Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Η καρδιά του άτυχου Αλαμπρίτη χτυπάει και πάλι

Αίσιο τέλος είχε η μακρά αναμονή 36 μηνών για 17χρονο ασθενή του Προγράμματος Μεταμοσχεύσεων Καρδιάς του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου. 

Γαλλία: Συνεχίζονται για 2η μέρα οι απεργίες στα αεροδρόμια

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των υποψήφιων ταξιδιωτών στα αεροδρόμια της Γαλλίας, καθώς πραγματοποιείται για δεύτερη ημέρα η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Ντροπή: Κλέβουν τις επιταγές από τους λήπτες δημόσιου βοηθήματος

- Δέκα νέες υποθέσεις για κλοπές από λήπτες δημοσίου βοηθήματος εξετάζει η Αστυνομία
- Αποφυλάκισαν και επανασυνέλαβαν στο άψε – σβήσε 32χρονο
- Ο 32χρονος ύποπτος βρίσκεται αντιμέτωπος με τέσσερα σοβαρά αδικήματα
- Η Αστυνομία αναζητά περισσότερα στοιχεία

Ξύπνησε ο εφιάλτης της εκποίησης ακινήτων

Έντονο προβληματισμό και ανησυχία, προκαλούν πρόνοιες του μνημονίου για μείωση του χρόνου εκποίησης περιουσίας.  Προτάσεις νόμου της ΕΔΕΚ για αναστολή της εκποίησης της πρώτης κατοικίας, συζητήθηκαν στην επιτροπή Νομικών της Βουλής.

Σοκ: 42χρονος ιερέας φέρεται να επιχείρησε να βιάσει την 26χρονη κόρη του αδελφού του!

- Αρνείται κάθε ανάμιξη του ο 42χρονος Ιερέας
- Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα οκταήμερης προσωποκράτησης
- Η 26χρονη εξετάστηκε σήμερα από ιατροδικαστή

Δείτε πως έκαναν την Beyonce με το ρετούς!

Η Beyonce είναι μια ζουμερή γυναίκα και οι.. καμπύλες της είναι πολυσυζητημένες.Ωστόσο, ο οίκος μόδας Roberto Cavalli, αποφάσισε να κάνει ρετούς στην πρόσφατη φωτογράφηση της τραγουδίστριας , με αποτέλεσμα ν’ αλλοιώσουν την εξωτερική της εμφάνιση.

Αποκαλύψεις «φωτιά» στη δίκη Τσοχατζόπουλου από την πρώην σύζυγο του Ζήγρα

Bολές κατά του πρώην συζύγου της, Ν. Ζήγρα, του Άκη Τσοχατζόπουλου αλλά και της Βίκυς Σταμάτη από την μάρτυρα κατηγορίας, Σόνα Λεοντοπούλου στη σημερινή δίκη του πρώην υπουργού.

Απίστευτη γκάφα Ναδάλ με... Νέλσον Μαντέλα

Ο θριαμβευτής του Ρολάν Γκαρός, Ράφα Ναδάλ, υπέπεσε σε μία τεράστια γκάφα καθώς ανακοίνωσε μέσω Twitter τον θάνατο του Νέλσον Μαντέλα! Δείτε τι έγραψε καθώς και το μήνυμα με τη "διόρθωσή" του.

Ο Πρίγκιπας Χάρι έσωσε γκέι στρατιώτη από ομοφοβική επίθεση

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι...
πριν από πέντε χρόνια ο πρίγκιπας Χάρι έσωσε έναν Βρετανό ομοφυλόφιλο στρατιώτη από ομοφοβική επίθεση έξι ανδρών που ανήκαν σε αντίπαλο στράτευμα.

ΕΚΤΑΚΤΟ : Oι Anonymous απειλούν την Ελληνική Κυβέρνηση! ΔEITE TO ΒΙΝΤΕΟ

Έντονη είναι η αντίδραση των Anonymous απέναντι στην απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ.

Αντώνης Κανάκης: «Γιατί αφήνω το Ράδιο Αρβύλα!»

