Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Βίντεο Σόκ!!!Μήπως ο Paul Walker ζεί ακόμα???Δείτε τον να αρνείται ότι πέθανε...

Ένα βίντεο...Κάνει τον γύρω του κόσμου αυτές τίς ώρες...στο οποίο φέρεται να εμφανίζεται ο Paul Walker καθώς πηγαίνει στο αεροδρόμιο...καί να λέει ότι δεν ήταν αυτός...


Ζευγάρι χόρεψε γuμνό στο Dancing with the stars!! ΒΙΝΤΕΟ

Και όταν λέμε γuμνό εννοούμε ΟΛΟΓYΜNΟ!
Ένα ζευγάρι στο αργεντίνικο Dancing with the stars εμφανίστηκε στη σκηνή ολόγuμνο... συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της χορογραφίας άρχισε να... γδuνεται!

Ε, ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ - Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΗΣ ΛΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ

Μπορεί κανείς να είναι καλός ληστής αλλά και καλοπληρωτής: ένας 48χρονος Τσέχος διέπραξε μια ληστεία σε τράπεζα της Πράγας, ρύθμισε ένα ιδιωτικό του χρέος, κι έπειτα κάλεσε την αστυνομία για να πληρώσει το χρέος του προς την κοινωνία.

Ο Πρόεδρος υποδέκτηκε τους εθελοντές

Με στόχο να δώσει στους πολίτες τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απόψεις και εισηγήσεις τους επί συγκεκριμένων ζητημάτων, πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη θεσμοθετημένη διαβούλευση στο πλαίσιο της εβδομάδας εθελοντισμού.

Χιονίστρες και κρύο πάνε πακέτο

Το λέει και το όνομά τους. Οι χιονίστρες ή στην ιατρική ορολογία χείμετλα εισβάλλουν τον χειμώνα προκαλώντας μεγάλη ταλαιπωρία στους πάσχοντες αν και δείχνουν μια σαφή προτίμηση προς τις νεαρές γυναίκες.

Θυμωμένη η ηθοποιός για τις διαστάσεις που πήρε το θέμα του sexy ατυχήματος με το στήθος της στο Dansing

Δεν περίμενε ότι το ατύχημα της την ώρα του χορού, θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις η ηθοποιός Ιωάννα Πολυνείκη, η οποία δήλωσε ότι δεν έχει σταματήσει να χτυπά το τηλέφωνο της από δημοσιογράφους που της ζητούν να σχολιάσει το θέμα.

Ο Αθηαινίτης πάει στο mall του Athienitis

Κοντά σε συμφωνία βρίσκονται η υπεραγορά Αθηαινίτη με το mall της Ανθούπολης, που ανήκει στην κατασκευαστική Athienitis και στον επενδυτή Δημήτρη Χατζηαργυρού.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΦΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ... ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗ ΛΕΜΕΣΟ

Εντοπίστηκαν με μεγάλη ποσότητα της συνθετικής ναρκωτικής ουσίας Νωρίς την Τετάρτη το πρωί «έπεσαν στα χέρια» της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λεμεσού, δύο Ιρανοί που κατείχαν μεγάλη ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας crystal ice.

Το πλάνο αποκρατικοποιήσεων ενώπιον του Υπ.Συμβουλίου

Την Πέμπτη, ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου θα τεθεί το πλάνο αποκρατικοποιήσεων ημικρατικών οργανισμών. Το θέμα απασχόλησε σύσκεψη του προέδρου της Δημοκρατίας με τους Αβέρωφ Νεοφύτου και Νικόλα Παπαδόπουλο.

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ NUMBER ONE ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΨΑΛΗ

Η ζωή της Έλενας Παπαρίζου έχει αλλάξει από τότε που γνώρισε τον Ανδρέα Καψάλη. Οι απλές καθημερινές στιγμές είναι εκείνες που την κάνουν ευτυχισμένη.

Τουαλέτα της Πριγκίπισσας Νταϊάνα πουλήθηκε 140.000 δολάρια σε πλειστηριασμό!

Τουαλέτα της Πριγκίπισσας Νταϊάνα πουλήθηκε 140.000 δολάρια σε πλειστηριασμό!

Τα ενεργειακά ποτά επηρεάζουν τους καρδιακούς παλμούς

Όσοι τα καταναλώνουν εμφανίζουν αυξημένα ποσοστά συστολής της καρδιάς.

Κατάσχεση μοτοσυκλέτων για τις νέες πινακίδες

Τριάντα μοτοσυκλέτες έχει κατασχέσει η τροχαία της αστυνομίας, μέχρι το μεσημέρι στην Λεμεσό καθώς οι ιδιοκτήτες τους δεν συμμορφώθηκαν με τις οδηγίες για αντικατάσταση των πινακίδων.

