Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Πρέμιερ Λιγκ: Έτσι κρατιέται η κορυφή!

Σε ένα ματς που τα πράγματα δεν της πήγαν όπως περίμενε (7΄τραυματισμός Φλαμινί-65΄αποβολή Αρτέτα) ηΆρσεναλ απέδειξε την ανωτερότητά της και επικράτησε 2-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ. Ζιρού (87΄) και Αρτέτα (47΄πέναλτυ) πέτυχαν τα γκολ.

Στον κίνδυνο εμπορίας εκτίθενται πολλά νεογνά

Νεογέννητα παιδιά δεν γράφονται στο ληξιαρχείο, γιατί κλινικές ή γιατροί δεν παρέχουν το απαραίτητο πιστοποιητικό στους γονείς, δήλωσε στην εκπομπή του Σίγμα, ''Κάτσε να δείς'', η Επίτροπος Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Το πλύσιμο των χεριών μας κάνει πιο ευτυχισμένους

Τελικά μπορείτε να ξεπλύνετε τον πόνο σας πλένοντας απλά τα χέρια σας. Πρόκειται για τα αποτελέσματα μιας νέας έρευνας που διαπίστωσε ότι η χρήση του νερού και γενικότερα η καθαριότητα μας κάνει πιο αισιόδοξους ιδίως αν έχει προηγηθεί μια αποτυχία στη ζωή μας.

«Το χαμόγελο της Τζοκόντας» από την Καμεράτα

Το αριστουργηματικό έργο του Μάνου Χατζιδάκι «Το χαμόγελο της Τζοκόντας» παρουσιάζει στις 2 Νοεμβρίου (20:30, Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η Καμεράτα, Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής.

ΑΕΚ: Βλέπει μόνο νίκη

Η ήττα την προηγούμενη αγωνιστική άφησε την ΑΕΚ λίγο πίσω στη βαθμολογία. Σήμερα κόντρα στη Σαλαμίνα θέλει τη νίκη για να ανέβει ψυχολογικά και βαθμολογικά.

Σερβία – Τουρκία: Στα μαχαίρια λόγω Ερντογάν – «Το Κόσοβο είναι Τουρκία»

Η Σερβία πάγωσε τη συμμετοχή της στην τριμερή διάσκεψη Σερβίας - Τουρκίας - Βοσνίας και Ερζεγοβίνης εξαιτίας των δηλώσεων του τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν για το Κόσοβο.

Ανακαλούνται σκευάσματα ινσουλίνης λόγω λανθασμένης δόσης

Ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων...

Κάνει πρόβα για το Dancing και φωτογραφίζεται

Η Ελένη Χατζίδου προετοιμάζεται για το live της Κυριακής.

Αλλαγή της ώρας τα ξημερώματα

Αλλάζει η ώρα από τα ξημερώματα της Κυριακής, οπόταν λήγει η περίοδος της θερινής ώρας και επανερχόμαστε στη χειμερινή, με τα ρολόγια, στις 04:00 αύριο τα ξημερώματα, να γυρνούν μία ώρα πίσω και να δείχνουν 03:00. Η χειμερινή ώρα θα ισχύσει μέχρι τις 30 Μαρτίου 2014.

Ριζικό «λίφτινγκ» στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων (ΦΩΤΟ)

Μόλις την περασμένη βδομάδα, σε υπηρεσιακή σύσκεψη στα γραφεία του Δημαρχείου Λάρνακας αποφασίστηκαν τα έργα ανάπλασης που με την υλοποίησή τους θα βελτιώσουν την εικόνα του παραλιακού μετώπου των Φοινικούδων.

Η ήπια σωματική βία αιτία της κακής συμπεριφοράς του παιδιού

Νέα μελέτη υποδεικνύει ότι η ήπια σωματική βία που ασκούν οι γονείς στο παιδί αυξάνει τον κίνδυνο το παιδί να εκδηλώσει αργότερα κακή συμπεριφορά.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Δείχνει να ξέρει να αντιδρά

Για άλλη μια φορά φέτος όλοι στην Ανόρθωση προσπαθούν να συμμαζευτούν και να παρουσιαστούν βελτιωμένοι μετά από μια τραγική εμφάνιση. Αν το πιάσουμε από την αρχή της περιόδου είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει αυτό αφού προηγήθηκαν ο αποκλεισμός από τη Γκέφλε και η ήττα από τη Δόξα.

