Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Αυτές είναι οι 10 ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη

Για ακόμα μία φορά βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των 100 πιο σέξι γυναικών στον κόσμο η Mila Kunis!

Η Paramount πάει Ντουμπάι!

Κατασκευάζει νέο θεματικό resort για τους λάτρεις της 7ης τέχνης.

Σούπερ ντέρμπι κορυφής στην Πρέμιερ Λιγκ...

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Λίβερπουλ ξεχωρίζει από τις αναμετρήσεις για την 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο γάμος καθυστέρησε λόγω μιας... κουκουβάγιας

Χωρίς αυτήν το μυστήριο δε μπορούσε να ολοκληρωθεί

UFO σε βίντεο λένε ότι έχουν πιλότοι στο Μεξικό

Πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας στο Μεξικό είδαν κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης 11 “αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα” επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας .

Ο καθένας με την παραξενιά του!


Τους ενδιαφέρει το διαφορετικό...


OMG: ΒΙΑΣΤΗΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΠΩΣ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ... ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ AIDS

Ο Ρίτσαρντ Τόμας, που εκτίει ποινή φυλάκισης 64 μηνών για τον βιασμό γυναίκας στο Μάντσεστερ, κατέρρευσε μόλις έμαθε ότι το θύμα του είναι φορέας του AIDS.

Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου να ποζάρει γυμνή από τη μέση και πάνω!

Πιο σέξι από ποτέ εμφανίζεται σε νέα της φωτογράφηση η Κατερίνα Καινούργιου.

ΑΕΛ: Η αλλαγή ήρθε, ώρα να την δούμε

Η ΑΕΛ φιλοξενείται από τον Ερμή στο στάδιο «Αμμόχωστος» και θα πρέπει να ξεκινήσει την αντεπίθεση της από σήμερα εάν θέλει να παραμείνει κοντά στη κορυφή.

Η αποχώρηση της Πιερίδη από το Posidonio κρύβει εγκυμοσύνη;

Μόλις δύο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Μαριάντα Πιερίδη έκανε πρεμιέρα στο Posidonio στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού και την Κυριακή που μας πέρασε έφυγε από το σχήμα.

Ήδη μάλιστα αντικαταστάθηκε σε χρόνο από την Ελένη Χατζίδου.

Οι φήμες οτι ετοιμάζεται να αποχωρήσει είχαν φτάσει στα αυτιά μας εδώ και δέκα περίπου μέρες αλλά κανείς δεν τις επιβεβαίωνε. Αντιθέτως μας διαβεβαίωναν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και η τραγουδίστρια συνεχίζει τις εμφανίσεις της κανονικά. Έλα, όμως που δεν τις συνεχίζει. 

Την Κυριακή που μας πέρασε έκανε την τελευταία της εμφάνιση στην πίστα στο Posidonio για αυτήν την σεζόν τουλάχιστον και αποχώρησε. Για...προσωπικούς λόγους, όπως μάθαμε, αν και η ίδια ισχυρίζεται σε όσους την ρωτούν πως αυτήν την συμφωνία είχε εξ' αρχής. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, όμως, εδώ και δέκα μέρες -ταυτόχρονα με τις φήμες αποχώρησής της από το σχήμα- η Μαριάντα είχε όντως προσωπικούς λόγους να φύγει καθώς σύμφωνα με αυτές είναι έγκυος και μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και θα γινει σε λίγους μήνες μαμά για πρώτη φορά. Και η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα η σέξι τραγουδίστρια εμφανιζόταν με ρούχα ριχτά, κάτι που δεν συνηθίζει αφού σχεδόν σε όλες της τις εμφανίσεις πάντα αναδείκνυε το καλογυμνασμένο της κορμί και τους κοιλιακούς "φέτες". 

