Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Για δείπνο με Κύπριο επιχειρηματία και τη σύζυγό του

Όχι με λόγια, αλλά με τις πράξεις τους ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια βάζουν τέλος στην έντονη φημολογία που τους θέλει να έχουν χωρίσει…

Σύσκεψη για την επικινδυνότητα της παραλίας Τάφοι των Βασιλέων

Τη λήψη επιπρόσθετων μέτρων προωθεί η αστυνομία σε συνεργασία με την Επαρχιακή διοίκηση, τον ΚΟΤ, την Αρχή Λιμένων και το Δήμο Πάφο, στην παραλιακή περιοχή Τάφοι των Βασιλέων στην οποία έχουν σημειωθεί πολλοί πνιγμοί.

ΑΠΟΕΛ: Μάξιμουμ έσοδα 3.350.000 ευρώ

Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται απαραιτήτως την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για να βγάλει τη χρονιά όσο πιο ανώδυνα γίνεται στο οικονομικό κομμάτι.

Καρρά - Λοτσάρη - Πασχάλη: Ξεσήκωσαν τη Μύκονο

Νικολέτα Καρρά
Κορμί άγαλμα Μία από τις πιο σέξι παρουσίες στο νησί των Ανέμων ήταν αναμφισβήτητα κι αυτή της Νικολέτας Καρρά. Η ηθοποιός αγαπάει ιδιαίτερα το αιγαιοπελαγίτικο νησί και φροντίζει να το επισκέπτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι. Φυσικά, οι εμφανίσεις της στην παραλία ξεσηκώνουν τον ανδρικό πληθυσμό καθώς η Νικολέτα διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά!

Άλλες έξι ημέρες κράτηση στον 32χρονο για το φόνο του Φαίδωνος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ανανέωσε σήμερα για άλλες έξι ημέρες το διάταγμα κράτησης 32χρονου, κάτοικου Βρυσούλλων ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης του Αγγελου Φαίδωνος 46 χρόνων από τα Λατσιά.

Αεροπορική επιδρομή με δεκατρείς νεκρούς στη βόρεια Συρία

Τουλάχιστον 13 άμαχοι, μεταξύ των οποίων επτά παιδιά, σκοτώθηκαν το Σάββατο στη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής του συριακού στρατού εναντίον της πόλης Ράκα (βόρεια Συρία), της μοναδικής επαρχιακής πρωτεύουσας που βρίσκεται στα χέρια των ανταρτών, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Διασώθηκαν ενενήντα μετανάστες στις ακτές της Ισπανίας

Σχεδόν 90 μετανάστες χωρίς χαρτιά που προσπαθούσαν να φθάσουν στις νότιες ακτές της Ισπανίας επιβαίνοντας σε δέκα πλεούμενα περισυνελέγησαν σήμερα από τις ισπανικές και μαροκινές υπηρεσίες διάσωσης στη θάλασσα.

Ομήρου: Οι επόµενοι µήνες απαιτούν από όλους τη µέγιστη προσοχή

Ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου δήλωσε απόψε ότι οι επόμενοι μήνες απαιτούν από όλους τη μέγιστη προσοχή, ευθύνη και πατριωτισµό, αφού όπως είπε θα πρέπει να διαχειριστούμε τις εξελίξεις µε ψυχραιμία, αλλά και αποφασιστικότητα, για την υπεράσπιση των βασικών αρχών λύσης του κυπριακού.

Αυτό το μωράκι θα το λατρέψετε!

Το βίντεο που ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο views μέσα σε τρεις μέρες!

Δεν δυσκολεύτηκε η Ομόνοια

Άνετη φιλική νίκη για την Ομόνοια στο Πελέντρι στην παρουσία 1500 φίλων της ομάδας. Η ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι επικράτησε με 3-0 του Άρη ο οποίος συνεχίζει να προβληματίζει με την παρουσία του στα φιλικά.

Χάνονται οι ιατρικοί φάκελοι ασθενών - Καταγραφή καταγγελιών

Η απώλεια ιατρικών φακέλων, η συμπεριφορά προσωπικού και οι λίστες αναμονής είναι τα κυριότερα προβλήματα που προκύπτουν στα δημόσια νοσηλευτήρια όπως καταγράφονται από παράπονα ασθενών.

