Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Πυροσβέστης επαναφέρει στη ζωή γατάκι! Δείτε το βίντεο!

Δείτε ένα συγκλονιστικό βίντεο με πυροσβέστη να επαναφέρει στη ζωή ένα μικρό γατάκι.

ΑΠΟΕΛ - Μετρά επιστροφές, περιμένει άλλες

Περιμένει πως και πως τους διεθνείς παίκτες ο Γιώργος Δώνης να επιστρέψουν, αφού ουσιαστικά θα πάει «Αμμόχωστος» για το ματς με τον Ερμή με δυο πλήρεις προπονήσεις.

Πυρ και μανία με Ντάουνερ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο Ντάουνερ «σπρώχνει» προς επανέναρξη συνομιλιών χωρίς κοινό ανακοινωθέν
- Ο Πρόεδρος κατηγορεί τον Ειδικό Σύμβουλο ότι μεροληπτεί υπέρ των Τούρκων
- Έτοιμος να στείλει νέα επιστολή στον Μπαν Κι Μουν αν δεν αλλάξει στάση ο Ντάουνερ
- Σε συνομοσπονδία παραπέμπει το προσχέδιο του κοινού ανακοινωθέντος


ΛΑΤΣΙΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ : Αγωνία για την τελική απόφαση της UEFA

Πιθανότατα την Τρίτη θα εκδικαστεί από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο της UEFA η έφεση της Λάτσιο κατά την πρωτόδικης απόφασης για τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών για ρατσιστικά συνθήματα των οπαδών της στον αγώνα με τη Λέγκια.

Βόμβα ΔΝΤ για εφάπαξ φόρο 10% στις καταθέσεις

Πρόταση-σοκ για επιβολή έκτακτης εισφοράς έως 10% επί της ιδιωτικής αποταμίευσης σε 15 χώρες της Ευρωζώνης, ως όχημα για να αντιμετωπισθούν προβλήματα βιωσιμότητας του δημόσιου χρέους «καταθέτει» το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΎΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΉΜΟΥΣ

Ορατός είναι ο κίνδυνος απολύσεων υπαλλήλων από τους Δήμους, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Δήμων Κύπρου, Αλέξης Γαλανός.

Νέο σύστημα διορισμού εκπαιδευτικών – τι προβλέπει η πρόταση Κενεβέζου

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κυριάκος Κενεβέζος παρουσίασε το απόγευμα στα Συμβούλια Εκπαίδευσης προσχέδιο της πρότασης για το νέο σύστημα πρόσληψης εκπαιδευτικών λειτουργών στα σχολεία, με χρονοδιάγραμμα έναρξης της εφαρμογής το Σεπτέμβρη του 2015, μεταβατική περίοδο μέχρι το 2018 και ολοκληρωτική εισαγωγή (100%) των καινούργιων πινάκων διορισίμων το 2019.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ: "ΒΟΜΒΑ" ΑΠΟ ΗΠΑ... ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

«Οι φυσικές πηγές του νησιού θα πρέπει να διαμοιραστούν με ίσο τρόπο και από τις δύο κοινότητες» δηλώνει ο Τζον Κένιγκ

Νορβηγία: Την παραίτηση της υπέβαλε η κυβέρνηση του Στόλτενμπεργκ

Ο πρωθυπουργός της Νορβηγίας, Γενς Στόλτενμπεργκ, υπέβαλε τη Δευτέρα κι επισήμως την παραίτηση της κεντροαριστερής κυβέρνησής του.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - Τζέραρντ: «Ο τίτλος… αργεί»

Αν και είναι της άποψης πως ποτέ δεν θα πρέπει να λες ποτέ, ο Στίβεν Τζέραρντ ξεκαθάρισε ότι παρά τις όποιες πιθανότητες μπορεί να έχει η Λίβερπουλ για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ, ο ρεαλιστικός στόχος η κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα.

Εγώ έπρεπε να κερδίσω Νόμπελ Ειρήνης, λέει ο Άσαντ

Σε συνέντευξή του σε εφημερίδα του Λιβάνου, ο σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ-Άσαντ «αστειεύτηκε» ότι εκείνος έπρεπε να είχε κερδίσει το Νόμπελ Ειρήνης.

Συμβουλές διατροφής για καλύτερη όραση

Πολλά θρεπτικά συστατικά έχουν συσχετιστεί με την υγεία των ματιών μας και με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης χρόνιων προβλημάτων όρασης. Σας παραθέτουμε τις καλύτερες συμβουλές διατροφής (και όχι μόνο) για υγιή μάτια.

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ

 ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ

Χτύπησε μικρό ελάφι και μετά η μητέρα του έπεσε επάνω στην οδηγό

Περίεργη καραμπόλα στο Κολοράντο
Μια περίεργη καραμπόλα σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο του Κολοράντο στις ΗΠΑ.

