου: Ήρθαν στη χώρα μας και τσιτσιδώθηκαν μπροστά στα ΜΑΤ

Μπορεί η πορεία για την40η επέτειο του Πολυτεχνείου να έληξε ειρηνικά, ωστόσο δεν έλειψαν τα… παρατράγουδα.

Μετατίθεται η επίσκεψη του Προέδρου της Βουλής στην Αθήνα

Μετατίθεται για την Τρίτη το απόγευμα, προγραμματισμένη επίσκεψη εργασίας του Προέδρου της Βουλής στην Αθήνα, λόγω της κηδείας του πρώην Προέδρου Γλαύκου Κληρίδη.

Ένα κινηματογραφικό αγόρι διαφορετικό από τα άλλα

Ο… εξολοθρευτής...

 

Καρδίτσα: Μετά την κλοπή αγόρασε αυτοκίνητο - Ο Αλβανός δεν ήθελε τα χρήματα στην τράπεζα!

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον Αλβανό διαρρήκτη που έφυγε από περίπτερο με 12.500€...

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΛΗΔΡΑΣ - "ΟΧΙ" ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΠΝΟ - ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΨΩΜΙΑ

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ του παραλόγου στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας. Οι νόμοι για κλάματα συνεχίζονται χτυπώντας αυτή τη φορά τους φουρνάρηδες και τα αρτοποιεία μας...

Νεαρός ο οποίος πήγε στα κατεχόμενα προκειμένου να πάρει ένα καπνό δύο φορές φθηνότερος σε τιμή από αυτό στην ελληνοκυπριακή πλευρά όχι απλά πέρασε από έλεγχο και του πήραν τον μοναδικό καπνό που αγόρασε αλλά... μία κυρία με δύο σακούλες τούρκικες φραντζόλες (κάπου στις δέκα) όχι απλά δεν σταμάτησε για έλεγχο αλλά ο κύριος του τελωνίου της είπε με ευγένεια να περάσει.

 Με λίγα λόγια τον φτωχό του φούρναρη να μην έχει δουλειά και να αγοράζει ο κόσμος ψωμί και γάλα από τον Αττίλα αλλά ο φτωχός ο νεαρός λόγω καπνού και φόρου που μπαίνουν στις τσέπες του κράτους να... κατάσχεται... Αρα, δώστε νόμιμα χρήμα στα κατεχόμενα και στους Τούρκους αγοράζοντας ψωμιά αλλά όχι καπνό. Τίποτα... να κλείσουν οι αγορές ή όλα ή τίποτα...

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

Ψευδοχειρουργός έκανε ενέσεις τσιμέντου στα οπίσθια ασθενών του [εικόνες]

Η Oneal Ron Morris, η οποία έκανε επεμβάσεις στο σπίτι των πελατισών της ή στο ξενοδοχείο είχε δοκιμάσει στον εαυτό της πρώτα τη συνταγή. Η αμερικανίδα έκανε ενέσεις τσιμέντου και κόλας στα οπίσθια όσων πελατών ήθελαν να έχουν μια πιο στρογγυλή εμφάνιση. Την Πέμπτη συνελήφθη και καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση στη Φλόριντα.


Το πρόβλημα για την δήθεν πλαστικό χειρουργό δημιουργήθηκε όταν μια από τις πελάτισσές της πέθανε. Το δικαστήριο δεν μπόρεσε ποτέ να διευκρινίσει από τι αποτελείτο το μείγμα που χρησιμοποιούσε για τις επεμβάσεις στα οπίσθια, τα χείλη και τα μάγουλα κυρίως σε άτομα τρανσέξουαλ. Αφού την αναζητούσε επί ένα χρόνο η αστυνομία του Μαϊάμι την ανακάλυψε το 2011 μετά από καταγγελία πελάτισσας που είχε υποστεί τις περιβόητες ενέσεις. 

Οι γιατροί βρήκαν ότι η Morris της έκανε ενέσεις με κόλα, λάδι και τσιμέντο για να αυξήσει το μέγεθος των οπισθίων της. Σύμφωνα με τις αρχές η Morris δρούσε παράνομα σε δωμάτια ξενοδοχείου ή στα σπίτια πελατισσών της. Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία η γυναίκα είχε κάνει μόνη της αυξητική οπισθίων. Πηγή Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων 



Source : www.sylogi.gr

Οι ωραιότερες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης(Φωτο)

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά δεν αργούν και σιγά-σιγά οι αγορές ανά τον κόσμο γεμίζουν γιορτινά στολίδια και περιμένουν τον κόσμο να απολαύσει για άλλη μία χρονιά τα ψώνια του.

Τουρκικα f16 πέταξαν πάνω από τη Λευκωσία

Μεγεθύνεται η προκλητικότητα των Τούρκων και μάλιστα σε στρατιωτικό επίπεδο.

