Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Αίγυπτος

Η προεδρία της Αιγύπτου ανακοίνωσε ότι κηρύσσει όλη τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αρχής γενομένης από σήμερα το απόγευμα.

To πιο στολισμένο 4x4 που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο! ΦΩΤΟ

Στους δρόμους της Αμαλιάδας κυκλοφορεί το φορτηγάκι που μαγνητίζει τα βλέμματα περαστικών και οδηγών, που μπορεί να διασταυρωθούν μαζί του.


ΣΟΚ: 35ΧΡΟΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ 20 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΔΕΣΜΟ ΜΕ... 11ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ

Η 35χρονη Sarah Beth Hopkins, βρίσκεται αντιμέτωπη με είκοσι κατηγορίες για βιασμό και παιδεραστία κι αυτό γιατί διατηρούσε επί οκτώ μήνες σεξουαλικές σχέσεις μ' ένα 11χρονο αγόρι.

Υπ. Εργασίας: Θετικά τα πρώτα αποτελέσματα για τα ωράρια

Ως θετικά και ενθαρρυντικά εκτιμά το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνιών Ασφαλίσεων τα πρώτα αποτελέσματα από την έκδοση του Διατάγματος για την επέκταση των περιοχών στις οποίες εφαρμόζεται τουριστικό ωράριο.

Αποχωρούν οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» από τη Σομαλία

Η διεθνής ανθρωπιστική οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα ανακοίνωσε σήμερα ότι αποσύρεται από τη Σομαλία λόγω των επιθέσεων που δέχονται οι εργαζόμενοί της και των σοβαρών προβλημάτων στον τομέα της ασφάλειας που υπάρχουν στη χώρα η οποία βρίσκεται σε συνεχή κατάσταση εμφυλίου πολέμου.

WOW: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕΞΙ ΣΤΑΡ TOY HOLLYWOOD

Μπορεί να τον ξέρετε ή να τον έχετε ακούσει ως Theo James, άλλωστε είναι τόσο ωραίο αγόρι που δύσκολα θα τον προσπεράσετε.

Λάρνακα: Σπαρακτική επιστολή αναγνώστη: Εγώ πότε θα αυτοκτονήσω;

Σήμερα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του LarnakaPress έφτασε μια συγκλονιστική επιστολή με την παράκκληση να δημοσιευτεί αυτούσια η οποία πραγματικά συγκλονίζει.

Επιστήμονες δημιούργησαν ιστό ανθρώπινης καρδιάς

Επιστήμονες δημιούργησαν ιστό ανθρώπινης καρδιάς. Συστέλλεται αυτόματα σε τρυβλίο καλλιέργειας κυττάρων Πέτρι.

Καταγγελία για ξυλοδαρμό στρατιώτη από ανώτερο αξιωματικό στην Πάφο

Ξυλοδαρμό κατήγγειλε ότι δέχθηκε στρατιώτης που υπηρετεί στην Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου από ανώτερο αξιωματικό, τα μεσάνυκτα, εξαιτίας του ότι καθυστέρησε να πάει στη σκοπιά του, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του.

Πύργος: Πέθανε την ώρα που έκαναν έρωτα!

Την ώρα της ερωτικής συνεύρεσης άφησε την τελευταία του πνοή ένας 59χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες παραθέριζε στην περιοχή της

Απόπειρα ομαδικής αυτοκτονίας, από 10 άτομα στο Πεκίνο

Δεν επιβεβαιώθηκε εάν ήσαν υπάλληλοι των σιδηροδρόμων
στη μεγάλη αυτή πόλη της βορειοανατολικής Κίνας.
Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι επιχείρησαν να αυτοκτονήσουν ομαδικά καταπίνοντας φυτοφάρμακα σε δρόμο του Πεκίνου, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα κινεζικής εφημερίδας, η οποία ωστόσο δεν αναφέρει τους λόγους που τούς οδήγησαν στην ενέργειά τους αυτή.