Αυτήν την σεζόν το έκανε μόνο στην πρεμιέρα του σχήματος στα τέλη Αυγούστου στο οποίο όμως ήταν εμφανής μια κάποια κοιλίτσα που σίγουρα δεν είχε πριν. Από εκεί και πέρα καλύφθηκε πλήρως. Η ίδια πάντως δεν επιβεβαιώνει τις φήμεςκαι αμέσως μετά την αποχώρησή της από το νυχτερινό κέντρο έφυγε με τον αγαπημένο της Νέστορα Φωτιάδη για Ρόδο για μια εμφάνιση. Αυτά τα πράγμτα πάντως δεν κρύβονται για πολύ. 

Κι αν αληθεύουν οι φήμες της ευχόμαστε ότι καλύτερο και με...έναν πόνο.

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Ηχηρή απόρριψη τελεσιγράφου του ΟΗΕ από Αναστασιάδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης απέρριψε την προθεσμία τεσσάρων ημερών που έδωσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να καθοριστεί ημερομηνία επανέναρηξης των διαπραγματεύσεων.

ΑΕΚ: Κανένα περιθώριο για απώλειες

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη στο Τσίρειο Στάδιο.


OOPS: ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο KEANU REEVES

Με το πρόσωπό του σε πολύ κακή κατάσταση ύστερα από πολλαπλούς τραυματισμούς εμφανίστηκε ο Keanu Reeves.

Video: Καραγκιοζιλίκι. Ο Tus πηδάει γυμνός στην αυλή αφού ο κερατάς τους έπιασε στα πράσα

Είναι άλλο πράγμα να προκαλείς και πολύ διαφορετικό να γίνεσαι καραγκιόζης. Άλλωστε είναι πλεόν αστικός μύθος η ρήση ότι ένας άντρας στη ζωή του μπορεί να έχει όσες παράνομες σχέσεις θέλει αρκεί να μην γίνου γνωστές.

SAD: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥ

Με το "σύνδρομο του Λυκανθρώπου", που προκαλεί έντονη τριχοφυΐα και το οποίο μεταφέρεται στην οικογένειά του, γεννήθηκε ένα βρέφος στην κεντρική Ινδία.

Οι δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη για τη δολοφονική επίθεση στο Ηράκλειο..


Στο χώρο της διπλής δολοφονίας των δύο νεαρών στο Νέο Ηράκλειο έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής βρέθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης και μίλησε για τη δολοφονική επίθεση.

Η ΕΔΕΚ χαιρετίζει τις δηλώσεις Μ. Σούλτς

Το Κ.Σ ΕΔΕΚ χαιρετίζει τις δηλώσεις του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς ότι «Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν συγκεκριμένες ευθύνες για τα προγράμματα οικονομικής εξυγίανσης στην Ελλάδα, την Κύπρο ,την Πορτογαλία και την Ιρλανδία», ανέφερε με δηλώσεις του στη Πάφο ο πρόεδρος του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ 29ΧΡΟΝΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται στην εντατική του “Γεώργιος Γεννηματάς” ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας που δέχθηκε τα πυρά κατα τη δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ η μητέρα του 29χρονου Ολγα Βλάχου, είπε πως οι γιατροί με δύο χειρουργεία, ένα στην κοιλιακή χώρα και ένα στο θώρακα κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά όλα τα ζωτικά όργανα είναι πειραγμένα. "Δεν έχει πειραχθεί η καρδιά του, παλεύουμε για τα ζωτικά όργανά του" είπε.

 Η κα Βλάχου είπε επίσης πως δεν αντέχει να χάσει άλλο παιδί αφού ήδη έχει χάσει ένα γιο από μεσογειακή αναιμία. Πρόσθεσε πως έμαθε για το περιστατικό από τη σύζυγο του 29χρονου την οποία ειδοποίησε ο ίδιος όταν είχε ακόμα τις αισθήσεις του

Source : www.showtime.cy

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Διπλός ο στόχος

Ο στόχος της Ανόρθωσης είναι διπλός στο Κυριακάτικό παιχνίδι με την Ένωση στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Κατ' αρχάς το τρίποντο που θα φέρει την ομάδα ξανά στο δρόμο των επιτυχιών. Και κατά δεύτερο να χαμογελάσει και πάλι ο κόσμος της Ανόρθωσης μετά την άσχημη τόσο αγωνιστικά όσο και στα οικονομικά νέα εβδομάδα που μας πέρασε.

