Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Indila: Η Γαλλίδα που έχει ξετρελάνει με το τραγούδι της και θα την δούμε στο ελληνικό The voice!

Υπάρχει ένα τραγούδι που σίγουρα έχει γίνει εμμονή το τελευταίο διάστημα και όχι άδικα. Πρόκειται για το “Dernière Danse” που όλοι το σιγοτραγουδάμε κι ας μην καταλαβαίνουμε λέξη από όσα λέει.

"Σφάζονται" για τις Ευρωεκλογές! 6 οι θέσεις 61 οι υποψήφιοι

"Σφάζονται" για τις Ευρωεκλογές! 6 οι θέσεις 61 οι υποψήφιοιΣυνολικά έχουν υποβληθεί 61 υποψηφιότητες για την ανάδειξη των έξι Ευρωβουλευτών της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε μια εκλογική διαδικασία που θα διεξαχθεί την 25η Μαΐου.

Ο Μπογδάνος έκανε τον Νίκο Ορφανό να βάλει τα κλάματα [βίντεο]

nikos orfanosΑφορμή για να βάλει τα κλάματα ο ηθοποιός και υποψήφιος ευρωβουλευτής με Το Ποτάμι, Νίκος Ορφανός, στάθηκε ερώτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην εκπομπή «Ευθέως».

Ξέρατε ότι ο must προορισμός της παλιάς πόλης, το Καφενείο της Στάλως ήταν…

Είναι το πλέον hotspot στέκι των πεζόδρομων της παλιάς πόλης στην πρωτεύουσα.
Σήμερα ο Tommys, το παιδί που εξυπηρετεί στο καφενείο πάντα με χαμόγελο, αποκάλυψε ένα ιστορικό στοιχείο για το χώρο που σήμερα βρίσκεται το Καφενείο.

"Ζωντάνεψε" το σπίτι σου με 7 τρόπους!


ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑΣ ΣΕ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΥΜΠΟΥ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ

Κρύος ιδρώτας έλουσε τους επιβάτες και το πλήρωμα της πτήσης που ταξίδευε από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου προς την Άγκυρα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Τιμές σε Σιέλη

Toν Βαλεντίνο Σιέλη θα τιμήσουν ΠΑΣΠ και CytaVision, γιατί επενέβηκε σωτήρια όταν ο Καλουντζέροβιτς τραυματίστηκε στο παιχνίδι ΑΕΛ - Ανόρθωση, αφού του παρείχε αμέσως τις πρώτες βοήθειες, μετά την βίαια πτώση του τελευταίου στο έδαφος και την απώλεια των αισθήσεών του. Αναλυτικά:

Πόσο όμορφοι είστε πραγματικά; Aυτό είναι το τεστ που σαρώνει τα social media

Μπορεί ο δείκτης ενός χεριού να καθορίσει αν είστε όμορφοι ή άσχημοι; Αυτό υποστηρίζει το νέο τεστ ομορφιάς που ξεκίνησε από τη μακρινή Κίνα και πλέον κάνει θραύση στα social media σε όλο τον κόσμο.


Επίσημα η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές

Υποβάλλονται σήμερα επίσημα οι υποψηφιότητες για τις προσεχείς Ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν στις 25 Μαΐου.

ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΛΑΡΝΑΚΑ - ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ - ΠΑΦΟΣ & NEW YORK ΓΙΑ ΤΟ THE VOICE

Λίγες ώρες μένουν μέχρι οι τέσσερις κύπριοι να μπουν στην αρένα του μεγάλου ημιτελικού του The Voice και ήδη έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά.