Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Στην 107η θέση η Κύπρος στην εκπροσώπηση γυναικών στη Βουλή

Στην 107η θέση από 143 χώρες βρίσκεται η Κύπρος σύμφωνα με τον χάρτη εκπροσώπησης των γυναικών –Βουλευτών στα εθνικά κοινοβούλια σ` ολόκληρο τον κόσμο, όπως αναφέρθηκε σε σημερινή εκδήλωση με τίτλο "Δημοκρατία της Ισότητας και Ενεργός Συμμετοχή των Ευρωπαίων πολιτών στα κοινά" που διοργανώθηκε στο Σπίτι της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το Μεσογειακό Ινστιτούτο Μελετών Κοινωνικού Φύλου και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο.

5 πραγματικά μεγάλα ηφαίστεια!

Αποτελούνται από στρώματα λάβας και μπορούν να βρίσκονται υποθαλάσσια αλλά και πάνω στο έδαφος, εντυπωσιάζοντας με το μέγεθός τους. Γιγαντιαίοι κώνοι που συχνά ονομάζονται «ευγενικοί γίγαντες, ίσως για να κατευναστεί ο θυμός τους! 

Δύο διαρρήξεις επαύλεων στην Πέγεια

Δύο υποθέσεις διαρρήξεων ενοικιαζόμενων επαύλεων από τουρίστες στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας.

ΑΠΟΕΛ-Νεκτάριος: «Κάποιοι εναντίον όλων»

Η αναστάτωση που επικρατεί στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ την τελευταία περίοδο φυσιολογικά απασχολεί έντονα και τους παίκτες.

ΕΛΑΜ: «Είτε σας αρέσει είτε όχι, είμαστε η Χρυσή Αυγή της Κύπρου»

Στην ωμή παραδοχή ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ΕΛΑΜ) αποτελεί την εκδοχή της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο, προχώρησε εκπρόσωπος του ΕΛΑΜ. 

UEFA - Πάγια πια τα δεδομένα

Δύσκολα θα ξεκολλήσουμε από τη 18η θέση στην κατάταξη της UEFA αφού με το πέρας της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων δεν μειώσαμε τη διαφορά από το 17ο Ισραήλ ενώ μας μείωσαν τη διαφορά οι 19οι Δανοί.

ΥΠΟΙΚ: Η Κύπρος πρέπει να υπερβεί τους στόχους για την ενέργεια

Η Κύπρος όχι μόνο πρέπει να επιτύχει τους στόχοι της ΕΕ για την ενέργεια για το 2020, αλλά και να τους υπερβεί κατά πολύ, ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης.

3η αγωνιστική: Ο Νικολαΐδης στο Απόλλων-Ομόνοια

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε τους διαιτητές, τους βοηθούς διαιτητές και τους παρατηρητές των αγώνων για τη 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας. Ο Χρίστος Νικολαΐδης στο Απόλλωνας-Ομόνοια, ο Γιάννης Αναστασίου στο ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ.

Παγκόσμια Έκθεση Αλτσχάιμερ 2013

Οι εξαρτημένοι ηλικιωμένοι που θα έχουν ανάγκη φροντίδας, οι μισοί τουλάχιστον από αυτούς λόγω της νόσου Αλτσχάιμερ και της άνοιας, σχεδόν θα τριπλασιαστούν διεθνώς μέχρι τα μέσα του αιώνα μας, από 101 εκατομμύρια σήμερα σε 277 εκατ. το 2050, σύμφωνα με την «Παγκόσμια Έκθεση Αλτσχάιμερ 2013» που δόθηκε στη δημοσιότητα. Το 80% των ηλικιωμένων στα γηροκομεία εκτιμάται ότι έχουν Αλτσχάιμερ και άνοια.

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο... ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΕΡΓΙΚΟ ΣΟΚ

Δύσκολες στιγμές πέρασε τις προηγούμενες μέρες ο Γιάννης Λάτσιος αφού ένα απλό χάπι του προκάλεσε αλλεργικό σοκ ελαφριάς μορφής με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Το άκρως αποκαλυπτικό μπλουζάκι-τιράντες της Nabilla Benattia (φώτος)

Το λες και προκλητικό…
Την πρόκληση στο αίμα της έχει η Nabilla Benattia.

Tον «σταύρωσαν» σαν τον Χριστό έξω από κλάμπ! - VIDEO

Οι υπάλληλοι ασφαλείας σε ένα κλαμπ της Βρετανίας κλήθηκαν να απομακρύνουν έναν πελάτη επειδή... έμοιαζε με τον Χριστό!

