Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Με πάσα λαμπρότητα εορτάστηκαν τα 50χρονα του Αρχιεπισκόπου

Με πάσα λαμπρότητα γιόρτασε τα 50 χρόνια του από την ημέρα που χειροτονήθηκε ιερέας ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β`, στη γενέτειρά του, Τάλα της Πάφου.

Πανικός στο Facebook! Τι γίνεται και κλείνουν με την «σέσουλα» τα προφίλ τους οι χρήστες;

Την ανάγκη για περισσότερη προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών στο Facebook δείχνει το μαζικό κλείσιμο λογαριασμών, που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον Μαρκ Ζουκερμπεργκ.

Βροχούλα μου πέσε… - Μετεωρολογική Υπηρεσία – Βροχές προβλέπει για αύριο – Άνοδο την Τετάρτη

Το απόγευμα νεφώσεις που θα εμφανίζονται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ τοπικά ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη.

Απίστευτο: Βρέθηκε σκύλος που είναι φτυστός ο Πούτιν

Τα λόγια είναι περιττά. Γυναίκα χρήστης του Twitter με το ψευδώνυμο @valeria_wants βρήκε και πόσταρε φωτογραφία σκύλου στην Ρωσία, ο οποίος είναι ολόιδιος ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν, κυρίως ως προς το μετα-σοβιετικής πονηρίας βλέμμα τους.

«Ανενόχλητοι» θα κυκλοφορούν οι μεθυσμένοι οδηγοί τα Σαββατόβραδα – Κόβονται οι υπερωριακές απασχολήσεις της Τροχαίας

Ανεπιτήρητοι θα μείνουν τα Σαββατόβραδα οι μεθυσμένοι οδηγοί, αφού κόβονται λόγω έλλειψης κονδυλίων οι υπερωριακές απασχολήσεις μελών της Τροχαίας για ελέγχους αλκοόλ. Το κονδύλι που αφορούσε υπερωρίες για ελέγχους αλκοόλης έχει στερέψει γι' αυτό και ενημερώθηκαν όλα τα κλιμάκια τροχαίας των πόλεων να μη χρησιμοποιούν έξτρα προσωπικό για έλεγχο ποτού.

Ο κρυφός στρατός της Χρυσής Αυγής – Τρομακτικές περιγραφές για τη δομή και την εκπαίδευση των μελών της

"Έχουμε πλήρη στρατιωτική δομή με 3.000 έτοιμους για όλα", λέει χρυσαυγίτης
- ”Μας εκπαιδεύουν μέλη ΟΥΚ και ΛΟΚ”
- Οι “ομάδες κρούσεις” και οι “κεντρικές οδηγίες” που λαμβάνουν

Να γιατί ο Μπολτ τρέχει τόσο γρήγορα.... Αποκάλυψε το μυστικό του!

Όχι μόνο δεν κάνει χρήση αναβολικών ουσιών, αλλά ούτε καν συμπληρώματα διατροφής δεν περιλαμβάνει το… μενού του Μπολτ, όπως υποστήριξε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Λεμεσός: «Έσπασαν» στο ξύλο 32χρονο και τον άφησαν αιμόφυρτο στο δρόμο

Με άγριο ξύλο αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους τρείς αλλοδαποί από την Μπαγκλαντές. Η συμπλοκή σημειώθηκε στις 4 το πρωί, στο κέντρο της Λεμεσού στην περιοχή της βιβλιοθήκης. Ο καυγάς είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 32χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται κρίσιμα στο Γενικό Νοσοκομείο της Λεμεσού.

Εμμένει η ΕΔΕΚ: Επείγουσα η αλλαγή τακτικής στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Η ανάγκη αλλαγής τακτικής στις διαπραγματεύσεις και στρατηγικής στη συνολική διαχείριση του Κυπριακού είναι πλέον επείγουσα αναγκαιότητα, δήλωσε ο Προεδρεύων της Δημοκρατίας και Πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στο μνημόσυνο του ήρωα της ΕΟΚΑ, Μιχαήλ Νικολάου στη Μεσόγη της Πάφου.

Ε,ΟΧΙ: ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟΥ ΕΡΩΤΑ - ΜΕ 80 ΕΥΡΩ ΓΙΝΕ... ΕΞΠΕΡ

Η αρκετά προοδευτική Καθρίν Λιουμπίμοβ «ανοίγει» τα μάτια στις γυναίκες και τις μαθαίνει πως να γίνουν εξπέρ στο στοματικό σεξ.

«Στο δ….λο να πάνε» - Ποιους στέλνει στον αγύριστο η Δανάη Χρίστου;

Δεν άντεξε η ηθοποιός… Και ενώ όπως σχολιάζει δεν τολμά να ξεστομίσει τέτοια λόγια… όσον αφορά στο θλιβερό περιστατικό της δολοφονίας του νεαρού Παύλου Φύσσα, η αδικία και ο πόνος δεν της άφησαν άλλη οδό… Τα σκληρά της λόγια είναι χωρίς αμφιβολία δικαιολογημένα.

WΤΑ - Σφράγισε το ντέρμπι η Βίνους

Βίνους Γουίλιαμς δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην Μόνα Μπαρτέλ και με μια καθαρή νίκη επί της Γερμανίδας την Κυριακή κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της Premier 5 διοργάνωσης, πήρε το εισιτήριο για το 2ο γύρο του Pan Pacific Open στο Τόκιο, εκεί όπου θα συναντήσει το Νο1 του ταμπλό, Βικτόρια Αζαρένκα.

