Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Γυρίσματα υπό άκρα μυστικότητα! Τι θα δούμε στο δεύτερο γύρο του The Voice;

Γυρίσματα υπό άκρα μυστικότητα! Τι θα δούμε στο δεύτερο γύρο του The Voice;Οι πρώτες εικόνες από τον δεύτερο γύρο του The Voice

Χρήστος Σιμαρδάνης: Δεν νιώθω περήφανος που είμαι γκέι

Για την προσωπική του ζωή μίλησε ξανά ο δημοφιλής ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης, ο οποίος έχει δηλώσει δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Αν και μειωμένος, ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΙΚΥΚ

Ομόφωνα ψήφισε η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων τον προϋπολογισμό του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) για το 2014, ο οποίος είναι μειωμένος κατά 300 χιλιάδες όσον αφορά στις υποτροφίες και κατά 147 χιλιάδες περίπου όσον αφορά στις λειτουργικές δαπάνες. 

ΚΥΠΡΟΣ: ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΠΩΣ...

Έχασε το χρώμα της μία γυναίκα στην πανεπιστημιούπολη Αγλαντζιάς όταν ξαφνικά πριν από λίγη ώρα... άνοιγε η γη και κατάπιε το αυτοκίνητο της.

ΑΠΟΕΛ - «Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα..»

Έκπληξη προκάλεσε σε όλους η οικονομική ανάλυση που έκανε η διοίκηση Πετρίδη για την κατάσταση της εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο», τα τελευταία 5 χρόνια. 

Τους "πείραξε" το παζαράκι στην Πλατεία του Κάστρου

Την κατάργηση της διεξαγωγής της υπαίθριας αγοράς χειροτεχνίας στην πλατεία του κάστρου, ζητά ο Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗΣΥ Ευγένιος Χαμπουλάς, ο οποίος υπεραμύνεται των συμφερόντων των καταστηματαρχών της δυτικής πλευράς της οδού Αγίου Ανδρέου και της οδού Αγκύρας που υποστηρίζουν ότι ο κύκλος εργασιών τους έχει μειωθεί εξαιρετικά αφότου άρχισε να λειτουργεί το παζαράκι.

Γιατί τρίβουμε τα μάτια μας όταν είμαστε κουρασμένοι;

Η απάντηση είναι πολύ απλή...


Eσπευσμένα στην κλινική η Αριστοτέλους – Πιθανόν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Eσπευσμένα στην κλινική   η Αριστοτέλους – Πιθανόν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβασηΗ αγαπημένη παρουσιάστρια, οδηγήθηκε χθες βράδυ σε ιδιωτική κλινική της Λευκωσίας, με φριχτούς πόνους στην κοιλιά.

Ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό στα Ψυχιατρεία της Σερβίας και του Κοσσόβου (εικόνες)

Ο ελληνικής καταγωγής βρετανός διακεκριμένος φωτογράφος George Georgiou μίλησε στο LIFO.gr για το διάσημο project του και για τις τρομακτικές συνθήκες που αντίκρισε στο οδοιπορικό του σε ψυχιατρεία της Σερβίας και του Κοσσόβου.

Απίστευτο! Ελληνοκύπριος φέρεται να βίαζε συστηματικά 40χρονο με νοητική στέρηση

Σοκαριστική υπόθεση συστηματικού βιασμού 40χρονου με νοητική στέρηση, ερευνά η Αστυνομία των Βάσεων.

«Η Ομόνοια είναι φτιαγμένη για μεγάλα παιχνίδια» - Δηλώσεις Ανδρέα Δημητρίου

«Η Ομόνοια είναι φτιαγμένη για μεγάλα παιχνίδια, μας αρέσει γιατί μέσα από αυτά έχεις να κερδίσεις περισσότερα από μία πρόκριση», δήλωσε για την κλήρωση της Ομόνοιας με αντίπαλο τον Απόλλωνα στα προημιτελικά του κυπέλλου ο εκπρόσωπος τύπου των «πρασίνων», Ανδρέας Δημητρίου. «Θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο και τέτοιου είδους αντιπάλους θα πρέπει να τους αποκλείσουμε», πρόσθεσε στην συνέχεια. 

