Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Έφηβη γέννησε και πέταξε το μωρό της από το παράθυρο!

Μία έφηβη από την Αριζόνα κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης, αφού πέταξε το νεογέννητο μωρό της από το παράθυρο του μπάνιου της.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ - ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ... ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ - ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ

Παλικαρίσια εμφάνιση και μεγάλη νίκη για την Εθνική Ελπίδων σε ένα αγώνα που τελείωσε με οκτώ ποδοσφαιριστές.

Super ήρωες vs Super κακών: Ποιoς κερδίζει την μάχη των Social media;

Η Synethesio απαντάει στο ερώτημα: “Ποιοι υπερήρωες και ποιοι σουπερ-κακοί αποτελούν τους δημοφιλέστερους χαρακτήρες στα κοινωνικά δίκτυα;”.

Ο Ερυθρός Σταυρός θα διανείμει τρόφιμα στη Βρετανία!

Για πρώτη φορά μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου το 1945

Γκάφα του Βατικανού: Εγραψαν λάθος το όνομα του Ιησού Χριστού!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Βατικανό βρίσκεται σε αμήχανη θέση εξαιτίας ενός λάθους. Αλλά αυτό το λάθος να αφορά στο όνομα του Ιησού Χριστού είναι πρωτοφανές!

Call of Duty: Ghosts, νέο video με λεπτομέρειες για τα Clans του multiplayer mode

Νέο video από την Activision για το επερχόμενο Call of Duty: Ghosts (κυκλοφορεί στις 5 Νοεμβρίου για Xbox 360, PS3, Wii U και PC), στο οποίο αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τις ομάδες (Clans) και τον τρόπο συμμετοχής στο multiplayer mode.

«Εποικοδομητική η συνάντηση με τον Ομπάμα»

Οι Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές για τη συζήτηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ

Διαρκής συντονισμός Κύπρου - Ελλάδας για το Κυπριακό -

Κυπριακό και ενεργειακά βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου στην Αθήνα, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Εποχή Γιώργου Δώνη στο ΑΠΟΕΛ! Υπέγραψε και προπόνησε τους παίκτες (Φωτογραφίες) -

Ο Γιώργος Δώνης είναι από σήμερα και επίσημα, ο νέος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας της Λευκωσίας, το συμβόλαιο των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της σεζόν. Ακολούθως, πραγματοποίησε και την πρώτη του πρόνηση.

Καυτές και ατσάλινες: 4 βραζιλιάνες αστυνομικίνες στο Ρίο - VIDEO


Είναι πανέμορφες,γοητευτικές,μητέρες.


Ποιος Δήμος της Επαρχίας Λευκωσίας φιλοξενεί οίκο αν…χής! - VIDEO

Το γεγονός έχει ταρακουνήσει…

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση με τον θάνατο του Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ιστοσελίδα ανακοίνωσε πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Τρόμος για πεζή στη Λαμία! Τη σφήνωσε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο! ΦΩΤΟ

Πιο συγκεκριμένα μία νεαρή οδηγός παραβίασε το STOP της Πατρόκλου και έπεσε με δύναμη πάνω σε δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο κινούταν επί της Βενιζέλου. 

«Συναγερμός» στο Λονδίνο! Ταξιδεύουν μέχρι και από το Λέστερ για να ενισχύσουν την Ομόνοια!

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τους οπαδούς της Ομόνοιας. Οι «πράσινοι» πραγματοποιούν εκδηλώσεις οικονομικής ενίσχυσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και η ανταπόκριση του κόσμου είναι κάτι περισσότερο από συγκινητική.

Η ιστοσελίδα μας, www.tothemaonline.com, έχει επικοινωνήσει με τον πρόεδρο Ομόνοιας Λονδίνου, κύριο Ανδρέα Σίφουνα, που έχει μείνει άφωνος από την ανταπόκριση του κόσμου.

