Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Άννα Βίσση: «Αν ξανάκανα κάτι σε κέντρο θα ανεχόμουν για μια ακόμη φορά τα λουλούδια»

Anna VissiΗ star της εγχώριας μουσικής σκηνής θέλει να εξελίσσεται και κάθε φορά να παρουσιάζει στο κοινό κάτι τελείως διαφορετικό. Αυτό έκανε και φέτος.

Μπρούσκο: Ο Ματθαίος σκίζει το νυφικό της Αναστασίας - Βίντεο

Ο Ματθαίος κατεβαίνει στα Χανιά.  Μαζί του έχει πάει και η Αλεξία προκειμένου να γνωρίσει τους συνεταίρους των Ματθαίων.

Τι έχει πάθει το πρόσωπο της Sarah Jessica Parker;

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα μεγαλύτερα fashion icon παγκοσμίως, αφού καθιερώθηκε στα μάτια πολλών μέσα από τον ρόλο της ως Κάρι Μπράντσο στο Sex and the City.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Μία από τις σακούλες έσφιξε το στομάχι των εργαζομένων στην καθαριότητα στο Λασίθι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Μία από τις σακούλες έσφιξε το στομάχι των εργαζομένων στην καθαριότητα στο Λασίθι

Έξι νεογέννητα σκυλάκια βρήκαν μέσα σε κάδο σε πλαστική σακούλα καλά δεμένη, οι εργαζόμενοι της καθαριότητας του δήμου Αγίου Νικολάου λίγο πριν την Πλάκα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι εργαζόμενοι το αντιλήφθηκαν έγκαιρα και τα έβγαλαν από την σακούλα πριν καταλήξουν στον μύλο του οχήματος. Οι φιλοζωϊκές οργανώσεις του νομού απευθύνουν έκκληση σε όσους ενδιαφέρονται να σπεύσουν για να υιοθετήσουν τα νεογέννητα.

Τα συγχαρητήρια προς τους εργαζόμενους είναι δεδομένα από όλους ενώ η αγανάκτηση προς τον «άνθρωπο» που τα πέταξε στον κάδο είναι έντονη.

333ggggg22

Πηγή: toxwni.gr

Κάντε share την είδηση και δώστε το δικαίωμα σε όλους να ενημερωθούν.

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

«Κλαίω συνέχεια, χθες επισκέφθηκα ψυχολόγο» Καταρρέει Ελληνίδα ηθοποιός

«Κλαίω συνέχεια, χθες επισκέφθηκα ψυχολόγο» Καταρρέει Ελληνίδα ηθοποιόςΜια δύσκολη περίοδο περνά αυτό τον καιρό γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός.

ΕΡΕΥΝΑ: Γιατί το στοματικό σεξ κάνει καλό!

ΕΡΕΥΝΑ: Γιατί το στοματικό σεξ κάνει καλό!Το στοματικό σεξ αποτελεί ακόμη και σήμερα θέμα ταμπού. Οι ειδικοί όμως τονίζουν ότι κάνει καλό όχι μόνο στις γυναίκες αλλά και στους άνδρες!

Κίνδυνος ανάφλεξης της κατάστασης στην Κριμαία

Παραμένει το αδιέξοδο στην ουκρανορωσική κρίση παρά τις εντατικές διπλωματικές προσπάθειες που καταβάλλονται από διάφορες κατευθύνσεις για εκτόνωση της κατάστασης.

Το καυτό φιλί της Πάολας στον Κώστα Μαρτάκη!

Το καυτό φιλί της Πάολας στον Κώστα Μαρτάκη!Ενα καυτό φιλί μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδά η Πάολα αντάλλαξε η τραγουδίστρια με τον Κώστα Μαρτάκη.

Επίθεση χάκερς στο Ουκρανικό Συμβούλειο Ασφαλείας και Άμυνας και το Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Το ανώτατο σώμα ασφαλείας της Ουκρανίας ανακοίνωσε το Σάββατο ότι το ίδιο αλλά και το εθνικό πρακτορείο Ειδήσεων έχουν πέσει θύματα επιθέσεων στον κυβερνοχώρο.

Κ. Μαρτάκης: Σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον ελληνικό τελικό της Eurovision!