Πέντε ανεξήγητα φαινόμενα

Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΩΝ ΜΠΕΛ
Η ιστορία ενός ενοχλητικού και σαρδόνιου φαντάσματος, που πήρε την ονομασία Μάγισσα των Μπελ, αρχίζει το 1817 στο Τενεσί, στο σπίτι που έμενε ο John και n Lious Bell με τα εννιά παιδιά τους.

Πιο ανθρώπινο το πρόσωπο της Νομικής Υπηρεσίας - Στη φυλακή μόνο όσοι χρωστούν για διατροφές

Πιο ανθρώπινο πρόσωπο για οφειλέτες δείχνει η Νομική Υπηρεσία μετά από οδηγίες του νέου Γενικού και Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη και Ρίκκου Ερωτοκρίτου. 

Ρούλα Κορομηλά: «Εγώ είμαι ανίκανη για μάνα.

Το κεφάλαιο «μητρότητα» άνοιξε η Ρούλα Κορομηλά, καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου!

Ο ΠΑΝΈΞΥΠΝΟΣ ΣΚΎΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΆΦΕΡΕ ΝΑ ΞΕΓΕΛΆΣΕΙ ΜΙΑ ΛΕΟΠΆΡΔΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΦΈΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΈΝΑΝ ΠΊΘΗΚΟ ΣΤΗ ΖΟΎΓΚΛΑ…

Ένας κυνηγός πάει σαφάρι στην Αφρική και παίρνει μαζί τον σκύλο του. Ενώ ο σκύλος περιφέρεται στη ζούγκλα, βλέπει μια λεοπάρδαλη να κατευθύνεται προς το μέρος του, φανερά πεινασμένη. - Ωχ μπλέξαμε!, σκέφτεται ο σκύλος. 

Τρία έργα για το φυσικό αέριο στην Κύπρο με κοινοτική χρηματοδότηση

Βρυξέλλες: Τρία αναπτυξιακά έργα στην Κύπρο, με επίκεντρο την ενέργεια πληρούν τις προϋποθέσεις για συγχρηματοδότηση από τις Βρυξέλλες, οι οποίες θα διαθέσουν προς τον σκοπό αυτό περιορισμένα κονδύλια, ύψους 5,85 δις ευρώ για 250 συνολικά έργα, στα κράτη-μέλη της Ε.Ε. 

PIMCO: Πόρτα εξόδου σε Κύπρο και Ελλάδα από ευρωζώνη – Επειγόντος μείωση χρέους

-Διαγραφή χρέους ή έξοδος από Ευρωζώνη
-Μοχάμεντ ελ Εριάν: Μονόδρομος η ανάπτυξη
-Στενεύουν επικίνδυνα τα περιθώρια για Κύπρο και Ελλάδα

Τρίτη από το τέλος η Κύπρος στις βασικές ψηφιακές δεξιότητες

Την τρίτη θέση από το τέλος κατέχει η Κύπρος μεταξύ των χωρών της ΕΕ στα άτομα που διαθέτουν βασικές ψηφιακές δεξιότητες, με το ποσοστό να ανέρχεται το 2012 στο 11%, σε σχέση με το 16% που αποτελεί τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Καλύτερες είναι οι επιδόσεις στο ποσοστό ατόμων με ενδιάμεσες και προηγμένες βασικές δεξιότητες.


Και αγωγός και τερματικός; Τα δύο έργα σε κατάλογο επιλέξιμων προς χρηματοδότηση ενεργειακών σχεδίων

Τόσο η κατασκευή τερματικού σταθμού υγροποιημένου αερίου στο Βασιλικό, όσο και η κατασκευή αγωγού παροχής φυσικού αερίου από την Κύπρο προς την Κρήτη, περιλαμβάνεται στον κατάλογο των 250 έργων ενεργειακής υποδομής που θα μπορούν να είναι επιλέξιμα για χρηματοδότηση. 

Τον νίκησε η φωτιά… Ζωντανό ακόμη το 20χρονο παληκάρι προσπαθούσε να βγει από το αυτοκίνητο, στην Αλάμπρα

Με τι λόγια να περιγράψει κανείς την τραγικότητα της είδησης ότι ο νεαρός Λοίζος Μαρκαντώνης, που έχασε την ζωή του στο δυστύχημα στην Αλάμπρα, ήταν ακόμη ζωντανός όταν το αυτοκίνητο ανεφλέγη και προσπαθούσε να εξέλθει από αυτό.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ DANCING WITH THE STARS 4

Το DANCING WITH THE STARS 4 κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες την Κυριακή 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:15 όπου θα το παρουσιάζει η ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ και όλη η Ελλάδα μπαίνει στον ρυθμό του δημοφιλέστερου show της ελληνικής τηλεόρασης.

Συσφίξτε το δέρμα σας με μέντα

Γιατί η ενυδάτωση προέχει...
Εάν μυρίσετε τα φύλλα της μέντας, αμέσως θα έχετε μια αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης.

ΑΠΟΨΕ Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Ήδη το trailer, της πρώτης γι’ αυτή τη σεζόν, τηλεοπτικής εκπομπής του Τάσου Τρύφωνος έχει προκαλέσει ένα μικρό «πανικό», καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προβαίνει σε «βαρύγδουπες» δηλώσεις!

Σταθερό πρόγραμμα ύπνου για καλύτερη συμπεριφορά των παιδιών

Το σταθερό πρόγραμμα ύπνου για τα παιδιά βοηθά τους γονείς να οργανώσουν καλύτερα τη μέρα τους, ωστόσο νέα μελέτη δείχνει ότι είναι ακόμη πιο ωφέλιμο για τα ίδια τα παιδιά.

Πως η υγρασία επηρεάζει την υγεία μας;

Τα σκαμπανεβάσματα του καιρού και η υγρασία που πέφτει το βράδυ βασανίζουν κόσμο και κοσμάκι.

Έxτισαν πολυκατοικία στη μέση αυτοκινητόδρομου!

Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στην Ελλάδα… Στην επαρχία Σαανκσί στη Δυτική Κίνα, οι αξιωματούχοι αναγκάστηκαν να κόψουν ένα αυτοκινητόδρομο στη… 

ΟΜΟΝΟΙΑ - Συμπληρωμένος ο φάκελος

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Ομόνοιας, μέσω της οποίας ενημερώνει πως έχει κατατεθεί συμπληρωμένος ο φάκελος της ομάδας για τα κριτήρια της UEFA. Αισιοδοξία ότι η ομάδα θα περάσει με επιτυχία τον έλεγχο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ανθρώπινες κραυγές (ή κάτι άλλο;) 14km κάτω από τη Γη

Πριν χρόνια, λίγο μετά το 1960 επί Σοβιετικής Ένωσης, γινόταν στη Σιβηρία μια έρευνα από γεωλόγους.

"ΚΑΗΚΑΝ"... ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ - ΠΥΡ & ΜΑΝΙΑ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΦΙΛΟΥΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Μετά από την αιφνίδια παραίτηση των δύο ηθοποιών, Μάριου Δημητρίου και Μανώλη Αναστασίου, από την παραγωγή Πατάτες Αντιναχτές, ο παραγωγός Νικόλας Κουμίδης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σχόλιο με την υπογραφή της παραγωγής, με το οποίο...

ΕΔΕΚ: Αιχμές κατά Λιλλήκα – Συνεργασία με οικολόγους;

Πρόταση στον Γιώργο Λιλλήκα -και όχι μόνο- που θα αναμόρφωνε το πολιτικό σκηνικό και θα δημιουργούσε νέα δεδομένα κατέθεσε η ΕΔΕΚ μετά τις προεδρικές εκλογές. Αυτό αποκάλυψε στην εφημερίδα Πολίτης ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, αφήνοντας αιχμές σε βάρος του κ. Λιλληκα για τη στάση που τήρησε απέναντι στην πρόσκληση που απηύθυναν οι Σοσιαλδημοκράτες.

ΑΠΟΕΛ - Με αρκετές αλλαγές για την ανάκαμψη

Η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον ΑΠΟΕΛ, η πρόσληψη του φιλόδοξου Γιώργου Δώνη, άλλαξε την διάθεση όλων στον Αρχάγγελο. Η γκρίνια και ο προβληματισμός έδωσαν την θέση τους στην αισιοδοξία και στην πίστη στην δυναμική της ομάδας για να βελτιωθεί σημαντικά και να μπει σε σταθερά ανοδική πορεία.

Έκθεση συμμόρφωσης με τις υποδείξεις Γιωρκάτζη

Έκθεση συμμόρφωσης με τις παρατηρήσεις της Γενικής Ελέγκτριας θα καλούνται να υποβάλλουν στη Βουλή ταυτόχρονα με την κατάθεση του προϋπολογισμού τους, τα Υπουργεία και οι ημικρατικοί οργανισμοί, με βάση νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση.

Καταθέτουν 13 ομάδες, δεν μπόρεσε η Αλκή

Η προθεσμία υποβολής των φακέλων λήγει σήμερα με τις 13 από τις 14 ομάδες να προλαβαίνουν τον χρόνο και να είναι έτσι συνεπείς σε ότι αφορά στα χρονοδιαγράμματα.

