Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Εφυγε από τη ζωή πασίγνωστη παρουσιάστρια (φωτό)

Το γέλιο της δεν είναι πια μαζί μας...

Το λες και... τσόντα! Δείτε το αυστηρώς ακατάλληλο τρέιλερ του «Nymph()maniac»!

Το «Nymph()maniac: Director's Cut» προβλήθηκε σε δύο μέρη στο 71ο Φεστιβάλ Βενετίας και σίγουρα ο Λαρς Φον Τρίερ θα είναι πολύ υπερήφανος γι αυτό!

Τέλος καλό όλα καλά! Εντοπίστηκε στη Λεμεσό ο 24χρονος Γιώργος που έψαχναν οικογένεια και Αστυνομία

Τέλος καλό όλα καλά! Εντοπίστηκε στη Λεμεσό ο 24χρονος Γιώργος που έψαχναν οικογένεια και ΑστυνομίαΑίσιο τέλος, ευτυχώς, και στην εξαφάνιση του 24χρονου Γιώργου Σταύρου από το Φρέναρος που αναζητούσε από χθες η Αστυνομία.

Αυτό το δάσος κάνναβης είναι φυτεμένο στη Λακατάμια

NameΟλόκληρο δάσος με 213 φυτά κάνναβης, που έφταναν μέχρι και τα πέντε μέτρα εντόπισε το βράδυ της Πέμπτης η ΥΚΑΝ, σε χώρο στη βιομηχανική περιοχή Λακατάμιας, λίγα μόνο μέτρα μακριά από το δρόμο. Το Sigmalive δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την "επαγγελματική" φητεία.




Τα φυτά, που βρίσκονταν σε αποθήκη που ήταν ανοιχτή από πάνω,  ήταν "ώριμα" και έτοιμα για επεξεργασία και διοχέτευση στην αγορά.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιος Σεργίδης, ανέφερε ότι μετά από πληροφορία, η ΥΚΑΝ εξασφάλισε δικαστικό ένταλμα και πραγματοποίησε έρευνα σε δύο υποστατικά. Πρώτα έγινε έρευνα σε τροχόσπιτο, στο οποίο διαμένει 36χρονος, όπου εντοπίστηκαν ένα έμφορτο όπλο τύπου ΔΟΚΟ, 223 σφαίρες και μέρος τυφεκίου G3.





sigmalive.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

Έξαλλη η κόρη του Αντώνη Βαρδή: «Είναι άθλιοι. Δεν σεβάστηκαν τον πατέρα μου»

Έξαλλη η κόρη του Αντώνη Βαρδή: «Είναι άθλιοι. Δεν σεβάστηκαν τον πατέρα μου»Ζεί χρόνια τώρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και το κάνει συνειδητά. Δεν γουστάρει τα media, δεν γουστάρει την φάρα μας και επέλεξε αν και απο καλλιτεχνική οικογένεια να ασχοληθεί με κάτι εντελώς διαφορετικό.

Είσαι …γρήγορος; Τότε ενδέχεται να χάσεις τη γυναίκα!

Οι άνδρες που είναι γρήγοροι στο σεξ, χάνουν σταδιακά την καλή τους!

ΤΟ... ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ ΝΑΟΜΙ ΚΑΜΠΕΛ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ...

Με περούκα κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια η Ναόμι Κάμπελ, αφού όπως σας έχει γράψει το star.gr, η «μαύρη γαζέλα» υποφέρει από αλωπεκίαση που προκλήθηκε από την χρόνια χρήση των εξτένσιον.

Έτριβαν τα μάτια τους οι Αστυνομικοί: 213 φυτά κάνναβης που έφταναν μέχρι και τα 5 μέτρα εντοπίστηκαν στη Λακατάμια

Σύνολο 213 φυτών κάνναβης, ύψους ως και 5 μέτρων, εντόπισε η ΥΚΑΝ την Πέμπτη στο πλαίσιο έρευνας που διενεργήθηκε σε υποστατικά σε βιοτεχνική περιοχή στη Λευκωσία.

Εκσπερμάτιζε στον καφέ της συναδέλφου του

Ήταν ερωτευμένος μαζί της και ήθελε, λέει, να της τραβήξει την προσοχή.

11 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το σεξ

Μιλήστε μαζί του για τον έρωτα και επικοινωνείστε

Πυρκαγιά σε τετράτροχη μοτοσικλέτα στη Λεμεσό

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε τετράτροχη μοτοσικλέτα στη Λεμεσό, τα ξημερώματα.

Νυκτερινές περικοπές νερού στη Λευκωσία

Πρόβλημα στην υδροδότηση της Λευκωσίας και γενικότερα όσων περιοχών υδροδοτούνται από το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας φαίνεται να δημιουργεί η μεταφορά νερού για κάλυψη των αναγκών υδροδότησης Αγίας Βαρβάρας, Αλάμπρας, Πέρα Χωρίου-Νήσου, στις οποίες εντοπίστηκε πρόβλημα στο νερό με το οποίο υδροδοτούνταν οι συγκεκριμένες κοινότητες. 

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ 256 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Λευκωσίας

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα, στον υποθαλάσσιο χώρο, νότια της Τουρκίας.