Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Το ύποπτο δώρο που δέχθηκε η Ειρήνη Χαραλαμπίδου!

Ένα ύποπτο δώρο φαίνεται να έλαβε η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου η οποία σε post της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook εκφράζει την αμφιβολία της για το εν λόγω δώρο, αν είναι καλό ή κακό!

Αποκάλυψη Σοκ – Ελληνίδα μοντέλο παραδέχθηκε ότι κάποτε ήταν… άντρας!

Ως μοντέλο, κατάφερε να κερδίσει με τις τέλειες αναλογίες της και το σεξ απίλ της τον κόσμο της μόδας και φυσικά και τον αντρικό πληθυσμό.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σε ατύχημα... πάλι!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έπεσε χτες το πρωί από τη μηχανή που οδηγούσε στενός συνεργάτης του, την ώρα που πήγαιναν στο θέατρο Μουσούρη για να εμφανιστεί με link στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Αδούλωτη Κερύνεια: Όχι σε σαλαμοποίηση της επιστροφής

Η Αδούλωτη Κερύνεια «διαφωνεί κάθετα και καταγγέλλει σημερινές δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφερόμενες σε πρακτικά συναντήσεων των κατεχομένων Δήμων Κερύνειας, Λαπήθου και Καραβά με το Υπουργείο Εσωτερικών τα οποία καταγράφουν αίτημα των Δήμων προς την Κυβέρνηση με το οποίο αιτούνται πριν από τις διαπραγματεύσεις, ως Μέτρο Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης(ΜΟΕ), να επιτραπεί σε αριθμό Κερυνειωτών να επιστρέψουν στα σπίτια τους, τα οποία να εγκαταλειφθούν από τους νυν χρήστες».

Τι θέλει να πει ο... ποιητής; Ξεκαρδιστική πινακίδα σε δημόσια υπηρεσία

Γέλια μέχρι δακρύων προκαλεί η απίστευτη πινακίδα που εντόπισε ο φωτογραφικός φακός σε Δημόσια Υπηρεσία στην Πρέβεζα.

Μυστηριώδες πλάσμα στην Αίγυπτο θάφτηκε με τιμές Φαραώ

Το εύρημα ανακαλύφθηκε σε έναν τάφο στην περιοχή Λαχούλ της Αιγύπτου από τον καθηγητή Βίκτορ Λούμπεκ του πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια…

ΕΡΜΗΣ - Φανιέρος: «Είμαστε πανάξια στην 1η θέση»

O πρόεδρος της ομάδας του Ερμή, Λούκας Φανιέρος είναι πανευτυχής για την μεγάλη νίκη που πέτυχε η ομάδα του κόντρα στην πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Nέος έρωτας: Ποιό κορίτσι των καλλιστείων Κύπρου είναι ζευγάρι με τον γιό του Στέλιου Ρόκκου

Είναι ένα από τα πιο λαμπερά κορίτσια του Feel FΑntastic και τώρα πλέον του νεαρού τραγουδιστή και γιου του Στέλιου Ρόκκου, τον Ανδρέα Ρόκκου.

Ξεσπάθωσε ο Πιτσίλλίδης στο Facebook – Αισθάνεται δικαιωμένος…

Την νέα του διαφωνία με την εκκλησία και την δικαίωσή του

«Στα πράσα» με μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων τσιγάρων

Ήταν γνωστές στην Αστυνομία οι «δραστηριότητες» 42χρονου από την Λεμεσό, όμως οι αστυνομικοί του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων, δεν κατάφεραν χθες το μεσημέρι να ανακόψουν την πορεία του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο ύποπτος. Οι πληροφορίες που κατείχε η Αστυνομία «ενέπλεκαν» τον 42χρονο σε υποθέσεις παράνομης εισαγωγής, κατοχής και πώλησης αδασμολόγητων τσιγάρων.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΓΙΟΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ 26ΧΡΟΝΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΤΗ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ: Γιος πασίγνωστου προσώπου της Κύπρου, τον ξέρουν και οι ΠΕΤΡΕΣ οδηγούσε μεθυσμένος και παραβιάζοντας τον Κ.Ο.Κ σκότωσε έναν 26χρονο νεαρό από Λευκωσία....