Δύο χρόνια ύστερα από την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη… στον Γιώργο Σατσίδη, ο Αντώνης παραχώρησε μια ακόμα συνέντευξη στην δημοφιλή εκπομπή του MTV Greece και στον Γιώργο, δίνοντας απαντήσεις που θα συζητηθούν.


Κατεχόμενα: Έξαλλος ο Κιουτσούκ – Η πτώση της «κυβέρνησης» είναι επίθεση κατά της Δημοκρατίας

Σε αναφορά του για το Κυπριακό, είπε πως οι προσπάθειες έχουν σταματήσει εδώ και ένα χρόνο. Μετά την εκλογή του, συνέχισε, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης άρχισε να κάνει κάποιες αντιφατικές δηλώσεις, ενώ είναι γνωστό που διάκεινται υπέρ της λύσης, σημειώνοντας ότι οι συνομιλίες δεν αναμένεται να ξεκινήσουν πριν τον Οκτώβριο.

Βάσεις: Ψηλά η Νομική - Πτώση σε Φυσικομαθηματικές και Πολυτεχνικές σχολές

Επιβεβαιώνουν την εικόνα πτώσης των βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια της χώρας, με μοναδική εξαίρεση το πρώτο επιστημονικό πεδίο, τα στοιχεία σχετικά με τον εφετινό αριθμό των εισακτέων που παρουσίασε το υπουργείο Παιδείας. Τώρα οι μαθητές θα πρέπει να ετοιμαστούν για να συμπληρώσουν τα μηχανογραφικά τους.

Πάτρα: Τι φαντάζεστε ότι έκαναν τσιγγάνοι διαρρήκτες; – Άφωνοι μέχρι και οι αστυνομικοί!

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν μπορούσε να πιστέψει τις εικόνες που έβλεπε όταν άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα…

Νίκος Βέρτης: Αποκαλύπτει τι ακραίο έχει κάνει για έναν έρωτα!



O Nίκος Βέρτης είναι πανέτοιμος για ένα πραγματικά υπέροχο καλοκαίρι που θα το μοιραστεί με τους φίλους του σε όλη την Ελλάδα. 


Ό,τι συμ-μαζέψουμε καλό είναι…


Έρχεται η Bank of Cyprus Holdings!


Χωρίζουν Βίκυ Καγιά - Νίκος Κριθαριώτης;

Χωριστούς δρόμους, δυόμιση χρόνια μετά το γάμο τους, φαίνεται ότι αποφάσισαν να ακολουθήσουν η Βίκυ Καγιά και ο Νίκος Κριθαριώτης.

Δίκη φόνου Χατζηκωστή: Έντονη παρουσία της Αστυνομίας αύριο

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα διεξαχθεί αύριο η τελευταία δικάσιμος στη δίκη για τη δολοφονία του διευθύνοντα συμβούλου του Συγκροτήματος Δίας Άντη Χατζηκωστή.

Πρόταση σε Γιωργαλλίδη από Ανόρθωση (για διετές συμβόλαιο)

Συνάντηση με τον Αντώνη Γιωργαλλίδη είχαν προηγουμένως ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Σάββας Κάκος και ο Πανίκος Πούνας, καταθέτοντας του πρόταση για συμβόλαιό δύο χρόνων. 

Παραλύει την Πέμπτη η χώρα..!

Την κήρυξη 24ωρης απεργίας για αύριο, Πέμπτη 13 Ιουνίου, αποφάσισαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το αιφνίδιο κλείσιμο της ΕΡΤ.

Τέλος εποχής για τον mister IKEA!

Τέλος εποχής για τον mister ΙΚΕΑ! Ο Κάμπραντ, που ίδρυσε την πιο γνωστή παγκοσμίως φίρμα επίπλων το 1943, την περασμένη Τετάρτη παραιτήθηκε από την προεδρία του ομίλου.


Ο Χριστοφή στα Γραφεία της Ομόνοιας (ΤΩΡΑ) !

Στα Γραφεία του συλλόγου της Ομόνοιας, βρίσκεται εδώ και ένα δεκάλεπτο περίπου ο Δημήτρης Χριστοφή μαζί με την σύζυγο του Αντιγόνη Μάρκου! 