Αυξήθηκαν τα κρούσματα του ιού HIV στην Κύπρο

Τρία νέα κρούσματα του ιού HIV σε Κύπριους νεαρής ηλικίας καταγράφηκαν από την 1η Ιανουαρίου μέχρι την 20η Ιανουαρίου 2014, ενώ από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου του 2013, καταγράφηκαν έξι νέα κρούσματα, τα οποία αφορούν επίσης Κύπριους, σύμφωνα με την Πρόεδρο του Κέντρου Υποστήριξης για τους φορείς του HIV/AIDS Στέλλα Μιχαηλίδου. Σε δηλώσεις στη Βουλή ύστερα από την ενημέρωση της οποίας έτυχε η Επιτροπή Υγείας για το Στρατηγικό Σχέδιο για αντιμετώπιση του  AIDS, η Στέλλα Μιχαηλίδου ανέφερε ότι έχει καταγραφεί μικρή αύξηση των κρουσμάτων του ιού HIV σε Κύπριους νεαρής ηλικίας, από 19-30 ετών.

Χριστιάνα Θεοδώρου: Γιατί και εναντίον ποιων θα κινηθεί νομικά;

Η ηθοποιός του Μπρούσκο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ανακοίνωσε την απόφασή της να σύρει στα δικαστήρια όλους όσοι παραβίασαν τα προσωπικά της δεδομένα…

Πρώτα πλασάρω και μετά πουλάω!

Δεν είναι παραγωγικό όταν τα χρήματα είναι το εμπόδιο μεταξύ δυο ανθρώπων. Είναι  μάλιστα ένας πολύ  επικίνδυνος τρόπος σκέψης να μειώνουμε  το σύνολο της σχέσης μας, ψάχνοντας την από την άποψη των επενδύσεων έτσι ώστε νομιζόμενοι ότι η σχέση μας θα πάρει μια καλή απόδοση …  ε δεν είναι δα και χρεόγραφο!

Σοκαρει ο αριθμος ανεκπαιδευτων μαθητων παγκοσμια

Περίπου 250 εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο φαίνεται ότι δεν διαθέτουν τις βασικές ικανότητες ανάγνωσης και δεξιότητες στα μαθηματικά, λόγω της κακής ποιότητας εκπαίδευσης, προειδοποίησε την Τετάρτη η πολιτιστική οργάνωση του ΟΗΕ.

Πρεμιέρα με διάσημους φίλους για τον Τάκη Ζαχαράτο! Φωτογραφίες

Πρεμιέρα με επώνυμους καλεσμένους έκανε χθες βράδυ στο Παλλάς ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο γνωστός showman μετά τον πρόσφατο καλλιτεχνικό και εισπρακτικό θρίαμβο της προηγούμενης θεατρικής σαιζόν (50.000 εισιτήρια), επέστρεψε στο Παλλάς με τη θεατρική παράσταση “I am what I am” για πέντε μόνο εμφανίσεις.

Better Sex: Τα 5 πράγματα που πραγματικά κάθε άντρας θέλει στο σεξ!

Better Sex: Τα 5 πράγματα που πραγματικά κάθε άντρας θέλει στο σεξ!
Μυστικά επιτυχίας για να τον κερδίσεις μια για πάντα!
Κάθε άντρας έχει τα γούστα του στο σεξ, υπάρχουν όμως 5 βασικά πράγματα που σίγουρα κάθε αρσενικό θέλει στο κρεβάτι!
Μάθε ποια είναι αυτά και δοκίμασέ τα από σήμερα κι όλας:
#1 Dirty Talking:
Μίλα του βρώμικα! Πες του με κάθε λεπτομέρεια ποια θέλεις να είναι η επόμενη κίνηση του, ή –αν νιώθεις άβολα- ξεκίνα με μερικές απλές λέξεις που είναι αρκετές για να... ανάψουν τα αίματα!
#2 Eye contact:
Η οπτική επαφή την ώρα του σεξ ξετρελαίνει κάθε άντρα! Ακόμα και αν η αγαπημένη του στάση είναι το doggy style, προτίμησε να την πραγματοποιήσετε μπροστά από έναν καθρέπτη έτσι ώστε να κοιτάζετε ο ένας τον άλλον.
#3 Πάρε τον έλεγχο:
Ακόμα και ο τύπος που θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στο σεξ, εξιτάρεται αν μια στις τόσες πάρεις και εσύ την κατάσταση στα χέρια σου! Οδήγησέ τον λοιπόν στο... μυστικό της επιτυχίας για να φτάσεις στην κορύφωση!
#4 Surprise,surprise !
Σε μια σχέση χρόνων μπορεί ακόμα και το σεξ να έχει καταντήσει διαδικασία ρουτίνας... Εξέπληξε τον περιμένοντάς τον στο κρεβάτι, φορώντας μόνο τα εσώρουχά σου ή αιφνιδίασε τον μετά το δείπνο δοκιμάζοντας νέες στάσεις στους χώρους της κουζίνας!
#5 Πειραματιστείτε:
Ακόμα και το σεξ μπορεί να γίνει βαρετό αν δεν τολμήσεις να δοκιμάσεις νέα πράγματα! Μην φοβάσαι να πειραματιστείς και πρότεινε του μια νέα στάση που σε ιντριγκάρει, σίγουρα θα ενθουσιαστεί με την ιδέα σου...