Αναλυτικά μας είπε:
«Μόνο αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει αυτό το πράγμα. Μόνο ο λαός της Ομόνοιας, που δίνει και τη ψυχή του για αυτή την ομάδα. Κανένας οπαδός καμιάς άλλης ομάδας δεν θα κινητοποιούσε τόσο κόσμο για να βοηθήσει την ομάδα.

Γίνεται πανικός στο Λονδίνο και στο Μάντσεστερ, ταξιδεύουν μέχρι και από το Λέστερ οι οπαδοί για να πάνε στο Μάντσεστερ και να βοηθήσουν την ομάδα».

Την ερχόμενη Δευτέρα φθάνουν στην Αγγλία ο πρόεδρος του Σωματείου, Στέλιος Μυλωνάς, ο α' αντιπρόεδρος, Νίκος Χαραλάμπους και ο παλαίμαχος αστέρας της ομάδας, Ράινερ Ράουφμαν.

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις της Ομόνοιας:

Την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, στις 19:30, στο «Bouzouki By Night», στο Μάντσεστερ (88 Princess Street, Manchester M1 6NG), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με είσοδο 5 λίρες, στην οποία θα υπάρχουν και λαχνοί εισφοράς στο Σωματείο μας.

Την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, στις 19:30, στο οίκημα της «Προοδευτικής Ηνωμένου Βασιλείου», στο Λονδίνο (94 Camden Road, NW1 9EA), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με είσοδο – εισφορά 5 λίρες.

Την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, στις 19:30, είναι προγραμματισμένο Gala Dinner (Πανπαροικιακή εκδήλωση), με τιμή εισόδου 25 λίρες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Hall of Harringey Borough Football Club» (Coles Park Stadium, White Hart Lane, Tottenham, London - N17 7JP).

Οι παροικίες του Λονδίνου και του Μάντσεστερ απευθύνουν έκκληση σε όλο τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που κατοικεί στις δύο πόλεις, όπως δώσει μαζικό παρών στις εκδηλώσεις για να στηρίξει οικονομικά το Σωματείο μας.

Παράλληλα, καλεί όσους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν μπορούν να παραστούν στις συγκεντρώσεις, όπως καταθέσουν τις εισφορές τους στο λογαριασμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λονδίνου, όπως φαίνεται πιο κάτω:

BANK OF CYPRUS UK

ACCOUNT NAME: OMONIA FC

ACCOUNT NUMBER: 66182711

SORT - CODE: 300042

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στα τηλέφωνα:

00447922837059: Ανδρέας Σίφουνας, Λονδίνο

00447761706362: Ηλίας Παστού, Λονδίνο

00447731681478: Βάρνης Χαραλάμπους, Μάντσεσερ

Επίσης, πληροφορίες υπάρχουν και στην σελίδα «Εκστρατεία ενίσχυσης Ομόνοιας στην Αγγλία», στο Facebook.

- Source : http://www.tothemaonline.com

Δοκιμάστε το...Ο χυμός πατάτας κάνει καλό στο πρόσωπο!

Σε ποιον δεν αρέσουν οι πατάτες;
Εκτός του ότι έχουν απαράμιλλη διατροφική αξία, καθώς περιέχουν φώσφορο, ασβέστιο, σίδηρο, κάλιο, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και βιταμίνες, οι πατάτες, υπό μορφή χυμού, έχουν τεράστια οφέλη για την επιδερμίδα μας!

Όταν η αναπνοή σας γίνεται ο χειρότερος ''εχθρός''!

Ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί πολλούς ανθρώπους είναι η κακοσμία του στόματος η οποία επηρεάζει αρνητικά την κοινωνική ζωή όσων ταλαιπωρούνται από αυτό το φαινόμενο.