Πράσινο φως για το ενιαίο ευρωπαϊκό σύστημα ασύλου

Νέοι κανονισμοί, κοινές διαδικασίες και χρονοδιαγράμματα, σε σχέση με τις αιτήσεις για πολιτικό άσυλο θα ισχύουν από το 2015 στις χώρες κράτη μέλη της ΕΕ. Το Ενιαίο Ευρωπαϊκό Σύστημα Ασύλου, το οποίο εγκρίθηκε την Τετάρτη από το Ευρωκοινοβούλιο, θα σταματήσει επίσης την μεταφορά των αιτητών ασύλου από χώρες οι οποίες δεν προσφέρουν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.

Οι δύσκολες ώρες της Μαρίας Μπεκατώρου...βυθίζοντας όλη την οικογένεια στο πένθος

Δύσκολες στιγμές για την Μαρία Μπεκατώρου...

Θάνατος επιβάτη κρουαζιερόπλοιου σημαίας Κύπρου

Μεσημβρινές ώρες την Τρίτη ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πάτμου από τον Πλοίαρχο του επιβατηγού - κρουαζιερόπλοιου «SALAMIS FILOXENIA», σημαίας Κύπρου, το οποίο βρισκόταν στο αγκυροβόλιο της Πάτμου ότι μια 67χρονη επιβάτης έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

ΑΚΕΛ και ΕΔΕΚ ενώνουν δυνάμεις για έξοδο από το Μνημόνιο

Την έναρξη διαλόγου για διαμόρφωση ολοκληρωμένης εθνικής πρότασης για έξοδο από το Μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση, συμφώνησαν χθες ΑΚΕΛ και ΕΔΕΚ, σε συνάντηση που είχαν οι ηγεσίες των κομμάτων στα γραφεία της ΕΔΕΚ. 

Εικόνες - ΣΟΚ από το δωμάτιο που ξεψύχησε ο Michael Jackson (Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα)

Ακαταστασία και φάρμακα παντού: αυτή είναι η εικόνα της κρεβατοκάμαρας του Michael Jackson, όπου ο «θρύλος της ποπ» άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 50 ετών, στις 25 Ιουνίου του 2009!

Υπάλληλος τράπεζας αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια ανάληψης και τότε...

Απίστευτο κι όμως αληθινό!Υπάλληλος τράπεζας στην Γερμανία πήρε έναν υπνάκο κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

Δείτε τη Lady Gaga, πιο ωραία από κάθε άλλη φορά.. στο γάμο παιδικής της φίλης!

Στο γάμο της παιδικής φίλης της στο Cabo San Lucas στο Μεξικό βρέθηκε αυτές τις μέρες η Lady Gaga.

Γιάννης Κότσιρας για ΕΡΤ «Να χαίρεσαι με την κατάντια σου…»

Πολλοί καλλιτέχνες σχολίασαν το κλείσιμο της ΕΡΤ, είτε μέσω δηλώσεων, είτε μέσω των social media. Ο Γιάννης Κότσιρας μέσα από το προσωπικό του blog, έγραψε ένα οργισμένο κείμενο, σχολιάζοντας το προσωρινό "λουκέτο" στη Δημόσια τηλεόραση... Εν ολίγοις, ο τραγουδιστής ξέσπασε…

Eίναι μόλις 27 ετών και έχει σκοτώσει πάνω από 1600 άτομα!!

Είναι μόλις 27 ετών και ευθύνεται για τη δολοφονία περισσοτέρων από 1.600 ψυχών...

Εξελίξεις στον τομέα της υγείας στην Κύπρο

Παρότι η οικονομική κρίση και οι δυσμενείς συνέπειές της στην κυπριακή πραγματικότητα αποτελούν ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός, καινοτόμες για τα κυπριακά δεδομένα παρεμβάσεις, όπως η χρήση του Μη Επεμβατικού Μηχανικού Αερισμού (ΜΕΜΑ), διαφαίνεται ότι αποτελούν τη γέφυρα που αφενός εναρμονίζει την ποιότητα στη φροντίδα των ασθενών κι αφετέρου συνεπικουρεί ως προς τη μείωση των οικονομικών δαπανών στον τόσο εύθραυστο τομέα της υγείας.