O Mάριος Ηλία Καλλιτεχνικός Διευθυντής του 'Πάφος 2017'

Ο Μάριος Ηλία επιλέγηκε,
 όπως ανέφερε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου
Γιώργος Γεωργιάδης, από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού.
Επιλέγηκε για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Οργανισμού «Πάφος 2017» ο μουσικός Μάριος Ηλία, που διαπρέπει στη Γερμανία.

Από φυσικά αίτια και όχι από λάκτισμα αλόγου ο θάνατος του 50χρονου

Σε φυσικά αίτια και όχι σε κλωτσιά αλόγου αποδίδεται ο θάνατος του 50χρονου Πολωνού, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή χθες στην περιοχή του Αγίου Νικολάου της επαρχίας Πάφου παρά την τοποθεσία γεφύρι Τζιελεπού, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, η οποία διενήργησε στις 8:30 το πρωί νενομισμένη νεκροψία επί της σορού του θανόντα.

Μικρότερος ο κίνδυνος διαζυγίου για όσους έχουν πολλά αδέλφια

Το να μεγαλώνει κανείς σε μια οικογένεια με πολλά αδέλφια, προσφέρει ένα είδος προστασίας απέναντι στον κίνδυνο να χωρίσει ο ίδιος, όταν κάνει τη δική του οικογένεια, διαπίστωσε για πρώτη φορά μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Τραγωδία HELIOS - Από τι έπεσε, τι είδαν τα F 16; Συγκλονιστικά video

14 Αυγούστου 2005. Η πτήση-μυστήριο του HELIOS,έχει δραματικό τέλος με τη συντριβή του αεροσκάφους στο Γραμματικό.

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Easy Jet

Βλάβη στον αριστερό κινητήρα.
Η easyJet με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε ότι η πτήση της EZY2715 από το αεροδρόμιο Μαλπένσα του Μιλάνο με προορισμό την Λισσαβόνα επέστρεψε για προσγείωση στο αεροδρόμιο Μαλπένσα λίγο μετά την απογείωση.

Αίγυπτος: Πληροφορίες ότι οι νεκροί ξεπερνούν τους 200

Έφοδος του στρατού κατά των οπαδών του Μόρσι. Πληροφορίες ότι οι νεκροί ξεπερνούν τους 200.

Αιματηρή κατάληξη στην ομηρία της Λουιζιάνα

Νεκρός ο 20χρονος δράστης - Σοβαρά τραυματισμένοι οι δύο όμηροι.
Αιματηρή κατάληξη είχε η υπόθεση της ομηρίας σε τράπεζα στη βορειοανατολική Λουιζιάνα.

Αυτοκτόνησε μπροστά στη γυναίκα του μόλις γεννήθηκε το παιδί τους

Ένας 32χρονος άνδρας από το Τέξας αυτοκτόνησε μπροστά στη γυναίκα του, μέσα στο μαιευτήριο, μόλις μία ώρα αφού εκείνη είχε γεννήσει το παιδί τους.

Απίστευτο: Η φωτογραφία που έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο

Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρυσαν, πιθανότατα, ψαράδες στον Ινδικό Ωκεανό κοντά στο Όνσλοου στην Δυτική Αυστραλία.


Ναταλία Γερμανού-Μάνος Ιωάννου: Η πρώτη φωτογραφία επιβεβαίωσης της σχέσης τους!

Η Ναταλία Γερμανού και ο Μάνος Ιωάνννου είναι δυο μήνες μαζί!

Μπέιλ: «Δεν επιστρέφω στην Τότεναμ»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ φέρεται να ξεκαθάρισε στους συμπαίκτες του στην Εθνική Ουαλίας ότι δεν πρόκειται να φορέσει ξανά τη φανέλα των Σπερς!

Οι περίοδοι μεγάλης ζέστης επιδεινώνουν και τα γαστρεντερικά προβλήματα

Στη διάρκεια των περιόδων καύσωνα και γενικά μεγάλης ζέστης, ανάμεσα σε άλλους κινδύνους για την υγεία όπως τα εμφράγματα, αυξάνεται και η πιθανότητα εκδήλωσης ή επιδείνωσης γαστρεντερικών προβλημάτων, σύμφωνα με μια νέα ελβετική επιστημονική έρευνα. 