Η ριζική αλλαγή του look του Κύπριου ηθοποιού και η συνεργασία με συνάδελφούς του από την Ελλάδα

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος φωτογραφήθηκε κατά την προετοιμασία του έργου ''Το πουλί της Κύπρου'' με τον Κρατερό Κατσούλη και τον Γεράσιμο Γεννατά, με ένα εντελώς διαφορετικό στυλ…

Επίθεση της Μόσχας στους σύρους αντάρτες

Τους κατηγορεί ότι εκπαιδεύτηκαν στο Αφγανιστάν στο χειρισμό των χημικών όπλων και ότι σχεδιάζουν επιθέσεις

Από το μικρόφωνο… τώρα πιάνει άλλα πράγματα – Πασίγνωστη τραγουδίστρια γυρίζει πορνό

Μπορεί η ζωή της να είναι γεμάτη προκλήσεις και εκπλήξεις όμως αυτό που της προτάθηκε ούτε και η ίδια δεν το περίμενε!

Ιωνάς Νικολάου: Οποίος αμφισβητεί την νομιμότητα της Ερευνητικής μπορεί να προσφύγει στο δικαστήριο

Ο Γενικός Εισαγγελέας ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για κάποιους ενδοιασμούς. Ο ίδιος έκρινε ότι δεν θα έπρεπε να το θέσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανάφερε σήμερα ο Ιωνάς Νικολάου σε δηλώσεις του στο Τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, το πρωί.

 Αίτημα Μπερλουσκόνι για να εκτίσει την ποινή του μέσω κοινωφελούς εργασίας

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατέθεσε αίτηση στην εισαγγελία του Μιλάνου διαμέσου των δικηγόρων του να εκτίσει την μονοετή ποινή φυλάκισης η οποία του έχει επιβληθεί προσφέροντας κοινωφελή εργασία.

ΗΠΑ: Η τηλεόραση παραμένει η κύρια πηγή ενημέρωσης

Η τηλεόραση παραμένει η κυριότερη πηγή ενημέρωσης για τους Αμερικανούς, παρά την εξάπλωση του Διαδικτύου και την αυξανόμενη χρήση των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης, όπως αναφέρει μια έρευνα που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή.

Πυκνό χιόνι στη Γερμανία

Δυναμική ήταν η άφιξη του χειμωνιάτικου καιρού στη Γερμανία όπου πυκνό χιόνι έπεσε σε περιοχές στα νότια της χώρας.

Έφηβος καθαρίζει τα δόντια του με… γαρίδες!

Ξεχάστε την οδοντόβουρτσα και την οδοντόπαστα· αν θέλετε να καθαρίσετε τα δόντια σας καλύτερα πάρτε… μια καταδυτική στολή και ψάξτε για γαρίδες! 

Το Ινστιτούτο Νευρολογίας επισκέφθηκε η πρώτη Κυρία

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου η Πρώτη Κυρία και Υψηλή Προστάτιδα του Ινστιτούτου, Άντρη Αναστασιάδη, η οποία ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Ινστιτούτου και για τη νεοσύστατη Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου.

Ιταλία: Πάνω από 500 μετανάστες διασώθηκαν στην Μεσόγειο

Περισσότεροι από 500 μετανάστες διεσώθησαν στην κεντρική Μεσόγειο, μια εβδομάδα μετά το τραγικό ναυάγιο ενός πλοίου ανοιχτά του ιταλικού νησιού Λαμπεντούζα στο οποίο έχασαν την ζωή τους συνολικά 319 άνθρωποι, σύμφωνα με νεώτερο απολογισμό.

11 μέρες πριν απολυθεί σκοτώθηκε 23χρονος στρατιώτης

11 μέρες πριν πάρει απολυτήριο από το στρατό σκοτώθηκε 23χρονος στρατιώτης.


OMONOIA - «Θα τα δώσουμε όλα, δεν σταματάμε ποτέ»

Δια στόματος του Ρασίντ Αλαμπί, εκφράζεται η αποφασιστικότητα των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας για να τα δώσουν όλα στο γήπεδο με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επισημαίνοντας παράλληλα πως ποτέ δεν θα σταματήσουν την προσπάθεια για να βελτιώνονται.

