Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ... ΚΕΡΔΗ

«Το όνομά μου είναι Μάρσαλ και είμαι τεσσεράμιση ετών. Μέχρι πέρσι ήμουν ένα κανονικό αγόρι. Υστερα άρχισα να έχω κρίσεις, διαφόρων ειδών. Αρχισα να μην μπορώ να μιλήσω και να κάνω πράγματα που έκανα... στο παρελθόν.

A. Loutsios & Sons: Καθ" όλα νόμιμες οι συναλλαγές μας

Για «κακόβουλη προσπάθεια πολιτικοποίησης καθ’ όλα νόμιμων συναλλαγών» κάνει λόγο σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η εταιρεία “A. Loutsios & Sons” σε σχέση με τα όσα επανήλθαν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες αναφορικά με τη μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό και τα οποία, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «στερούνται κάθε αλήθειας».

BINTEO- Στους δρόμους της Γαλλίας τα θύματα της απάτης

Αντί για δουλειά στη Γαλλία, βρέθηκαν απένταροι στο δρόμο, οι 75 Κύπριοι-θύματα απάτης της εταιρείας-φάντασμα στη Λάρνακα. Αποκαλυπτικές εικόνες και κραυγές απόγνωσης. Σε εφιάλτη μετατράπηκε το γαλλικό όνειρο για δουλειά.


ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου: Παρασκήνιο, διαρροές και σε αποκλεισμό μελών (;)

- Το Τμήμα Εποπτείας της εποπτικής Αρχής έχει ολοκληρώσει την αξιολόγηση
- Τα αποτελέσματα βρίσκονται ενώπιον του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Πανίκου Δημητριάδη
- Ανοικτό παραμένει το θέμα της ικανοποίησης των κριτηρίων αξιολόγησης

Ποιες αρρώστιες προκαλούν τα ελαττώματα μας;

Όλο και περισσότερη επιστημονική υπόσταση λαβαίνει πλέον η θεωρία ότι τα ελαττώματα μας προκαλούν διάφορες ασθένειες με συνέπεια να μειώνονται ραγδαία και τα χρόνια ζωής.

Πιθηκάνθρωποι: Το σκοτεινό πείραμα του ανθρώπου για «ζευγάρωμα» με τους πιθήκους

Ο «πιθηκάνθρωπος» είναι ένα υποθετικό υβρίδιο ανθρώπου με χιμπατζή καθώς η ομοιότητα στο DNA των ανθρώπων με των πιθήκων είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να επιτρέψει συζητήσεις για την δημιουργία που θα «γεφυρώσει» την εξέλιξη του είδους. 

Η απίστευτη οντισιόν μιας 13χρονης στο X-Factor

Αναυδοι έμειναν όσοι παρακολούθησαν την οντισιόν μίας 13χρονης στο αμερικανικό X-Factor.

Τελικά τι πρεσβεύει το kama Sutra;

Το απόλυτο εγχειρίδιο του σεξ σε όλο το κόσμο αποτελεί το Kama Sutra ένα αρχαίο ινδικό κείμενο σανσκριτικής λογοτεχνίας που χρονολογείται από τον 2ο αιώνα μ.Χ.

Συμφωνία Κέρι-Λαβρόφ για τα χημικά της Συρίας

Σε συμφωνία για το σχέδιο χημικού αφοπλισμού της Συρίας κατέληξαν Ηνωμένες Πολιτείες και Ρωσία, κατά τη διάρκεια της τρίτης ημέρας επαφών μεταξύ των δύο χωρών στη Γενεύη, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, στο πλαίσιο κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ.

Πρέμιερ Λιγκ: Λονδίνο κορυφής

Νέες νίκες σημείωσαν στην πρέμιερ λιγκ Άρσεναλ και Τότεναμ με αποτέλεσμα να πιάσουν, με αγώνα παραπάνω, τη Λίβερπουλ στην κορυφή της βαθμολογίας. Δυο βαθμούς άφησε στο γήπεδο της Στόουκ η Σίτι.

ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΣΚΥΛΙ ΕΞΩ ΑΠΟ.... ΣΧΟΛΕΙΟ - ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ

Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν την Παρασκευή το πρωί οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Αμαλιάδας, οι γονείς τους και οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι φθάνοντας στο σχολείο αντίκρισαν ένα σκύλο κρεμασμένο με σχοινί από τα κάγκελα στον περίβολο του σχολείου.

ΝΕΟ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ.... ΕΚΔΙΚΗΣΗ

Καρδιακό έπαθαν η νύφη και ο γαμπρός όταν βρέθηκε άτομο να τους τινάζει τον γάμο στον αέρα ... 

WTA: Ελπίζει για Πόλη η Μάσα

Παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει με τον τραυματισμό στον ταλαιπωρημένο της ώμο, η Μαρία Σαράποβα παρουσιάστηκε ευδιάθετη σε τηλεοπτική συνέντευξη στον Λάρι Κινγκ και σκόρπισε μηνύματα αισιοδοξίας στους θαυμαστές της, λέγοντας ότι σχεδιάζει να αγωνιστεί στο WTA Championships της Κωνσταντινούπολης.

Ομόνοια-ΕΝΠ (20:00): Μπροστά σε άδειες κερκίδες

Η Ομόνοια υποδέχεται την ΕΝΠ στο βουβό ΓΣΠ (20:00, Primetel) και θέλει να πετύχει την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Οι πράσινοι είναι το φαβορί στην αναμέτρηση και πρέπει να το δείξουν και μέσα στο γήπεδο αν θέλουν να κερδίσουν. Άλλο αποτέλεσμα από την νίκη θα θεωρηθεί αποτυχία για την ομάδα.

ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ (19:00): Μεγάλο ματς στη Λεμεσό

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής είναι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ με ώρα έναρξης στις 19:00 και ζωντανά από τη Cytavision.

ΕΔΕΚ: Παραμένει αδιάλλακτη η Τουρκία

Η άρνηση της Τουρκίας, μέσω της τοποθέτησης του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, να συναινέσει σε επιστροφή της πόλης της Αμμοχώστου στους νόμιμους κατοίκους της ,συνιστά απόδειξη των τουρκικών προθέσεων και της εμμονής της Άγκυρας στις γνωστές αδιάλλακτες προσεγγίσεις της στο Κυπριακό, τονίζει σε δήλωσή του ο Β΄αντιπρόεδρος της ΕΔΕΚ, Κωστής Ευσταθίου.

Συνάντηση Αναστασιάδη-Μπάιντεν στις 27 Σεπτεμβρίου

Ο Πρόεδρος της δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θα έχει συνάντηση με τον Αμερικανό Αντιπρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, στις 27 Σεπτεμβρίου.

Μια σπάνια φάλαινα αλμπίνο!

Για τους λάτρεις των φαλαινών, και όχι μόνο, αν δείτε αυτό το υδρόβιο θηλαστικό να κολυμπά στο νερό και να κάνει άλματα έξω και ξανά πίσω, θα ενθουσιαστείτε έτσι ή αλλιώς.

Μισθός Διοικητή: 9.500 ευρώ το μήνα, συν παχυλά επιδόματα

Τέλος στο μυστήριο, που κάλυπτε το μισθό του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Πανίκο Δημητριάδη, ο οποίος αποτελούσε επτασφράγιστο μυστικό, έβαλε το Προεδρικό.

Λεμεσός - Νέο θανατηφόρο: 40χρονη διασταύρωνε το δρόμο και κτυπήθηκε από αυτοκίνητο

Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα 40χρονη Βουλγάρα σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ... ΓΙΑΓΙΑΣ - ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙ ΤΗΣ

Λίγες μόλις ώρες μετά τον ερχομό του μικρού Νίκου η Άννα Βίσση μίλησε για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της.