Ο ΤΎΠΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΆΕΙ ...

Ο ΤΎΠΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΆΕΙ ......

Οστά τριών αγνοουμένων βρέθηκαν σε τ/κ κοιμητήριο

Οστά τριών ατόμων, που πιστεύεται ότι ανήκουν σε Τουρκοκύπριους αγνοούμενους, εντοπίστηκαν στο τ/κ κοιμητήριο της κοινότητας Πόλεως Χρυσοχούς στην Πάφο, επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ, ο Θεόφιλος Θεοφίλου, ο οποίος εκπροσωπεί την ε/κ πλευρά στη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους (ΔΕΑ).

Πραγματοποιείται στη Λάρνακα η 1η Παγκύπρια Ημερίδα Κεραμικής

Η επιτυχία και λειτουργία του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Κύπρος 2007-2013» και της πρότασης «Κεραμέας» αποτελεί τη σύσφιξη των σχέσεων και των δεσμών μεταξύ Κύπρου - Ελλάδας, ανέφερε το πρωί ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης σε χαιρετισμό του κατά την έναρξη των εργασιών της 1ης Παγκύπριας Ημερίδας Κεραμικής που άρχισε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Λάρνακα.

Αρχίζει άμεσα ο κοινωνικός διάλογος για στήριξη απασχόλησης και αποφυγή απολύσεων, δήλωσε η Υπ. Εργασίας

Αρχίζει άμεσα ο κοινωνικός διάλογος για τα θέματα στήριξης της απασχόλησης και αποφυγής απολύσεων, με την συζήτηση όλων των άλλων θεμάτων να ακολουθεί ώστε να υπάρξει κατάληξη σε συγκεκριμένες εισηγήσεις που θα τεθούν στο τραπέζι για περεταίρω διαβούλευση, δήλωσε η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου μετά το τέλος της συνεδρίας του Εργατικού Συμβουλευτικού Σώματος.

Θύματα απαγωγής δύο Γερμανοί στο Λίβανο

Δύο Γερμανοί πολίτες απήχθησαν την Παρασκευή στην κοιλάδα Μπεκάα στον ανατολικό Λίβανο από άγνωστους ενόπλους οι οποίοι ζητούσαν λύτρα για την απελευθέρωσή τους, ανακοίνωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου NAA.

ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο KEANU REEVES?

Με το πρόσωπό του σε πολύ κακή κατάσταση ύστερα από πολλαπλούς τραυματισμούς εμφανίστηκε ο Keanu Reeves.


Δωροκοπόνια καυσίμων 10,000 ευρώ για το Κ. Παντοπωλείο Λάρνακας

Πεντακόσια δωροκουπόνια καυσίμων των 20 ευρώ, συνολικής αξίας €10,000, παρέδωσαν αυτή την εβδομάδα στο Δήμαρχο Λάρνακας η εταιρεία ESSO και οι πρατηριούχοι της, με στόχο τη στήριξη των δικαιούχων συμπολιτών μας του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η ΤΆΜΤΑ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ! ΑΝΤΈΧΕΤΕ ΝΑ ΔΕΊΤΕ;

Το αμερικάνικο Halloween είπε να τιμήσει η Τάμτα και πραγματικά έγινε αγνώριστη με τη μεταμόρφωσή της.

Αισιόδοξος ο Πρόεδρος για την αξιολόγηση της Τρόικας

Την πεποίθηση ότι και η δεύτερη αξιολόγηση της τρόικας θα είναι επίσης θετική και ευνοϊκή όπως η πρώτη, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε χαιρετισμό του στην 20η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Κυπριακού Συνδέσμου Διεθνών Επιχειρήσεων (CIBA), στη Λεμεσό.