Naomi Campbell: Το look που έκοψε ανάσες στο Παρίσι!

H Naomi Campbell είναι το τελευταίο πρόσωπο πάνω σε αυτό τον κόσμο που χρειάζεται να επενδύσει στο σωστό ρούχο για να δείχνουν τα πόδια της ψηλότερα!

Ευθύνη της κυβέρνησης η ενότητα, διαμηνύει ο Α. Κυπριανού -

Δεν μπορεί να υπάρξει ενότητα ενόσω υπάρχουν σχέδια εναντίον του ΑΚΕΛ και δεν υπάρχουν συλλογικοί χειρισμοί από πλευράς της Κυβέρνησης, η οποία έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για τη δημιουργία των προϋποθέσεων ενότητας, δήλωσε σήμερα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, κάνοντας λόγο για αλαζονεία, καλλιέργεια μίσους και φανατισμού. 

Ομόνοια: Νίκη για αντεπίθεση

Τη νίκη που θα της δώσεις την απαραίτητη ώθηση, τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά, θέλει η Ομόνοια, στον αγώνα του ΓΣΠ, κόντρα στην ΑΕΚ στις 19:00. Live ενημέρωση από το Newsit.

Περισσότερα χρήματα για την αποτροπή θανάτων μεταναστών

Η Ευρωπαία Ε πίτροπος αρμόδια για τις Εσωτερικές Υποθέσεις Σεσίλια Μάλμστρομ κάλεσε όλες τις χώρες-μέλη της ΕΕ να επενδύσουν περισσότερα χρήματα για την αποτροπή των θανάτων στη θάλασσα μεταναστών που επιχειρούν να φθάσουν από την Αφρική στην Ευρώπη μέσω της Μεσογείου. 

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Εκτός (και) ο Ρομπέρ ενόψει Λάτσιο

Ο πρωτοπόρος Απόλλωνας έκανε το καθήκον του κόντρα στην ΑΕΚ Κουκλιών και πρόσθεσε άλλη μια νίκη στο ενεργητικό του. Το κλίμα στις τάξεις των «κυανολεύκων» είναι άριστο. Όλοι περιμένουν πλέον με ανυπομονησία το μεγάλο αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη φημισμένη Λάτσιο. Η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου θα επιδιώξει να έχει βαθμολογικό κέρδος από αυτό το παιχνίδι για διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για τη μεγάλη υπέρβαση της πρόκρισης.

ΥΠΟΙΚ: "Πληρώνουμε την αναβολή αποφάσεων της Κυβ. Χριστόφια" -

Η Κυβέρνηση Αναστασιάδη θα πράξει ακριβώς το αντίθετο από ότι έπραττε η προηγούμενη κυβέρνηση, δηλαδή θα λάβει αποφάσεις για διόρθωση της κυπριακής οικονομίας με ορίζοντα μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης.

Φοβάται για τη ζωή της η τραγουδίστρια των ...

Τη δήλωση ότι φοβάται για τη ζωή της έκανε η Ναντέζντα Τολοκονίκοβα, μία από τις δύο φυλακισμένες γυναίκες, μέλη του συγκροτήματος Πούσι Ράιοτ, αφότου επανέλαβε την απεργία πείνας μόλις βγήκε από το νοσοκομείο και επέστρεψε και πάλι στη φυλακή.

Επίσημη έναρξη Ραδιομαραθωνίου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη τελετή έναρξης του Ραθιομαραθωνίου 2013, στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου.