Φόβοι για μεγάλο σεισμό στις ΗΠΑ μετά τον θάνατο των γιγάντιων ψαριών

Οργιάζουν οι φήμες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για επικείμενο σεισμό στις ΗΠΑ μετά τον εντοπισμό δεύτερου γιγάντιου ψαριού στην Καλιφόρνια.

«Μαύρη τρύπα» στις καταθέσεις – Περίπου €1 δισ. τραβήχτηκε από τις τράπεζες μόνο τον Σεπτέμβριο

- Αμείλικτοι οι αριθμοί! Ο πανικός υποχώρησε, ο τρόμος των καταθετών μένει
- 23% η ετήσια μείωση στις καταθέσεις
- Οι Κύπριοι έβγαλαν €601 εκατ. από το σύστημα μέσα σε έναν μήνα


Ερωτικά βοηθήματα από την Αρχαία Κίνα! (ΦΩΤΟ)

Πολύ πριν και από την αποκάλυψη του τροχού εικάζεται ότι εφευρέθηκαν τα ερωτικά βοηθήματα.

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ "ΟΧΙ" Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ FEEL FANTASTIC

Αναστάτωση επικρατεί στο Mega μιας και δύο μόλις εικοσιτετράωρα πριν τον μεγάλο ημιτελικό έμειναν χωρίς παρουσιάστρια.

Ο Κάμερον υπερασπίζεται τη δράση υπηρεσιών πληροφοριών

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, υπερασπίστηκε σήμερα τη δράση των υπηρεσιών πληροφοριών, αρνούμενος να σχολιάσει περαιτέρω το σκάνδαλο που ξέσπασε όσον αφορά την αμερικανική κατασκοπεία στην Ευρώπη.

Απογοήτευση Λιλλήκα για τη στάση Μπαρόζο για το Κυπριακό

Απαρέσκεια και απογοήτευση εξέφρασε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας από τη στάση του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, προέδρου της Κομισιόν, στο αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας για διορισμό μιας νομικής προσωπικότητας της ΕΕ για ενεργό συμμετοχή στις επικείμενες συνομιλίες για την επίλυση του Κυπριακού.

Κ.ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ: Τι ξέχασε να... φορέσει και μας άφησε άφωνους;

Όταν μία τόσο εντυπωσιακή γυναίκα απαθανατίζεται σε...

Καταζητούνται δύο Ελλαδίτες για απάτη εις βάρος ξενοδοχείου

Δύο 27χρονοι από την Ελλάδα τοποθετήθηκαν στον κατάλογο καταζητουμένων της Αστυνομίας μετά την εναντίον τους καταγγελία για απάτη από διευθυντή ξενοδοχειακής μονάδας στην Αγία Νάπα.

Διευκρινίσεις Χάσικου για πληρωμή του φόρου ακίνητης ιδιοκτησίας από πρόσφυγες

Σε διευκρινήσεις αναφορικά με την καταβολή φόρου ακίνητης ιδιοκτησίας από πρόσφυγες, με αφορμή πληροφορίες για πληρωμή φόρου ακίνητης ιδιοκτησίας από πρόσφυγες που κατέχουν πιστοποιητικό μίσθωσης, αντί τίτλου ιδιοκτησίας, προέβη σήμερα με γραπτή του δήλωση ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος.

ΑΠΟΕΛ - Προπώληση μέχρι τις 14:00

Ντέρμπι έρχεται για τον ΑΠΟΕΛ που έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς όπως εξελίσσεται η χρονιά μια ήττα από την Ανόρθωση θα φέρει σημαντικό χάντικαπ οκτώ βαθμών από την κορυφή.

Καταφθάνουν τα κλιμάκια της Τρόικας

Αρχίζει την ερχόμενη Τρίτη η δεύτερη αξιολόγηση του προγράμματος προσαρμογής της Κύπρου από την Τρόικα, τόσο σε σχέση με τα δημόσια οικονομικά και μακροοικονομικά όσο και με το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Ποιος παρουσιαστής εμφανίστηκε με αυτά τα παπούτσια σε εκπομπή;

Λίγο εκκεντρικά, δεν νομίζετε;

Παγκόσμιος σάλος με τις αμερικανικές παρακολουθήσεις ξένων ηγετών

Ο Έντουαρντ Σνόουντεν συνεχίζει τις αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις της NSA βάζοντας σε τροχιά σοβαρής κρίσης τις σχέσεις Ευρώπης-ΗΠΑ

VIDEO: Ηξερες πως πεθαίνουν ο Τομ και ο Τζέρι, στο τελευταίο επεισόδιο;

Είναι μια σκηνή που πιστεύω προκαλεί θλίψη ακόμα και σε...

