Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Συγκατοικούσε με 850 φίδια!

Παράνομη επιχείρηση είχε στήσει ένας Νεοϋρκεζος ο οποίος είχε στο σπίτι του 850 φίδια, μεταξύ των οποίων και δύο πύθωνες Βιρμανίας 2 μέτρων.

Ληγμένα προϊόντα στο πιάτο των καταναλωτών

Έρευνα σε αποθήκη στη Λεμεσό στην οποία εντοπίστηκαν προϊόντα με παραποιημένη την ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας διενήργησαν λειτουργοί των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας

ΦΡΙΚΗ & ΑΗΔΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Πολλά παιδιά, ηλικίας ακόμη και 8 ετών, πέφτουν θύματα εκβιασμού από παιδεραστές στο Διαδίκτυο, που τα αναγκάζουν να προβαίνουν σε σεξουαλικές πράξεις ενώ τα παρακολουθούν μέσω της κάμερας του υπολογιστή τους, προειδοποίησε σήμερα μια βρετανική υπηρεσία προστασίας ανηλίκων.

Magdeburg - Ξεκαρδιστικοί οπαδοί! – «Εδώ είναι το τέρμα!» - VIDEO

Η Γερμανική FC Magdeburg της 4ης κατηγορίας δεν βάζει γκολ με τίποτα και οι οπαδοί της σκέφτηκαν έναν ευφάνταστο τρόπο να… βοηθήσουν. Με φωσφοριζέ χαρτάκια, δείχνουν στους παίκτες τους, πού είναι το τέρμα!

Τροφές σκύλων ευθύνονται για αιφνίδιους θανάτους σκύλων (τα προϊόντα)

Σύνθετες ζωοτροφές για σκύλους με τις εμπορικές ονομασίες Megazookit και Vitcan Total Actividad Media, ισπανικής προέλευσης, έχουν διατεθεί και στην κυπριακή αγορά, με συγκεντρώσεις θεοβρωμίνης πέραν των ανώτατων επιτρεπτών ορίων και καφεΐνης, οι οποίες πιστεύεται ότι ευθύνονται για αιφνίδιους θανάτους σκύλων, ανακοίνωσε σήμερα το Τμήμα Γεωργίας.

Είδηση-σοκ: Έλληνας ηθοποιός έμαθε ότι είναι φορέας του AIDS!

Σοκ προκαλεί στο χώρο της σόουμπιζ η είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και θέλει γνωστό Έλληνα ηθοποιό να έχει προσβληθεί από τον ιό του AIDS!

Liz Hurley: Χώρισε και το έριξε έξω!

Ένα βήμα πριν το γάμο και χώρισε!

ΟΜΟΝΟΙΑ - Δικαιώστε τον!

Και εμείς έχουμε παίκτες που ο αντίπαλος πρέπει να προσαρμοστεί σε εμάς. Χωρίς να είμαστε αλαζόνες. Αν εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε τον αντίπαλο μια φορά αυτός πρέπει να μας σκέφτεται φορές.

Τους ντρίμπλαρε όλους! Πήρε την μπάλα πίσω απ’ τη μέση και… γκολ! – VIDEO

Εκατοστάρι αλά Γουσέιν Μπολτ έκανε ο 22χρονος Μεξικανός Λουίς Ροντρίγκεζ, ο οποίος άρχισε το σπριντ πίσω από τη μέση και σταμάτησε όταν σκόραρε.

ΚΙΣΑ: Προβλήματα και ελλείψεις στην αντιμετώπιση του ρατσισμού

Με αφορμή την δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι της Αθήνα η Κίνηση για Ισότητα, Στήριξη, Αντιρατσισμό (ΚΙΣΑ) ζητά την άμεση υιοθέτηση και πλήρη εφαρμογή των Συμπερασματικών Παρατηρήσεων της Επιτροπής του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων (CERD), που υιοθετήθηκαν στην 83η Σύνοδό της, η οποία διεξήχθη μεταξύ 12-30 Αυγούστου2013 στη Γενεύη.