H Κύπρια ηθοποιός που το παίζει σε διπλό ταμπλό – Και με το σύζυγό της, αλλά και με άλλους…

Πρόκειται για μια γυναίκα που δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή για σχόλια, ούτε για τα επαγγελματικά, αλλά ούτε και για τα προσωπικά της… Και όμως, το εξώφυλλο κυπριακού lifestyle περιοδικού, όπου ποζάρει με την κόρη της, φέρει ως τίτλο '' Σε διπλό ταμπλό''.

ΑΤΠ - Βαρετοί Ναδάλ και Τζόκοβιτς

Όπως ο Έρνεστς Γκούλμπις έτσι και ο Πατ Κας χαρακτήρισε τους Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς βαρετούς τενίστες, όμως έχοντας εντελώς διαφορετικά κριτήρια απ'τον Λετονό άσο καθώς ο Αυστραλός πρώην Grand Slammer, υποστηρίζει ότι το τένις που προσφέρουν οι δύο κορυφαίοι της ATP, πάσχει από έλλειψη έμπνευσης.

Συνάντηση Αναστασιάδη με Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μ. Βρετανίας

Επίσκεψη στην Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας πραγματοποίησε το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο, σταθμό του ταξιδιού του προς τη Νέα Υόρκη.

Η Arsenal αναζητά και στην Κύπρο τα επόμενα ποδοσφαιρικά αστέρια

Η Arsenal FC αναζητά και στην Κύπρο τα επόμενα μεγάλα ποδοσφαιρικά αστέρια μέσω της Arsenal FC Elite Academy Southeast Europe, η οποία και ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2010.

Σκοποβολή - Ο Ανδρέας Ζαλούμης κέρδισε και το «Κύπελλο Λάρνακας»

 
Ο μόνος σκοπευτής που μετρά τρεις νίκες στο πρωτάθλημα του σπόρτιγκ

 Νικητής στους βετεράνους ο Ιάκωβος Στυλιανού και στους έφηβους ο νεαρός Αντώνης Σαμψών

 Νικήτρια ομάδα η “LE UNI SCRAP”

Πορτραίτα στους δρόμους της Λάρνακας με θέμα την οικονομική κρίση!

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει ότι σε συνεργασία με την καλλιτεχνική ομάδα Cyprus Inside Out παρουσιάζουν την δράση“Race to Rise”.

Οι διαρρήκτες έφυγαν με αυτοκίνητο 120.000 ευρώ

Στην κατοικία του παραπονούμενου Λιθουανού, στην τουριστική περιοχή του Αγίου Τύχωνα, οι διαρρήκτες δεν βρήκαν να αποσπάσουν πολλά πολύτιμα είδη.

Τουλάχιστον 56 νεκροί από επιθέσεις βομβιστών στην Υεμένη

Τουλάχιστον 56 άνθρωποι -στρατιώτες και αστυνομικοί- σκοτώθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί σε δύο διαφορετικές επιθέσεις που σημειώθηκαν με στόχο τις δυνάμεις ασφαλείας και τις στρατιωτικές δυνάμεις στη νότια Υεμένη, ανακοίνωσε τοπική πηγή ασφαλείας.

Ροζ εκβιασμός για απόσπαση χρημάτων στη Λεμεσό

Αισχρή μέθοδο εκβιασμού επινόησε 45χρονος για να κερδίσει χρήματα. Με την αποστολή τηλεφωνικών μηνυμάτων σε γυναίκα στα Πολεμίδια, απειλούσε να εκθέσει δημόσια συγγενικό της πρόσωπο, αν εκείνη δεν μεριμνούσε να του δοθεί ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

Χρύση Αυγή Εκτός Βουλής,

Εισηγήσεις σε Σαμαρά να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή,
«Δεν πάει άλλο, πρέπει να διασφαλιστεί η σταθερότητα, εδώ και τώρα». 

Θεσσαλονίκη: Αναστάτωση από "ύποπτη" σακούλα

Μία "ύποπτη" σακούλα σούπερ-μάρκετ που εντόπισε ιδιοκτήτης καταστήματος μπροστά στην επιχείρησή του επί της οδούς Βεροίας, στην περιοχή των Λαδάδικων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκάλεσε το πρωί κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ.

Η Κύπρια που έβαλε φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - «Όλα τα λεφτά» το καυτό της μπικίνι

Όσοι από εσάς δεν την είδατε… χάσατε. Η νέα φωτογραφία στο προφίλ του λογαριασμού της τραγουδίστριας στο twitter κολάζει…

Ένας εκπληκτικός λευκός κρατήρας στην έρημο!