Επικίνδυνη…στο τέλος η Κυρία

Είναι γεγονός πως η Ανόρθωση διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 22 γκολ σε εννέα αγωνιστικές δηλαδή 2,4 αν παιχνίδι. Καλό στατιστικό για την Κυρία η οποία όπως φαίνεται χτυπά τις περισσότερες φορές στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα. 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: ΠΩΣ Ο ΓΛΑΥΚΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ ΕΣΩΣΕ ΕΛΛΑΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΣΙΑ

Ο Γλαύκος Κληρίδης επέδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία για τους αγνοούμενους και τους αιχμαλώτους και σε αρκετές περιπτώσεις την περίοδο μετά την ολοκλήρωση της τουρκικής εισβολής του 1974 έδρασε αποτελεσματικά σώζοντας ζωές.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Στέλιου Γρηγοράκη, ο οποίος κρυβόταν σε σπηλιά για έντεκα μήνες σε περιοχή του χωριού Κώμα του Γιαλού στην Καρπασία και χάρη στον Γλαύκο Κληρίδη σώθηκε και ανάπνευσε τον αέρα της ελευθερίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ShowTime-cy, τότε ο νεαρός Στέλιος είχε κρυφτεί σε μία σπηλιά για αρκετούς μήνες και μία πληροφορία από βοσκούς προς τον Γλαύκο Κληρίδη, ήταν ικανή να τον κάνει να ξέρει να τον σώσει. Ετσι, ζήτησε από τα Ηνωμέν Εθνη περιήγηση της Καρπασίας και ενώ από πριν είχα πάρει χαρτογράφηση της περιοχής από το κτηματολόγιο της Αμμοχώστου. 

Οταν λοιπόν πλησίασε στο μέρος όπου υπήρχε η πληροφορία ο ηγέτης μας, ζήτησε από τα Ηνωμένα Εθνη να σταματήσουν προκειμένου να... ουρήσει. Αρχισε και περπατούσε στην περιοχή και σφύριζε φωνάζοντας ταυτόχρονα "Είμαι ο Γλαύκος Κληρίδης, βγες έξω. Ηρθα να σε σώσω..." Κι όμως. Ετσι έγινε. Σε χθεσινή μας τηλεφωνική επικοινωνία ο Στέλιος Γρηγοράκης μας δήλωσε: «Ο Θεός να τον μακαρίσει και να αναπαύσει την ψυχή του, ήταν ο άνθρωπος που μου έσωσε τη ζωή».Παράλληλα ο κος Γρηγοράκης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Γλαύκου Κληρίδη.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

Οι βαθμολογίες των 22 ζευγαριών, φωτογραφίες και σχόλια

Φωτογραφικό υλικό, παρασκήνια, σχόλια και συζητήσεις σε πρώτο πλάνο!


Έτσι ανεβαίνουν τα νούμερα τηλεθέασης! Παρουσιάστρια έβγαλε το ΕΣΩPOYXO της και το έβαλε... (ΒΙΝΤΕΟ)



Η γνωστή Ρουμάνα παρουσιάστρια Ντανιέλα Κρούντου μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους κατορθώματα…

Πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στην Αίγυπτο

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 28 τραυματίσθηκαν σήμερα το πρωί στην Αίγυπτο κατά τη σύγκρουση τρένου με δυο οχήματα σε ισόπεδη διάβαση στο νότιο Κάιρο, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας.

Το εμπορικό τρένο συγκρούσθηκε με ένα φορτηγό και ένα μικρό πούλμαν, το οποίο μετέφερε οικογένεια που επέστρεφε από γάμο, δήλωσε στην τηλεόραση ο διοικητής της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορία που είχε μεταδώσει νωρίτερα η τηλεόραση, το τραίνο συγκρούσθηκε με τρία οχήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους τραυματίες σε νοσοκομεία της πρωτεύουσας. Η πλειοψηφία των νεκρών είναι μέλη μιας οικογένειας που επέστρεφε από γάμο. Ο μηχανοδηγός επέζησε.

Η αμαξοστοιχία μετά τη σύγκρουση συνέχισε την πορεία της για ένα χιλιόμετρο περίπου πριν σταματήσει.

Source : www.ikypros.com.cy

Δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς στο Παρίσι μέσα σε λίγες ώρες

Στόχος επίθεσης η τράπεζα Société Générale

Οι Αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν sex toys!

Ο Αριστοτέλης αναρωτιόταν γιατί οι άνθρωποι ντρέπονται να παραδεχτούν ότι τους αρέσει να κάνουν σεξ , ενώ δε συμβαίνει το ίδιο με το ποτό ή το φαγητό.