Διαδήλωση κατά της λιτότητας στην Ιταλία

Στην πλατεία Πόρτα Πια της Ρώμης πέρασαν την νύχτα με σκηνές πολλά μέλη των οργανώσεων που πήραν μέρος χθες στη διαδήλωση κατά των πολιτικών λιτότητας που οργανώθηκε στην ιταλική πρωτεύουσα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Και μπάλα και γκολ (video)

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο Απόλλωνας έφερε εις πέρας το καθήκον του και κέρδισε εύκολα την ΑΕΚ Κουκλίων με 4-0. Οι κυπελλούχοι ήθελαν να «τελειώσουν» το παιχνίδι μια ώρα αρχύτερα, για να εξοικονομήσουν μετά δυνάμεις και το τελικό 4-0 δείχνει φανερώνει τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Κάλεσμα ενότητας αλλά και νουθεσίες κομματικής συμπεριφοράς

Με ξεκάθαρες αιχμές κατά των εσωκομματικών του αντιπάλων και τα όσα ταλανίζουν το κόμμα στην μετά Τάσσου Παπαδόπουλου εποχή ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος άνοιξε τις εργασίες του Παγκύπριου Συνεδρίου του κόμματος.

Επαγγελματίας τσαντάκιας στα χέρια της αστυνομίας

Ο τσαντάκιας που συνελήφθη στη Χαλκίδα "χτυπούσε" συνήθως ηλικιωμένες γυναίκες ενώ είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

ATP - Στο ταμπλό του Τόμας ο Φέντερερ

Με το όνομα του κουρασμένου Ράφαελ Ναδάλ να απουσιάζει απ'το κυρίως ταμπλό του Swiss Indoor Basel, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η κλήρωση για το σπουδαίο τουρνουά της σειράς ATP World Tour 500, με τον Ρότζερ Φέντερερ να τοποθετείται στο κάτω μέρος του ταμπλό μαζί με το Νο2, Τόμας Μπέρντιχ.

ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΟΛΑ έξω η Irina Shayk - Η αγαπημένη του Ronaldo τα έβγαλε στη φόρα

Μια από τις πλέον sexy φωτογραφίσεις της έκανε η αγαπημένη του Cristiano Ronaldo.

EΦΗΒΗ ΠHΓΕ ΝΑ ΚAΝΕΙ… ΚΟYΝΙΑ ΚΑΙ EΓΙΝΕ ΡΕΖIΛΙ ΣΕ OΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔIΚΤΥΟ! (ΕΙΚOΝΕΣ)

Τρία οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Λονδίνου με τουλάχιστον δώδεκα πυροσβέστες έσπευσαν στο πάρκο Finsbury, όταν δέχτηκαν τηλεφώνημα για απεγκλωβισμό ατόμου από μια κούνια..

Νέα δημοσκόπηση δείχνει καθίζηση του ΑΚΕΛ

Στο κενό έχει πέσει η προσπάθεια του ΑΚΕΛ να απεκδυθεί των ευθυνών της κυβέρνησης Χριστόφια για την τραγική κατάσταση της Κυπριακής οικονομίας.

Ελεύθεροι οι δυο Τούρκοι πιλότοι

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογαν, υποδέχθηκε χθες βράδυ στην Κωνσταντινούπολη, τους δύο Τούρκους πιλότους, οι οποίοι επέστρεψαν στην πατρίδα τους, ύστερα από ομηρεία δύο μηνών στο Λίβανο.

ΑΠΟΕΛ: Από το κακό στο χειρότερο

Ο ΑΠΟΕΛ πρόσθεσε ακόμη μια προβληματική εμφάνιση στην φετινή σεζόν, με την διαφορά ότι αυτή την φορά στον πάγκο ήταν ο Γιώργος Δώνης. 

73χρονη ποδηλάτης τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστήχημα στην Πάφο

Εβδομηντατριάχρονη ποδηλάτης τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη σήμερα το πρωί στην επαρχία Πάφου.

