Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Super model εγκαταλείπει τις πασαρέλες λόγω ψωρίασης

Μπορεί να είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη, αλλά όπως και οι «κοινές θνητές» αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της, που της στερούν τη χαρά της «εργασίας»...

Οι... πλάκες του Μουρίνιο με την τεχνολογία (video)

Την πρώτη εμπειρία του με τη Goal Line Technology είχε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Κι ενδεχομένως επειδή η Τσέλσι ήδη νικούσε, το… απόλαυσε με τον τέταρτο και τον αντίπαλο προπονητή.

ATP: Στο Νο2 ο ανίκητος, στο Νο7 ο RF

Όποιος υποστήριζε ότι ο Ράφαελ Ναδάλ, έξι μήνες μετά την επιστροφή του στο tour και ενώ βρισκόταν στο Νο5, ότι θα επέστρεφε στη 2η θέση της κατάταξης, θα τον πέρναγαν για τρελό όμως ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας διέψευσε και πάλι τα προγνωστικά ενώ η αντεπίθεσή του στον Τζόκοβιτς, συνεχίζεται ορμητικά...

Κενεβέζος: Εκτός πραγματικότητας το ΑΚΕΛ για συμβασιούχους

Εκτός πραγματικότητας χαρακτήρισε ο υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Κυριάκος Κενεβέζος, την αναφορά του Χρίστου Χριστοφίδη, ότι το υπουργείο έλαβε μέτρα που αφήνει τον κόσμο στην ανεργία, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι «αγγίζει το όριο της ολικής στρέβλωσης της πραγματικότητας και λυπάμαι πάρα πολύ».

Ολόγυμνη στην παραλία η Heidi Klum

Για πολλούς η παραλία είναι μία ευκαιρία να φορέσουν το μαγιό τους και να χαλαρώσουν. 

Ανακαλύφθηκαν χειρόγραφες σημειώσεις του φοιτητή Λούθηρου

Ιδιόχειρες σημειώσεις του Μαρτίνου Λουθήρου, ιδρυτή του Προτεσταντισμού, ανακάλυψε η φιλολογική έρευνα στην βιβλιοθήκη του Δούκα Αυγούστου στο Βόλφενμπιτελ στη βόρειο Γερμανία, ανακοινώθηκε σήμερα από το φερώνυμο ίδρυμα.

H Μαρία Μενούνος παλεύει με την Ελλάδα στο στήθος (photos)

Η παρουσιάστρια μας έδειξε τις δεξιότητές της στην πάλη στο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών στο Λος Άντζελες

Χειροπέδες σε Βρετανίδα Βουλευτή των Πρασίνων

Η βουλευτής των Βρετανών Πρασίνων Καρολάιν Λούκας και ο γιος της είναι μεταξύ των συλληφθέντων κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας περιβαλλοντικών ακτιβιστών, στο Μπάλκομπ της επαρχίας του Δυτικού Σάσεξ.

Κινητό και γυμναστική σημειώσατε χ

Τα κινητά μπορούν να έχουν ευεργετικές ιδιότητες στη φυσική κατάσταση. H παρακολούθηση της γλυκόζης στο αίμα καθώς και η μέτρηση της απόστασης που διανύει κάποιος όταν περπατάει θα γίνουν πραγματικότητα πολύ σύντομα.

Η υπερβολική μόρφωση «βλάπτει την ψυχική υγεία»

Οι άνθρωποι με πολύ λίγη μόρφωση είναι γνωστό ότι διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να παρουσιάσουν ορισμένα προβλήματα ψυχικής υγείας, αλλά μια νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι επιζήμια μπορεί να είναι και η πολλή μόρφωση.

Διπλασιάστηκαν σε μια 10ετια οι φοιτητές που μένουν Κύπρο

Με βάση τα τελευταία στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας (21 Ιουνίου 2013) για τους φοιτητές μας, στην Κύπρο και στο εξωτερικό συνεχίζεται να παρατηρείται αύξηση στον αριθμό των νέων που παραμένουν στο νησί για σπουδές. 

ΚΥΠΡΟΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ - ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ... ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ & ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Η Αστυνομία ανακοίνωσε εκστρατεία ελέγχου ταχύτητας σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Τροχαίας (TISPOL), από την 19η Αυγούστου 2013 και θα διαρκέσει μέχρι την 25η του ίδιου μήνα.

ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ & ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ - ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ... ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Για την κόντρα του με τον Νίκο Βουρλιώτη και πως ξεκίνησε όλο αυτό μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Μηδενιστής.

Κολυμπώντας μαζί με τις… αγελάδες!

Στο μικρό νησάκι St-Florent της Κορσικής, η παραλία de Saleccia κλέβει τις εντυπώσεις από τις υπόλοιπες για έναν βασικό λόγο: Οι αγελάδες είναι η μόνιμη παρέα των λουομένων! 

Στο -6,6% το τουριστικό ρεύμα φέτος

Απώλειες της τάξης του 6,6% σε σύγκριση με πέρσι καταγράφεται μέχρι στιγμής στο τουριστικό ρεύμα προς την Κύπρο, με τη γερμανική αγορά να σημειώνει μείωση πέραν του 30%, τη βρετανικής 9% και με τη ρωσική αγορά να τείνει χέρι βοήθειας με ένα ποσοστό αύξησης 20% από το 2012, δήλωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ) Αλέκος Ορουντιώτης.

Η Κύπρια που εξερευνά το βυθό και αναστατώνει

Έχοντας μια μάσκα στα χρώματα του ΑΠΟΕΛ για εφόδιο, το μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός κάνει τις δικές της έρευνες στις κυπριακές θάλασσες…

ΑΠΟΕΛ : «Να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας»

Την υπέρβαση πρέπει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ζούλτε Βάρεγκεμ, σύμφωνα με τον Πανίκο Χατζηλιασή.

Π. Μυλωνάς: Τέθηκε 2 φορές σε διαθεσιμότητα και απολύθηκε από κανάλι λόγω του αυθορμητισμού του

Ο παρουσιαστής της μεσημεριανής εκπομπής του Mega «Ενημέρωση Τώρα» δεν κάνει τον άγιο… και θυμίζει ότι στο παρελθόν είχε μπει δύο φορές σε διαθεσιμότητα στο ΡΙΚ και είχε απολυθεί από τον ΑΝΤ1 όταν άνοιξαν τα οδοφράγματα, εξαιτίας των ερωτήσεων που υπέβαλε σε μέλη της τότε κυβέρνησης…

Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην Επταγώνια

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 1030 το πρωί στην περιοχή της κοινότητας Επταγώνια, Λεμεσού.

Hacker βρήκε την ατέλεια του Facebook.

Σε κινητοποίηση χρηστών του Διαδικτύου οδήγησε η απόφαση του Facebook να μην αποζημιώσει προγραμματιστή που βρήκε σοβαρή ατέλεια που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να γράφει ό,τι θέλει στον τοίχο οποιουδήποτε.

WTA: Κι όμως νικιέται...

Λίγες ημέρες πριν το τελευταίο Grand Slam της σεζόν, η εκπληκτική Βικτόρια Αζαρένκα απέδειξε ότι η Σερίνα Γουίλιαμς δεν είναι ανίκητη. Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό στο Σινσινάτι, η Βίκα ολοκλήρωσε μια επική ανατροπή κόντρα στο Νο1 του κόσμου και κατέκτησε τον τίτλο στο Western & Southern Open!

Dj Valentino - Σάσα Μπάστα: Αγκαλίτσες και φιλάκια στον Πρωταρά

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz βρέθηκε στο νησί μας, και συγκεκριμένα στις παραλίες του Πρωταρά και δεν έκρυψαν τον έρωτά τους…

Χ.Αριστοτέλους – Κ. Πελεκάνος: Το ταξίδι τους στο Λος Άντζελες – Συνδύασαν δουλειά και διασκέδαση

Η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της γυμναστής ταξίδεψαν μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, συνδυάζοντας κάποια επαγγελματικά σεμινάρια fitness του Κυριάκου Πελεκάνου με τις διακοπές τους.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ - ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΦΙΣΕΣ TOY

Ο Βασίλης ΚΑρράς πάει Βουλγαρία και ξεκίνησε ένας απίστευτος "πόλεμος"...

