Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Συναγερμός με κλεμμένο δεξαμενόπλοιο που πλέει ανοικτά της Λεμεσού! Επιβαίνουν τζιχανιστές;

Κινητοποίηση από μέρους των Kυπριακών αρχών και των γειτονικών χωρών έχει προκαλέσει δεξαμενόπλοιο φορτωμένο με πετρέλαιο, που φέρεται να έχει «κλαπεί» από το Ιράκ.

ΞΕΣΠΑΣΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ FEEL FANTASTIC - "ΕΙΝΑΙ REALITY - ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΝΕΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..."

Καλεσμένη της Γωγώς Αλεξανδρινού και στην εκπομπή του SIGMA Ανοιχτή Γραμμή η Γιώτα Κουφαλίδου μεταξύ άλλων μίλησε για το... σημερινό modeling αλλά και το Feel Fantastic.

ΑΗΚ: Δόσεις τέλος από εδώ και εμπρός για την πληρωμή του ηλεκτρικού ρεύματος

Με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου η ΑΗΚ σταματά την παροχή διευκολύνσεων για την αποπληρωμή λογαριασμών που παρουσιάζουν καθυστερήσεις.

Γέμισε ο δρόμος στη Λευκωσία με αστυνομία – Ποιες οδοί κλείνουν και γιατί ακούγονται εκρήξεις

Αιφνιδιαστική άσκηση πραγματοποιεί η Αστυνομία, για λόγους ετοιμότητας, προκειμένου να αντιμετωπίσει οποιεσδήποτε καταστάσεις κρίσεων.

ΚΥΠΡΟΣ: Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λευκωσία: Άνεργη, η οποία τυγχάνει μονογονιός και μητέρα δύο παιδιών, βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, ύστερα από αφόρητες πιέσεις που δέχτηκε από το Γραφείο Ευημερίας, με αποκορύφωμα την επιστολή με την οποία ενημερωνόταν ότι οφείλει στο κράτος €208.982.

Κύπρια τραγουδίστρια σοκάρει: «Μου έδιναν 30% πιθανότητες να ζήσει το μωρό»

Η τραγουδίστρια μιλάει για την δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης της

Ποιες Κύπριες ηθοποιούς ξεχωρίζουν τα ελληνικά sites από τις σειρές που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση;

Με τίτλο "Οι Κύπριες επέστρεψαν" αφιερώνουν κείμενα για τις ηθοποιούς μας!

Υπ.Υγείας: Αδειάζουν τα νοσοκομεία λόγω αφυπηρετήσεων

Τα προβλήματα στα δημόσια νοσηλευτήρια καλά κρατούν. Η κατάσταση χειροτερεύει μέρα με τη μέρα και το προσωπικό δεν μπορεί να ανταποκριθεί επάξια στα καθήκοντα του, με αποτέλεσμα η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών να μην είναι επαρκής και σε κάποιες περιπτώσεις να παραβιάζονται οι αρχές της υγείας και της ασφάλειας.

Διακοπή στο πρωτάθλημα μας! Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα δεν θα έχουμε ποδοσφαιρική δράση στο πρωτάθλημα μας.

Γιατί τιναζόμαστε στον ύπνο μας;

Στη μεταβατική κατάσταση μεταξύ εγρήγορσης και ύπνου, συμβαίνουν πολλά παράξενα πράγματα. Πολλοί ζουν μια πτώση στο όνειρό…

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - «Βόμβες Κιν για Φέργκιουσον και Γιουνάιτεντ

Ένα από τα «κακά παιδιά» του αγγλικού ποδοσφαίρου έχει γράψει την αυτοβιογραφία του και ήδη τα αποσπάσματα που κυκλοφορούν δείχνουν πως θα έχει… ζουμί η ιστορία!

"Σκληρές αποφάσεις από Αναστασιάδη" - Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα της Τρίτης

Τα μέτρα που εξετάζει η Κυβέρνηση σε απάντηση της τουρκικής προκλητικότητας στην κυπριακή ΑΟΖ, η αντίδραση του Ανωτάτου Δικαστηρίου στις τρεις υποθέσεις τροχαίων δυστυχημάτων με κατηγορούμενους επιφανείς πολίτες και η επιλογή του Josef Ackermann για την προεδρία του Δ.Σ. της Τράπεζας Κύπρου είναι ορισμένα από τα θέματα που προβάλλουν σήμερα οι εφημερίδες.


Στους 53 οι νεκροί στο ηφαίστειο Οντάκε

Επαναλαμβάνονται οι επιχειρήσεις έρευνας μετά από διακοπή δύο ημερών

ΜΕΝΕΓΑΚΗ - ΛΑΤΣΙΟΣ - ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ... ΜΕΙΝΑΝΕ

Στα δικαστήρια διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Τρίτη η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος, με την βίλα των Μελισσίων να βρίσκεται στο επίκεντρο:

ΑΠΟΕΛ - Με Γιούβε και Μπάγερν

Ο ΑΠΟΕΛ παραμένει αήττητος μετά από 6 αγωνιστικές στο κυπριακό πρωτάθλημα και βρίσκεται στη λίστα με τις 13 αήττητες ομάδες σε όλη την Ευρώπη.

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανό δημιουργεί κάποια ένταση στην σχέση και φέρνει το παρελθον στο παρόν. Προσοχή στα προσωπικά προβλήματα.

ΚΥΠΡΟΣ: ΝΕΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ - ΝΕΚΡΟΣ...

Σε θανατηφόρο δυστύχημα, που συνέβη χθες στην επαρχία Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο Χριστόδουλος Ευαγγέλου, 67 ετών, από την Λεμεσό.

Μέτρα αντίδρασης στις τουρκικές προκλήσεις αποφασίζει το συμβούλιο Αρχηγών

Σύσκεψη με τους Αρχηγούς των κομμάτων, συγκάλεσε από χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ούτως ώστε να αποφασιστούν πρόσθετα μέτρα αντίδρασης στις τουρκικές προκλήσεις στην ΑΟΖ.