O Tζώρτζ Κλούνεϊ περπατούσε στην πλατεία της Κομοτηνής το πρωί της Τρίτης!

Ένα απίστευτο περιστατικό περιγράφει ο δημοσιογράφος Νίκος Βαβατσικλής του inpost.gr από την Κομοτηνή. 

Πέθανε στα 116 ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ο οποίος γιόρτασε τα 116 χρόνια της ζωής του τον περασμένο Απρίλιο, πέθανε νωρίς την Τετάρτη στη δυτική Ιαπωνία, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Κιόντο, επικαλούμενο τοπικούς αξιωματούχους της κυβέρνησης.

36χρονος καλλιεργούσε φυτό κάνναβης στην Πάφο

Ένα άτομο κατηγορήθηκε γραπτώς για καλλιέργεια φυτού κάνναβης σε γλάστρα.

Διαμαρτυρία δημοσιογράφοι στην ελληνική πρεσβεία – Μηνύματα συμπαράστασης στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ

Μεγάλη τρύπα στον ιστό της Δημοκρατίας αποτελεί η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, να αναστείλει τη λειτουργία της ΕΡΤ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου, Αντώνης Μακρίδης, ζητώντας την ακύρωσή της.

AΠΟΕΛ: Δεν θα είναι συμπληρωμένο στις 21 Ιουνίου

Πολλές φορές τονίζεται η σημαντικότητα για να ξεκινάει μία ομάδα την προετοιμασία με συμπληρωμένο όλο το ρόστερ της ομάδας, με το όποια ξεκαθαρίσματα να έχουν γίνει από προηγουμένως.

Βoηθός Γενικός Εισαγγελέας ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος Ρίκκος Ερωτοκρίτου φέρεται ως ο επικρατέστερος να διαδεχθεί τον Άκη Παπασάββα στο αξίωμα του βοηθού γενικού εισαγγελέα σύμφωνα με πηγές από το Προεδρικό.

Συνάντηση Αναστασιάδη - Ολάντ το απόγευμα

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Παρίσι, θα έχει το απόγευμα συνάντηση με τον Γάλλο ομόλογό του Φρανσουά Ολάντ.

Κούρεψαν 27 εκατομμύρια από το αποχετευτικό της Λεμεσού

Η αυξανόμενη ροή των οικιακών κι άλλων επιτρεπόμενων λυμάτων στον μοναδικό σταθμό επεξεργασίας τους στην Μονή, αυξάνει διαρκώς και τον κίνδυνο κορεσμού του σταθμού και την πρόκληση σοβαρών προβλημάτων στην υφιστάμενη υποδομή του συστήματος. Ο Γ. Διευθυντής του ΣΑΛΑ κ. Ιάκωβος Παπαϊακώβου παραδέχεται την ύπαρξη του κινδύνου, αλλά εκφράζει την αισιοδοξία πως το συντομότερο δυνατόν θα προωθηθούν οι απαραίτητες λύσεις, που έχουν σχεδιαστεί με πρώτη αυτή της δημιουργίας του νέου σταθμού επεξεργασίας λυμάτων στην περιοχή Μονοβόλικου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Συμβούλιο του ΣΑΛΑ υπέβαλε σχετική αίτηση για έκδοση άδειας οικοδομής για τον νέο σταθμό από τον Μάιο του 2010, αλλά λόγω των αντιδράσεων κατοίκων της περιοχής, όπου προγραμματίζεται η κατασκευή του σταθμού, το Δημοτικό Συμβούλιο Κάτω Πολεμιδιών δεν εξέδωσε μέχρι τώρα τη σχετική άδεια.