Επί ποδός 150 αστυνομικοί για την κηδεία του Γλ. Κληρίδη

Επί ποδός θα είναι την Τρίτη 150 μέλη της Αστυνομίας, που θα επιφορτιστούν με την ασφάλεια και τη διευθέτηση των τροχαίων εξυπηρετήσεων κατά τη διάρκεια της κηδείας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη, η οποία τελείται στις 11.00 στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας, στο Στρόβολο.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Περιορισμένα τα εισιτήρια για Τραπεζούντα

Εισιτήρια μόνο για την πτήση που θα μεταφέρει την ομάδα στην Κωνσταντινούπολη, θα παραλάβει η διοίκηση του Απόλλωνα όπως τονίζει σε ανακοίνωση της.

Αναλυτικά:

Άγριος καυγάς στο ΣΙΓΜΑ – Τσουρούλης και Χατζηγεωργίου έπαιξαν μπουνιές και κυλίστηκαν στα πατώματα

Κεραυνοί έπεσαν στο ΔΙΑ το πρωί, όταν ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ του Διευθυντή Ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ, Χρύσανθου Τσουρούλη και του Διευθυντή Προγραμμάτων του σταθμού Σάββα Χατζηγεωργίου.

Φοιτητές πέφτουν από τα παράθυρα φλεγόμενου κτιρίου για να γλιτώσουν (video)

Βίντεο καταγράφει τον πανικό που επικράτησε

«Δεν αντέχει ούτε το παιδί μου αλλά ούτε εγώ να τρώμε κάθε μέρα μόνο μακαρόνια βραστά και να είμαι χωρίς ένα ευρώ στη τσέπη, αύριο πως θα πάω νοσοκομείο;»

Η Μαρία Σωτηριάδου από τη Λευκωσία… Είναι μονογονιός και μαζί με το 16χρονο αγόρι της υποφέρουν όσο κανείς άλλος…

 

ΟΜΟΝΟΙΑ - Βλέπει Άρη με σοβαρότητα

Επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας ενόψει του αγώνα με τον Άρη, όπου είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Στόχος βέβαια είναι άλλη μια νίκη για να μεγαλώσει το σερί, να συνεχιστεί η πετυχημένη πορεία και το σκαρφάλωμα προς την κορυφή. Χωρίς καμία υποτίμηση για τον αντίπαλο, η Ομόνοια θα παραταχθεί στο γήπεδο για να υλοποιήσει το στόχο της.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗ...

Ανατριχίλα προκαλούν όσα αποκαλύπτει τουρκοκυπριακή εφημερίδα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας AFRIKA Τούρκοι γέμισαν φορτηγά με οστά Ελληνοκύπριων αγνοουμενων που ήταν θαμμένοι σε ομαδικούς τάφους και τα πέτξαν στη θάλασσα!

Διομήδης Κομνηνός: Το αγόρι που αψήφισε τα τανκς – Μια ιστορία από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Ο Διομήδης Κομνηνός είναι ένας από τους νεκρούς της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Ήταν 17 ετών όταν στις 16 Νοεμβρίου του 1973 μια σφαίρα τον βρήκε στην καρδιά.

Η Ε. Χατζίδου αποχώρησε από το Dancing with the stars

Τρίτη αποχώρηση από το σόου χορού

Αγνοείται 82χρονος κολυμβητής στη Λακωνία

Ενημερώθηκε χθες το απόγευμα η Λιμενική Αρχή Νεάπολης Βοιών, για περιστατικό αγνοούμενου 82χρονου κολυμβητή, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Νεάπολης.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ Απαγόρευσαν στους διαιτητές να κάνουν το σταυρό τους

Απαγορεύουν στους διαιτητές να κάνουν το σταυρό τους κατά τη διάρκεια ενός ..
αγώνα γιατί λέει είναι «δείγμα χαμηλής αυτοεκτίμησης». Απίστευτο. Τι άλλο θα πούν.

Αποστολή στον Άρη

Σήμερα η εκτόξευση του Maven

Φωκίδα: Αυτοκτόνησε άνεργος πατέρας 4 παιδιών - Κρεμάστηκε στην βεράντα του σπιτιού!

Συγκλονισμένη από το πρωί η Ιτέα - Ο πολύτεκνος πατέραςέδωσε τέλος στη ζωή του βυθισμένος στην απελπισία - Τον βρήκε νεκρό η αδερφή του...

Μπορεί ο Σοφοκλέους να βάλει την ΑΕΛ σε άλλα επίπεδα μέσω… Σεβίλλης;

Εδώ και λίγες μέρες είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους βρέθηκε στην Ισπανία έτσι ώστε να έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο και γενικότερα με την ηγεσία της φημισμένης Ισπανικής ομάδας της Σεβίλλης.

Η Άγκυρα αποχαιρετά τον Κληρίδη

Για πρώτη φορά, η τουρκική κυβέρνηση στέλνει συλλυπητήρια στην Λευκωσία εξαιτίας του θανάτου ενός ιστορικού στελέχους της ελληνοκυπριακής ηγεσίας. Η τουρκική πλευρά εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.