Πηγή: tothemaonline.com
---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Σούμαχερ: Ξυπνά σιγά σιγά - Επιβεβαιώθηκε ότι βρίσκεται σε φάση αφύπνισης από το κώμα

Επιβεβαιώθηκε σήμερα από τον θεράποντα ιατρό του παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα Ι Μίχαελ Σούμαχερ, ότι ο ασθενής βρίσκεται στη φάση της σταδιακής αφύπνισης από το τεχνητό κώμα.

Τουρκοκυπριακός Τύπος: Η τουρκική λίρα, συνάλλαγμα και γενικά οικονομικά θέματα στα εξώφυλλα του… Αναζήτηση λύσης στο επίκεντρο

Η επίσκεψη του Οζκάν Γιορκαντζίογλου στην Άγκυρα, η ραγδαία άνοδος του συναλλάγματος, οι επιπτώσεις της στην οικονομία και τα μέτρα που έχουν ληφθεί,  η συζήτηση για το «νομοσχέδιο» που προβλέπει την μείωση της στρατιωτικής θητείας απασχολούν σήμερα τις πέντε τ/κ εφημερίδες.

Το master plan Βασιλικού "διώχνει" τους κατοίκους - Τα έργα μπαίνουν σε κατοικημένες περιοχές!

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι των 8 επηρεαζόμενων κοινοτήτων από το σχέδιο ανάπτυξης που αφορά την περιοχή του Βασιλικου.

Χάρης Γεωργιάδης: Το διάταγμα δεν δημιουργεί προηγούμενο – Άνοιξε ο δρόμος για πρόωρες αφυπηρετήσεις

- Διαβάστε αναλυτικά τις μειώσεις μισθολογίου
- Προνοούνται μισθολογικές μειώσεις μέχρι 25%
- Ο Συνεργατισμός χαιρετίζει, ενώ η ΕΤΥΚ κάνει λόγο για αδικία εις βάρος των εργαζομένων

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Χρόνια Πολλά Ανόρθωση

103 χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα η Ανόρθωση.

Καπνίζεις; Φταίνε οι Νεάντερταλ - Διαβάστε γιατί

Οι Νεάντερταλ μας κληροδότησαν πολλά περισσότερα γονίδια (και αρρώστιες) από ό,τι νομίζαμε ως τώρα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - «Βλέπει» Πάτο η Γιουβέντους

Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Γιουβέντους φαίνεται πως βρίσκεται ο Αλεσάντρε Πάτο. 

Ο Συνεργατισμός στο μικροσκόπιο της Τρόικα

Τα καυτά θέματα του Συνεργατισμού θα είναι στο επίκεντρο των σημερινών επαφών της Τρόϊκας.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ - ΑΞΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ - ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ

Ο Αγγελιοφόρος της Ελπίδας, Σάκης Ρουβάς έγινε σήμερα ο πρώτος εθελοντής δότης στην δράση Όραμα Ελπίδας.