Δεκατέσσερις νεκροί στα σύνορα Ιράν- Πακιστάν

Ανταλλαγή πυρών τη νύχτα

WTA - Ημιτελικοί στο μενού

Σήμερα το απόγευμα θα γνωρίζουμε τις δύο τενίστριες που θα διεκδικήσουν την Κυριακή τον τίτλο της πρωταθλήτριας στο WTA Championships της Κωνσταντινούπολης, μετά τους δύο μεγάλους σημερινούς ημιτελικούς Να Λι-Κβίτοβα και Σ.Γουίλιαμς-Γιάνκοβιτς. Ντέρμι και στη Βαλένθια, μεταξύ Φερέρ-Αλμάγκρο.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Ίδια ενδεκάδα, ίδιος στόχος

Η εμφάνιση με την ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική ήταν η καλύτερη φετινή για την Ομόνοια. Σήμερα (7μμ) αντιμετωπίζει τη Δόξα στο Μακάρειο και θέλει να πραγματοποιήσει ξανά πολύ καλή παρουσία και βέβαια να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η Δόξα είναι δυνατός αντίπαλος, αλλά η Ομόνοια είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και θα επιδιώξει να επιβάλει στο γήπεδο αυτήν την ανωτερότητα για να πετύχει το στόχο της.

Θετικά τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης αλλά...

Σε πολύ καλό κλίμα ολοκληρώθηκαν στις Βρυξέλλες η κοινή συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπέι και Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, αντίστοιχα, και η κατ` ιδίαν συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Πρόεδρο της Κομισιόν που ακολούθησε.

Φωτιά σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λακατάμια

Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσε φωτιά, η οποία μάλλον τέθηκε κακόβουλα, τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λακατάμια.

Συμφωνία κατά της κατασκοπείας ζητά από ΕΕ η Μέρκελ

Η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, επιθυμεί τα 28 κράτη-μέλη της ΕΕ να καταλήξουν σε μια "συμφωνία κατά της κατασκοπείας" παρόμοια με αυτή που ζητούν η Γερμανία και η Γαλλία από τις ΗΠΑ βάσει των ισχυρισμών ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες είχαν βάλει "κοριό" στο τηλέφωνό της.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Ξέχασε τι είναι ήττα

Μέταλλο νικητή έχει καλλιεργήσει στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα ο Χριστάκης Χριστοφόρου. Η ομάδα μετά την ήττα από την Τραμπζονσπόρ στις 19 Σεπτεμβρίου δεν έχει χάσει ξανά, τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε Ευρώπη.

Αγία Νάπα: Έκαναν χλιδάτες διακοπές με κλεμμένη πιστωτική και έγιναν καπνός

Δύο 27χρονοι από την Ελλάδα τοποθετήθηκαν στον κατάλογο καταζητουμένων της Αστυνομίας μετά την εναντίον τους καταγγελία για απάτη από διευθυντή ξενοδοχειακής μονάδας στην Αγία Νάπα.

Τουλάχιστον 40 οι νεκροί από έκρηξη στη Συρία

Tο θάνατο σαράντα ανθρώπων προκάλεσε, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου κατά την ώρα της μεγάλης προσευχής, την Παρασκευή, κοντά σε τέμενος στην πόλη Σουκ Ουάντι Μπαράντα, στην περιφέρεια της Δαμασκού.

ΣΤΟΠ στο ξεπούλημα ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα – Ποια μέτρα παίρνει η κυβέρνηση για να περιορίσει τις προσφυγές

- Ε/κ θα αγοράζουν περιουσίες Ε/κ στα κατεχόμενα χωρίς μεταβιβαστικά τέλη
- Αφαίρεση παροχών από Ε/κ που έχουν προσφύγει ή αποζημιωθεί από τη λεγόμενη επιτροπή
- Πέραν των 5.000 Ε/κ έχουν απευθυνθεί για αποζημίωση στα κατεχόμενα, 12,5 τ.χλμ ε/κ γης. έχουν τουρκοποιηθεί


Στο Πεκίνο σε επίσκεψη εργασίας ο Υπ. Εμπορίου

Στο Πεκίνο για επίσκεψη εργασίας αναχωρεί σήμερα Σάββατο ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης.