Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Aποκαλυπτικό: Σκληρά παιχνίδια συμφερόντων στη διαδικασία απολύσεων προσωπικού των Κυπριακών Αερογραμμών

Με βάση πληροφορίες ,  στη διαδικασία απολύσεων προσωπικού που βρίσκεται σε εξέλιξη στις Κυπριακές Αερογραμμές, δεν τηρήθηκε κανένα από τα κριτήρια για την επιλογή των προσώπων, με βάση το σχέδιο πλεονασμού της εταιρείας. 

ΟΜΟΝΟΙΑ - Πρόταση στον Γιάννη Χριστόπουλο

Σε επαφή με τον Ελλαδίτη προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες μας η Ομόνοια με στόχο τη μεταξύ τους συνεργασία.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

Την ώρα που αριθμός των νεκρών από τη βομβιστική επίθεση στο σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλγογκραντ, το μεσημέρι της Κυριακής, έχει φτάσει τους 16 αφού ακόμη ένας άνδρας εξέπνευσε στο νοσοκομείο, έρχεται στο φως το πρόσωπο της γυναίκας που σκόρπισε το θάνατο στη Ρωσία.

Τζαφάρ: Πώς καταρρίπτεται ο ρατσισμός σε 2 λεπτά

Μέσα σε δύο μόλις λεπτά αυτή η ταινία μικρού μήκους «λέει» με τον πιο απλό και συγκινητικό τρόπο όσα χρειάζονται να ειπωθούν για τον ρατσισμό.

Ποιο πολιτικό πρόσωπο απευθύνθηκε σε άλλο λέγοντας του «Μην ακούς μαλ...»

Πολλά ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για την τύχη του Γιάννη Στουρνάρα. Αλλά μάλλον δεν πρέπει να φοβάται τίποτα ο «τσάρος» αφού ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, του έδωσε... εντολή να μην ακούει μ@@@@@@ς!

Φωτογραφίες από το χιονισμένο Τρόοδος


Το troktikocyp βρέθηκε σήμερα στο Τρόοδος και σας μεταφέρει πανέμορφες εικόνες.

Τα τραγικά Χριστούγεννα πασίγνωστης τηλεπερσόνας. Τα πέρασε στο νοσοκομείο κάνοντας χημειοθεραπείες!

Έγινε διάσημη ανά τον πλανήτη όταν έδειξε θάρρος και προέβαλλε την ζωή της μέσα από reality show.

Εκτόξευση κατά 600% αποχής, λευκών και άκυρων

Αναλυτική μελέτη της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ για το φαινόμενο που κορυφώνεται στον τόπο μας

Πρέμιερ Λιγκ: Arsenal - Ξέρει να αντιδρά

Στα πρόσφατα μαζεμένα ντέρμπι δεν τα κατάφερε η Άρσεναλ, όμως μετά και τη νίκη της με 1-0 επί της Νιούκαστλ κλείνει το 2013 στην κορυφή.

“Δράμα” ο Ολυμπιακός! Έχασε την πρωτιά από τον ΚΑΟΔ

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα και στο πρωτάθλημα αφού ο ΚΑΟΔ έκανε την μεγάλη έκπληξη και επικράτησε με 75-69 στη Δράμα.

Ρεκόρ καρέκλας! - 800 βιογραφικά για τους ημικρατικούς ενώπιον της κυβέρνησης

Sigmalive: Nέα συνάντηση Αναστασιάδη με Αβέρωφ και Παπαδόπουλο

Ufo πέρασε δίπλα απο αεροπλάνο (Video)

Μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα

Νεκρός σε τροχαίο ο Κουντούχοβ

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης της Ελευθέρας πάλης, Μπεσίκ Κουντούχοβ, άφησε την τελευταία του πνοή ανάμεσα στις πόλεις Κρασνοντάρ και Βλαντικεφκάζ.

Επικίνδυνη ταλαιπωρία για χιλιάδες διαβητικούς - Πρόβλημα με τις μηχανές μέτρησης

Λευκωσία: Σε νέα ταλαιπωρία υποβάλλονται χιλιάδες διαβητικοί. Πριν από μερικούς μήνες παρατηρήθηκε έλλειψη σε ταινίες μέτρησης του διαβήτη, με αποτέλεσμα οι διαβητικοί να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν σωστά από τα κρατικά φαρμακεία.

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ο Σούμαχερ

Ο Μικαέλ Σούμαχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, μετά από ατύχημα κάνοντας σκι.

Το βίντεο με την άφιξη του Ρωσικού υπέρ-καταδρομικού «Μέγας Πέτρος» στο λιμάνι της Λεμεσού

To Pyotr Veliky ( Πέτρος ο Μέγας ), τo πιο ισχυρό καταδρομικό πλοίο πυραύλων –έριξε από χθες άγκυρα στο λιμάνι της Λεμεσού , για να πλεύσει στο Αιγαίο, προκειμένου να λάβει μέρος στις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.