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ - ΔΕΝ... ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Μέχρι τα 49 του χρόνια, ο Πωλ Γιόζεφ Φρόνζακ ήξερε ότι όταν ήταν βρέφος μιας ημέρας είχε απαχθεί από το μαιευτήριο και είχε επιστραφεί στους γονείς του... στο Σικάγο όταν ήταν 2 ετών όταν τον βρήκαν εγκαταλελειμένο σε ένα καροτσάκι στο Νιου Τζέρσει.


ΝΕΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ - ΤΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Η ΣΔΟΕ & ΕΒΑΛΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

Όλα ήταν έτοιμα για την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στο beach bar του Λιτοχώρου... Οι αφίσες είχαν βγει όπως βλέπετε παρακάτω, οι οποίες ενημέρωναν τον κόσμο ότι μπορεί να απολαύσει το αγαπημένο τραγουδιστή στις 9 Αυγούστου, στις 22:00 το βράδυ.

Έξι μετανάστες πνίγηκαν στα ανοιχτά της Ιταλίας

Έξι νεαροί μετανάστες, πιθανότατα από τη Συρία, πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να φθάσουν στις ακτές της Κατάνιας στην Ιταλία μη μπορώντας, όπως φαίνεται, να κολυμπήσουν μέχρι την ακτή όπως οι περίπου 120 υπόλοιποι μετανάστες που βρίσκονταν στο ίδιο αλιευτικό.

Αρχή Λιμένων: Προχωρά με έργο ΙΤ αξίας 7 εκ.

Στη νέα εποχή της μονοθυριδικής εξυπηρέτησης είναι έτοιμη να εισέλθει η Αρχή Λιμένων Κύπρου (ΑΛΚ), με σκοπό να καταστήσει τη σειρά υπηρεσιών που προσφέρει απλούστερες, αποτελεσματικότερες και ταχύτερες. Μάλιστα με το νέο ηλεκτρονικό σύστημα που θα εγκαταστήσει και θα εφαρμόσει η ΑΛΚ θα προσφέρει τη δυνατότητα σε αριθμό συνεργατών της να λαμβάνουν από ένα χώρο όλες τις πληροφορίες που αφορούν λιμενικές εργασίες.

Γενετικά τροποποιημένα - Να τι μοσχάρια τρώμε τα μοσχάρια


Λόγω της γενετικής τροποποίησης και πειραμάτων, γεννήθηκε το Belgian Blue, ένα γιγαντιαίο είδος αγελάδας, γεμάτο με μυς και κρέας. Αυτό το καταπληκτικό σούπερ είδος βοοειδών είναι γνωστό ότι έχει περισσότερο από 40% επιπλέον μυϊκή μάζα. Θα κερδίσει το βάρος απίστευτα γρήγορα, και θα παράγει γάλα υψηλής πρωτεΐνης για τα μοσχάρια του.

Στο νοσοκομείο 20χρονος με τραύμα από μαχαίρι

Νεαρός μεταφέρθηκε χθες βράδυ στο Νοσοκομείο Λάρνακας με τραύμα στην κοιλιακή χώρα που προκλήθηκε μάλλον από μαχαίρι.

Δραματική έκκληση για βοήθεια από οικογένεια ανέργων με άρρωστο παιδάκι στη Λεμεσό

-Σε απελπισία βρίσκεται η οικογένεια από τη Λεμεσό
-Κάνει έκκληση στα φιλανθρωπικά αισθήματα των πολιτών για μια χείρα βοηθείας

ATP: Φαβορί ο Νόλε


Κατά την προσφιλή του τακτική και δικαιολογώντας την άποψή του λόγω της επιφάνειας, ο Ράφαελ Ναδάλ χαρακτήρισε φαβορί τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον σημερινό τιτάνιο ημιτελικό τους στο Rogers Cup του Μόντρεαλ, λέγοντας ότι πρέπει να παίξει τέλεια αν θέλει να κερδίσει τον Νόλε στην αγαπημένη του επιφάνεια.