Κανένας δεν σταματά, όπως λέει και το τραγούδι του, τον Κώστα Μαρκάτη από την προετοιμασία του για τον ελληνικό τελικό της Eurovision. Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη βραδιά, που θα δώσει σε έναν από τους 4 διαγωνιζόμενους το εισιτήριο για την Κοπεγχάγη, έχει ξεκινήσει και η αγωνία τους κορυφώνεται.






Ο αγαπημένος σου τραγουδιστής βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες και το καθημερινό του πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές ώρες προβών. (Δες αποκλειστικές φωτογραφίες από το fitting που έκανε σε γνωστό οίκο) Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και ο Πέτρος Χόντος τον απαθανάτισε, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Κολωνάκι κάπου ανάμεσα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.



Ο Κώστας απολαμβάνει όλη την διαδικασία καθώς αγαπάει πολύ το θεσμό της Eurovision. Πολλές φορές στο παρελθόν είχε εκδηλώσει επιθυμία να πάρει μέρος εκπροσωπώντας τη χώρα μας καθώς το θεωρεί τιμητικό για έναν καλλιτέχνη.

Φέτος, του δίνεται η ευκαιρία να “κονταροχτυπηθεί” με 3 ακόμα αξιόλογες υποψηφιότητες για να βρεθεί σε 58 ημέρες στη Δανία και στον μακροβιότερο ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.



Το τραγούδι του “Κανένας δεν με σταματά”, που κυκλοφορεί από την Platinum Records και έχει ήδη αγαπηθεί πολύ, είναι σε στίχους και μουσική του Ηλία Κόζα. Ο Κώστας έψαχνε πολύ ένα τραγούδι που να του ταιριάζει και θα τον κάνει να αισθάνεται άνετα και το βρήκε!



Έχοντας δίπλα του όλη την ομάδα από την δισκογραφική εταιρεία αλλά και τα αγαπημένα του πρόσωπα ρίχνεται γεμάτος αυτοπεποίθηση στη "μάχη" της Τρίτης και επιδιώκει να μας εντυπωσιάσει με το τραγούδι του! Το styling του Κώστα το βράδυ του τελικού θα επιμεληθούν οι Μιχάλης Τσούκας και Μάριος Κυπριώτης.

Πηγή: tlife.gr

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Συλλυπητήρια ΓΓ ΟΗΕ στις οικογένειες των επιβατών του Boeing 777

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι-μουν εξέφρασε σήμερα τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των επιβατών και του πληρώματος του αεροσκάφους της Malaysia Airlines που έχει χαθεί από τα ραντάρ από χθες Σάββατο.

Σοκαριστική αποκάλυψη της Jolie: Σκοπεύει να κάνει και άλλα χειρουργεία λόγω προδιάθεσης καρκίνου!

Σοκαριστική αποκάλυψη της Jolie: Σκοπεύει να κάνει και άλλα χειρουργεία λόγω προδιάθεσης καρκίνου!Την αποκάλυψη ότι σκοπεύει να κάνει και άλλα χειρουργεία άμεσα προκειμένου να μειώσει τις πιθανότητες να νοσήσει από καρκίνο, έκανε η Angelina Jolie.

Η SAD ΦΩΤΟ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ Η ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ EUROVISION

Ποιο τραγούδι πήρε το εισιτήριο;  Έχασε τελικά η Έλενα Παπαρίζου τη νίκη στον τελικό του Melodifestivalen που θα αναδείκνυε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει φέτος τη Σουηδία στη Eurovision.

Σπεύσατε: Τζάκποτ στο ΛΟΤΤΟ - Πληρώνει 900.000 ευρώ!

Τζάκποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία του Λόττο.  Στην κλήρωση της Τετάρτης  η 1η κατηγορία θα πληρώσει 900.000 ευρώ.

Εκτός κινδύνου ο Σουμάχερ! Ποια είναι τα ευχάριστα νέα για τον Πρωταθλητή της F1;

Εκτός κινδύνου ο Σουμάχερ! Ποια είναι τα ευχάριστα νέα για τον Πρωταθλητή της F1;Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν χρειάζεται πλέον τεχνητή αναπνοή, καθώς αναπνέει μόνος του και μάλιστα ακούει και τις φιλικές φωνές γύρω του.

Πρόεδρος της Βουλής της Κριμαίας: "Μέρος της Ρωσίας σύντομα η Κριμαία" - Εκτός ορίων η κατάσταση

Ο ηγέτης του φιλο-ρωσικού περιφερειακού κοινοβουλίου στην Κριμαία δεσμεύτηκε το Σάββατο ότι η περιοχή θα αποτελέσει μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας πριν από το τέλος του μήνα, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων.