Τι είναι το Li-Fi που φιλοδοξεί να εκτοπίσει το Wi-Fi

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο Fudan της Σανγκάης ισχυρίζονται πως θα βάλουν τέλος στη χρήση του Wi-Fi με τη νέα τεχνολογία που ονομάζεται Li-Fi. Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι το σήμα που εκπέμπεται από το μικροτσίπ αυτού του λαμπτήρα LED, είναι πολύ πιο ισχυρό από πολλές οικιακές συνδέσεις στην Κίνα.

Ανάβουν οι μηχανές για τα stress tests

Στο «φουλ» ανάβουν οι μηχανές των τραπεζών, υπό την άγρυπνη εποπτεία της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι απαιτήσεις της Τρόικας και να πετύχουν τη μεγάλη «δοκιμασία» αποτίμησης των δανειακών χαρτοφυλακίων τους και τον έλεγχο της κεφαλαιακής επάρκειάς τους αλλά και τις αντοχές τους σε ακραίες συνθήκες.

Νέα αυτοκτονία συνταράσσει τις Φυλακές! 21χρονος ο αυτόχειρας. Πολλά τα ερωτηματικά...

Συναγερμός έχει σημάνει για μία ακόμη φορά στις Κεντρικές Φυλακές. Κατάδικος έθεσε τέρμα στη ζωή του χθες βράδυ. Οι απανωτές αυτοκτονίες στο Σωφρονιστικό Ίδρυμα προκαλούν μεγάλα ερωτηματικά για το τι συμβαίνει επιτέλους εκεί μέσα...

Δημοπρατεί την παρθενιά της για τρίτη φορά! – Δίνει παράταση για έναν Άραβα – Διαβάστε τι «μεγαλεία» της προσφέρει…

Έχουν περάσει σχεδόν 15 μήνες από τότε που ένας Ιάπωνας επιχειρηματίας προσέφερε 780.000 δολάρια στη Βραζιλιάνα φοιτήτρια που δημοπρατεί την παρθενιά της διαδικτυακά.

Στην ουρά για ένα πιάτο φαΐ και ο ...πρόεδρος της Κίνας - Ένας απλός πελάτης

O Σι έχει ζητήσει από τους αξιωματούχους να περιορίσουν τις σπατάλες και την πολυτέλεια και να έρθουν κοντά στο λαό, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης εκστρατείας κατά της διαφθοράς 

Η τραγωδία που κρύβεται πίσω από αυτή τη selfie ΦΩΤΟ

Οι τέσσερις φίλοι ποζάρουν χαμογελαστοί για μία selfie φωτογραφία! Δε γνωρίζουν πως πίσω τους είναι ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο με εκρηκτικά με στόχο τον πρώην υπουργό Οικονομικών του Λιβάνου...

Τα χιόνια επέστρεψαν και δρόμοι ξαναέκλεισαν - Η ανακοίνωση της Αστυνομίας και η πρόβλεψη του καιρού

- Ξανάρθαν τα χιόνια...
- Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το ποιοι δρόμοι έκλεισαν στο Τρόοδος
- Μικροατυχήματα σημειώνονται εν τω μεταξύ από το πρωί ανά το Παγκύπριο λόγω ολισθηρού οδοστρώματος και της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας
- Η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες

Οραμα για την Ελλάδα του 2021 Οι εκδοχές των ειδικών για το τί μέλλει γενέσθαι

Ρωτήσαμε κάποιους ανθρώπους με ειδικό βάρος στον τομέα τους, που δίνουν την εκδοχή τους του πώς φαντάζονται ή πώς θα ήθελαν να είναι η Ελλάδα του 2021

Άτομο με ψυχολογικά προβλήματα η 38χρονη που απέβαλε σε τουαλέτα! Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση στο νεογνό

Φως στην υπόθεση εντοπισμού νεκρού νεογνού στο χωριό Αμίαντος, αναμένεται να δείξουν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις τις οποίες αναμένεται να διενεργήσει αργότερα σήμερα η Ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.

Πέντε ανθρώπινα κεφάλια μαζί με σώματα βρέθηκαν στο Μεξικό

Πέντε ανθρώπινα κεφάλια μαζί με τα σώματα βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην πολιτεία Μιτσοακάν του Μεξικού, με τις αρχές να εικάζουν ότι το έγκλημα σχετίζεται με συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών.

Ο Δήμος Λάρνακας μοιράζει δώρα στα παιδιά - Δώρα θα δοθούν σε παιδιά στο εμπορικό κέντρο της πόλης

Από τις 14.00 μέχρι και τις 16.35 θα δοθούν δώρα σε συνοικισμούς της πόλης και συγκεκριμένα στα προαύλια των σχολείων.