Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

H συγκλονιστική φωτογραφία που όλοι οι γονείς πρέπει να δείξουν στους γιους τους [εικόνα]

Η βία δεν αφορά ποτέ σε μεμονωμένες περιπτώσεις ανθρώπων και συμπεριφορών, αλλά ολόκληρα κοινωνικά σώματα.

Οι ξηροί καρποί συνδέονται με μειωμένο κίνδυνο καρκίνου και καρδιαγγειακών

Διάφορες έρευνες τα τελευταία χρόνια είχαν δείξει την ωφέλιμη για τον οργανισμό κατανάλωση ξηρών καρπών.

«Tι να κάνω μόλις...»: 6 έκτακτες καταστάσεις και τα γιατροσόφια τους

Μπορεί να σας έχουν συμβεί αρκετές φορές, αλλά ποτέ δεν ξέρατε πως να τα αντιμετωπίσετε. Ρωτήσαμε τους ειδικούς και έχουμε τα κατάλληλα γιατροσόφια για κάθε περίσταση.

Δείτε τα περίεργα γενετικά όργανα του ζωικού βασιλείου!

Η διαιώνιση του είδους είναι σοβαρή υπόθεση. Η Μητέρα Φύση δεν θα μπορούσε να μην έχει φροντίσει να ..εξοπλίσει τα παιδιά της με όλα τα απαραίτητα προσόντα για την αναπαραγωγή τους.

Σενάρια και προετοιμασίες για τη «μεγάλη» Δευτέρα - Έμεινε απ' έξω ο ΟΗΕ

Λευκωσία: Με πολλά και διαφορετικά σενάρια θα προσέλθουν στην άτυπη, όπως χαρακτηρίστηκε, συνάντηση της ερχόμενης Δευτέρας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο κατοχικός ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου. Καθένα από τα σενάρια που φαίνεται να προετοιμάζονται εκατέρωθεν αφορούν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.

Α. Γεωργούλης:«Δεν υπάρχουν λάθη στον έρωτα» - Ποιες γυναίκες τον γοητεύουν;

Σε μια παράσταση γεμάτη έρωτα… «Από την πρώτη στιγμή» πρωταγωνιστούν ο Αλέξης Γεωργούλης και η Αννίτα Κούλη.

«Ολοκληρωτικός Πόλεμος» στο ΔΗΚΟ μια βδομάδα πριν τις εκλογές – Θα «παίξουν» και ξύλο στο τέλος;

- Πλήρης η διάσταση των θέσεων Ν. Παπαδόπουλου και Μ. Καρογιάν
- Πρωτόγνωρη για τα κυπριακά δεδομένα η εσωκομματική πόλωση πριν τις εκλογές
- Ν. Παπαδόπουλος: Έκθετος ο Καρογιάν στο Κυπριακό, την οικονομία και την απομάκρυνση από τις ΔΗΚΟϊκές αρχές
- Οι εσωκομματικές εκλογές δημοψήφισμα για την παραμονή ή αποπομπή Καρογιάν από την Προεδρία

Η Κύπρος πάσχει στην φορολογική διαφάνεια

Το Λουξεμβούργο, η Κύπρος, οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, η Ελβετία και οι Σεϊχέλες δεν πληρούν τα διεθνή πρότυπα όσον αφορά την φορολογική διαφάνεια, γεγονός που πιθανόν θέτει τις επενδύσεις στις χώρες αυτές σε κίνδυνο, σύμφωνα με ένα διεθνές φόρουμ για φορολογικά ζητήματα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Του μένει ο Ρομπέρτο;

Ένα από τα θέματα που απασχολούν κατά καιρούς τους οπαδούς του Ολυμπιακού είναι η παραμονή του Ρομπέρτο στην ομάδα.

Η Ρουλλα Γεωργιάδου περιγράφει τα 5 δευτερόλεπτα απόλαυσης ενός άντρα - VIDEO

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ήταν καλεσμένη χθες στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, όπου μίλησε για όλα, αλλά και για τους άντρες...

Μ. Χατζηγιάννης – Κ. Παπουτσάκη: Πρεμιέρα με το μιούζικαλ Annie! - ΦΩΤΟ

Το καλλιτεχνικό του ντεμπούτο στο θεατρικό σανίδι με το μιούζικαλ Annie έκανε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο γνωστός ερμηνευτής βρέθηκε επί σκηνής με την Κατερίνα Παπουτσάκη που επέστρεψε δυναμικά στο θέατρο μετά τη γέννηση του γιου της.

Λίγο πολύ σε όλους έχουν συμβεί

Όταν το μενού έχει κοφτό μακαρονάκι πάντα περνάμε όσα περισσότερα μπορούμε στο πιρούνι μας - Και άλλα πολλά...

Ελεύθερες και πάλι οι δύο φώκιες - ΦΩΤΟ

Στα καναδικά νερά επέστρεψαν οι δύο φώκιες της φωτογραφίες, έπειτα από μήνες περίθαλψης και φροντίδας στο Aquarium Marine Mammal Rescue Centre του Βανκούβερ.

Ρόδος: Ανείπωτη τραγωδία με δύο νεκρές γυναίκες - Η μια είναι Κύπρια - Αγνοείται καθηγητής που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά - Δείτε τις εικόνες Αποκάλυψης!

- Οι δύο γυναίκες παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και πνίγηκαν
Γυναικα κυπριακης καταγωγης η οποια διαμενει μονιμα στη Ροδο, επιβεβαιωνεται οτι ειναι ενα εκ των δυο μεχρις στιγμης θυματων της τραγωδιας
- Η συγκλονιστική κατάθεση του εκπαιδευτικού που είδε την συνάδελφό του να χάνεται
- Το πρωί μία γυναίκα είπε στους πυροσβέστες ότι υπάρχουν άλλοι δύο αγνοούμενοι στη γεφυρα Κρεμαστής
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ρόδος λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας
- Περισσότερα από 100 αυτοκίνητα παρασύρθηκαν - Τρομερές οι καταστροφές στο νησί
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Γυναικα κυπριακης καταγωγης η οποια διαμενει μονιμα στη Ροδο, επιβεβαιωνεται οτι ειναι ενα εκ των δυο μεχρις στιγμης θυματων της τραγωδιας. Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ρόδος μετά τη θεομηνία που έπληξε το νησί και έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε δύο γυναίκες, προκαλώντας παράλληλα τεράστιες καταστροφές. - See more at: http://www.sigmalive.com/news/greece/78169#sthash.T4vd5YWR.dpuf

Νεκρή στην παραλία του χωριού Κρεμαστή, πεντακόσια μέτρα από τις εκβολές του χειμάρρου, βρέθηκε τα ξημερώματα η 30χρονη δασκάλα που ήταν αγνοούμενη από χθες το απόγευμα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε παρασύρθηκε από τα νερά του χειμάρρου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες των αρχών για να εντοπιστεί και ο 50χρονος καθηγητής που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο ενώ αργά χθες το βράδυ σε γέφυρα άλλου χειμάρρου στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε πνιγμένη μία 35χρονη γυναίκα τα στοιχεία της οποίας εξακολουθούν να παραμένουν αγνωστα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αξιωματικών της αστυνομίας και της πυροσβεστικης είναι ότι η 35χρονη βρέθηκε στο σημείο κοντά στο ποτάμι με τα πόδια και παρασύσθηκε από τα ορμητικά νερά της βροχής.



Το ποτάμι παρέσυρε τους εκπαιδευτικούς που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στον εντοπισμό του αγνοούμενου συναδέλφου της 30χρονης, που έχασε τη ζωή της. Οι δύο κι ένας τρίτος συνάδελφός τους επέβαιναν μαζί σε αυτοκίνητο με κατεύθυνση απο το Παραδείσι προς την Κρεμαστή. Όταν έφτασαν στο ποτάμι και άρχισε να παρασύρεται το αυτοκίνητό  τους, βγήκαν από αυτό για να σωθούν.
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
Τι είπε στους αστυνομικούς ο εκπαιδευτικός που σώθηκε - Γατζώθηκε από γέφυρα

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ''Ροδιακή'', ο 30χρονος, φανερά σοκαρισμένος, είπε ότι στις 16:30, όταν δοκίμασαν να διασχίσουν το σημείο του ποταμού, το νερό φαίνονταν χαμηλό. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο άρχισε να παρασύρεται και τότε οι εκπαιδευτικοί κατάλαβαν τι θα συνέβαινε και αμέσως βγήκαν έξω.
Ο ίδιος πρόλαβε και γαντζώθηκε σε ένα σημείο από τα πέδιλα της γέφυρας και κρατήθηκε εκεί μέχρι να έρθει το πρώτο πυροσβεστικό όχημα.



ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Οι άλλοι δύο συνάδελφοί του, που επίσης βγήκαν από το αυτοκίνητο, στάθηκαν για λίγο και μετά χάθηκαν… από τα μάτια του! Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Ο ίδιος μεταφέρθηκε σε σπίτι κατοίκου της Κρεμαστής, δίπλα από τη γέφυρα και σε πολύ λίγη ώρα στο σημείο βρέθηκε και ο διεθυντής του σχολείου.

Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μία γυναίκα είπε το πρωί στους αστυνομικούς, ότι υπάρχουν ακόμα δύο αγνοούμενοι στην γέφυρα της Κρεμαστής. Η γυναίκα είπε ότι τα δύο άτομα επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας BMW που παρασύρθηκε.

Εικόνα από το tvkosmos

Στον Αρχάγγγελο, επίσης ένα αυτοκίνητο αναφέρθηκε ότι παρασύσθηκε, στο οποίο επέβαινε ένα άτομο. Ο άνδρας, εντοπίστηκε σώος, αργά το βράδυ. Το πρωί έφτασε στη Ρόδο κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με σούπερ πούμα, για συνδρομη στις έρευνες...


Ενδεικτικό της έντασης των φαινομένων που έπληξαν το νησί ήταν ότι στην Ιαλυσσό περισσότερα από 100 αυτοκίνητα παρασύρθηκαν και κατέληξαν στο παλαιό νεκροταφείο, το ένα πάνω στο άλλο. Η πυροσβεστική της Ρόδου έχει τεθεί σε επιφυλακή, με τις κλήσεις για άντληση υδάτων ξεπερνούν τις 260.

Σύμφωνα με την ΡΟΔΙΑΚΗ, η κακοκαιρία εκδηλώθηκε λίγο μετα τις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (22-11-2013) στο νησί. Οι δρόμοι από το Φαληράκι μέχρι και την Κρεμαστή, μετετράπηκαν σε ποτάμια, ενώ τεράστια προβλήματα δημιουργήθηκαν και στην πόλη της Ρόδου, καθώς ο όγκος της βροχής που έπεφτε ασταμάτητα, δημιουργήσε ένα κυκλοφοριακό χάος.


Πολλές περιοχές στο νησί της Ρόδου βρέθηκαν χωρίς ρεύμα εξαιτίας των κεραυνών που έθεσαν εκτός λειτουργίας πολλές γραμμές. Επίσης, έντονη χαλαζόπτωση σάρωσε τις περιοχές Τρεις, Ιξιάς Ιαλυσού και Κρεμαστής.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικράτησε είναι ότι η οδός Ηρακλειδών μετατράπηκε σε ορμητικό ποτάμι,
με το ύψος του νερού να ξεπερνά το μισό μέτρο. Με αφορμή την τραγική κατάσταση στο νησί, όπως έγινε γνωστό κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Πηγή: newsit.gr

Υπ. Συγκοινωνιών : Στήριξη της Κυβέρνησης στα Κυπριακά Ταχυδρομεία

Την στήριξη και συμπαράστασή της πολιτικής ηγεσίας στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης των Κυπριακών Ταχυδρομείων εξέφρασε σήμερα ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Εργων Τάσος Μητσόπουλος. 

Σημείωσε ότι "στρατηγικός στόχος της Κυβέρνησης είναι η διασφάλιση της καθολικής ταχυδρομικής υπηρεσίας με ψηλή ποιότητα και ενιαία τέλη σε όλη την επικράτεια, μέσω ενός κατάλληλου οργανωτικού και ρυθμιστικού πλαισίου, με την πεποίθηση ότι οι αλλαγές που τροχοδρομούνται θα αποτελέσουν καταλυτικό παράγοντα για τη δημιουργία ενός σύγχρονου Ταχυδρομείου, καταργώντας στεγανά, γραφειοκρατίες και νοοτροπίες του παρελθόντος". 

Σε χαιρετισμό του στα εγκαίνια του νέου ταχυδρομικού γραφείου στον Ύψωνα, ο κ. Μητσόπουλος ανέφερε ότι η ίδρυση του νέου αυτού ταχυδρομικού γραφείου ανταποκρίνεται στο διαχρονικό αίτημα του ίδιου του Δήμου, που με τόσο γοργό ρυθμό αναπτύσσεται τόσο πληθυσμιακά όσο και οικονομικά. Σημείωσε ότι σήμερα ο Ύψωνας αποτελεί πλέον ένα αναπτυσσόμενο προάστιο της Λεμεσού, με ένα μεγάλο μέρος των κατοίκων του να απασχολείται στους τομείς των ξενοδοχείων, των εστιατορίων, του εμπορίου, των μεταφορών και των υπηρεσιών. 

"Το ταχυδρομικό γραφείο που εγκαινιάζεται σήμερα, έρχεται να προσθέσει στο Δήμο, με τις υπηρεσίες που θα προσφέρει, ένα σύγχρονο και λειτουργικό κατάστημα που θα εξυπηρετεί τόσο τους δημότες του όσο και όλους τους εμπορευόμενους. Το νέο αυτό γραφείο αποτελεί ένα σύγχρονο αναπτυξιακό έργο που παρέχει στο Δήμο του Ύψωνα αλλά και στις γύρω κοινότητες όλες τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουν τα Κυπριακά Ταχυδρομεία", πρόσθεσε.

 Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, όπως όλοι γνωρίζουμε, είπε ο Υπουργός, είναι βαθιά ριζωμένα στη συνείδηση του Κύπριου πολίτη - ο ταχυδρόμος αποτελεί γνώριμη και φιλική μορφή για τον καθένα μας και είναι γεγονός ότι η παρουσία του είναι συχνότερη από την παρουσία οποιουδήποτε άλλου δημόσιου φορέα στις καθημερινές δραστηριότητες των πολιτών. 

Από τη φύση του, συνέχισε, το ταχυδρομικό έργο είναι δύσκολο και καθίσταται ακόμα δυσκολότερο μέσα στις νέες οικονομικές συνθήκες της κρίσης που περνά η πατρίδα μας. Επιπρόσθετα, η υποκατάσταση της παραδοσιακής αλληλογραφίας από την τεχνολογία αλλά και η ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου δημιουργεί νέες μεγάλες προκλήσεις και παράλληλα νέες προοπτικές για τα Κυπριακά Ταχυδρομεία.

 "Ανταποκρινόμενοι στις τρέχουσες αλλαγές αλλά και στις τεχνολογικές απαιτήσεις της ταχυδρομικής αγοράς, η διοίκηση και το προσωπικό του Τμήματος αντιμετωπίζουν τις όποιες δυσκολίες με αίσθημα ευθύνης, επαγγελματισμό, προγραμματισμό και ευελιξία. Απτό αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής είναι το βραβείο καινοτομίας που έλαβαν τα Κυπριακά Ταχυδρομεία από την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων, για τη νέα υπηρεσία Parcel24, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες για 24ωρη παραλαβή των δεμάτων τους καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας", πρόσθεσε. 

 Source : http://www.philenews.com

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Και η καλή εμφάνιση στις απαιτήσεις

Τη νίκη θα κυνηγήσει αύριο η Ανόρθωση κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς δεν την παίρνουν νέες απώλειες. Μπορεί το παιχνίδι να είναι δύσκολο, ωστόσο δεν χωράνε δικαιολογίες από κανέναν, αν η «Κυρία» θέλει να συνεχίσει να έχει απαιτήσεις από τη φετινή χρονιά.

Ανάρπαστο το Xbox One από την πρώτη ημέρα εμφάνισής του

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα της νέας κονσόλας βίντεο-παιχνιδιών Xbox One την πρώτη ημέρα της παρουσίασης της στο ευρύ κοινό.

ΒΟΜΒΑ: ΠΑΡΤΙ ΟΡΓΙΩΝ ΣΕ ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΔΑΛΙ - ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ Η...

Σούσουρο έχει γίνει τις τελευταίες ώρες σε περιοχή της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στο Δαλι όταν σε μια απο τις πιο εντυπωσιακές βίλες εκεί, ένας άτακτος σύζυγος έστησε το πιο οργανωμένο group sex - πάρτι οργίων που έγινε ποτέ στα χρονικά της Κύπρου.

Πασίγνωστη Κύπρια ηθοποιός έπιασε στα πράσα τoν άντρα της με τραβεστί

Σοκ έπαθε πασίγνωστη Κύπρια ηθοποιός, όταν έπιασε στα πράσα τον σύζυγο της να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις, με τραβεστί.

Απαγωγή δασκάλων στο Πακιστάν

Προωθούσαν τον εμβολιασμό κατά της πολιομυελίτιδας στα παιδιά

Χαμός στα social media με Βανδή – Σφακιανάκη! Τα υποστηριχτικά σχόλια στην Δέσποινα

Ένα τσουνάμι ξέσπασαν τα μηνύματα συμπαράστασης θαυμαστών, φίλων αλλά και απλών ανθρώπων στα social media υπέρ της Δέσποινας Βανδή και την απόφασή της να αποχωρήσει από το νυχτερινό σχήμα που θα εμφανιζόταν με τον Νότη Σφακιανάκη, μετά τις δηλώσεις του για την Χρυσή Αυγή.

Και ο Παντελής Παντελίδης το έκαψε στα γενέθλιά του!

Με μία τούρτα σε σχήμα κιθάρας και ένα μεγάλο κερί γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Παντελής Παντελίδης χθες το βράδυ.

Ποινές σε αξιωματικό της ΕΦ για εκπαίδευση ακροδεξιών

Πειθαρχικές ποινές επέβαλε ο Αρχηγός της ΕΦ Στυλιανός Νάσης σε αξιωματικό που φέρεται να εκπαίδευε ακροδεξιούς.

Ανακρίθηκε ο φερόμενος δράστης των επιθέσεων στο Παρίσι

Είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί στο παρελθόν για εμπλοκή σε αιματηρή επίθεση

ΠΟΙΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 9ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΥΨΩΝΑ

Ενώπιον των αστυνομικών ανακριτών οδηγήθηκαν το απόγευμα πατέρας και γιος, οι οποίοι φέρεται να άλλαξαν ρόλους κατά την πρόκληση τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στον Ύψωνα, όπου τραυματίστηκε 9χρονο αγοράκι που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Open house και εθελοντές

Ανακοίνωση ως υπενθύμιση ανάρτησε η επίσημη Ανόρθωση με θέμα το αυριανό open house που θα γίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»:

5 άτομα στο νοσοκομείο μετά από δυστύχημα

Ο ελαφρύς τραυματισμός πέντε προσώπων είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος στο οδικό δίκτυο Τσάδας – Στρουμπιού στην Επαρχία Πάφου.

Μόνο μέσω Τουρκίας το αέριο, λέει ο Γκιουλ

Δεν κρύβει τις επιδιώξεις της η Άγκυρα για το κυπριακό φυσικό αέριο και το επαναλαμβάνει με κάθε τρόπο. Ο Τούρκος Πρόεδρος, Αμπτουλάχ Γκιουλ, δήλωσε ότι για το φυσικό αέριο των 3,5 τρισεκατομμυρίων κυβικών που βρίσκεται στην Κύπρο, η πιο ρεαλιστική διαδρομή είναι να περάσει από την Τουρκία.

Απίστευτο και όμως Κυπριακό: Λετονός "έστηνε" δυστυχήματα και αποσπούσε αποζημιώσεις από ασφαλιστικές

Η Αστυνομία Λεμεσού προσχώρησε σήμερα στη σύλληψη 30χρονου από την Εσθονία, ο οποίος φέρεται να προκαλούσε εσκεμμένα δυστυχήματα με το αυτοκίνητο του, αποσπώντας χρηματικές αποζημιώσεις από ασφαλιστικές εταιρείες.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΝΕΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ EUROVISION 2014

Η πιο κρίσιμη χρονιά της Eurovision είναι όπως όλα δείχνουν η φετινή αφού ακόμα δύο σημαντικές χώρες για την Ελλάδα μας.... δήλωσαν αποχή.

Βολές Συλλούρη κατά Γενικής Εισαγγελείας

Αν η Νομική Υπηρεσία και οι άλλοι θεσμοί απέδιδαν δικαιοσύνη για τα θέματα της οικονομίας, όταν έπρεπε, δεν θα χρειαζόπταν να γίνει οποιαδήποτε εξέταση από την Επιτροπή Θεσμών.