Εκτός Eurovision η Παπαρίζου

elelele.jpgΔεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στον τελικό του Melodifestivalen η Έλενα Παπαρίζου η οποία διεκδικούσε το εισιτήριο για την τρίτη της συμμετοχή στην Eurovision!

ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗΣ: Εξισλαμίζουν Χριστιανό και έπειτα τον αποκεφαλίζουν! - ΠΡΟΣΟΧΗ: το βίντεο περιεχει ολόκληρη την σκηνή του αποκεφαλισμού

ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗΣ: Εξισλαμίζουν Χριστιανό και έπειτα τον αποκεφαλίζουν!Στην Συρία όπου τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας συνεχίζονται από τις ορδές των εισβολέων.

Τρομοκρατική επίθεση η εξαφάνιση του Boeing της Malaysian Airlines; Όλα τα σενάρια – Οι επιβάτες με τα κλεμμένα διαβατήρια και οι πετρελαιοκηλίδες



Τρομοκρατική επίθεση η εξαφάνιση του Boeing της Malaysian Airlines; Όλα τα σενάρια – Οι επιβάτες με τα κλεμμένα διαβατήρια και οι πετρελαιοκηλίδες- Από τη μηχανική βλάβη μέχρι αεροπειρατεία ή τρομοκρατική επίθεση, όλα τα σενάρια ανοιχτά για την εξαφάνιση του αεροσκάφους της Malaysian Airlines
- Ψάχνουν τα video από τις κάμερες ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ
- Δυο επιβάτες με κλεμμένα διαβατήρια επιβιβάστηκαν στη Μαλαισία
- Πετρελαιοκηλίδες εμφανίστηκαν στη θάλασσα ανοιχτά του Βιετνάμ
- Φόβοι πως εκεί συνετρίβη το Boeing 777 με 239 επιβαίνοντες



Στην αρχή θύμιζε λίγο από σενάριο της γνωστής τηλεοπτικής σειράς Lost. Ένα αεροσκάφος εξαφανίστηκε ξαφνικά από τα ραντάρ και κανείς δεν ξέρει που είναι και κυρίως ποια είναι η τύχη των επιβαινόντων του για περισσότερες από 20 ώρες.

Η συνέχεια είχε στοιχεία τρομοκρατίας και αεροπειρατείας. Κυρίως όμως έχει αγωνία για τους συγγενείς των 239 ανθρώπων που βρίσκονταν μέσα στο Boeing 777 της Malaysian Airlines που απογειώθηκε χωρίς πρόβλημα από την Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας με προορισμό το Πεκίνο, αλλά μόλις μπήκε στη Νότια Θάλασσα της Κίνας, εξαφανίστηκε από προσώπου γης.



Η ανακοίνωση των αρχών του Βιετνάμ πως στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της χώρας εντοπίστηκαν δυο πετρελαιοκηλίδες και καπνός, άρα ίσως εκεί να έπεσε το αεροσκάφος, προκάλεσαν συναγερμό.

Συντρίμμια δε βρέθηκαν. Κι όσο δε βρίσκονται, υπάρχει ελπίδα. Έστω και μικρή. Η αγωνία συνεχίζεται για τους επιβάτες, ανάμεσά τους και δυο βρέφη.

Αεροσκάφη από τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη, την Κίνα, τις ΗΠΑ και το Βιετνάμ «χτενίζουν» τη θαλάσσια περιοχή. Οι έρευνες δε σταμάτησαν ούτε τη νύχτα, ενώ οι πτήσεις θα συνεχιστούν μόλις ξημερώσει.



Τα σενάρια

Η Malaysian Airlines έδωσε στη δημοσιότητα τον κατάλογο με τους επιβάτες και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Από τις διασταυρώσεις προέκυψε ότι ένας Ιταλός κι ένας Αυστριακός, που υποτίθεται πως ήταν στο αεροπλάνο, στην πραγματικότητα ήταν σπίτια τους και απολύτως σώοι.

Τα διαβατήριά τους είχαν κλαπεί και κανείς δεν ξέρει ποιοι τα είχαν, γιατί ταξίδευαν και τι σκοπούς είχαν. Κάπως έτσι ξεκίνησαν οι εικασίες περί αεροπειρατείας ή ακόμη και τρομοκρατικής οργάνωσης.