 

Ο Πρόεδρος ενημέρωσε Δήμαρχο Μόρφου και ξένους για Κυπριακό

Ενημέρωσης για το Κυπριακό έτυχαν σήμερα, σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο Δήμαρχος Μόρφου Χαράλαμπος Πίττας, Ευρωβουλευτές και άλλες προσωπικότητες από το εξωτερικό, οι οποίοι μετείχαν στην 33η Πορεία Μόρφου.
Μιλώντας μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Μόρφου είπε ότι «με τη συνάντηση μας σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κλείνει ο κύκλος των φετινών εκδηλώσεων μας με τον τίτλο Μέρες Μνήμης Μόρφου».

ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ SHOWBIZ

Σαν βόμβα έσκασε ο χωρισμός της Kylie Minogue με τον 10 χρόνια νεότερό της Ισπανό κούκλο Andres Velencoso, μετά από πέντε χρόνια σχέσης.

Παράξενα φρούτα

Παράξενα φρούτα από όλο τον κόσμο, που δύσκολα συναντάμε στην Ελλάδα αλλά είναι αρκετά κοινά για άλλους λαούς.

Θαλάσσιο πάρκο αφήνει τους τουρίστες να κολυμπήσουν με τα δελφίνια και ύστερα να τα φάνε

Την ψυχαγωγία με την «καλή κουζίνα» φιλοδοξεί να συνδυάσει ένα τουριστικό θαλάσσιο πάρκο στην πόλη Taiji στη νοτιοανατολική Ιαπωνία, όπου κάθε χρόνο σφαγιάζονται χιλιάδες δελφίνια στο πλαίσιο ενός βάρβαρου εθίμου.

Μαλλιοτραβήματα και καβγαδάκια στο Feel Fantastic

Μαλλιοτραβήγματα, μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου κινηματογράφου και της μουσικής σκηνής, πασαρέλα και φυσικά η αποχώρηση της βραδιάς. 

Ένα βραχιολάκι για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λάρνακας

Μόδα και συνεισφορά σε όσους μας χρειάζονται!

Πρωινό Mou: Η έναρξη, οι συνεργάτες και το... φιλί

Το «Πρωινό Mou» επέστρεψε στην πρωινή ζώνη, με πρωταγωνιστή τον νέο του οικοδεσπότη, Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος είπε την πρώτη «καλημέρα» στους τηλεθεατές του Mega.


Άρχισαν τα όργανα… Με μαζικές κινητοποιήσεις απειλούν οι νοσηλευτές αν αποκοπούν τα επιδόματα τους

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των νοσηλευτών του Δημοσίου μετά την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών να μειώσει κατά το ήμισυ το επίδομα βάρδιας για νυχτερινή εργασία, καθώς και το επίδομα απασχόλησης κατά τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Υπό συνθήκες σκλαβιάς ζουν 880.000 άνθρωποι στην Ευρώπη

Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά του οργανωμένου εγκλήματος εκτιμά σε 880.000 όσους εργάζονται σε συνθήκες σκλαβιάς στην ευρωπαϊκή επικράτεια, το ένα τέταρτο εκ των οποίων θύματα (και) σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Τα χωσε on air η Ε. Παπαβασιλείου στον Μίλτο Μακρίδη «Θέλεις να βοηθήσεις στην παρουσίαση, δεν έχω πρόβλημα» (VIDEO)

Μια παρατήρηση προς την παρουσιάστρια σχετικά με ένα ερώτημα που έθεσε σε μια υποψήφια ήταν αρκετή για να δώσει στον κριτή μια αποστομωτική απάντηση…

Απίστευτο! Σκύλος στη Κύπρο μιλάει και λέει την ομάδα του (VIDEO) -

Φανατικοί οπαδοί υπάρχουν παντού, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε για άνθρωπο αλλά για σκύλο. Είναι οπαδός ομάδας της Κύπρου και το... φωνάζει!

Αυξάνονται τα θύματα της τραγωδίας στην Ινδία

Τους 109 έφτασαν οι νεκροί από την τραγωδία στην Ινδία ενώ σε 133 υπολογίζονται οι τραυματίες.

Μοτοσικλετιστής σε κρίσιμη κατάσταση – Κτυπήθηκε από δυο οχήματα

Σοβαρό τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό νεαρού μοτοσικλετιστή σημειώθηκε χθες βράδυ στην Λευκωσία.

Ιδρυτής Uniastrum: Ζητεί διαζύγιο από την BOCY

Η χημεία δεν πέτυχε και Uniastrum και Τράπεζα Κύπρου πρέπει να πάρουν διαζύγιο το συντομότερο δυνατόν, δηλώνει στην εφημερίδα «Πολίτης» ο ιδρυτής και σήμερα διευθυντής και κάτοχος του 10% της ρωσικής τράπεζας, Τζορτζ Πίσκοβ.