Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Όταν η Disney εμπνέεται από πραγματικά τοπία!

Ο πραγματικός κόσμος δίνει την έμπνευση στους σχεδιαστές της Disney για να δημιουργήσουν τοπία στις ταινίες. 

Κεντά το σώμα της με βελόνα πλεξίματος.(ΦΩΤΟ)

H Aριάνα Ρουσέλ πάσχει από από μια σπάνια μορφή δερματογραφίας η οποία δεν προκαλεί πόνο αλλά οτιδήποτε ακουμπήσει ή γρατσουνίσει το σώμα της χαράσσονται επιτόπου αποτυπώματα.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της Samsung! - ΦΩΤΟ

Την έναρξη των εγγραφών για το πρώτο Ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών ανακοίνωσε η Samsung Electronics Co., Ltd (http://www.samsungdevcon.com/).

Σε λειτουργία αυτόματοι πωλητές τηγανητής πατάτας!

Ως τώρα υπήρχαν αυτόματοι πωλητές για σνακ, καφέδες, αναψυκτικά, εμφιαλωμένα ποτά, ή σπανιότερα τα τελευταία χρόνια για τσιγάρα. Σε πιο ασυνήθιστες περιπτώσεις στην Ιαπωνία είχαν δημιουργηθεί αυτόματοι πωλητές μπανάνας, ενώ στη Μόσχα είχε δοκιμαστεί χωρίς επιτυχία ένα μηχάνημα για μπέργκερ.

Κατάμεστο από πρόσκοπους το Προεδρικό – Τους απονέμει πτυχίο Δημοκρατίας ο Πρόεδρος Αναστασιάδης - ΦΩΤΟ

Ο υψηλός προστάτης του Σώματος Προσκόπων Κύπρου που είναι πάντα ο εκάστοτε Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλωσορίζει αυτή τη στιγμή με ιδιαίτερη χαρά ένα επίλεκτο κομμάτι της προσκοπικής οικογένειας της Κύπρου.

Άννα Μονογιού: Μάθετε με ποιον Έλληνα τραγουδιστή που βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του φημολογείται ότι διατηρεί δεσμό

Τα δημοσιεύματα μιλούν για το χωρισμό του τραγουδιστή και τη νέα του σχέση, που δεν είναι άλλη από την Κύπρια ηθοποιό, η οποία εδώ και κάποια χρόνια ζει και εργάζεται μεταξύ Ελλάδας και Λευκωσίας.

Ενισχύει την παρουσία του στη Μεσόγειο το ρωσικό ναυτικό

Ο ρωσικός στόλος που πλέει στη Μεσόγειο ενισχύεται με δύο επιπλέον πλοία μεταδίδει το Ιντερφάξ.

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΟΖΙΤΑΣ ΣΩΚΟΥ ΓΙΑ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ - ΜΕΡΚΟΥΡΗ - ΦΟΣΚΩΛΟ

“Ο Δαλιανίδης κατέστρεψε τον ελληνικό κινηματογράφο…”! Βαριέμαι τον Ρουβά, τη Βίσση, οι μετριότητες δεν είναι για μένα…” Η Ροζίτα Σώκου είναι μια πολύ ιδιαίτερη παρουσία στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Γάτα τεραστίων διαστάσεων σπέρνει τον πανικό στους δρόμους του Ντιτρόιτ

Κυκλοφορεί εδώ και περίπου ένα μήνα στους δρόμους του Ντιτρόιτ και έχει σπείρει τον πανικό στους κατοίκους της πόλης.

Α. Ρέμος: Προκάλεσε σεισμό στην παραλία Μακένζι – Τι «κατανάλωσε» ο τραγουδιστής πριν ανέβει στη σκηνή;

Ο Έλληνας τραγουδιστής χθες βράδυ έκανε μια και μοναδική εμφάνιση σε παραλιακό μαγαζί της Λάρνακας, όπου επώνυμοι Κύπριοι και μη, έσπευσαν να τον απολαύσουν… Αυτός τους δικαίωσε με μια καταπληκτική βραδιά, αφού προηγουμένως επισκέφθηκε μια κυπριακή ταβέρνα, όπου πήρε δυνάμεις…

Μυστήριο με το θάνατο του Μ. Ασλάνη – Τι έβγαλε το πόρισμα της νεκροτομής για τα αίτια θανάτου

Μυστήριο παραμένει ακόμη το αν τελικά ο ξαφνικός θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη ήταν αυτοκτονία ή προκλήθηκε από άλλα αίτια. Η νεκροτομή που έγινε το πρωί της Πέμπτης, δεν έδωσε απαντήσεις για το αν ο γνωστός σχεδιαστής αυτοκτόνησε ή πέθανε από παθολογικά αίτια.