Ο κρατήρας Al Wahaba βρίσκεται στην έρημο της Σαουδικής Αραβίας, 254 χιλιόμετρα από την Ταΐφ, στο δυτικό άκρο του οροπεδίου Hafer Kishb, το οποίο διακρίνεται για τους πολλούς ηφαιστειακούς κώνους που περιέχει.

«Δεν θα προσέλθω σε συνομιλίες χάριν των συνομιλιών» – Μήνυμα Αναστασιάδη από Λονδίνο

Δεν πρόκειται να προσέλθει σε διάλογο αν δεν αισθάνεται ότι έχουν γίνει όλες οι ενέργειες που να δίνουν την ελπίδα πως θα γίνει μια νέα αρχή με προοπτικές για το Κυπριακό, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΠΑΟΚ - Η επιστροφή του Μαλεζά

Μετά από πολύμηνη απουσία επέστρεψε χθες στη δράση

ROMA - Νέο συμβόλαιο για Τότι

Εντός της ημέρας ανακοινώνεται η ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ρόμα
Συνέντευξη Τύπου κατά την οποία θα ανακοινωθεί η ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρόμα θα παραχωρήσει σήμερα ο Φραντσέσκο Τότι, παρουσία του προέδρου Τζέιμς Παλότα.

ΟΜΟΝΟΙΑ - «Βελτιωμένοι σε κάθε παιχνίδι»

Την καθιερωμένη του συνάντηση με τους αθλητικούς συντάκτες είχε σήμερα ο Τόνι Σαβέφσκι ο οποίος αναφέρθηκε φυσικά στο επικείμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. «Θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι απ' ότι με την Ανόρθωση για να μπορέσουμε να κερδίσουμε» τόνισε ο Σκοπιανός τεχνικός.

ΑΕΛ - «Αν παίξουμε όπως με το ΑΠΟΕΛ...»

«Αν παίξουμε όπως τα προηγούμενα μπορούμε να κερδίσουμε» τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΛ Λίτο Βιντιγκάλ μιλώντας στην καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει φυσικά του αγώνα με την ΕΝΠ στο Παραλίμνι.


ΥΠΕΣ - Ολοκληρώνει η Ερευνητική για το ακίνητο στη Δρομολαξιά

Την πεποίθηση ότι οι εργασίες της Ερευνητικής Επιτροπής για την επένδυση του Ταμείου Συντάξεων της Cyta στη Δρομολαξιά πλησιάζουν να ολοκληρωθούν, εξέφρασε ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος, σημειώνοντας ότι είναι άδικο καμιά φορά απ’ όσα κατατίθενται να πλήττονται άνθρωποι που στο τέλος μπορεί να μην έχουν καμία ευθύνη.

Έφοδος των ρωσικών αρχών σε πλοίο της Greenpeace

Η περιβαλλοντική οργάνωση Greenpeace ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει σήμερα διαμαρτυρίες ύστερα από την έφοδο ανδρών του ρωσικού λιμενικού σε ένα από τα πλοία της, στο Arctic Sunrise, και τη σύλληψη 25 ακτιβιστών της οργάνωσης που διαμαρτύρονταν ενάντια στις γεωτρήσεις στην Αρκτική Θάλασσα από τον πετρελαϊκό κολοσσό Gazprom.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΤΙ.... Η ΚΕΙΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ

Αναστατωμένο το παλάτι, έπειτα από δημοσιεύματα που θέλουν την Κέιτ Μίντλετον να είναι και πάλι έγκυος.

Όταν ο πόνος ''περπατάει'' σε όλο το σώμα

Προτίμηση στις γυναίκες φαίνεται ότι έχει η ινομυαλγία αφού τις χτυπά επτά φορές περισσότερο από τους άνδρες!

Συλλήψεις στο Παρίσι σε διαδήλωση για τη δολοφονία του Φύσσα

Οι αρχές φοβήθηκαν σύγκρουση με πολέμιους του γάμου των ομοφυλοφίλων

Υπ.Δικαιοσύνης - Πολύ σοβαρή η καταγγελία του ΓΓ ΑΚΕΛ

Η καταγγελία του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ Αντρου Κυπριανού, περί μετατροπής ορισμένων κατασκηνώσεων σε πεδία στρατιωτικών ασκήσεων, είναι πολύ σοβαρή και δεν μπορεί να αφήνει κανένα αδιάφορο, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - Αισιοδοξία για τη δεύτερη νίκη

Με πολύ καλή ψυχολογία και σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Νέα Σαλαμίνα προετοιμάζεται για τον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.