Πολύνεκρη επίθεση σε αυτοκινητοπομπή του στρατού στο Σινά

Τουλάχιστον έξι αιγύπτιοι στρατιώτες τραυματίστηκαν σήμερα στη Ράφα όταν εξερράγησαν αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί την ώρα που περνούσαν τα οχήματα στα οποία επέβαιναν, σύμφωνα με αξιωματούχο των υπηρεσιών ασφαλείας.

Κύπρος: Εις βάθος έρευνα από κορυφαίο παραγωγό Χρυσού

Σε βάθούστερα από κάποιες πρώτες ενδείξεις που εντόπισαν στο έδαφος της Κύπρου. Το γεωτρητικό πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Centerra Gold, μια εταιρεία που είναι από τους κορυφαίους παραγωγούς χρυσού στον κόσμο.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Ε. Χατζίδου μετά την πλαστική στη μύτη

Αγνώριστη έγινε η Ελένη Χατζίδου μετά την πλαστική που έκανε στη μύτη της. Καλέ άλλος άνθρωπος σας λέω, ούτε η μαμά της πάω στοίχημα δεν θα την αναγνώρισε.

Ενυδατωμένα και απαλά χέρια - Σπιτικές θεραπείες και συμβουλές

Τα χέρια μας ταλαιπωρούνται αρκετά, την περίοδο του χειμώνα, λόγω του κρύου. Για να μπορείτε να έχετε μονίμως τα χέρια σας ενυδατωμένα και απαλά, ακολουθήστε τις παρακάτω σπιτικές θεραπείες και συμβουλές.

Ο «διαρρήκτης» ήταν καγκουρό!

Άνω-κάτω έκανε ένα γιγαντιαίο καγκουρό την αστυνομία και τους κατοίκους ενός σπιτιού στην περιοχή Μπάνταμπεργκ του Κουϊνσλαντ.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΥΠΡΟΣ: ΦΩΤΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ.... ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα κοντά στο αεροδρόμιο Λάρνακας... 

Αυτό είναι το εξοργιστικό status που ανέβασε Ελληνίδα στο facebook και προκάλεσε απίστευτες αντιδράσεις ! - ΕΙΚΟΝΑ

Ήταν τόσο ταχύτατη η διάδοση του σχολίου της και τόσο μεγάλη η ''κατακραυγή'' που δέχτηκε, που μάλλον αναγκάστηκε να κλείσει το προφίλ της μιας και πλέον δεν είναι ενεργό.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Στο πλευρό του Ραφαέλου Στυλιανού

Δελτίο τύπου ανάρτησε η επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα σχετικά με κοινωνική δραστηριότητα της ποδοσφαιρικής εταιρείας:

Τι τίτλο να βάλει κανείς σε μια τέτοια είδηση; - Ούτε τα ορφανά της «Helios» γλίτωσαν από το κούρεμα…

Αδυναμία να βοηθήσει τα ορφανά παιδιά της «Helios» που ζήτησαν την παρέμβασή της προκειμένου να επιστραφούν τα χρήματα που απώλεσαν από το κούρεμα των καταθέσεων, εκφράζει η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού Λήδα Κουρσουμπά.

Στη Βουλή το θέμα νομιμοποίησης της κάνναβης

Λευκωσία: Υπέρ της νομιμοποίησης της χρήσης και της καλλιέργειας κάνναβης στην Κύπρο για βιομηχανικούς και ιατρικούς σκοπούς τάσσεται ο βουλευτής Γιώργος Περδίκης. 

Στη Βουλή δύο προτάσεις νόμου του ΔΗΚΟ για πάταξη φοροδιαφυγής

Δύο προτάσεις νόμου κατέθεσε στη Βουλή το Δημοκρατικό Κόμμα για πάταξη της φοροδιαφυγής και, κατά τη συζήτησή τους στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών, όπως ανέφερε σήμερα σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του κόμματος, Μάριος Καρογιάν, το ΔΗΚΟ θα είναι έτοιμο να δεχθεί εισηγήσεις και τροπολογίες, οι οποίες θα θωρακίζουν περαιτέρω τη νομοθεσία αυτή, προκειμένου να επιτευχθεί ο βασικός στόχος, που είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής.

