Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

10χρονος εθισμένος στο πορνό, βίασε συνομήλική του

Ένα 10χρονο αγόρι βίασε ένα κορίτσι και λίγο μετά εθίστηκε στο διαδικτυακό πορνό.

Για το Κυπριακό και την οικονομία συζήτησαν Ομήρου – Σαμαράς

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Έλληνα Πρωθυπουργού, μετά τη συνάντηση ο κ. Ομήρου ανέφερε ότι κατά τη συνάντηση τους «δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για την οικονομική κατάσταση στις 2 χώρες, τη σαφή βούληση των Κυβερνήσεων, των Κοινοβουλίων των 2 χωρών και των λαών μας, να εργαστούμε για την ανασυγκρότηση των οικονομιών».

Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται…

Τον τελευταίο καιρό η χώρα μας απέδειξε ότι διαθέτει πολλά «έξυπνα» πουλιά. Απανωτά τα σκάνδαλα που ξεσκεπάζονται, απανωτές οι αμέλειες και οι κακές επιλογές από ΄κείνους που έπρεπε να ξέρουν και να ενεργούν καλύτερα. 

«Δεν θα του καθόμουν του Σαμαρά»

Ποια γνωστή τραγουδίστρια τον χαρακτήρισε «υπερεκτιμημένο» σαν άνδρα

Η αιτία για δύο ληστείες και έναν φόνο

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε που οδηγείται αυτός ο κόσμος, αλλά θα αφήσουμε αυτή τη συζήτηση για άλλου τύπου ιστοσελίδες και θα αναφέρουμε μόνο τα όσα τραγικά συνέβησαν λίγες μόλις ώρες μετά την πρεμιέρα του Playstation 4 στις ΗΠΑ. 

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΕΛ : Αθλητοπρέπεια πάνω απ’ όλα

Τα δικά τους μηνύματα αθλητοπρέπειας και πως δεν τους χωρίζει πέραν των ’90 στο γήπεδο, έστειλαν οι διοικήσειςΑπόλλωνα και ΑΕΛ, που γευμάτισαν παρέα σε παραλιακό εστιατόριο της Λεμεσού το μεσημέρι της Τετάρτης (20/11), ενόψει του Λεμεσιανού ντέρμπι.

Πειραματικό φάρμακο μείωσε κατά 52% την «κακή» χοληστερόλη

Ένα πειραματικό φάρμακο κατάφερε να μειώσει στο μισό -κατά 52%- το επίπεδο της «κακής» χολητσερόλης (LDL) μέσα σε διάστημα ενός χρόνου, χωρίς μάλιστα να εμφανιστούν σοβαρές παρενέργειες στους περισσότερους ασθενείς.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε πόσα δίνουν στην Μενεγάκη για να ανάψει το Χριστουγεννίατικο Δέντρο…

Τα στελέχη πολύ γνωστού εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι δίνουν…

Σάλος στο Twitter με τη φωτογραφία που ανέβασε γνωστή παρουσιάστρια

Δεν την αγγίζει η κρίση!


Βίαζε την αδερφή του και τις ανήλικες φίλες της για λόγους...παράδοσης!

Όλα έγιναν σε ένα χωριό της Ινδίας, με την συγκατάθεση μάλιστα όλων των τοπικών αρχόντων!

Στο Δικαστήριο Δήμος Λευκωσίας-εργολάβος για πλατεία Ελευθερίας

Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια προώθησης του έργου ανάπλασης της Πλατείας Ελευθερίας, "παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζονται σε σχέση με ορισμένες πτυχές του" αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης ανακοινώνοντας ότι οι δικηγόροι του Δήμου θα βρίσκονται στις 22 Νοεμβρίου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για να ζητήσουν την ακύρωση των μονομερώς εκδοθέντων διαταγμάτων που πέτυχε ο εργολάβος.

Οι Βρετανοί υποφέρουν λόγω χρεών

Οι πιο φτωχοί είναι αυτοί που έχουν υποστεί το μεγαλύτερο πλήγμα της κρίσης στη Βρετανία, αναφέρει έκθεση του Κέντρου Κοινωνικής Δικαιοσύνης, η οποία επισημαίνει ότι το συνολικό προσωπικό χρέος των Βρετανών έχει φτάσει στα 1,4 τρισεκατομμύρια λίρες.

Ο σκύλος-όνειρο των νοικοκυρών

Πάνω απ' όλα η καθαριότητα

Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ

Περαιτέρω επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Τετάρτης με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Ιόνιο, Ήπεριο και δυτική Στερεά.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΚΥΠΡΙΑ STAR ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ JEAN CLAUDE VAN DAMME (ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ)

Μπορεί να βρίσκεται στη Κύπρο για διακοπές, αλλά πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσε την τέταρτη της κινηματογραφική ταινία στο Λος Άντζελες, με χολυγουντιανή υπογραφή.

Ομόνοια: Δύσκολα Ασίς και Αλίπιο - Ανεβαίνουν Εφραίμ και «Σκάρα»

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, με σημαντικά νέα να προκύπτουν από το στρατόπεδο των «πρασίνων».