Απίστευτο: Έφερε το βουνό στην πόλη και το έβαλε σε ρετιρέ!

Ονειρευόταν ένα εξοχικό στην κορυφή ενός βουνού. Μακριά απ' όλους κι απ' όλα. Επειδή, όμως, δεν είχε τη δυνατότητα να φύγει από το Πεκίνο και να πάρει τα βουνά, είπε να φέρει το βουνό στην πόλη.

Armin Van Buuren: Αποθεώθηκε από 8000 θαυμαστές στις Φοινικούδες

Σείστηκε χθες βράδυ η πόλη του Ζήνωνα, όταν ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς και djs της trance μουσικής σκηνής του πλανήτη, Armin Van Buuren ανέβηκε στα decks... Οι Κύπριοι, αλλά και οι ξένοι θαυμαστές του κινήθηκαν σε ξέφρενους ρυθμούς, αποθεώνοντας τον…

Να γιατί όλα τα νέα βίντεο του YouTube έχουν 301 προβολές

Σίγουρα το έχουμε όλοι παρατηρήσει κάποια στιγμή: Σε όλα τα καινούρια βίντεο του YouTube οι προβολές είναι 301.

Το ωράριο αναστατώνει τη Δημόσια Υπηρεσία

Άνω-κάτω έκανε τη Δημόσια Υπηρεσία μια εγκύκλιος του Υπουργείου Οικονομικών, η οποία, όπως αναφέρουν πληροφορίες του «Φ», ανατρέπει τα όσα είχαν συμφωνηθεί μεταξύ ΠΑΣΥΔΥ και Κυβέρνησης και αφορούν το νέο ωράριο εργασίας των δημοσίων υπαλλήλων. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, τα σώματα της ΠΑΣΥΔΥ αναμένεται ότι θα συνέλθουν εντός των ημερών για να συζητήσουν το θέμα, αν και όπως φαίνεται δεν υπάρχουν και πολλές πιθανότητες για αλλαγή του σκηνικού.

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Συνέτριψε με 7-0 τη Λεβάντε!

Άγριες διαθέσεις έδειξε η Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα της στη φετινή Primera Division, καθώς διέλυσε με 7-0 τη Λεβάντε στο "Καμπ Νόου".

Εντόπισαν 20 βόμβες μολότοφ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Είκοσι βόμβες μολότοφ βρέθηκαν μέσα στις εγκαταστάσεις του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ποιός είπε πως η Apple δεν ξεγελιέται ερευνητές από την Georgia Tech τα κατάφεραν!

Κακόβουλη εφαρμογή «ξεγέλασε» την Apple

Σοκ: Διάσημο ζεύγος Ελλαδιτη και Κύπριας με τεράστια διαφορά ηλικίας χώρισε μετά από μόλις 1 χρόνο γάμου

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της σχέσης του ζεύγους πριν από περίπου δύο χρόνια…

«Νέκρωσε» το Google για 5 λεπτά

Πέντε λεπτά ήταν αρκετά για να επέλθει το απόλυτο χάος στο διαδίκτυο. Ο λόγος για την εταιρία Google που για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους "νέκρωσε" για πέντε λεπτά, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής με αποτέλεσμα να πέσει αμέσως κατά 40% η αναγνωσιμότητα στο ιντερνετ σε παγκόσμιο επίπεδο.

Φυσικό μπότοξ το πασατέμπο και οι ηλιόσποροι.

Ευχάριστη απασχόληση,αρκετά θορυβώδης και λιγάκι εκνευριστική για τους υπόλοιπους. Ο λόγος περί πασατέμπου ή αλλιώς κολοκυθόσπορου που αν μασήσεις μόνο ένα δεν σταματάς. 

Αλλάζει με τα χρόνια το πέος:από την άνοδο στη πτώση.

Πόσες φορές όταν βλέπουμε φίλους που έχουμε καιρό να τους δούμε δεν έχουμε ακούσει την έκφραση “δεν άλλαξες καθόλου” ! 