OOPS: Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΟΥ ΤΗΣ... ΓΙΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ

Η Σοφία Καρβέλα εδώ και λίγες μέρες έγινε μανούλα! Αυτές τις ημέρες στην Αμερική εκτός από τη μητέρα της Άννα Βίσση είναι δίπλα της και ο σύντροφός της, Θανάσης Πανουργιάς.

Έκοψε τους όρχεις του με ψαλίδι στα... σκαλιά της εκκλησίας λίγο πριν φτάσει η νύφη!

Ένας άνδρας έκοψε τους όρχεις του με ψαλίδι και εισέβαλε σε μία εκκλησία στο Έσεξ, της Βρετανίας, μισή ώρα πριν τελεστεί προγραμματισμένος γάμος.

Εκεί ψηλά η Άρσεναλ

Στην κορυφή της πρέμιερ λιγκ ανέβηκε η Άρσεναλ που κέρδισε με 3-1 και έφτασε στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη της. Ο Ζιρού αυτή τη φορά δε σκόραρε αλλά η δουλειά έγινε καθώς οι Ράμσι, Μέρτεζάκερ και Σανιά είδαν δίκτυα. Για τη Στόουκ ισοφάρισε προσωρινά ο Κάμερον.

ΜΟΥΣΙΚΗ - ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ & ΞΥΛΟ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ.... ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Γύρω στις 11.30 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι έξω από συγκεκριμένο σχολείο στη Λάρνακα, είχε συγκεντρωθεί ομάδα νεαρών προσώπων, τα οποία προκαλούσαν ανησυχία, ανάβοντας φωτιά και έχοντας δυνατή μουσική.

Ομόνοια: «Πράσινη» απόβαση στη Λεμεσό

Δυναμικό παρών αναμένεται να δώσει και αύριο ο κόσμος της Ομόνοιας, κατακλύζοντας κάθε γωνία της Ανατολικής εξέδρας του Τσιρείου.

Χ. Αριστοτέλους: Για πρώτη φορά μιλά on air για το δημοσίευμα που την ήθελε να είναι το τρίτο πρόσωπο στο ζεύγος Κάρογιαν

Ο ορός της αλήθειας της εκπομπής « Έχουμε και Λέμε» έφερε την παρουσιάστρια του «Για Σένα» αντιμέτωπη με ένα δημοσίευμα του παρελθόντος, που αναστάτωσε την οικογένειά της, σε σημείο που η μαμά της δεν ήθελε να βλέπει κόσμο για να μην δείρει κάποιον…

ΟΜΟΝΟΙΑ - Ισόπαλη με Ολυμπιακό

Ισόπαλη εξήλθε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού για τη 2η αγωνιστική του Προαιρετικού Πρωταθλήματος Παίδων U15 Α’, Β’, Γ’, Δ’ Κατηγορίας.

 

ΣΟΚ: Ο άνδρας της κοιμόταν και εκείνη έκανε σεξ με…

Μια παντρεμένη μητέρα, που εργαζόταν ως δασκάλα μουσικής σε σχολείο κατηγορείται ότι μέθυσε και στη συνέχεια έκανε σεξ με δυο ανήλικους μαθητές της.

Βρήκαν κατσαρίδα στο πιάτο εστιατορίου στη Λάρνακα ««Ε εντάξει θέλετε κάτι άλλο να φάτε ;»

Έκπληκτοι οι πελάτες κινέζικου εστιατόριου στη Λάρνακα, είδαν ότι στο πιάτο τους, το οποίο μάλιστα πρόλαβαν να γευτούν, υπήρχε μία κατσαρίδα, η οποία είχε προλάβει να ψηθεί με τα υπόλοιπα υλικά.

Πρώτο θέμα στα social media ο νευρικός κλονισμός διάσημης παρουσιάστριας

Λίγο το στρες, λίγο οι απαιτητικές ανάγκες της δουλειάς στην τηλεόραση, δεν ήθελε και πολύ διάσημη τηλεπαρουσιάστρια να πάθει νευρικό κλονισμό.

ΑΠΟΕΛ - Στο κεφάλι του Σέρτζιο

Mε αλλαγές θα παραταχθεί ο ΑΠΟΕΛ στο αυριανό παιχνίδι που θα δώσει κόντρα στην ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Ο Πάουλο Σέρτζιο θα «ξεχάσει» το αμυντικό παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στη Μακάμπι, καθώς αύριο θέλει να δει την ομάδα του πιο επιθετική και να δημιουργεί ευκαιρίες.

Αβ. Νεοφύτου: Μείωση των δανειστικών επιτοκίων

Έγκλημα κατά της οικονομίας, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των νοικοκυριών, χαρακτήρισε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου αυτό που συμβαίνει στην Κύπρο με τα υψηλά δανειστικά επιτόκια που έχουν οι Τράπεζες και τα Συνεργατικά Ιδρύματα.

Αναστασιάδης: Καθοριστικής σημασίας η προετοιμασία των συνομιλιών

Στην καθοριστική σημασία που προσδίδει στην καλή προετοιμασία του νέου γύρου των συνομιλιών, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, μιλώντας χθες στους Έλληνες ανταποκριτές κατά την άφιξή του στη Νέα Υόρκη, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 68ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Συμβαίνει τώρα: Πυρκαγιά μεταξύ των περιοχών Κουτραφά - Ευρύχου

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή πυρκαγιά μεταξύ των χωριών Κουτραφά και Ευρύχου.