Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Δύο Νορβηγοί υπεύθυνοι για το νέο βίντεo – φαινόμενο στο youtube

Δύο θεότρελα αδέρφια από τη Νορβηγία είναι υπεύθυνα για το νέο βίντεο – φαινόμενο του Διαδικτύου το οποίο πλησιάζει τα 30 εκατομμύρια θεάσεις σε λιγότερο από δέκα ημέρες που βρίσκεται στο δημοφιλές δίκτυο του youtube.

Πού έβαλε σκουλαρίκι η Στικούδη και τους τρέλανε όλους;; Πηγή: Πού έβαλε σκουλαρίκι η Στικούδη και τους τρέλανε όλους;;

Με ένα ξεχωριστό δικό της τρόπο εξέφρασε η Κατερίνα Στικούδη την αγάπη της στους φίλους και θαυμαστές της. 

Δ. Βανδή: Με υπέροχο μαύρο φόρεμα σε φιλανθρωπικό γκαλά στην Κύπρο!

Για καλό σκοπό βρέθηκε χθες στην Κύπρο η Δέσποινα Βανδή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια συμμετείχε στο 7ο Κυπρο-Ρωσικό φιλανθρωπικό γκαλά που έγινε χθες στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου στη Λευκωσία.

Δικαιωμένος για το ταμείο αλληλεγγύης δηλώνει ο Χριστόφιας

Η επιστολή του Γενικού Εισαγγελέα προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου αναφορικά με το Ταμείο Αλληλεγγύης, που δημοσιεύεται σήμερα στη Χαραυγή, μιλά από μόνη της και καταβαραθρώνει την προσπάθεια ορισμένων να αποπροσανατολίσουν το λαό από τις συνέπειες των αντιλαϊκών τους πολιτικών, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση το τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας.

Πρόταση για την πρώτη κατοικία αναμένει το ΑΚΕΛ

Η προστασία της πρώτης κατοικίας αποτελεί κόκκινη γραμμή για το ΑΚΕΛ, με το μέλος της ΚΕ, Χρίστο Χριστοφίδη, να δηλώνει ότι το κόμμα της αριστεράς αναμένει να δει συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση.

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΗΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ... ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΖΙΓΚΑ

Νίκη ήθελαν και νίκη πήραν στο στρατόπεδο της ΑΕΛ για να την αφιερώσουν στο γλυκό κορίτσι φίλη της ομάδας τους, που τέχασε τη μάχη με την ανίατη ασθένεια.

Σπαράζει καρδίες – Δείτε βίντεο με την τελευταία επιθυμία ετοιμοθάνατου να πραγματοποιείται…

Ήταν άστεγος ηλικίας 57 χρόνων, ζούσε σε αυτοκίνητο και είχε για καλύτερη φίλη την Yurtie.

ΤΡΥΠΩΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΤΟΥ FEEL FANTASTIC - ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ LIVE

Τρία - Δύο - Ενα... Φώτα, κάμερες όλα έτοιμα.... Φύγαμε... Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και σε λίγες ώρες ξεκινάει το πρωτο live του Feel Fantastic..

"Respect" από Χιώτη στους Αελίστες

Το πανό που ανάρτησαν οι οπαδοί της ΑΕΛ, για την ιστορία της μικρής Μαρίας, έκανε το Διονύση Χιώτη να στείλει μήνυμα στο twitter, γράφοντας Respect στους Αελίστες για την κίνησή τους.

Φονικές πλημμύρες στο Κολοράντο

Εκατοντάδες άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών, λόγω των καταστροφικότερων πλημμύρων που έχουν πλήξει τη δυτική πολιτεία στη ζωντανή μνήμη.

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΓΥΜΝΟΥΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ

Με έναν πρωτότυπο και άκρως εκκεντρικό τρόπο θέλησαν οι παίκτες της Δόξας Καρδάμαινας να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που βρίσκεται το γήπεδο της ομάδας και τη στάση του Δήμου.

ΣΧΕΔΙΟ... ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΗΔΡΑΣ & ΟΝΑΣΑΓΟΡΟΥ;

Τάξη στην όλη αναρχία που επικρατεί με την ανεξέλεγκτη τοποθέτηση τραπεζιών και καρεκλών στις οδούς Λήδρας και Ονασαγόρου, όπως και στις παρόδους τους, επιχείρησε χθες να βάλει ο Δήμος Λευκωσίας.

Iερόδουλες - φορείς Ηπατίτιδας και ΑIDS εκδίδονταν στην Λάρνακα!

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά τον εντοπισμό δύο γυναικών με μολυσματικές ασθένειες, οι οποίες εκδίδονταν στην πορνεία. 

17χρονος σκοτώθηκε για να μην παρασύρει ηλικιωμένο

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε χθες το βράδυ ένας 17χρονος μοτοσικλετιστής, στον παραλιακό δρόμο της Μηχανιώνας...

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΑΠΗΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

Ολοκληρώθηκε και η 14η μέρα της Πανελλαδικής – Παγκύπριας Ποδηλασίας Αγάπης 3,848 χλμ (plus) στη πόλη του Βόλου.


«Εγκλωβισμένοι» στη Λιλ οι 75 Κύπριοι άνεργοι που εξαπατήθηκαν από επιτήδειο Ελλαδίτη

-Πλήρωσαν για εξεύρεση εργασίας και έμειναν εκτεθειμένοι και απένταροι σε ξένη χώρα
-Με νύχια και με δόντια προσπαθούν στην Πρεσβεία μας στη Γαλλία να τους επαναπατρίσουν
-«Είναι μια περίπλοκη διαδικασία. Είναι μεγάλος ο αριθμός» αναφέρουν από το Προξενείο

«Ιερό» όργιο παρανομιών στο Άγιον Όρος! Αστυνομικού τύπου επιδρομές σε μοναστήρια

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για "ιερές μπίζνες", καθώς μια πικρή γεύση είχε μείνει από το "σκάνδαλο" του Βατοπεδίου με το μοναχό-μπιζνεσμαν κυπριακής καταγωγής Εφραίμ. Ήταν μάλλον η κορυφή ενός παγόβουνου, καθώς χιλιάδες πλαστά και εικονικά τιμολόγια με ονόματα ακόμα και κρατουμένων αποκάλυψε το ΣΔΟΕ, με ιερέας να είχε εκδώσει εικονικά τιμολόγια αξίας 150.000 ευρώ για ανύπαρκτες συναλλαγές

Ελλαδίτης έφαγε τα χρήματα 215 ανέργων

Σε εγρήγορση βρίσκεται το ΤΑΕ Λάρνακας σχετικά με την αποκαλυφθείσα απάτη γραφείου εξευρέσεως εργασίας στη Λάρνακα σε βάρος Κυπρίων ανέργων η οποία λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις αφού ο ύποπτος για απάτη φαίνεται να έχει ξεγελάσει και πολλά άλλα άτομα.


ΑΠΟΕΛ: «Είμαι ο μόνος υπεύθυνος για την ήττα»

Την ευθύνη της ήττας ανέλαβε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Πάολο Σέρτζιο που ήταν φανερά απογοητευμένος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Απαγόρευση πυραύλων και πτήσεων ζητά η συριακή αντιπολίτευση

Η συριακή αντιπολίτευση ζήτησε σήμερα από τη διεθνή κοινότητα να επιβάλει στο συριακό καθεστώς, εκτός από την καταστροφή του χημικού του οπλοστασίου, την απαγόρευση της χρήσης βαλλιστικών πυραύλων και της πολεμικής αεροπορίας εναντίον των πολιτών.