Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Σκληρή ανακοίνωση της ΠΟΓΟ για το Feel Fantastic: "Εξευτελιστική διαδικασία, με την υπόσχεση μιας καριέρας..."

Τα μηνύματα, το περιεχόμενο και η κουλτούρα που προβάλλουν και αναπαράγουν τέτοιες τηλεοπτικές εκπομπές και οι διάφοροι διαγωνισμοί γυναικείας ομορφιάς, είναι αυτό που θα έπρεπε να απασχολεί και να προβληματίζει τις γυναίκες και ολόκληρη την κοινωνία της Κύπρου, αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΠΟΓΟ (Γυναικείο Κίνημα ΑΚΕΛ) ασκώντας παράλληλα σκληρή κριτική σε τέτοιου είδους εκπομπές.

ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΙΑΣΑΡΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ - No1 ΒΓΗΚΕ ΤΟ...

Τα είκοσι πιο «πιασάρικα» τραγούδια όλων των εποχών δημοσίευσαν οι επιστήμονες του Manchester's Museum of Science and Industry (MOSI), ύστερα από μία μεγάλη έρευνα που έκαναν η οποία διήρκησε έναν χρόνο.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ... ΔΕΛΤΙΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ - ΚΛΟΠΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ &....

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από γυναίκα κάτοικο Λευκωσίας ότι, μεταξύ των ωρών 6.40μ.μ.-11.15μ.μ. χθες, άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό της με αριθμούς εγγραφής ΚUJ767, μάρκας BMW, χρώματος γκρίζου, αξίας €12.000 περίπου, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο και κλειδωμένο στο χώρο στάθμευσης της οικίας της. Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σήμανε συναγερμός χθες βράδυ: Kίνδυνος αεροπειρατείας σε αεροπλάνο των Κυπριακών Αερογραμμών από τζιχαντιστές

Συναγερμός σήμανε χθες το βράδυ, με αφορμή μήνυμα των μυστικών υπηρεσιών ξένων χωρών, το οποίο έκανε λόγο για πιθανό σχέδιο διάπραξης αεροπειρατείας από τζιχαντιστές σε αεροσκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών.

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ... ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ? ΕΡΧΕΤΑΙ...

Μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και ανατολικά το σκηνικό του καιρού για σήμερα. Χθες από τις έντονες βροχοπτώσεις πλημμύρισαν σπίτια και υποστατικά στον Αγιο Θεόδωρο και την Κοφίνου, ενώ προβλήματα δημιουργήθηκαν και κατά την διακίνηση των οχημάτων