Ο Πάπας παραδέχτηκε οτι υπάρχει «γκέι λόμπι» στο Βατικανό

Ο Πάπας Φραγκίσκος φέρεται να αναγνώρισε την ύπαρξη ενός «γκέι λόμπι» και ενός «ρεύματος διαφθοράς» στο Βατικανό, σύμφωνα με δημοσιεύματα καθολικών Μέσων Ενημέρωσης που δεν αμφισβήτησε το Βατικανό.

Δείτε: Την πιο ανορθόγραφη αγγελία που έχει γραφτεί ποτέ

Ένας βοσκός από τα Τρίκαλα αποφάσισε ότι θέλει να πουλήσει 150 γιδοπρόβατα και έβαλε τη σχετική αγγελία. 

ΝΕΡΙΤ θα ονομάζεται η νέα ΕΡΤ – Θα απασχολεί 1000 με 1200 άτομα προσωπικό – Αν δεν ψηφιστεί το νομοσχέδιο θα γίνουν εκλογές

- Μέχρι τις 29 Αυγούστου η επαναλειτουργία της ΕΡΤ
- ΝΕΡΙΤ θα ονομάζεται η νέα δημόσια ελληνική ραδιοτηλεόραση
- 1000 με 1200 άτομα προσωπικό θα απασχολεί
- Σήμερα ψηφίζεται το νομοσχέδιο για όλες τις τροπολογίες και τα λουκέτα σε όλες τις ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες

Πάφος: Συνελήφθη βελονιστής «τσαρλατάνος»

Υπόθεση βελονιστή – τσαρλατάνου διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αρχηγείου. Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκεται 58χρονος κάτοχος Ελληνικού διαβατηρίου.

Χθες, το μεσημέρι καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, αλλά η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα, ότι συγκεκριμένο πρόσωπο επισκέφθηκε τον 58χρονου με σκοπό να θεραπευτεί μέσω υπηρεσιών βελονισμού. Ωστόσο, με βάση πάντοτε την καταγγελία, η θεραπεία φέρεται να απέτυχε αφού ο παραπονούμενος πελάτης υπέστη μόλυνση.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η Αστυνομία ανέλαβε δράση και μάλιστα επιστρατεύτηκε κλιμάκιο του ΤΑΕ Αρχηγείου λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης. Κλιμάκιο του ΤΑΕ μετέβη στην Πάφο, όπου άρχισε εξειδικευμένες έρευνες, ενώ παρέλαβε και αριθμό τεκμηρίων.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία διερευνά υποθέσεις πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις. Στη συνέχεια αφού ανακρίθηκε γραπτώς, απολύθηκε της κράτησής του για να κλητευθεί αργότερα.
Άξιο αναφοράς είναι ότι παρόμοια περίπτωση απασχόλησε την Αστυνομία πρόσφατα με την περίπτωση βελονιστή στο Παραλίμνι που κατέληξε στη Δικαιοσύνη.

Πηγή: newsitCY

Παράνομο καζίνο εντοπίστηκε στην Πάφο


Σε καζίνο είχε μετατραπεί υποστατικό στη λεωφόρο Δανάης στην Πάφο, στο οποίο επέδρασαν μέλη του ΟΠΕ.

Τετ-α-τετ Αναστασιάδη - Ολάντ στο Παρίσι

Ο Πρόεδρος της ΔημοκρατίαςΝίκος Αναστασιάδης, στο πλαίσιο της επίσκεψης, που πραγματοποιεί στο Παρίσι, θα έχει το απόγευμα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ. 
Νωρίτερα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης, Κλοντ Μπαρτολόν. Στην ατζέντα η οικονομική κρίση στην Ευρώπη, το κυπριακό και η διαχείριση του φυσικού αερίου.

ΕΡΤ: Συνεχής Ενημέρωση. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δημοσιεύθηκε το μισθολόγιο της ΕΡΤ. Επίσης: Ενώ έκλεισαν ετσιθελικά τους πομπούς, η ΕΡΤ εκπέμπει από το διαδίχτυο

Δημοσιεύθηκε στο ΦΙΜΩΤΡΟ και στοΤΡΩΚΤΙΚΟ, πριν από λίγους μήνες . Είναι το μισθολόγιο της ΕΡΤ πριν δύο χρόνια!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ – ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