ΕΔΕΚ: Εμείς απροετοίμαστοι και η συμπεριφορά των Ευρωπαίων αδίστακτη!

-Ομήρου: Αμήχανη, απροετοίμαστη και μη διεκδικητική ηδιαχείριση της κρίσης από τη σημερινή κυβέρνηση
-Ανεπίτρεπτη, αδίστακτη η συμπεριφορά των ισχυρών ταγών της ΕΕ και της Ευρωζώνης, δηλώνει ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ
- Μας οδήγησαν σε οικονομικό αδιέξοδο και ορατούς κινδύνους για το μέλλον του λαού μας.


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η νοτιοανατολική Αυστραλία λόγω των πυρκαγιών

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε σήμερα η νοτιοανατολική Αυστραλία, η οποία έχει υποστεί τις μεγαλύτερες καταστροφές από τις δεκάδες πυρκαγιές που μαίνονται στη χώρα καταστρέφοντας εκατοντάδες σπίτια.

Ιράκ: Τουλάχιστον έξι νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας στη Σαμάρα

Βομβιστής καμικάζι ανατινάχθηκε σήμερα κοντά στο σπίτι ενός ανώτατου αξιωματικού της ιρακινής αστυνομίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον έξι συγγενείς του αξιωματικού στη βόρεια ιρακινή πόλη Σαμάρα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση, αλλά ένοπλοι σουνίτες--περιλαμβανομένων μελών της αλ Κάιντα--βάζουν συχνά στο στόχαστρό τους αξιωματικούς ασφαλείας και άλλους εργαζόμενους για την σιιτική κυβέρνηση.

Ο δράστης οδήγησε το όχημά του προς την κατεύθυνση που βρισκόταν ομάδα ατόμων συγκεντρωμένων στον τόπο μικρότερης επίθεσης που είχε σημειωθεί νωρίτερα, κοντά στο σπίτι του ανώτερου αξιωματικού της αστυνομίας Νάσερ Νταγούντ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο Νταγούντ δεν βρισκόταν σπίτι του όταν ο βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε, αλλά οι περισσότεροι από τους νεκρούς και τους τραυματίες της επίθεσης ήταν συγγενείς του, ανακοίνωσε το Σώμα.

Στα παρασκήνια του «Dancing with the stars 4» λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα


Το «Dancing with the stars 4» σε λίγες ώρες ξεκινάει και οι παίκτες με τους χορογράφους τους κάνουν τις τελευταίες πρόβες.

Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: «Διατηρώ τη γραμμή μου με σουβλάκια και γλυκά»

Είδατε που μερικές φορές είναι θέμα μεταβολισμού να έχεις κορμί... θανατηφόρο όπως η εν λόγω γνωστή ηθοποιός που θεωρείται και μία από τις πιο όμορφες παρουσίες στον χώρο της σόουμπιζ;

Μετεωρολογική Υπηρεσία - Δελτίο Καιρού

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Συρία: Πολλοί νεκροί από βομβιστική επίθεση στη Χάμα

Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα από την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στη Χάμα, μια πόλη της κεντρικής Συρίας, η οποία ελέγχεται από τις κυβερνητικές δυνάμεις, μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση.

Βοτανολόγος μαϊμου ξεγέλασε 77χρονο με υποσχέσεις γιατρειάς

Το ποσό των 5.800 ευρώ έδωσε σε "βοτανολόγο" 77χρονος ο οποίος του έταζε γιατρειά της κόρης του η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Τελικά ο βοτανολόγος μαϊμου πιάστηκε στα δίκτυα της αστυνομίας.

Όταν λέμε «έκρυψαν τη μπάλα», εννοούμε αυτό… (video)

Η Άρσεναλ στο ματς με τη Νόριτς έκρυψε την μπάλα, με τον Γουίλσιρ να γίνεται ο αποδέκτης της φοβερής ασίστ του Ζιρού και να κάνει το 1-0 .