Συρία: Ελληνορθόδοξες μοναχές απήχθησαν από μονή της Μααλούλα

Δώδεκα ελληνορθόδοξες μοναχές απήχθησαν από τη μονή όπου διέμεναν (Αγίας Θέκλας – Μαρ Τάκλα), στο ιστορικό κέντρο της χριστιανικής πόλης Μααλούλα, μετά την κατάληψή της από σύρους αντάρτες, μετέδωσε το ραδιόφωνο του Βατικανού.


Ναρκωτικά... εξ ουρανού!

«Έβρεξε» μαριχουάνα στο Σαν Ντιέγκο
Σχεδόν 120 κιλά μαριχουάνας κατέσχεσε η Υπηρεσία Τελωνείων και Συνόρων των ΗΠΑ στο Σαν Ντιέγκο, συλλαμβάνοντας και δύο άνδρες οι οποίοι εμφανίστηκαν για να παραλάβουν το «πακέτο».


Λεύκανση στο σπίτι: Ο πιο ανέξοδος τρόπος να κάνεις το χαμόγελο σου πιο λαμπερό από ποτέ!

Μάθε το μυστικό για να αποκτήσεις τέλειο χαμόγελο με τον πιο φυσικό τρόπο…

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ Bροχερός σήμερα ο καιρός

Ασθενές βαρομετρικό χαμηλό σε συνδυασμό με ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

Τουρκικό Barbaros: Μας δουλεύουν κι’ από πάνω: «Κατά λάθος μπήκαμε στις ελεύθερες περιοχές» – ΦΩΤΟ

- Κανένα όριο στην πρόκληση δεν έχουν οι Τούρκοι
- Έχουν δεσμεύσει την περιοχή εδώ και τρεις βδομάδες, είπε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου
- Επιβεβαιώνει την πρόκληση η Αστυνομία
- Κατήγγειλε την Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο Σ. Σοφοκλέους
- Δείτε φωτογραφίες από μάρτυρα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΡΙΚ & ΣΤΗΝ ΕΥΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION 2014

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την κυρία Εύη Παπαμιχαήλ & το ΡΙΚ εστάλη από την ομάδα OGAE CYPRUS με θέμα την Eurovision 2014 για την μη συμμετοχή της Κύπρο στον ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιου.


Συνάντηση Γεωργιάδη - Λιου σήμερα στην Ουάσιγκτον

Συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του, Τζακ Λιού, θα έχει σήμερα στις 11:00 (τοπική ώρα), στην Ουάσιγκτον, ο υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης. Ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών που βρίσκεται από τη Δευτέρα στην αμερικανική πρωτεύουσα, είχε την Τρίτη σειρά συναντήσεων με αμερικανούς αξιωματούχους και στελέχη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ - ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Τι γύρευε η Ελένη Μενεγάκη με την μητέρα της στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς! Η παρουσιάστρια είναι αρκετά οργανωτική και ήδη προγραμματίζει τις διακοπές της για τα Χριστούγεννα!

«Κατάσταση έκτακτης ανάγκης» στη Βρετανία λόγω υποσιτισμού

Ενδείξεις κατάστασης έκτακτης ανάγκης που άπτεται της δημόσιας υγείας επισημαίνουν με επιστολή τους σε ιατρική επιθεώρηση γιατροί και ακαδημαϊκοί στη Βρετανία, αναφερόμενοι στις αυξημένες περιπτώσεις οικογενειών και πολιτών που πεινούν.

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ

Ως πορτιέρης σε κλαμπ του Μπουένος Άιρες δούλευε κάποτε ο Πάπας Φραγκίσκος, όπως ο ίδιος αποκάλυψε κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε εκκλησία σε εργατική συνοικία της Ρώμης.

Έσφαξαν 1.000 παρθένες, ποτάμι το αίμα

Ανατριχιαστικό είναι το θέαμα που αντίκρισαν οι κάτοικοι ενός χωριού στη Σλοβακία. Πάγωσα, λέει ένας από τους κατοίκους που είδε πρώτος το ποτάμι κατακόκκινο γεμάτο αίμα.

Υπόλογη η Τουρκία έναντι του Συμβουλίου της Ευρώπης

Ενώπιον της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου που συνεδριάζει αύριο θα βρεθεί η μη συμμόρφωση της Τουρκίας στην τελεσίδικη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην προσφυγή συγγενών αγνοουμένων υπόθεση γνωστή ως Βαρνάβα και άλλοι κατά της Τουρκίας.

Ποιες αρρώστιες κουβαλά ο χειμώνας! Τα πρώτα συμπτώματα

Κρύο ο καιρός ....της γρίπης, των κρυολογημάτων,των ιώσεων, του πονόλαιμου, του βήχα αλλά και της ξηροδερμίας.