Έδωσε 148 ευρώ για να... γλιτώσει ο Gerard Butler!

Τι τραβάνε κι αυτοί οι stars! Φιλοδώρημα 148 ευρώ σε σερβιτόρο εστιατορίου έδωσε ο Gerard Butler, προκειμένου να... τον γλιτώσει από θαυμάστριες!

ΠΙΣ: Επαναδιαπραγμάτευση μνημονίου για τη Δημόσια Υγεία

Υπέρ της επαναδιαπραγμάτευσης των αλλαγών στη Δημόσια Υγεία, ως αποτέλεσμα του επικαιροποιημένου μνημονίου, τοποθετείται το Συμβούλιο Ιατρικού Σώματος. 

Ανεστάλη η εκτέλεση κατά συρροήν δολοφόνου

Σκόπευαν να τον θανατώσουν με ουσία που χρησιμοποιείται στην κτηνιατρική
Ανεστάλη η προγραμματισμένη για σήμερα εκτέλεση του φιλοναζιστή κατά συρροήν δολοφόνου Τζόζεφ Πολ Φράνκλιν, μετά από απόφαση της δικαστού Νανέτ Λόφρι.

Πολύνεκρη επίθεση στο Σινά

Τουλάχιστον δέκα νεκροί από «χτύπημα» κατά στρατιωτικής αυτοκινητοπομπής

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΜΕ... ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ φέρνει στην Κύπρο τα "ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ" Όχι μην πάει το μυαλό σας σε κάτι κακό....

Τα "ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ" είναι η νέα μεγάλη ΕΠΙΤΥΧΊΑ του ΠΑΝΟΥ ΚΙΑΜΟΥ και μάλιστα με κυπριακή υπογραφη αφου την μουσικη έγραψε ο Γιωργος Παπαδοπουλος και τους στοιχους ο Ζηνωνας Ζηντιλης... 

Και το πιο ευχάριστο??? Ολες τις νέες επιτυχίες του ΚΙΑΜΟΥ αλλα και τις παλιές του θα έχουμε την ευκαιρία να τις ακούσουμε LIVE και να διασκεδάσουμε μαζι τους στην καρδιά των φετινών γιορτών... Συγκεκριμένα ο Πανος Κιάμος θα βρίσκεται στο νησί μας στις 29 Δεκεμβρίου στο "ΖΑΠΠΕΙΟΝ" στη Δερυνεια και στις 30 Δεκεμβρίου στο "ROYAL HALL" στη Λευκωσία.. Και όταν μιλάμε για ΠΑΝΟ ΚΙΑΜΟ μιλάμε για διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης.... Άρα φωναξτε τα ασθενοφόρα..

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

ΑΕΛ - Οι «παλιοί»… κάτι χρωστάνε

Ο Ντεγκρά βρίσκεται στην Πάκος, ο Ντόσα βγάζει το ψωμί του στη Βαρσοβία, ο Μαϊκόν γυροφέρνει κάπου στη Βραζιλία, ο Μιχάλης κρέμασε τα παπούτσια, ο Πάολο Σέρτζιο ανήκει στην Αρούγκα ενώ ο Βουό, αποχώρησε για τη Γεωργία αφήνοντας στην Κύπρο τη δυσάρεστη ανάμνηση του χαμένου πέναλτι.

Οι ΗΠΑ καταδικάζουν την επίθεση στη Βηρυτό

Καταδίκασε η αμερικανική κυβέρνηση την πολύνεκρη επίθεση που σημειώθηκε την Τρίτη κοντά στην ιρανική πρεσβεία στη Βηρυτό καλώντας παράλληλα σε αυτοσυγκράτηση. Πρωτοφανείς δηλώσεις στήριξης προς το Ιράν από το αμερικανό ΥΠΕΞ.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ... ΧΑΛΛΟΥΜΙ

Οι Βρυξέλλες ξεκαθάρισαν πως σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτούν κατοχύρωση του χαλλουμιού με λιγότερη ποσότητα από 50% στο αιγοπρόβειο γάλα. Ωστόσο, είναι έτοιμες να παραχωρήσουν μεταβατική περίοδο 10 χρόνων ώστε να γίνει κατορθωτό να χρησιμοποιείται αιγοπρόβειο γάλα στο ποσοστό αυτό.

Σοκ: Νεκρή βρέθηκε πριν από λίγο 41χρονη ηθοποιός στο διαμέρισμα της

Ήταν μόλις 41... Εντυπωσιακή με ταραχώδη προσωπική ζωή αλλά πολύ αγαπημένη στο ευρύ κοινό.

Ένας νεκρός από κατάρρευση κτιρίου στη Νότια Αφρική

Ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του και άλλοι είκοσι τραυματίσθηκαν σοβαρά την Τρίτη κοντά στο Ντέρμπαν, στην Νότια Αφρική, μετά την κατάρρευση στέγης ενός υπό ανέγερση εμπορικού κέντρου, στα ερείπια του οποίου παρέμειναν παγιδευμένοι περίπου πενήντα εργάτες, σύμφωνα με την Αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία.