ΑΕΛ: Νίκη… για να συνεχιστούν τα ωραία

Οι περισσότεροι ίσως να έχουν επαναπαυθεί στη μεγαλειώδη νίκη του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο στάδιο. Παίρνοντας λοιπόν ως δεδομένο ότι η ομάδα κατάφερε να επικρατήσει επί ενός μεγάλου αντιπάλου θεωρούν ότι η νίκη μέσα στο Παραλίμνι επί της Ένωσης με τον άλφα ή βήτα τρόπο θα έρθει στη Λεμεσό.

Μπαλοτέλι το… πειραχτήρι! – VIDEO

Η Μίλαν στήθηκε για φωτογράφηση και ο «καλός τρελός» Μάριο Μπαλοτέλι, άδραξε την ευκαιρία, «ενοχλώντας» συμπαίκτες του. Ορισμένοι γέλασαν, άλλοι όμως πειράχτηκαν!

Καταχώρηση προσφυγής για συνεισφορά ΔΥ σε ιατροφαρμ. περίθαλψη

Υπάλληλος του δημοσίου, η οποία διαθέτει και καλύπτεται πλήρως από ιδιωτική ενδονοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή ασφάλιση, καταχώρησε δια του δικηγόρου της Δημοσθένη Στεφανίδη, την πρώτη προσφυγή για την συνεισφορά του 1,5% για την ιατρική περίθαλψη των δημοσίων υπαλλήλων.

ATP - Φορτσάρει για Λονδίνο

Παρότι χρειάστηκε να ανατρέψει το σκορ απέναντι στον Τόμπιας Κάμκε, ο Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά ξεπέρασε το εμπόδιο του Γερμανού στον μεταξύ τους προημιτελικό του Moselle Open και παρέμεινε στο παιχνίδι της υπεράσπισης του τίτλου του στη Μετς, προσθέτοντας παράλληλα πολύτιμους πόντους στη συγκομιδή του για την Ο2 Arena.

Π. Δημητριάδης: Αδικαιολόγητες οι επικρίσεις του Προέδρου

Αδικαιολόγητες θεωρεί ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου (ΚΤΚ) Πανίκος Δημητριάδης τις επικρίσεις που διατύπωσε εναντίον του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, και δηλώνει πως οι πολιτικές παρεμβάσεις στον εποπτικό ρόλο της ΚΤΚ, περιλαμβανομένης της κριτικής στην εμπεριστατωμένη αξιολόγηση των κριτηρίων ικανότητας και καταλληλότητας των νεοεκλεγέντων μελών του ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου, δεν ευνοούν την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στο χρηματοπιστωτικό τομέα.

Καλαθόσφαιρα - Πρωαγονιστικό σεμινάριο

Η σχολή καλαθοσφαίρισης της ΚΟΚ ανακοινώνει ότι το ετήσιο προ-αγωνιστικό σεμινάριο των διαιτητών και κριτών και παρατηρητών, θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Μέγαρο στην Λευκωσία, αίθουσα «ευ αγωνίζεσθαι», την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 από τις 08:30 – 18:30. Θέμα του σεμιναρίου είναι η «Ενημέρωση επί του κανονισμού- Δεξιότητες επικοινωνίας και χειρισμού δύσκολων καταστάσεων».

ATP - Ανοιχτός ο δρόμος για τίτλο

Μπορεί να προκαλεί με τις δηλώσεις του εκτός court, ωστόσο ο Έρνεστς Γκούλμπις αυτή την εβδομάδα πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στο St.Petersburg Open της Αγίας Πετρούπολης και με την άνετη νίκη με 2-0 επί του Ρομπέρτο Μπαουτίστα, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά της indoor διοργάνωσης.

Έρογλου: Λύση στο Κυπριακό, εάν υπάρξει βούληση των δύο πλευρών

Την πεποίθησή του για τη δυνατότητα εξεύρεσης λύσης στο Κυπριακό, εφ` όσον υπάρξει βούληση και των δύο πλευρών, εξέφρασε σήμερα ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου, δηλώνοντας ότι έφθασε ο καιρός για την επίλυση του προβλήματος.