Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΕΛ - ΦΩΤΙΟΥ: «Πάμε σοβαρά για να φέρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε»

Σοβαρότητα συνέστησε μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Χάρης Φωτίου. Δαν αποδέχθηκε τον τίτλο του απόλυτου φαβορί.


ΔΕΙΤΕ το μήνυμα της Κοντσίτα Βουρστ αφότου έφυγε από την Ελλάδα!

«Mαγεύτηκε» από την χώρα μας η Κοντσίτα Βουρστ: μπορεί να γύρισε στην Αυστρία, αλλά ακόμα την Μύκονο και την επί σκηνής συνύπαρξή της με την Άννα Βίσση σκέφτεται!

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Ετοιμάζουν βαλίτσες

Για την Ολλανδία ετοιμάζουν βαλίτσες οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Ανόρθωσης εκεί όπου η ομάδα θα περάσει λίγες μέρες σκληρής δουλειάς ενώ θα δώσει και δύο δυνατά φιλικά τα οποία ακόμα δεν ανακοινώθηκαν.

Τζέρεμι Μικς: Γίνεται μοντέλο και σταρ σε ριάλιτι ο κούκλος κατάδικος

Όχι μόνο δεν πέθανε, αλλά ζει και βασιλεύει και μάλιστα θα γίνει μοντέλο και... star σε reality show.

ΚΥΠΡΟΣ - ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Λευκωσία: Για γέλια, ή καλύτερα για κλάματα, όσον αφορά στις αρμόδιες Αρχές της Δημοκρατίας, που χορήγησαν με μεγάλη ευκολία την κυπριακή υπηκοότητα σε Σύρο, ο οποίος, ενώ ήταν παντρεμένος με Κυπρία, κατά 20 χρόνια μεγαλύτερή του, ήταν παράλληλα δεσμευμένος με συμπατριώτισσά του με την οποία μάλιστα είχε αποκτήσει και τρία παιδιά.

ΑΠΟΕΛ - Σοβαρά και… συντηρητικά

Χωρίς προβλήματα και σε καλές καιρικές συνθήκες (24-26c), η αποστολή των Κυπελλοπρωταθλητών μας, χαλαρώνει από το κουραστικό, πεντάωρο χθεσινό ταξίδι.

Συνάντηση Αναστασιάδη - Τσίπρα στην Αθήνα

Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ενημέρωσε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σχετικά με τις εξελίξεις στις συνομιλίες για το Κυπριακό.

ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ - ΠΟΙΟ ''ΤΑΥΡΟ'' ΔΕΝ ΤΟΝ... ΑΚΟΥΣΑΜΕ

Το άγριο ξέσπασμα του Ρέμου Οργισμένος δηλώνει ο Αντώνης Ρέμος με τα πυρά και τη «λάσπη» που όπως λέει, θα δεχτεί, ενόψει της εμφάνισης που θα κάνει –όπως κάθε χρόνο- στο Nammos στη Μύκονο μαζί με τον μεγάλο Χούλιο Ιγκλέσιας.

Συνεδριάζει την 1η Αυγούστου η διυπουργική επιτροπή για εξέταση προσφορών για τις ΚΑ

Συνεδριάζει την 1η Αυγούστου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η διυπουργική επιτροπή για να εξετάσει το καταρχήν ενδιαφέρον που επιδείχθηκε από στρατηγικούς επενδυτές για την αγορά μετοχών και περιουσιακών στοιχείων των Κυπριακών Αερογραμμών (ΚΑ).

ΟΜΟΝΟΙΑ - Θα βουλιάξει το ΓΣΠ από την «πρασινοπλημμύρα»!

Ούτε χίλιοι, ούτε δύο χιλιάδες, ούτε τρεις, αλλά εφτά χιλιάδες οπαδοί της Ομόνοιας, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σωματείου έχουν προμηθευτεί εισιτήριο παίρνοντας ήδη θέση από χθες στο στάδιο της πρωτεύουσας για τον επερχόμενο αγώνα με τη Μέταλλουρκ Σκοπίων για τον τρίτο γύρο του Γιουρόπα Λινγκ.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΜΑΓΚΙ - ΑΠΟΦΑΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ

Το πανελλήνιο είχε συγκλονίσει η άγρια δολοφονία της Μάγκι, μίας αδέσποτης σκυλίτσας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια πελατών ταβέρνας στα Νέα Στύρα της Εύβοιας, όταν ο ιδιοκτήτης, αφού πρώτα φώναξε κοντά του το σκυλί, πήρε μία καρέκλα και με απίστευτο μίσος, χτύπησε δυνατά το ζώο στο κεφάλι.