100% ΑΛΗΘΙΝΗ - Η φωτογραφία που σαρώνει στο διαδίκτυο!!

Η φύση κάνει θαύματα! Πάνω από 730.000 άτομα έχουν θαυμάσει την φωτογραφία με το μυθικό νέο πλάσμα γνωστό και ως... «σκυλόπουλο»!

Φρίκη και αποτροπιασμός! Η βαρβαρότητα στο μεγαλείο της – Σκότωσαν χελώνα για να της πάρουν το καβούκι

Τέτοιου είδους περιστατικά αποδεικνύουν με τον πιο φρικτό τρόπο τα μεγάλα κενά στον έλεγχο και στην επιτήρηση αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι Οικολόγοι

ΔΕΙΤΕ: Τη Σοφία Καρβέλα με τον δυο μηνών γιο της, στη δουλειά-Την έχει ξετρελάνει!

Αχώριστη είναι με τον μόλις δυο μηνών γιο της η Σοφία Καρβέλα, η οποία μπορεί να επέστρεψε στη δουλειά αμέσως μετά τη γέννηση του Νίκου junior, αλλά δεν πάει πουθενά χωρίς το μοναχογιό της.

Απέραντο νεκροταφείο οι Φιλιππίνες

Στους 4.011 οι νεκροί - Δείτε φωτογραφίες

Αρχίζει ο «συνδικαλιστικός μαραθώνιος» του Χάρη Γεωργιάδη

Το επικαιροποιημένο μνημόνιο και το καυτό ζήτημα των ιδιωτικοποιήσεων κερδοφόρων Ημικρατικών Οργανισμών θα βρεθεί στο επίκεντρο των επαφών του Υπουργού Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, με τις συντεχνίες.

Χαρές και πανηγύρια για την μεγάλη Ελληνική πρόκριση

Tι κι αν πήγε μία, τι κι αν πήγε δύο, τι κι αν πήγε τέσσερις, οι Ελληνες ήταν εκεί για να υποδεχτούν τους θριαμβευτές, την ομάδα που μάς έκανε να αισθανθούμε υπερηφάνια.
Η Εθνική ποδοσφαίρου γύρισε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στην Ελλάδα και δεν ήταν λίγοι αυτοί που βρέθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να αποθεώσουν, να σφίξουν το χέρι των διεθνών και να τους μεταφέρουν τις ευχαριστίες όλων μας για μια δόση υπερηφάνιας που μάς γέμισαν...

Ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό

Ληστεία διεπράχθη την Τετάρτη σε περίπτερο στη Λεμεσό.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης αγορεύουν για τον πενταπλό φόνο

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στις 12 το μεσημέρι στη Λάρνακα, θα αγορεύσουν σήμερα οι συνήγοροι υπεράσπισης των Δημήτρη Μαμαλικόπουλου, 29 ετών, και Αναστάσιου Τσεχιλίδη, 41 ετών, από την Ελλάδα, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι για τον πενταπλό φόνο στην Αγία Νάπα που διαπράχθηκε τον Ιούνιο του 2012.

Προκλητικός o Έρογλου: Το ψευδοκράτος θα γίνεται όλο και πιο ισχυρό

Το ψευδοκράτος θα γίνεται όλο και πιο ισχυρό, όσο οι Ελληνοκύπριοι εξακολουθούν τις αμφισβητήσεις τους στην τράπεζα των συνομιλιών, δήλωσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου.

Ατύχημα με κρουαζιερόπλοιο στον Πειραιά

Κρουαζιερόπλοιο προσέκρουσε στο λιμενοβραχίονα του Πειραιά κατά τη διαδικασία του κατάπλου του, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές και μικρό ρήγμα.

OMONOIA - Μια αλλιώτικη Γενική Συνέλευση

Αλλιώτικη, περίεργη, όπως θέλετε πέστε την. Η σημερινή Γενική Συνέλευση είναι διαφορετική από κάθε προηγούμενη.

Έκαψαν πρακτορείο στοιχημάτων στην Πάφο - Είχε ανοίξει μόλις πριν 21 μέρες!

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει εκ πρώτης όψεως η αστυνομία την πυρκαγιά που ξέσπασε σε πρακτορείο στοιχημάτων στις 2:00 τα ξημερώματα στην Πάφο.

Μέσα σε 28 μήνες αποχώρησαν 43 υπάλληλοι από την Κεντρική

Σαράντα-τρεις εργαζόμενοι αποχώρησαν τους τελευταίους 17 μήνες από την Κεντρική Τράπεζα, σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στη Βουλή. Μέχρι τον Ιούλιο του 2011 το προσωπικό της Κεντρικής Τράπεζας αριθμούσε 330 πρόσωπα, ενώ στις 15 Νοεμβρίου του 2013 ο αριθμός μειώθηκε και κατήλθε στους 288 εργαζόμενους.