Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Η ΑΣΤΕΊΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ: ΠΏΣ ΘΑ ΉΤΑΝ ΟΙ ΣΈΞΙ ΔΙΑΦΗΜΊΣΕΙΣ ΕΣΩΡΟΎΧΩΝ ΜΕ… ΚΑΝΟΝΙΚΟΎΣ ΆΝΤΡΕΣ;

Σίγουρα η παγκόσμια αγορά και κυρίως η μόδα και το lifestyle επιβάλλουν συγκεκριμένο τρόπο ζωής, αλλά και εμφάνισης!


Το φωσφορούχο παγωτό που κοστίζει 165 ευρώ!

Το πρώτο παγωτό που φωσφορίζει στο σκοτάδι έγινε πλέον πραγματικότητα στη Βρετανία, αλλά μια και μόνο μπάλα του κοστίζει... αλμυρά (140 στερλίνες - 165 ευρώ).

Τρίτωσε το κακό (;) Συνάντηση Ντάουνερ – Ερογλου – Ερτούγ στην ερχόμενη Τρίτη, μεταδίδουν T/κ ΜΜΕ

Την ερχόμενη Τρίτη στις 3 το απόγευμα ο Αλεξάντερ Ντάουνερ θα έχει συνάντηση στα κατεχόμενα με τον Ντερβίς Έρογλου και τον σύμβουλό του, Οσμάν Ερτούγ.

Φανιέρος: «Είναι τιμή μας που η ΑΕΛ είναι ευχαριστημένη με το Χ»

Ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος στέλνει το δικό του μήνυμα και σχολιάζει την χθεσινή αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Γεμάτες αίθουσες στο 54ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Με sold out προβολές και αυξημένη συμμετοχή του κοινού συνεχίζεται το 54ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Η ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ ΜΕΛΕΤΗ

«Εγώ υπήρξα πρόσωπο όπου η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Alter και η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στον Alpha, επί τρία ολόκληρα χρόνια, όταν ήμουν στο πρωινό του AΝΤ1, είχαν καθημερινά στην σκαλέτα τους, από τις δυο και τέταρτο μέχρι τις τρεις παρά είκοσι το σταύρωμα μου, την σταύρωση μου!»,

Το eBay απέσυρε από τις σελίδες του τη διάθεση ενθυμίων του Ολοκαυτώματος

Ο διαδικτυακός ιστότοπος αγοραπωλησιών eBay ανακοίνωσε σήμερα πως αποσύρει τη διάθεση πάνω από 30 ενθυμημάτων του Ολοκαυτώματος, που πωλούνταν μέσω της ιστοσελίδας του και εξέφρασε τη συγγνώμη του για την ιδέα αυτής της δημοπρασίας.

Παραλίγο να τον δαγκώσει –Δείτε τη φωτογραφία με τη δηλητηριώδης φίνα που σκότωσε κυνηγός στα Λεύκαρα

Είχε πραγματικά άγιο κυνηγός, στην περιοχή των Λευκάρων, όταν εμφανίστηκε μπροστά στα πόδια του μια δηλητηριώδης φίνα, το ποιο επικίνδυνο φίδι από την κατηγορία των δηλητηριωδών ερπετών, που έχουμε στην Κύπρο.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - Επιστρέφει ο Γκλεν Τζόνσον

Κανονικά στην διάθεση του Μπρένταν Ρότζερς για το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Φούλαμ την ερχόμενη αγωνιστική, θα είναι ο Γκλεν Τζόνσον που ξεπέρασε την ίωση.

ΣΟΚ ΣΟΚ ΣΟΚ: ΜΗΤΕΡΑ - ΚΤΗΝΟΣ ΕΚΑΝΕ "ΔΩΡΟ"... ΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ

Από τα 14 χρόνια της, βιαζόταν συστηματικά με κάθε δυνατό τρόπο από τον 51χρονο εραστή της μητέρας της

Χάσικος: Δεν έχουμε το δικαίωμα νέας αποτυχίας στο Κυπριακό

Δεν έχουμε το δικαίωμα μιας νέας αποτυχίας στο Κυπριακό, δήλωσε ο ΥΠΕΣ, Σωκράτης Χάσικος σημειώνοντας ότι γι’ αυτό, απαραίτητη προϋπόθεση για την κυβέρνηση, προκειμένου να ξεκινήσουν ουσιαστικές διαπραγματεύσεις, είναι η επιβεβαίωση της βάσης και της μεθοδολογίας των συνομιλιών, καθώς και η κατάλληλη, πλήρης και σωστή προετοιμασία.

Πέτυχαν διάνα! – Διαρρήκτες ήξεραν από πού να μπουν, τι να πάρουν και τι ώρα να κτυπήσουν

Πέτυχαν διάνα οι διαρρήκτες που «χτύπησαν» σε οικία 58χρονου Ελληνοκύπριου. Εκμεταλλευόμενοι την πολύωρη απουσία του ιδιοκτήτη ,οι δράστες εισέβαλαν στην οικία του στην Γερμασόγεια και άρπαξαν δύο χρηματοκιβώτια εντός των οποίων υπήρχαν χρήματα και χρυσαφικά ,όλα συνολικής αξίας 55 χιλιάδων ευρώ.