Ποιοι κίνδυνοι παραμονεύουν από το λάθος σουτιέν

Ένας στηθόδεσμος όχι μόνο αναδεικνύει το γυναικείο στήθος αλλά το προφυλάσσει από πολλά προβλήματα τα οποία είναι πιο έντονα στις περιπτώσεις των γυναικών που έχουν μεγάλο στήθος.

Πόσο αθώες είναι οι λιγούρες;

Έχετε συλλάβει τον εαυτό σας να έχει λιγούρες για ένα συγκεκριμένο τρόφιμο;
Να μην μπορείτε να κοιμηθείτε γιατί ονειρεύεστε τα πατατάκια που είναι στο ντουλάπι ή τα μακαρόνια από το μεσημεριανό φαγητό; 

Πηλακούτας: Ενημέρωση νεοσύλλεκτων για οδική ασφάλεια

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του «Young Drivers Roadshow», οργανώθηκε δημοσιογραφική διάσκεψη στους εκθεσιακούς χώρους της BMW στη Λευκωσία με την παρουσία του Υπουργού Άμυνας κύριου Φώτη Φωτίου, του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγου Στυλιανού Νάση και του Διευθυντή του Τμήματος Τροχαίας κύριου Δημήτρη Δημήτριου, εκ μέρους της Αστυνομίας Κύπρου.

Κατηγορείται για κατάχρηση δημοσίου χρήματος η Αθηνά Ωνάση

Αντιμέτωπη με την Δικαιοσύνη στη Βραζιλία αναμένεται να βρεθεί η κληρονόμος της οικογένειας Ωνάση, Αθηνά, για κακοδιαχείριση δημοσίων κονδυλίων που προορίζονταν για αγώνες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News.

Bild: Επιθέσεις στην Ευρώπη σχεδιάζει η Αλ-Κάιντα

Οι εξτρεμιστές τη Αλ Κάιντα, σχεδιάζουν επιθέσεις στα σιδηροδρομικά δίκτυα υψηλής ταχύτητας στην Ευρώπη, αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, Bild τη Δευτέρα.

36 κρατούμενοι ισλαμιστές πέθαναν από ασφυξία

Σύμφωνα με αναφορές οι ισλαμιστές κρατούμενοι πέθαναν από ασφυξία από τα δακρυγόνα που πέταξε η αστυνομία για να αποτρέψει επιχείρηση απόδρασής τους .

Πρώτοι γάμοι ατόμων του ιδίου φύλου στη Ν. Ζηλανδία

Οι πρώτοι γάμοι ατόμων του ιδίου φύλου έγιναν τη Δευτέρα στη Νέα Ζηλανδία, που είναι η πρώτη χώρα στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού, που νομιμοποίησε τους γάμους ομοφυλοφίλων, και η 15η στον κόσμο, πίσω από χώρες όπως η Γαλλία, το Βέλγιο, η Βραζιλία και ο Καναδάς.

Χρυσό μετάλλιο για την Καρολίνα Πελενδρίτου

Το χρυσό μετάλλιο στα 100Μ πρόσθιο (κατηγορία SP12) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης της IPC, που διεξήχθη στο Μόντρεαλ, κατέκτησε η Κύπρια χρυσή Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου.

ATP: Ο απόλυτος κατακτητής!

Oύτε το απόρθητο, μέχρι σήμερα, κάστρο του Cincinnati Masters κατάφερε να αντισταθεί στην κυριαρχία του Ράφαελ Ναδάλ στα Masters τουρνουά, με τον Ισπανό να πετυχαίνει πολύ δύσκολη νίκη σε δύο tie breaks απέναντι στον Τζον Ίσνερ, κατακτώντας τον πρώτο του τίτλο στο Western & Southern Open!

Η στολή για δύτες που τους κάνει αόρατους στους καρχαρίες

Μια νέα σωτήρια στολή για τους δύτες οι οποίοι κινδυνεύουν από τους καρχαρίες ισχυρίζονται ότι δημιούργησαν επιστήμονες στην Αυστραλία. Επιστήμονες έχουν αναπτύξει μια νέα στολή για δύτες που μπορεί να αποτελέσει ασπίδα απέναντι στους καρχαρίες.