Διασώθηκαν 2 πρόσωπα από φλεγόμενο κτίριο στη Λευκωσία

Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στη Λευκωσία τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου διέσωσε δύο άτομα που βρίσκονταν στο διαμέρισμα και εκκένωσε την πολυκατοικία από τους ενοίκους των υπόλοιπων διαμερισμάτων.

Γιατί αναστάτωσε το Κτηματολόγιο ο Σωκράτης Χάσικος

Λευκωσία: Αναστάτωση επικρατεί στο Τμήμα Κτηματολογίου, μετά την απόφαση να διοριστεί νέος αναπληρωτής διευθυντής ο Βάσος Πετρίδης που βρίσκεται στην κλίμακα Α13 αντικαθιστώντας τον κ. Ανδρέα Σωκράτους, ο οποίος βρίσκεται στην κλίμακα Α14. Με τον διορισμό του κ. Πετρίδη, γίνεται ανατροπή, αφού ενώ μέχρι χθες ο κ. Πετρίδης ήταν υφιστάμενος του κ. Σωκράτους, από σήμερα θα είναι προϊστάμενός του.

Η απάντηση Άσαντ στη Δύση: "Εγώ θα είμαι ο νικητής"

Ο σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Ασαντ δήλωσε ότι η χώρα του θα βγει "νικητής" από μια αναμέτρηση με τις ΗΠΑ, σύμφωνα με την εφημερίδα αλ-Ακμπαρ του Λιβάνου.

«Ατύχημα»-δώρο για τους παπαράτσι από την Kate Moss

Όταν τα ρούχα δε συνεργάζονται...
Με ένα floral φόρεμα εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την 39χρονη Kate Moss κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Saint Tropez.

ΕΛΕΓΕ ΤΟ 2005 Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΣΙΣΑΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: "ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ!"

Δεξιά ο μακαριστός Επίσκοπος Σισανίου &
Σιατίστης και αριστερά
ο επίσης μακαριστός Παπά-Γιάννης Καλαΐδης
Επέστρεψα πριν λίγο από τον πνευματικό μου, πνευματικό τέκνο του μακαριστού Αντώνιου Σισανίου & Σιατίστης, τον οποίο τιμούν οι περισσότεροι ως σύγχρονο Άγιο.

Ο Timberlake υπερασπίζεται την Miley Cyrus

Ο Justin Timberlake έσπευσε να υπερασπιστεί το "πικάντικο" σόου της Miley Cyrus στην τελετή απονομής των φετινών MTV Video Music Awards και τόνισε ότι δεν ήταν το πιο άσεμνο live που έχει παρουσιαστεί στα μουσικά συγκεκριμένα βραβεία.

Ανέβηκε με ΙΧ 193 σκαλοπάτια με χαρακτηριστική ευκολία!

Το πρωτότυπο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του μηχανικού κ. Κορρέ, το οποίο μεταφέρθηκε στην Πάτρα για τις ανάγκες γυρισμάτων ενός βίντεο, ανέβηκε τελικά τα 193 σκαλοπάτια της Αγίου Νικολάου και μάλιστα δεκάδες άτομα παρακολούθησαν και χειροκρότησαν την προσπάθεια του οδηγού.


Τη συμμετοχή της στην PJSC Bank of Cyprus στην Ουκρανία αξιολογεί η Τράπεζα Κύπρου

Στην Blackstone Group International Partners LLP έχει αναθέσει η Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ τη διερεύνηση και αξιολόγηση των στρατηγικών επιλογών της σχετικά με τη συμμετοχή της στη θυγατρική PJSC Bank of Cyprus στην Ουκρανία.

Facebook... απο κούνια!