Πακιστάν εναντίον ΗΠΑ για τον θάνατο του αρχηγού των Ταλιμπάν

Ως πλήγμα στις ειρηνευτικές συνομιλίες με τους Ταλιμπάν επικρίνει το Πακιστάν την αμερικανική επιχείρηση που κατέληξε στο θάνατο του αρχηγού της ομάδας, Χακιμουλά Μεσούντ, με το Ισλαμαμπάντ να κατηγορεί την Ουάσινγκτον πως τορπιλίζει τις συνομιλίες. 

ATP - Ικανοποίηση και ανυπομονησία

Ικανοποιημένος απ'τη συνολική του παρουσία φεύγει απ'το Παρίσι ο Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος που θα συναντήσει ξανά τον Νόβακ Τζόκοβιτς μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών, στην προγραμματισμένη για την Τρίτη αναμέτρηση των δύο ανδρών, στη δεύτερη ημέρα του ATP World Tour Finals.

Το έζησε και αυτό ο Παντελής Παντελίδης: Του πέταξαν μαξιλάρια στην πίστα!

Ο Παντελίδης ανεβαίνει στην πίστα και εκείνη αυτομάτως γεμίζει με λουλούδια. Πολλά λουλούδια.

Κομισιόν και Λονδίνο μεθοδεύουν ξεπάγωμα των τουρκικών κεφαλαίων -

Αποδόμηση των μονομερών κυρώσεων που επέβαλε η Κυπριακή Δημοκρατία κατά της Τουρκίας, παγώνοντας έξι τουρκικά διαπραγματευτικά κεφάλαια, το 2009, επιδιώκουν σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ» το Λονδίνο και οι Βρυξέλλες. 

ΔΕΊΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΊΕΡΓΗ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΈΝΗ ΜΟΡΦΉ ΣΤΑ ΜΕΤΈΩΡΑ!

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε πριν από δύο χρόνια όταν δύο αδέλφια επισκέφθηκαν τα Μετέωρα.

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ - ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ... ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ

ΑΥΡΙΟ Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στις 10 μ.μ στο ΡΙΚ1 ένα ΣΠΑΝΙΟ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ με τους...

Υποθαλάσσια τραγωδία - Νεκρός 46χρονος ψαροτουφεκάς στον Κάτω Πύργο

Νεκρός εντοπίστηκε γύρω στις 22:00 χθες τη νύχτα 46χρονος ψαροτουφεκάς στην θαλάσσια περιοχή Γερόνησος στον Κάτω Πύργο , όπου είχε μεταβεί μαζί με φίλο του για υποβρύχιο ψάρεμα λίγες ώρες πριν.

Πα-τέρας βίαζε την 15χρονη κόρη του

Η κοπέλα κατέγραψε στην κάμερα του κομπιούτερ τον βιασμό της

AΠΟΕΛ - Ψεύτικες Ελπίδες

Αποσταθεροποίηση, αποσύνθεση, κατάρρευση, χάθηκαν κι λιγοστές, 

Στην Κύπρο τα λεφτά του ΛΟΤΤΟ! Δυο Κύπριοι υπερτυχεροί κερδίζουν από 1.150.000 ευρώ!

Δύο Κύπριοι τυχεροί στην κλήρωση του ΛΟΤΤΟ κερδίζουν από 1.150.000 ευρώ.Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 1, 5, 7, 10, 13, 15 και πρόσθετος 7ος αριθμός το 42.

Κυριάκος Κενεβέζος : «Στόχος η μετατροπή της Κύπρου σε εκπαιδευτικό κέντρο της Μεσογείου»

Με δεδομένη την τεράστια σημασία που έχει η παιδεία για την οικονομία, την επιχειρηματικότητα, την τεχνολογική και επιστημονική ανάπτυξη του τόπου μας, ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και η κυβέρνηση έχουν θέσει ως πρώτιστο στόχο τη συνεχή ενίσχυση της κυπριακής Ανώτερης Εκπαίδευσης φιλοδοξώντας στη μετατροπή της Κύπρου σε τεχνολογικό και εκπαιδευτικό κέντρο αριστείας για την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, αλλά και διεθνώς, διαβεβαίωσε ο Υπουργός, Κυριάκος Κενεβέζος σε χαιρετισμό του στη τελετή εγκαινίων της Ιατρικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και της αναγόρευσης του Δρ Κύπρου Νικολαϊδη σε Επίτιμο Διδάκτορα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.

Εκτεταμένα επεισόδια στο Τσίρειο

Σοβαρά αλλά κι ευτράπελα γεγονότα, έλαβαν χώρα χθες στο Τσίρειο Στάδιο, πριν, κατά την διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα Απόλλωνα-ΑΠΟΕΛ.

