Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Φέρτε το καλοκαίρι… στην «καρδιά» του χειμώνα

Τα μυστικά της κατάψυξης!

Κάλεσε τον βιαστή της κόρης του για δείπνο και τον βασάνισε μέχρι θανάτου

Η ιστορία έλαβε χώρα στην περιοχή Khajuri Khas του βορειοανατολικού Δελχί, με πρωταγωνιστή έναν 36χρονο πατέρα, του οποίου η 14χρονη κόρη έπεσε θύμα βιασμού.

Έκανε βουτιά το Χρηματιστήριο λόγω Ελληνικής Τράπεζας

Τα αποτελέσματα των τεστ αντοχής της Ελληνικής Τράπεζας, η οποία Η Ελληνική Τράπεζα βρέθηκε να έχει κεφαλαιακές ανάγκες ύψους 176 εκατομμυρίων ευρώ με βάση το δυσμενές σενάριο της ΕΚΤ, στάθηκαν η αφορμή για την μεγάλη πτώση, πέραν του 10% στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.

Σάλος με τη Honey Boo Boo: Ένα έγκλημα ξεχείλισε το ποτήρι! (video)

Το ριάλιτι «Honey Boo Boo» μπορεί να χαρακτηριστεί απόδειξη της παρακμής, μιας και αυτό που προέβαλε ήταν η ζωή μιας οικογένειας που περίμενε από την τηλεόραση να της αλλάξει τη ζωή.


Επαφές συντεχνιών για ΚΑ

Η ομόφωνη θέση όλων των Συντεχνιών για τη διαδικασία την οποία ακολουθεί η κυβέρνηση για την πώληση των περιουσιακών στοιχείων και των δικαιωμάτων, τα οποία κατέχουν οι Κυπριακές Αερογραμμές για την εκτέλεση πτήσεων προς τρίτες χώρες, εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης τέθηκε Κατά τη διάρκεια των δύο συναντήσεων των εκπροσώπων όλων των Συντεχνιών των Κυπριακών Αερογραμμών με εκπροσώπους του ΔΗΣΥ και της ΕΔΕΚ.

Στο νοσοκομείο 12χρονη αφού κατάπιε μία χούφτα χάπια -Δεν άντεξε το bulling σε σχολείο της Λεμεσού

Συνήθως τα θέματα που αφορούν απόπειρες αυτοκτονίας, δεν αποτελούν αντικείμενο για ρεπορτάζ, εντούτοις στη προκειμένη περίπτωση, η ιστορία που διαδραματίστηκε σε σχολείο της Λεμεσού, αποτελεί πτυχή ενός ευρύτερου θέματος, που αφορά τον σχολικό εκφοβισμό, ο οποίος έχει καταντήσει μάστιγα μεταξύ ανήλικων μαθητών και το θέμα απαιτεί άμεσους χειρισμούς από την πολιτεία και τους κοινωνικούς φορείς.

Feel Fantastic: Ποια ειναι η Στέλλα Ανδρέου; To κορίτσι που αποχώρησε

Η γλυκιά παρουσία της Στέλλα Ανδρέου, για κάποιους ήταν η ευκαιρία να πάρουν δύναμη.

Οι πιο κομψές διάσημες εγκυμονούσες

Celebrities που διατήρησαν το μοναδικό στυλ τους και όταν βρίσκονταν σε ενδιαφέρουσα.

Συγκρούσεις αστυνομίας - διαδηλωτών στην Ιταλία

Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία σημειώθηκαν σήμερα στην πόλη Μπρέσια της βόρειας Ιταλίας.

ΚΥΠΡΟΣ: ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ... ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Γύρω στις 9.20 μ.μ. χθες, έγινε αντιληπτή πυρκαγιά σε προθάλαμο ταράτσας πολυκατοικίας στη Λεμεσό, η οποία επεκτάθηκε σε μικρή αποθήκη. 

Η μόδα απαιτεί πλούσια φρύδια! Πώς μπορείς να τα κάνεις να μεγαλώσουν ξανά;

Τα πλούσια και γεμάτα φρύδια είναι πολύ στη μόδα τον τελευταίο καιρό και όλο και περισσότερες celebrities προσπαθούν να υιοθετήσουν ένα λουκ με πιο μεγάλα φρύδια. Θέλεις και εσύ να κάνεις τα φρύδια σου να ξαναμεγαλώσουν; Δες πώς μπορείς να το καταφέρεις..

Χωρίς Γιωρκάτζη η σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία

Δεν παρέστη τελικά η Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη στη σύσκεψη για τις έρευνες σε σχέση με τα θέματα της οικονομίας, στη Νομική Υπηρεσία.

SAD: Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ανατριχίλα και απέραντη θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου της 29χρονης Μπρίτανι Μέιναρντ, η οποία αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της για να μην υποφέρει από τον καρκίνο στον εγκέφαλο!

Κουκουλοφόροι μπούκαραν σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ και επιτέθηκαν με ρόπαλα – Άρπαξαν 9 χιλ. ευρώ

Ληστεία διαπράχθηκε στις 22:30 χθες βράδυ περίπου σε πρακτορείο στοιχημάτων του ΟΠΑΠ.

WOW: ΤΕΣΣΕΡΑ 5ΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ

Τέσσερις πατρινοί έγιναν πλουσιότεροι κατά 78.810 ευρώ αφού έπαιξαν τζόκερ στο ίδιο πρακτορείο και κέρδισαν 5άρι!

Θύμωσε η Ευρυπίδου γιατί γελούσε διαγωνιζόμενη – «Δεν είναι όλοι ίσοι εδώ γελώ για να μην κλάψω για τα αρνητικά» (Βίντεο)

Δεν άντεξε η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, βλέποντας την Ιωάννα Χατζηχρίστου να γελά την ώρα που άκουγε την κριτική που της γινόταν και ρώτησε τον λόγο.