Το Νομπέλ λογοτεχνίας στην Καναδή Άλις Μονρό

Ανακοινώθηκε στη Στοκχόλμη από τον μόνιμο γραμματέα της Σουηδικής Ακαδημίας Πέτερ Ένγκλουντ.

Ο κυκλώνας Φαϊλίν αναμένεται να πλήξει τις ανατολικές ακτές της Ινδίας

Οι αρχές απομακρύνουν τους κατοίκους.
Οι ανατολικές ακτές της Ινδίας προετοιμάζονται σήμερα για το πέρασμα από τη χώρα ενός σφοδρού κυκλώνα και δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι των παράκτιων περιοχών εγκαταλείπουν τα σπίτια τους.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΜΑΓΙΣΣΑ ΕΚΒΙΑΖΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΒΟΥΝΤΟΥ &...

Κι όμως συμβαίνει και στην εποχή μας. Μια 59χρονη και ο γιος της έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας για εκβιασμό μιας 34χρονης γυναίκας.

Διαβάστε τον Προϋπολογισμό και μετά

Ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος κάλεσε σήμερα τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, που επικρίνουν την κυβέρνηση ότι ο προϋπολογισμός του 2014 δεν είναι αναπτυξιακός και ουσιαστικά θυματοποιεί τον απλό εργαζόμενο, πρώτα να τον διαβάσουν και μετά να σχολιάσουν.


Νέο poster παρουσίασε η Nokia με tablet, phablet, και laptop! - ΦΩΤΟ

Η Nokia δημοσίευσε το πρώτο teaser poster για την εκδήλωση Nokia World που θα λάβει χώρα στις 22 Οκτωβρίου στο Abu Dhabi.

ΑΕΚ - Πλησιάζει η πρώτη του Ρέινα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και το ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Παραιτήθηκε ο Μάκης Συμεού από την προεδρία του ΔΣ του ΡΙΚ

Παραιτήθηκε σήμερα από την Προεδρία του ΔΣ του ΡΙΚ ο Μάκης Συμεού. Ο κ. Συμεού ανακοίνωσε την παραίτησή του στον ΥΠΕΣ μέσω επιστολής την οποία και κοινοποίησε στα ΜΜΕ.

Δημοσιογράφος εγκαταλείπει την εκπομπή λόγω εγκυμοσύνης

Tελευταία μέρα που την είδαμε σήμερα μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αφού από Δευτέρα η δημοσιογράφος θα πρέπει να ετοιμαστεί για το ευτυχέστερο γεγονός της ζωής της, τον ερχομό του παιδιού της.

Προειδοποιούν για ενεργειακό μπλακ άουτ στην Ευρώπη - SOS εκπέμπουν οι εταιρείες ενέργειας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αλλάξει άμεσα τις πολιτικές της για την ενέργεια και τις εκπομπές αερίου, δηλώνουν οι επικεφαλής των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών εταιρειών ενέργειας με συνεντεύξεις τους στο δίκτυο CNBC, προειδοποιώντας για μπλακ άουτ σε ολόκληρη την Ευρώπη, λόγω των λειτουργικών δυσχερειών.

Οι... σέξι κόρες των αμερικανών πολιτικών

Η άλλη πλευρά της διακυβέρνησης των ΗΠΑ!
Αν άφηναν οι γερουσιαστές και πρόεδροι πατεράδες το τιμόνι της χώρας στα χέρια αυτών των κοριτσιών, η αμερικανική πολιτική θα ήταν -το λιγότερο- ελκυστικότερη.

Video: Άννα Βίσση: «Κάνω τις τελευταίες συζητήσεις για το “The voice”. Υπάρχη μεγάλη πιθανότητα να είμαι στο σόου»!

Η Άννα Βίσση χθες άνοιξε αυλαία με τους «Δαίμονες»! Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το» για το αν τελικά θα είναι στην κριτική επιτροπή του «The voice».