Υπό κράτηση ο ύποπτος για διαρρήξεις στην Αναρίτα

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών επέβαλε χθες το επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον προσώπου , το οποίο είχε συλληφθεί, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και επίθεσης εναντίον αστυνομικού.

Φιλανθρωπικό δείπνο για παιδιά άπορων οικογενειών

Φιλανθρωπικό δείπνο για οικονομική ενίσχυση του Ταμείου Ημέρας Αγάπης Παιδιού διοργανώνουν απόψε στις 20:00 στo ξενοδοχείο Four Seasons της Λεμεσού, ο ραδιοσταθμός «Κανάλι 6» και το Round Table 6.

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ... ΒΡΕΦΟΣ 14 ΜΗΝΩΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕ ΠΑΤΩΜΑ ΚΕΛΙΟΥ

Βρέφος 14 μηνών περίπου κοιμάται στο πάτωμα ενός κελιού μαζί με τη μητέρα του, γιατί οι αρμόδιες υπηρεσίες επιμένουν να την κρατούν με σκοπό την απέλαση.

Σε νέο σκάνδαλο κατασκοπείας εμπλέκουν τον Ντάουνερ

Ένας δικηγόρος που υπερασπίζεται το Ανατολικό Τιμόρ στη διένεξή του με την Αυστραλία υποστηρίζει ότι η Καμπέρα επιδιώκει να φιμώσει έναν πληροφοριοδότη του και γι` αυτό έκανε επιδρομή στο γραφείο του.

Στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο η υπόθεση του πενταπλού φόνου στην Αγ.Νάπας

Ο δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Αριστείδης αναμένεται να απαντήσει σήμερα, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου που θα συνεδριάσει γύρω στη μία το μεσημέρι στη Λάρνακα, στις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων στην υπόθεση του πενταπλού φόνου που διαπράχθηκε στις 23 Ιουνίου 2012 σε κεντρική πλατεία της Αγίας Νάπας.

ΑΠΟΕΛ: Μπαίνει σε μια νέα εποχή

Από σήμερα ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει σε νέα εποχή. Ο κύκλος της διοίκησης του Φοίβου Ερωτοκρίτου έχει κλείσει. Η παρουσία του κ. Ερωτοκρίτου στο τιμόνι της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ ήταν απόλυτα επιτυχημένη με αποκορύφωμα την πρόκριση της ομάδας του 8 του Champions League. Ο κ. Ερωτοκρίτου θα παραδώσει τα σκήπτρα στο νέο 10μελές διοικητικό συμβούλιο με επικεφαλή τον Πρόδρομο Πετρίδη.

«Έξυπνο» σουτιέν μετρά την ψυχική διάθεση και το στρες!

Ερευνητές της Microsoft σχεδίασαν ένα «έξυπνο» σουτιέν που μπορεί να ανιχνεύσει το στρες της γυναίκας, η οποία το φοράει. Ο στηθόδεσμος περιέχει ηλεκτρονικούς αισθητήρες, που καταγράφουν συνεχώς τους καρδιακούς παλμούς και την ηλεκτρική δραστηριότητα του δέρματος, παρέχοντας έτσι βιολογικές ενδείξεις για την ψυχική διάθεση.

Ανόρθωση: Βελτιωμένος σε όλα ο Αλέξα

Από τα αξιοσημείωτα της φετινής Ανόρθωσης είναι η γενικότερη παρουσία του Νταν Αλέξα στα παιχνίδια ελέω και του γεγονότος πως στον αγώνα με τον Άρη θα λείψει για πρώτη φορά φέτος.

Πρόστιμα σε έξι μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες αναμένεται να επιβάλει η Κομισιόν

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που επέχει ρόλο ρυθμιστικού φορέα για θέματα ανταγωνισμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πρόκειται να επιβάλει σήμερα πρόστιμα ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε έξι τράπεζες, περιλαμβανομένων της Citigroup, της Deutsche Bank και της Royal Bank of Scotland για την χειραγώγηση των επιτοκίων διατραπεζικών χορηγήσεων, σύμφωνα με πηγές ενήμερες για το θέμα αυτό που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Μονόωρη στάση εργασίας στην ΑΗΚ

Σε μονόωρη προειδοποιητική στάση εργασίας κατέρχονται σήμερα, μεταξύ 09:00-10:00, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις της ΑΗΚ, ως πρώτο μέτρο για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην αποκρατικοποίηση του οργανισμού.

Π.Δημητριάδης: Δεν γνώριζε για εσωτερική έρευνα

Ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκος Δημητριάδης δεν γνώριζε, ούτε και είχε εγκρίνει τη διενέργεια εσωτερικής έρευνας για τις Pimco και Alvarez & Marsal, όπως δήλωσε ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών σήμερα.