Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Στον "αέρα" οι σχέσεις προσωπικού και διεύθυνσης Κ.Α.

Στον "αέρα", οι σχέσεις προσωπικου και διεύθυνσης ΚΑ με αφορμή την πρόθεση πώλησης της δεύτερης χρονοθυρίδας των ΚΑ στο αεροδρόμιο του Χήθροου.

Πορτογαλία: Βρετανοί αστυνομικοί σκάβουν για τη μικρή Μαντλίν

Μια χωματερή κοντά στο σημείο από όπου εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν ΜακΚαν αποκλείστηκε τη Δευτέρα από την αστυνομία, καθώς οι αρχές υποψιάζονται ότι το κοριτσάκι βρίσκεται θαμμένο κάτω από τόνους σκουπιδιών.


ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Oλλανδικές αφίξεις και αγωνία για τα μαντάτα...

Ολλανδικές αφίξεις σήμερα στις 19:00 για την Ανόρθωση. Φαν Λεουβέν και Αντρέ Πάους έρχονται το απόγευμα στην Κύπρο και πλέον όλοι οι Ανορθωσιάτες περιμένουν τα νέα από το μεταγραφικό μέτωπο.

Δημιουργήθηκε το πρώτο μικροσκοπικό ρομπότ-σπερματοζωάριο

Ερευνητές στην Ολλανδία δημιούργησαν το πρώτο μικρο-ρομπότ με μορφή σπερματοζωαρίου, το οποίο ελέγχεται με μαγνήτες. 

H στιγμή που η αμμοθύελλα κατάπιε την Τεχεράνη

Δείτε τα βίντεο

Άφαντοι πίνακες μεγάλης αξίας που ανήκουν στην Εθνική Φρουρά – Εξαφανίστηκαν από αποθήκη στρατοπέδου

Πίνακες ζωγραφικής, μερικοί από αυτούς μεγάλης αξίας, που ανήκουν στην Εθνική φρουρά εξαφανίστηκαν, από αποθήκη στρατοπέδου στην οποία βρίσκονταν.

"Βοηθήστε την Διαμάντω"

Mε ανακοίνωσή του, ο ΠΑΝΣΥΦΙ Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει όλο τον κόσμο για ένα έκτακτο περιστατικό το οποίο αφορά ανθρώπινη ζωή και ζητούν απ’ όλους να δείξουν για ακόμα μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο.



ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Θα βγάζει «φωτιές» στην επίθεση!

Ευχάριστα ήταν τα νέα που προέκυψαν χθες για τους φίλους του Απόλλωνα, αφού υπήρξαν τρεις σημαντικές εξελίξεις στο θέμα του προγραμματισμού.

ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 16 ΩΡΩΝ

Ελικόπτερο Σούπερ Πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε το μεσημέρι από την Κω στο Ηράκλειο, αγοράκι μόλις 16 ωρών σε θερμοκοιτίδα με αναπνευστική δυσχέρεια.

Στην εντατική εθνοφρουρός από τροχαίο

Στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης Λεμεσού, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, 20χρονος εθνοφρουρός, που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.