ΧΡ.ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ: «Πρέπει η Ανόρθωση να βρει την ηρεμία της»

Με αποχαιρετιστήρια επιστολή του ο Χριστάκης Κασσιανός εκφράζει τη λύπη του για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό τονίζοντας την πεποίθηση του ότι η Ανόρθωση μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο.

Ολυμπιακός: Ντύνονται στα «ερυθρόλευκα» Μπονγκ και Γιαταμπαρέ

Πολύ κοντά σε δύο μεταγραφές βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Σαμπού Γιαταμπαρέ και Γκαετάν Μπονγκ.

ΑΕΚ: Απουσίες και συμπεράσματα στο φιλικό με ΕΝΠ

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα την ΕΝΠ σε φιλικό παιχνίδι που αρχίζει στις 19:00. Αρκετές είναι οι απουσίες που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ενώ οι φίλοι της ομάδας, θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στα νέα αποκτήματα.

Kate – William: Ψάχνουν νταντά για τον πρίγκιπα George

Ο πρίγκιπας William δεν άντεξε να πηγαινοέρχεται αναλαμβάνοντας όλες τις υποχρεώσεις για τον νεογέννητο γιο του ούτε η ίδια η Kate, που παρά τη βοήθεια της μητέρας της ξέρει πολύ καλά ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει χωρίς επαγγελματική βοήθεια. 

Η ζάχαρη είναι τοξική για ποντίκια σε ασφαλείς για τον άνθρωπο δόσεις

Η πολλή ζάχαρη είναι γνωστό ότι βλάπτει την ανθρώπινη υγεία, όμως πόση ακριβώς ποσότητα μπορεί να θεωρηθεί ανθυγιεινή; 

Air Jordan: Αέρινος έφηβος (video)

Αν και πενηντάρισε, ο Μάικλ Τζόρνταν δεν έχει αποβάλει από μέσα του το... παιδί.


Φ. Σάντος: «Δεν έχουμε τον Μέσι»

Για το σημερινό φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Αυστρία στο Σάλτσμπουργκ, μίλησε ο Φερνάντο Σάντος.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ: Η επιβράβευση της σκληρής

Η αγωνιστική παρουσία και το νικηφόρο 2-0 επί της Ρουμανίας ήταν ότι το καλύτερο θα μπορούσε να περιμένει ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής χθες βράδυ στο Στάδιο «Berceni».

Πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει το ροχαλητό;

Ξαπλώνετε για ύπνο με το ταίρι σας και έπειτα από λίγο ξεκινά το γνωστό happening: ροχαλητό που κάνει τους τοίχους να τρίζουν. Φυσικά και σας ενοχλεί, αλλά με τον καιρό το συνηθίσατε και το διακωμωδείτε. 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Γη που νοσταλγώ, Αμμόχωστος... (video)

4 Αυγούστου 2013, ώρα 05:30, ο ήχος των σειρήνων μας ξυπνά, οι μνήμες αμέσως γυρνάνε πίσω 39 χρόνια, σ’ εκείνο το μαύρο καλοκαιρινό πρωινό. 14 Αυγούστου 1974,

Έρευνα: Τανγκό ενάντια στη νόσο του Πάρκινσον

Το κούνημα των γοφών κάνει καλό
Χορεύοντας τανγκό ή ένα ιρλανδικό χορό μπορείτε να βελτιώσετε τα συμπτώματα της νόσου του Πάρκινσον. 

ΑΠΟΛΛΩΝ LADIES: Περιμενουν τον επόμενο αντίπαλο

Μεγάλη ικανοποίηση στον Απόλλωνα για την πρόκριση στους "32" του Champions League Γυναικών και αναμονή για τον επόμενο αντίπαλο.

Lady Gaga: Κολάζει με την νέα γυμνή φωτογράφιση της - ΦΩΤΟ

Γυμνή και... λασπωμένη φωτογραφήθηκε η Lady Gaga για το περιοδικό V!

Δείτε την ...τρομακτική πλέον Ντονατέλα Βερσάτσε με μπικίνι

Πώς είναι σήμερα η 58χρονη διάσημη σχεδιάστρια;

WTA: Προσπάθησε πολύ για να χάσει!

Συνεργασία της Μαρία Σαράποβα με τον Τζίμι Κόνορς που βρισκόταν στις εξέδρες του κεντρικού court στο Lindner Family Tennis Center του Σινσινάτι, δεν ξεκίνησε ιδανικά αφού η Ρωσίδα γνώρισε την ήττα απ'την εκπληκτική Σλόαν Στίφενς και η αυτοπεποίθησή της δέχθηκε ισχυρό πλήγμα ενόψει US Open.

WTA: Το 'σωσε η Βίκα

Μετά την απουσία της απ'το σπουδαίο Rogers Cup του Τορόντο, η Βικτόρια Αζαρένκα επέστρεψε στα courts και ξεκίνησε με δύσκολη νίκη επί της Βάνια Κινγκ την προσπάθεια κατάκτησης του πρώτου της τίτλου στο Western & Southern Open του Σινσινάτι, σώζοντας μάλιστα και set point της Αμερικανίδας στο 2ο σετ. 

ΦΙΛΙΚΑ: Δυνατά «τεστ» για το Μουντιάλ

Την ετοιμότητα τους κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους θα τεστάρουν αρκετές εθνικές ομάδες εν όψει των επίσημων αγώνων του Σεπτεμβρίου για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Ήρθε ο Καταλά, επαφές με Ισπανό επιθετικό

Η απόκτηση του Χοσέ Καταλά από τον Απόλλωνα πήρε την τελική ευθεία. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται από τα ξημερώματα στην Κύπρο και το πρωινό της Τετάρτης θα περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Πως να δυναμώστε το αίμα σας με χάπια σιδήρου

Επίπονες ζαλάδες,τριχόπτωση, νύχια που σπάνε με το παραμικρό, κούραση,κακή απόδοση στην εργασία,ξαφνική μανία για παγάκια; Μήπως σας έχει πέσει το σίδηρο;

Έμειναν με τα σώβρακα για διαμαρτυρία, οπαδοί της Βασιλείας - ΦΩΤΟ

Οι έλεγχοι των αστυνομικών στους εντός έδρας αγώνες της Βασιλείας είναι άκρως αυστηροί. Αυτό το γεγονός έφερε αντιδράσεις από τους φίλους της ομάδας που διαμαρτυρήθηκαν με έναν… ασυνήθιστο τρόπο.

Συμπληρώνονται οκτώ χρόνια από την τραγωδία της «Ήλιος»

Αποτελεί τη χειρότερη αεροπορική τραγωδία σε ελληνικό έδαφος με 121 θύματα


Συγγενείς θυμάτων βρίσκονται στην Ελλάδα, όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο εκκλησάκι που κτίστηκε στο χώρο της πτώσης του μοιραίου αεροσκάφους.

Κύπρος 14 Αυγούστου 1974: 39 Χρόνια από την μαύρη επέτειο της δεύτερης τουρκικής εισβολής

-Συμπληρώνονται σήμερα 39 χρόνια από την έναρξη της δεύτερης φάσης της εισβολής του βάρβαρου Αττίλα
-Στις 14 Αυγούστου 1974, οι ορδές του τουρκικού Αττίλα ολοκλήρωσαν το έγκλημα κατά της Κύπρου με τη κατάληψη της Αμμοχώστου, της Καρπασίας και της Μόρφου.
-Σχεδόν 4 δεκαετίες μετά την τουρκική εισβολή και το δίκαιο δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί
39 χρόνια, διαίρεσης, πόνου και νοσταλγίας.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ: Αποχωρεί(;) σαν Βασίλισσα!

Η μεγάλη Έλενα Ισινμπάγεβα λέγεται πως αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση μπροστά στο κοινό της Μόσχας και δεν θα μπορούσε παρά να το κάνει ως παγκόσμια πρωταθλήτρια!