Όχι με ένα ούτε με δύο, αλλά με τρεις «πατεράδες» βρέθηκε ο 5χρονος γιος της άτυχης Ρουμάνας

Με τρεις πατεράδες, βρέθηκε το 5χρονο αγοράκι της 40χρονης που πέθανε στο διαμέρισμα – τρώγλη στη Λάρνακα, εξαιτίας της αδυναμίας του κρατικού συστήματος.

Ζεύγος κινδύνεψε να καεί ζωντανό

Αντιμέτωπο με τις φλόγες, που έζωσε την κατοικία του, ήρθε λίγο πριν τις 2 πρωί, ζεύγος Λιβανίων στην Λεμεσό. 

Ο μυστικός γάμος του Γρηγόρη Αυξεντίου - ΦΩΤΟ

Το βράδυ της 10ης Ιουνίου 1955, μόλις παίρνει να σκοτεινιάσει για τα καλά, οι φιγούρες του ιερέα Παπάσταυρου Παπαγαθαγγέλου -του ανθρώπου που όρκισε χιλιάδες νέους στον Αγώνα της ΕΟΚΑ κατά των Άγγλων αποικιοκρατών- και της πρεσβυτέρας του, Γιαννούλας Παπασταύρου, βαδίζουν παραλιακά προς το μοναστήρι της Αχειροποιήτου ώστε να μην κινήσουν υποψίες για το τι πρόκειται να συμβεί αυτό το βράδυ.

Αποκαλύπτουμε την Επιστολή Έρογλου στον Μπαν Γκι Μουν

Στην ελληνική πλευρά επιμένει να επιρρίπτει την ευθύνη για την αποτυχία σύνταξης κοινής δήλωσης ο Ντερβίς Έρογλου. Σε επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν, ημερομηνίας 20 Ιανουαρίου, ο εγκάθετος της κατοχής εμφανίζεται ως το «καλό παιδί», κατηγορώντας προσωπικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά και την ε/κ πλευρά ευρύτερα, για κωλυσιεργία και έλλειψη πολιτικής βούλησης για επανέναρξη των συνομιλιών.
 
Ταυτόχρονα ο Έρογλου επαναλαμβάνει ότι το τελικό προσχέδιο το οποίο υπέβαλε είναι αυτό της 14ης Δεκεμβρίου και επιμένει σε αυτό το κείμενο, τονίζοντας ότι συντάχθηκε με την συμμετοχή όλων των μερών και λαμβάνει υπόψη όλους τους παράγοντες.
 
Name
 
Ιστορική αναδρομή
Η επιστολή αρχίζει με επίκληση παλαιότερης επιστολής του προς τον Μπαν Κι Μουν, μόλις εξελέγη "πρόεδρος", κατά την έκφρασή του, με την οποία διαβεβαίωνε τη δέσμευση του στην ΔΔΟ. 
Ο Έρογλου μίλησε για ετοιμότητα που εξέφρασε για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από εκεί που είχαν μείνει καθώς και για αποδοχή των παραμέτρων και των συγκλίσεων που επιτεύχθηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Κάπου εδώ αρχίζει η επίθεση στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, λέγοντας πως ανέμενε την ίδια εποικοδομητική προσέγγιση και από τον ίδιο, κάτι που δεν συνέβη. «Δυστυχώς, όχι μόνο ο κ. Αναστασιάδης απέτυχε να το πράξει αλλά επίσης αρνήθηκε να προσέλθει στη διαπραγματευτική τράπεζα, θέτοντας προϋποθέσεις για την επανέναρξη των συνολικών διαπραγματεύσεων με διάφορες προφάσεις», αναφέρει.
 
Καλή θέληση! 
Ακολούθως ο Έρογλου ισχυρίζεται πως συμφώνησε να εμπλακεί στη σύνταξη μιας κοινής δήλωσης, ως μια επίδειξη καλής θέλησης και προσωπικής του επιθυμίας να αφουγκραστεί τις ανησυχίες της ε/κ πλευράς. Όπως υποστηρίζει, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας, η τ/κ πλευρά εργάστηκε εποικοδομητικά και επέδειξε ύψιστη ευελιξία. Προς αυτό το σκοπό αποδέχθηκε το έγγραφο που προετοιμάστηκε από τα Η.Ε. στις 7 Οκτωβρίου 2013.
 