ATP - Δικαίωμα στο όνειρο του Λονδίνου

Τζόκοβιτς και Άντι Μάρει είναι οι μοναδικοί τρεις τενίστες που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο ATP World Tour Finals του Λονδίνου, όμως η σχεδόν βέβαιη την απουσία του Βρετανού πρωταθλητή απ'την Ο2 Arena, λόγω του χειουργείου, αφήνει μια θέση κενή στην 8αδα της ATP Race.

Απόπειρα αυτοκτονίας από το Λάμπη Λιβιεράτο

Να βάλει τέλος στη ζωή του για δεύτερη φορά επιχείρησε πριν από λίγες ημέρες ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Το ΔΝΤ υπέρ απόφασης της Fed

Η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ τάχθηκε την Πέμπτη υπέρ της απόφασης της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed) να μην μειώσει το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων, λέγοντας ότι αυτή ήταν και η εισήγηση του ΔΝΤ.

Πρόστιμα ενός δισ. ευρώ στην JPMorgan για παράνομες πρακτικές

Η μεγαλύτερη αμερικανική τράπεζα, η JPMorgan Chase, καταδικάστηκε χθες σε πρόστιμο ύψους 80 εκατομμυρίων δολαρίων από δύο ρυθμιστικές αρχές του χρηματοπιστωτικού τομέα των ΗΠΑ διότι είχε υιοθετήσει παράνομες πρακτικές στις πιστωτικές της κάρτες, ενώ της επιβλήθηκε επίσης να καταβάλει αποζημιώσεις ύψους 309 εκατ. δολαρίων σε πελάτες της, οι οποίοι υπέστησαν ζημίες.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Παντρεύτηκε ενώ ήταν σε κώμα και μετά την άφησαν να πεθάνει!

Δύο χρόνια πριν η 28χρονη He Jingjing από την Κίνα είχε τον κόσμο στα πόδια της. Βρήκε μια πολύ καλή δουλειά και ...
τον έρωτα της ζωής της με τον οποίο ετοιμαζόταν για γάμο.

Με σουτιέν που βγάζει μάτι η Avril Lavigne

Κυριολεκτικά…
Με σουτιέν που βγάζει μάτι κυριολεκτικά και στρατιωτική φόρμα εμφανίστηκε η Avril Lavigne.

Νοκ- άουτ το σύστημα στις διαβάσεις πεζών - Από πού θα διασταυρώνουμε;

Σοβαρό πρόβλημα δημιουργείται με τις διαβάσεις πεζών αφού μια-μια βγαίνουν νοκ άουτ για το λόγο ότι το σύστημα είναι πεπαλαιωμένο και δεν βρίσκουν εξαρτήματα.

Αναστασιάδης - Συνομιλίες αλλά σε ξεκάθαρη βάση

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης διαμήνυσε στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ότι επιθυμεί επενέναρξη των συνομιλιών και λύση του Κυπριακού, αλλά τον καλεί να ξεκαθαρίσει σε ποια βάση θα διεξαχθούν.

Τέλειωσε το σίριαλ με την Τράπεζα Κύπρου - Ο Δημητριάδης ενέκρινε και τους έξι συμβούλους

-Χάθηκε πολύτιμος χρόνος για το σχέδιο αναδιάρθρωσης
- Πλήγμα και στην εικόνα της Τράπεζας
- Έφυγε ο Χρήστος Σορώτος αναζητείται αντικαταστάτης για τον οποίο θα αποφασίσει το νέο ΔΣ

Ο ΠΑΝΟΣ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ

Τον έχουμε αγαπήσει μέσα από τις αμέτρητες δουλειές του αλλά και από την συμμετοχή του στο Fame Story...


Ανατριχιαστική υπόθεση: Ασέλγησε πάνω σε ανήλικο και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Ο αλλοδαπός δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς, που προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση, με θύμα ένα ανήλικο αγόρι...

Σοκαριστικό Βίντεο: Ενυδρείο με καρχαρίες έπεσε πάνω σε ανθρώπους!

Πανικός προκλήθηκε στον πρώτο όροφο ενός εμπορικού κέντρου στην Σαγκάη της Κίνας, όταν έσπασε ξαφνικά ένα τεράστιο ενυδρείο χωρητικότητας 33 τόνων με καρχαρίες, χελώνες και διάφορα είδη ψαριών.


Δεν έχουν το Θεό τους! Αποθεώνουν στο Facebook τον χρυσαυγίτη δολοφόνο βρίζοντας τον νεκρό!

Λίγες ώρες μετά την άγρια δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής, στο Κερατσίνι, δημιουργήθηκε μια σελίδα στο Facebook που... αποθεώνει τον δράστη!