Από την πρώτη κιόλας ώρα της γέννησης τους, κάνουν την εμφάνιση τους στο Facebook, δύο στα τρία νεογέννητα ανά την υφήλιο.

Ενδιαφέρον για την 3η άδεια κινητής τηλεφωνίας

Δεν έχει λήξει η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την 3η άδεια κινητής τηλεφωνίας και το Υπουργείο Συγκοινωνιών αναμένει τη λήξη του για να σχεδιάσει το πώς προχωρεί.

Χτυπήθηκε κρίσιμα γιαγιά στο κέντρο της Λευκωσίας – Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αγορά Αγ. Αντωνίου - ΦΩΤΟ

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Λευκωσία, παρά τα φώτα του Αγίου Αντωνίου - Κτυπήθηκε διερχόμενη ηλικιωμένη, η αστυνομία έχει κλείσει τη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα.

Μόλις 30 ημέρες φυλάκιση σε δάσκαλο που βίασε μαθήτρια

Ποινή φυλάκισης μόλις 30 ημερών επιβλήθηκε σε ένα δάσκαλο, στην πολιτεία της Μοντάνα, για τον βιασμό μιας μαθήτριας, η οποία στη συνέχεια αφαίρεσε την ίδια της τη ζωή, μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο δημοσιεύματα των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης.

Η κόρη του David Beckham τον ταΐζει στο στόμα

Η αγαπή μεταξύ μπαμπά και κόρης δεν κρύβεται. Ο φωτογραφικός φακόςς τους εντόπισε στα καλύτερά τους.

Έχετε ξεχάσει το πορτοφόλι σας στο σπίτι; Το PayTouch σας φέρνει την λύση! - VIDEO

Αν πηγαίνατε ποτέ σε ένα κατάστημα χωρίς καθόλου μετρητά, κάρτες ή κινητό τηλέφωνο θα μπορούσατε να αγοράσετε κάτι;


Μεθυσμένα ελάφια τον εμπόδιζαν να επιστρέψει σπίτι!

Από αλκοτέστ θα πρέπει να περνούν ακόμη και τα ελάφια, γιατί, όπως φαίνεται, η μέθη δεν αποπροσανατολίζει μόνο τους ανθρώπους…

Τον απήγαγε, τον έδειρε και τον… επέστρεψε!

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απαγωγής με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Καλαθόσφαιρα: Κέρδισε και την Λιθουανία

Στην πρώτη της ήττα στα φιλικά ενόψει Ευρωμπάσκετ υποχρέωσε τη Λιθουανία η Εθνική Μπάσκετ Ανδρών, η οποία επικράτησε 80-62 της ομάδας του Γιόνας Καζλάουσκας και έκανε το 2/2 στο τουρνουά Ακρόπολις.

OMONOIA: Τιμωρία δύο αγωνιστικών για την Ομόνοια

Βαρύς ο πέλεκυς για την Ομόνοια αφού η δικαστική τιμώρησε τους πράσινους με δύο αγωνιστικές για τα επεισοδία στο φιλικό με τον Άρη.

Champions League: Σήμερα η κλήρωση των ομίλων

Πραγματοποιείται σήμερα στις 19:00 η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

WTA: Χέρι-χέρι Ραντβάνσκα και Να Λι

Ανυπόμονες για το μεταξύ τους ραντεβού στην προημιτελική φάση του US Open, δείχνουν να είναι Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα και Να Λι οι οποίες πέτυχαν τις δεύτερες νίκες τους στη Νέα Υόρκη, με σχετική άνεση όπως και στην πρεμιέρα, παίρνοντας το εισιτήριο για τον 3ο γύρο της Grand Slam διοργάνωσης την Τετάρτη.

ATP: Mεγάλη εμφάνιση από Μάρκο!

Μετά από πολύ καιρό, ο Μάρκος Παγδατής επέστρεψε στις σπουδαίες εμφανίσεις. Ο Κύπριος που πραγματοποιεί μια πολύ μέτρια, για τα δεδομένα και την αξία του χρονιά, επικράτησε εύκολα 3-0 σετ του Γκο Σοέντα στην πρεμιέρα του στο US Open και προκρίθηκε στη φάση των "64" της διοργάνωσης