Στη συνέχεια, όπως λέει, αποδέχτηκε ένα άλλο προσχέδιο των ΗΕ στις 11 Δεκεμβρίου και την τελευταία στιγμή πρότεινε το γνωστό  προσχέδιο που ετοιμάστηκε με ενεργό συμμετοχή όχι μόνο των ΗΕ αλλά και άλλων παραγόντων, όπως η Τουρκίας. 
 
Ο Έρογλου χαρακτήρισε την εν λόγω πρόταση ως προσφορά. Σημειώνεται ότι, το έγγραφο στο οποίο αναφέρεται, είναι εκείνο της 14ης Δεκεμβρίου.
«Κάνοντας αυτή την επώδυνη θυσία, επέδειξα πολιτικό θάρρος και ηγεσία. Προς μεγάλη μας έκπληξη και απογοήτευση, όμως, αντί να γίνει αποδεκτή αυτή μας η κίνηση, η ε/κ πλευρά επιχείρησε να την υπονομεύσει, στέλνοντας δικό της προσχέδιο, το οποίο ξεκάθαρα έχει ως στόχο να υποτιμήσει τις βάσιμες ανησυχίες μας σε σοβαρά ζητήματα, αφήνοντας την πόρτα ανοικτή σε άσκηση επικυριαρχίας από τη μια πλευρά στην άλλη και σε αυτή την περίπτωση από την ε/κ στην τ/κ», γράφει ο εγκάθετος της κατοχής. Μιλά, μάλιστα, για μανούβρα, η οποία εκφύλισε την προσπάθεια. Παρουσιάζει, ταυτόχρονα, τους Τ/κ ως τα θύματα των Ε/κ.
 
Name
 
Χρονοτριβή και διαστρέβλωση
Ο Ντερβίς Έρογλου κατηγορεί επανειλημμένως την Ε/κ πλευρά για  έλλειψη ειλικρίνειας, κωλυσιεργία, χρονοτριβή και παιχνίδι επίρριψης ευθυνών. Αναφέρεται, επίσης, στην επικοινωνία του Προέδρου Αναστασιάδη με τον ΓΓ αλλά και τον Αλεξάντερ Ντάουνερ, κατηγορώντας τον για πλήρη διαστρέβλωση της εικόνας της προσπάθειας σύνταξης κοινής δήλωσης.  «Απορρίπτει κάθε έννοια «ασάφειας» εποικοδομητικής ή άλλης, «δημιουργικής σκέψης» ή ακόμη και «ισορροπημένου» συμβιβασμού. Δεν χρειάζεται καν να τονίσω ότι αυτά είναι σημαντικά στοιχεία οποιασδήποτε καρποφόρας διαπραγμάτευσης», υποστηρίζει στον Μπαν Κι Μουν.
 
Name
 
Ζητά πιέσεις
Σ' ότι αφορά τον τρόπο εξόδου από την παρούσα κατάσταση, ο Έρογλου καλεί τη διεθνή κοινότητα να πείσει την ε/κ πλευρά να εγκαταλείψει την αρνητική της στάση. «Ξεκάθαρα η ε/κ πλευρά χρειάζεται να ενθαρρυνθεί και να παροτρυνθεί για να αναθεωρήσει τη στρατηγική της κωλυσιεργίας και να υιοθετήσει μια προσέγγιση που να οδηγεί στην επανέναρξη των συνολικών συνομιλιών χωρίς περεταίρω καθυστέρηση», τονίζει.
 
Μάλιστα, από τα λεγόμενα του προκύπτει η εντύπωση πως θεωρεί ότι η πρόταση της τ/κ πλευράς είναι ζωντανή. «Είναι ειλικρινής μας ελπίδα, ότι το προσχέδιο της κοινής δήλωσης θα γίνει αποδεκτό στην παρούσα του μορφή, έτσι ώστε η τετράμηνη προσπάθεια για σύνταξή του να μην χαθεί», σημειώνει χαρακτηριστικά. Τέλος, αναφερόμενος στην πρόταση Αναστασιάδη για προσπάθεια σύνταξης «συντομότερου» κειμένου, ισχυρίζεται ότι είναι ανειλικρινής και θ' αποβεί μάταιη. 
Name
Πηγή: www.sigmalive.com

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---