WTA: Ποια να την σταματήσει;


Απτόητη η Σερίνα Γουίλιαμς, συνέτριψε και την Μαγκνταλένα Ριμπαρίκοβα στους προημιτελικούς της Παρασκευής στο Rogers Cup του Τορόντο και σφράγισε το ραντεβού με την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, στα ημιτελικά της Premier διοργάνωσης.

Έχετε δει πολλά παράξενα αλλά αυτά θα σας… εξιτάρουν (VIDEO)

Έχουμε δει ένα σορό πράγματα περίεργα αλλά αυτά τα 18 είναι πραγματικά παράξενα!

Την πρόταση για την Αμμόχωστο μετέφερε ο Σαμαράς στο ΓΓ ΟΗΕ

Την πρόταση του Πρόεδρου Αναστασιάδη για την Αμμόχωστο, μετέφερε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς στον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν, με τον οποίο συναντήθηκε τα μεσάνυκτα στη Νέα Υόρκη.

Τι απειλεί την υγεία των ματιών σας το καλοκαίρι;

Προσοχή στις βουτιές σε θάλασσα και πισίνες, αλλά και σε άλλες υπαίθριες δραστηριότητες συνιστούν οι οφθαλμίατροι για το καλοκαίρι, καθώς μολύνσεις και υπεριώδης ακτινοβολία μπορούν να επηρεάσουν την υγεία των ματιών σας.

Ταύρους στο κρεβάτι κάνει τους άνδρες ο ήλιος.Έρευνα

Καθόλου τυχαίο δεν θεωρείται το γεγονός ότι ο Αύγουστος έχει χαρακτηρισθεί ο μήνας των διακοπών αλλά και του έρωτα .Η επιβεβαίωση έρχεται πλέον και απο τα επίσημα στοιχεία των επιστημόνων σύμφωνα με τα οποία η ηλιοθεραπεία αυξάνει την λίμπιντο στους άνδρες.
Αναλυτικότερα αυστριακή έρευνα απέδειξε πως η τεστοστερόνη αυξάνεται με την πρόσληψη της βιταμίνης D.

3,5 δισ ευρώ εκροές από τις τράπεζες Κύπρου και Λαϊκή πριν από το κούρεμα – Αποκαλυπτικά στοιχεία

-Το Τμήμα Εσωτερικών Προσόδων έχει συλλέξει στοιχεία και θέτει κάτω από το μικροσκόπιο του χιλιάδες περιπτώσεις νομικών και φυσικών προσώπων
-Ζητήθηκε η προσκόμιση σχετικών εγγράφων που να δικαιολογούν τις εκροές την περίοδο 1-15 Μαρτίου
-Διαβάστε αναλυτικά τα ποσά με τις εκροές στη Λαϊκή Τράπεζα

Ισόβια ποινή αντιμετωπίζει ο άνδρας που έβγαλε στο facebook τη φωτογραφία του πτώματος της γυναίκας του

Ο άνδρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, ο οποίος ομολόγησε μέσω του Facebook τη δολοφονία της γυναίκας του,δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το ματωμένο σώμα της, θα παραμείνει στη φυλακή χωρίς τη δυνατότητα αναστολής με εγγύηση, αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς.

Βρέθηκε η μόνιμη λοχίας της Ε.Φ Μύρια Παπασωκράτους – Εμφανίστηκε μόνη της στην Αστυνομία

-Βρισκόταν σε φιλικό της σπίτι στη Λευκωσία, δήλωσε στην κατάθεση της
-Η Παπασωκράτους δηλώθηκε ως ελλείπων πρόσωπο από τον αδελφό της, αφού απουσίαζε από την οικία της, από την περασμένη Παρασκευή
-Διαβάστε πως δικαιολόγησε την απουσία τους στους αστυνομικούς

Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

Το αστρονομικό ποσό των... 149 εκατομμυρίων δολαρίων, δηλαδή περίπου 111 εκατομμύρια ευρώ, κέρδισε στο αμερικανικό λόττο ένας 45χρονος ηλεκτρολόγος!