Crash test στο Δημοκρατικό Κόμμα ενόψει εκλογών

Πολλαπλής σημασία για τα ενδοκομματικά του Δημοκρατικού Κόμματος είναι το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιείται σήμερα Κυριακή. Κυρίως σε ό,τι αφορά στην επίμαχη εισήγηση που συγκέντρωσε τις ψήφους της πλειοψηφίας της Κεντρικής Επιτροπής για εκλογή μόνο του κομματικού προέδρου στην εκλογική αναμέτρηση της 1ης Δεκεμβρίου.

Σοκ: Άφησαν το άψυχο σώμα οδηγού στο δρόμο για παραδειγματισμό των άλλων(ΦΩΤΟ)

Η αστυνομία άφησε στη μέση του δρόμου το νεκρό σώμα ενός οδηγού που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, προς ..συμμόρφωση των υπολοίπων οδηγών!

ΕΛΛΑΔΑ Μάχες με φόντο… την παραμονή

Τα… σπουδαία παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας διεξήχθησαν χθες με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να επικρατούν κόντρα σε Πλατανιά και Αστέρα Τρίπολης, αντίστοιχα, λίγες μέρες πριν από τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Η 22χρονη που “ΑΠΕΙΛΕΙ” την Kim Kardashian

Η Benattia γεννήθηκε το 1992 στη Γενεύη της Ελβετίας από Αλγερινό πατέρα και Ιταλίδα μητέρα και ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο από τα 14 χρόνια της. 

ΑΕΛ - Σκέφτεται μόνο την νίκη

Η ΑΕΛ αγωνίζεται σήμερα με την Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ο αγώνας θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και η ΑΕΛ θα στερηθεί τους φίλους της που συνηθίζουν να είναι δίπλα της και να την βοηθούν με τον δικό τους τρόπο από την κερκίδα.

Λαμπάδα έγινε αυτοκίνητο τα ξημερώματα

Φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα, κατέστρεψε ολοσχερώς όχημα που ανήκει σε εταιρεία.

Να μην παραποιούν αποφάσεις του ΣΑ απεσταλμένοι των ΗΕ

Οι απεσταλμένοι των Ηνωμένων Εθνών έχουν υποχρέωση να υλοποιήσουν και όχι να παραποιήσουν τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Oμόνοια: Θέλει να αποδείξει ότι έχει τα φόντα

Ο κόσμος θα είναι εκεί, για 1η φορά σε αγωνα πρωταθλήματος. Θα είναι ένα επιπλέον όπλο στην προσπάθεια της Ομόνοιας.

Ανυπολόγιστες ζημιές από τη φωτιά που ακόμα καίει την Αυστραλία

Περισσότερα από 200 σπίτια έχουν έως τώρα καταστραφεί εξαιτίας των δασικών πυρκαγιών που μαίνονται στη νοτιοανατολική Αυστραλία, καθώς περίπου 1.500 πυροσβέστες μάχονται προκειμένου να τις θέσουν υπό έλεγχο.

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΚΥΠΡΟΥ: ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ... ΟΛΟΥΣ


Πορεία διαμαρτυρίας στο Προεδρικό Μέγαρο πραγματοποίησαν σήμερα οι φιλόζωοι, ζητώντας την άμεση εφαρμογή του νόμου για την προστασία και ευημερία των ζώων, τη δημιουργία αστυνομίας προστασίας ζώων, καθώς και υπηρεσίας ελέγχου και προστασίας ζωών.

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ & ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Το βιολί, με το οποίο έπαιζε ο μουσικός Ουάλας Χάρτλεϊ για να καθησυχάσει τους επιβάτες του Τιτανικού την ώρα που τον υπερωκεάνιο βυθιζόταν, θα βγει στο σφυρί από τον οίκο Wiltshire 101 χρόνια μετά το ναυάγιο κι αναμένεται να πουληθεί από 236.000 έως 354.400 ευρώ.