ΚΙ ΟΜΩΣ: 74ΧΡΟΝΗ ΜΗΝΥΣΕ ΤΑ MCDONALD'S ΕΠΕΙΔΗ... ΕΠΕΣΕ ΚΑΥΤΟΣ ΚΑΦΕΣ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΑ

Mία 74χρονη υποστηρίζει ότι ο καφές έπεσε στην περιοχή των γεννητικών της οργάνων και τις προκάλεσε σοβαρές βλάβες Άλλη μία μήνυση για τον καυτό καφέ των McDonald's,

..... αυτή τη φορά από μία 74χρονη που υποστηρίζει ότι ο καυτός καφές της εταιρείας έπεσε στην περιοχή των γεννητικών της οργάνων και τις προκάλεσε σοβαρές βλάβες.

Πρόκειται για την Tζόαν Φίνο από το Κλόβις της Καλιφόρνια, την τελευταία από μια σειρά μηνυτών των McDonald που κάηκαν από τον καυτό καφέ της αλυσίδας εστιατορίων. Όπως υποστηρίζει η Φίνο, πριν άπο 14 μήνες πήγε σε ένα κατάστημα McDonald's και παρήγγειλε δύο ζεστούς καφέδες. Μόλις έπιασε τα ποτήρια, άνοιξε το καπάκι του ενός με αποτέλεσμα να χυθεί ζεστός καφές στην περιοχή των γεννητικών της οργάνων και να της προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα.

 Σύμφωνα με το δικηγόρο της 74χρονης, τα McDonald's διατηρούν τους καφέδες τους σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες επειδή έτσι μένουν «φρέσκοι» μεγαλύτερο διάστημα και χρειάζεται μικρότερη ποσότητα καφέ για να παρασκευαστούν. «Παρά τις πάνω από 1.000 μηνύσεις από πελάτες που έχουν καεί από τον καφέ των McDonald's, η εταιρεία συνεχίζει να διατηρεί τους καφέδες της σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, επειδή τους κοστίζει λιγότερο ακόμα και από το να πληρώσουν όλες αυτές τις μηνύσεις», αναφέρει ο δικηγόρος.

Source : www.showtime.com.cy

Άρση του βέτο και μεταβίβαση της Αμμοχώστου στα ΗΕ

Την πρόταση που θα μεταφέρει στην Άγκυρα στο πλαίσιο των αμοιβαίων επισκέψεων των δύο διαπραγματευτών σε Ελλάδα και Τουρκία φαίνεται να αποκάλυψε ο Αντρέας Μαυρογιάννης σε Τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Pre game Ανόρθωση – ΕΝΠ

Αγώνας με δυνατό φαβορί. Η Ανόρθωση θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά κυρίως για να παραμείνει στα ψηλά, συνεχίζοντας χωρίς απώλεια τη διεκδίκηση του τίτλου. 

ΑΠΟΕΛ - Μπορεί να αντέξει μέχρι τον Ιανουάριο;

Ο ΑΠΟΕΛ προσγειώθηκε ανώμαλα στη Λεμεσό και όσο παράξενο κι αν ακούγεται επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ηττήθηκαν με 2-0 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα και έμειναν 8 ολόκληρους βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Αντικείμενα από το Ολοκαύτωμα βρέθηκαν προς πώληση στον ιστότοπο eBay

Πωλούνταν μέχρι και ρούχα κρατουμένων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης

Αντεπίθεση Αναστασιάδη για Κυπριακό: Δεν δεχόμαστε εκβιασμούς και χρονοδιαγράμματα

- Σήκωσε το γάντι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης
- Σαφέστατο το μήνυμα που έστειλε από το βήμα του συνεδρίου της Ένωσης Κοινοτήτων
- «Δεν δεχόμαστε από όπου και αν προέρχονται οι οποιοιδήποτε εκβιασμοί»

ΟΜΟΝΟΙΑ - Άντε να μεγαλώσει το σερί

Τους περιμένει σήμερα(6μμ) ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα αντίπαλο που έχει ποιότητα και μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα. Η Νέα Σαλαμίνα (περί αυτής ο λόγος) κέρδισε την ΑΕΛ και την ΑΕΚ, ενώ το ΑΠΟΕΛ πέρασε δύσκολες στιγμές μέχρι να την κερδίσει.

Ολική έκλειψη ηλίου το απόγευμα

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, το φαινόμενο θα είναι μερικώς ορατό στην Κύπρο, αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Ποιος Έλληνας ζεν πρεμιέ εξομολογήθηκε: «Έχω να ερωτευτώ 15 χρόνια. Μπορεί να ενθουσιάζομαι αλλά δεν ερωτεύομαι εύκολα!»

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τον έρωτα και τι ζητάει από μια γυναίκα.

Μπαμπάς έγινε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!

Ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.200 γραμμαρίων έφερε στον κόσμο λίγο μετά τα μεσάνυχτα η Κατερίνα Κόκλα.

Πρέμιερ Λιγκ: Τίποτα δεν τη σταματά!

Τι παραπάνω πρέπει να κάνει για να αποδείξει πως φέτος μιλάει μόνο για πρωταθλητισμό;