Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Για ένα διπλό όλο οφέλη

Ντέρμπι στην πρεμιέρα του β' γύρου για την Ανόρθωση, που αντιμετωπίζει την Ομόνοια στο ΓΣΠ (15:00, PrimeTel). 

«Δεν ανησυχώ που οι κόρες μου βγαίνουν ραντεβού»

Για τις γυναίκες της ζωής του μίλησε ο Μπαράκ Ομπάμα

SOS ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ

Αυξάνεται ο αριθμός των πολυτέκνων που ζητούν βοήθεια από την επαρχιακή οργάνωση πολυτέκνων Πάφου η οποία συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την τροφοδοσία των πολύτεκνων οικογενειών με κουπόνια για την αγορά τροφίμων.

10 λόγοι που αγαπώ πιο πολύ τον μπαμπά από τη μαμά!

Είναι δέκα αστείοι αλλά και πολύ αληθινοί λόγοι που τα παιδιά προτιμούν (κάποιες φορές) τον μπαμπά από τη μαμά!

Αηδία! Ζητά αποζημίωση γιατί το νερό που αγόρασε περιείχε σπέρμα

Για ποιον λόγο Αυστραλή κατέθεσε μήνυση σε βάρος ιδιοκτήτη καταστήματος


ΟΜΟΝΟΙΑ - Στο ΓΣΠ ο Έλιν Γκούντμαν

Στις εξέδρες του ΓΣΠ θα παρευρεθεί σήμερα ο Έλι Γκούντμαν, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ομόνοια και Ανόρθωση.

Σύσκεψη υπό τον Αρχηγό Αστυνομίας μετά τα επεισόδια στην Ορόκλινη

Ο Αρχηγός Αστυνομίας Μιχάλης Παπαγεωργίου, ο οποίος συνοδευόταν από τον Υπαρχηγό Ανδρέα Γεωργίου προήδρευσε το απόγευμα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, σύσκεψης με μοναδικό θέμα τη βία στα γήπεδα και ιδιαίτερα τα χθεσινά επεισόδια που σημειώθηκαν στο κοινοτικό γήπεδο Ορόκλινης κατά τα οποία τραυματίστηκαν οκτώ αστυνομικοί.

ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ - Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ & ΤΟΝ... ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ

Ενοχλημένος αλλά επιστρατεύοντας όλο το χιούμορ του μιλάει πρώτη φορά μετά τη φήμη που κυκλοφόρησε τελευταία και τον ήθελε να έχει φύγει από τη ζωή, ο Σάκης Μπουλάς.

Αποκαλύπτουμε το υπόμνημα Πανίκου στον Αναστασιάδη

Παρόλο που ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας επιμένει στη θέση του ότι στο υπόμνημα του προς τον Πρόεδρο δεν ήταν δυνατό να περιέχονται πληροφορίες για το κούρεμα, αφού το Eurogroup της 4ης Μαρτίου 2013 άρχισε το απόγευμα και ο Διοικητής παρέδωσε το γραπτό υπόμνημα το πρωί της ίδιας μέρας, εντούτοις στο υπόμνημα, ο Διοικητής αναφέρεται σε διαδικασία εξυγίανσης. Ουσιαστικά ο Διοικητής υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε για το κούρεμα πριν το απόγευμα της 4ης Μαρτίου αλλά παρόλα αυτά στο υπόμνημα του κάνει λόγο για διαδικασία εξυγίανσης, ένα από τα μέτρα της οποίας καθίσταται και η διάσωση με ίδια μέσα.

Αυτοπυρπολύθηκε αλλοδαπός στο κέντρο της Αθήνας

Τραγικό τέλος στη ζωή του έβαλε το πρωί του Σαββάτου, στο κέντρο της Αθήνας. Εκτιμάται ότι ήταν Ιρανός μετανάστης

ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΟΚ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ

Στο κενό έπεσε για να δώσει τέλος στη ζωή του διάσημος συγγραφέας ο οποίος με την αυτοκτονία του ανοίγει μία ακόμα πληγή στον κατά τα άλλα αστραφτερό κόσμο του Χόλιγουντ.

Διορισμός δύο οίκων για το 18% της Λαϊκής

Σε διορισμό δυο οίκων προσανατολίζεται η τριπλή Αρχή Εξυγίανσης για να διαχειρισθεί το 18% που κατέχει η Λαϊκή Τράπεζα στην Τράπεζα Κύπρου.