Τα σενάρια τρομοκρατίας εξετάζουν ακόμη και Αμερικανοί αξιωματούχοι, όπως αποκάλυψε άνδρας των μυστικών υπηρεσιών στο CNN. Η Ουάσιγνκτον ξέρει για το θέμα με τα κλεμμένα διαβατήρια και το γεγονός πως δε μπορεί να είναι σύμπτωση η παρουσία δυο ανθρώπων με κλεμμένα διαβατήρια στην ίδια πτήση, προκαλεί ανησυχίες.

Όμως, στοιχεία που θα βεβαιώνουν πως πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, δεν υπάρχουν ακόμη.
Οι αρχές της Μαλαισίας ελέγχουν πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ αλλά κι από εκεί μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι περίεργο.

Δεν αποκλείουμε καμία πιθανότητα συμφώνησαν ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας και ο διευθύνων σύμβουλος της Malaysian Airlines.



Έμπειρος ο πιλότος

Η μόνη πιθανότητα που αποκλείεται είναι ο καιρός. Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή ήταν καλές και δεν υπήρξε πληροφορία για το αντίθετο.

Δεν αποκλείεται όμως το ανθρώπινο λάθος, παρόλο που ο πιλότος του αεροσκάφους ήταν εμπειρότατος με 33 χρόνια προϋπηρεσία και 18.365 ώρες πτήσης.

Εξάλλου, το αεροπλάνο ήταν εφοδιασμένο με απόθεμα καυσίμων προκειμένου να πετάει για επιπλέον 2 ώρες μετά την ολοκλήρωση του δρομολογίου του.



Το χρονικό

Το Boeing B777-200 που εκτελούσε την πτήση Κουάλα Λουμπούρ - Πεκίνο έχασε την επαφή με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στις 20:40 ώρα Ελλάδος, το βράδυ της Παρασκευής, 120 ναυτικά μίλια ανατολικά των ακτών της πόλης Κότα Μπάρου της Μαλαισίας.

Το Boeing 777 εκτελούσε την πτήση MH370 από Κουάλα Λουπούρ προς Πεκίνο, μεταφέροντας 227 επιβάτες (συν δύο νεογνά) και 12μελές πλήρωμα. Εξαφανίστηκε πάνω από τα νερά της Νότιας Σινικής Θάλασσας, ανοικτά του Βιετνάμ.



Πηγή: newsit.gr

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Whatever! - Και playstation στις φυλακές

Δύο μήνες μετά το «ηφαίστειο» με τις πέντε αυτοκτονίες, τέσσερις απόπειρες αυτοχειρίας καταδίκων και την υπόθεση βιασμού, φαίνεται πως έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στις Κεντρικές Φυλακές στη Λευκωσία, χάρη στην αποφασιστική κινητοποίηση του αρμόδιου υπουργείου, της νέα διεύθυνσης και του προσωπικού του κρατικού σωφρονιστικού ιδρύματος.

Λάρνακα: 30χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο - Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η σύζυγός του

- Το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 10μ.μ. κοντά στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς
- Το αυτοκίνητο προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα του κόμβου με αποτέλεσμα ο 30χρονος οδηγός να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια και να βρει ακαριαίο θάνατο
- Αιτία του τροχαίου φαίνεται να είναι η υπερβολική ταχύτητα
- Οδηγός και η σύζυγός του δεν έφεραν ζώνη ασφαλείας

Νεαρός 30 χρόνων από τη Ρουμανία είναι το θύμα θανατηφόρου δυστυχήματος που σημειώθηκε απόψε κοντά στο κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς στην Αραδίππου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις δέκα απόψε, 30χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο του με συνεπιβάτιδα τη σύζυγο του επίσης από τη Ρουμανία, με κατεύθυνση από τη Λευκωσία προς τη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα του κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τριαντάχρονος να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του αυτοκινήτου και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Στη σκηνή κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία άνδρες της οποίας κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τα δύο άτομα. Η σύζυγος του 30χρονου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η αιτία του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος φαίνεται να είναι η υπερβολική ταχύτητα, ενώ κανένα από τα δύο άτομα στο αυτοκίνητο δεν έφεραν ζώνη ασφαλείας.

Πηγή: newsit.com.cy

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---